hep gidiyo zaten hep gidiyo nevbahar hep gidiyoodeli gaciii yiyimmi sneii
ayy olmaz olurmu cillop gibi olar hemde hırrrrrrrrrrrryaww niye sen gelince ben gülüyorumm
sen beni bende seni yiyim olmamıı :86::86::86::86::86::86:
evet evet geldi ahlak zabıtasıı susalımm fırçalıyacak bizi şimdi:26: :26: :26: :26:valla nevomun yanında ayıp oluyo nurcik sus öle ayıp şeyler yazdırma bana
konu sen olunca aklıma nedense hep böyle şeylerr geliyiiihoşbuldum hayatım nabersin sabah sabah nurcik iyi patlatmış şarkıları sabah diyorum çünkü 12 30a uyandım
ya niye kafayı sokup çekmekle bozdun karı okutayım yazmıştımda sen nasıl başardıysan sokayım okumuşsunsokturamıyoz işte gelme üstüme ya
ayy olmaz olurmu cillop gibi olar hemde hırrrrrrrrrrrr
neden acepkonu sen olunca aklıma nedense hep böyle şeylerr geliyiii
amiiiiiiiiiiiinnnnnn inşallah üçüz üçüz olsun bebelerigeldim işte noliiii
inş. nurcanın üçüzleri olur da görürüm onu o zaman
tuğbiş sen de bebek olunca sanma ki gelebileceksin bebemmm demedi deme
anam düdüklü patlamadan mutfağa yetişemmm
yaw gardaşım gelde anlaşalım.. duan'da şu üçüzleri ikiz dile nevomm .geldim işte noliiii
inş. nurcanın üçüzleri olur da görürüm onu o zaman
tuğbiş sen de bebek olunca sanma ki gelebileceksin bebemmm demedi deme
anam düdüklü patlamadan mutfağa yetişemmm
evet okudum ay keşke o kameranın yerind eben olydım
kız duydunmu küçük sevoya film çekiyorlarmış şöhret basamaklarını tırmanıyo
evet okudum ay keşke o kameranın yerind eben olydım
lafı çok güzel kıvırıyon heeeeeee nevom nasıl gidiyo hayatım bebeklerin daha bi büyümüştür maşalllaaaaah barekallah onlara kızına bayıldım bin maşallah oğluşunda çüçük ince dudaklarını yiyim ben allah bağışlaısn inşallah
papatya sesin çıkmıyo canım eee anlat bakem kızlar ben 5 dkya çıkıcam
hep gidiyon hep gidiyonn birde nevoya diyonnpapatya sesin çıkmıyo canım eee anlat bakem kızlar ben 5 dkya çıkıcam
yavrus 4 buçuk ayda iki defa oldu bu gün çok uykum bölündü her uyanıp bi su içiip tekrar uykuya geçtiim ve 3 ayrı rüya gördüm üçündede herifimlen fantezi yapıyodum ayy hırrrrrsen iyice sapık oldun çıktın allamaa
lafı çok güzel kıvırıyon heeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?