kızlar paşa uyandı acil çıktım Allaha emanet olun
yavrus 4 buçuk ayda iki defa oldu bu gün çok uykum bölündü her uyanıp bi su içiip tekrar uykuya geçtiim ve 3 ayrı rüya gördüm üçündede herifimlen fantezi yapıyodum ayy hırrrrr
aşkol canım ne kıvıormasııımaksat sayfayı eskitmek eski mesajları saklamak ehe ehhhe sus bakem kız sne
sende katıl annnemmmmmmmmmmmne anlatıyım nurcanla senin yazışmaları okuyup gülüyorum çok keyifli sohbet ediyorsunuz
kızma kızma tamam kızma mukades gelcem ben gelcem yinehep gidiyon hep gidiyonn birde nevoya diyonn
kızlar paşa uyandı acil çıktım Allaha emanet olun
tamam tamam işine bak sen, bende birazdan çıkacam zatinsende katıl annnemmmmmmmmmmm
kızma kızma tamam kızma mukades gelcem ben gelcem yine
canım az önce yazdım ya eşim bu hafta yakın savunma kursunda erken geliyo eve açlıktan dili dışarı ddüşmüş vaziyette evde yemek yok daha yatağımı örtmedim iş çok yapan yok yavaş yavaş toparlanmam lazımçok saldım zaten nerde eski titiz temiz tuğba şimdi saçımdna burnuma doğru süzülen pireleri dilimle ağzıma çekiyorum
aşkolsun almammı 40 tas su bile döktüm kırklandım yanirüyalanmışsın yineeeboy abdestini aldın dimi :86::86::86:
ben ekliyem annem üzülme senağğğ olmadıki ben resim bekliyordum neyse başka bahara
gükızlar paşa uyandı acil çıktım Allaha emanet olun
iyi hadi bakalım sıhatler olsunaşkolsun almammı 40 tas su bile döktüm kırklandım yani
ben ekliyem annem üzülme sen
gü
le güle nevom yine gelöptük çok
bunu gördüm ya artık herifimden fransız öpücüğü almam aslaaaaaaaaa öööğğğğğğğğğıyyykk bu neeeene dil varmış adamda yahuu
eşinin dili burun deliğine kadar uzamıyrdur sanmıyorum yanebunu gördüm ya artık herifimden fransız öpücüğü almam aslaaaaaaaaa öööğğğğğğğğğ
tuğba sen çok yaşa emi güldürdün beni her gün uğra sohbetinle şenlendir evimizi.Hadi sen ağır ağır işlerini hallet benimde ev işi duruyor bende çıkacağım[/QUOT
anaaaamm şımardımmm he valla bırakıp çıkamadım ama öıkmamda lazım öpeirm kocaman
canım facen yokmu sneinhadi ekle de göreyim resimleri
ya eklemek istiyorum ama akşam elifede yazdımya inanki çekiniyorum çoğu arkadaşım facedne resim eklememi istiyo ben kızlaran müsade istemeyi düşünüyorumki öyle ekliyim
neyse görüşürüz inallah sana neler neler gösterdirim ben gııııı bıngılbıngıl ne i,stersen varayy kız beni harbi lezzo sanıcak valla
pisss koş çabuk çamaşır suyu iç temizle dilini ay hadiş kaçtım urcanımmeşinin dili burun deliğine kadar uzamıyrdur sanmıyorum yaneben az önce denedimde mümkünüatı yok yetişmez :86: :86: :86: :86: :86: :86: :86:
iyi günler kızlar nasılsınız ben daha kendime gelemedim ayıptır söylemesi yeni uyandım günaydın demeye utandım gece çok geç yattım kafamda bir sürü ses vardı uyutmadı Tuğbanın yazılarını okudum hemi güldürdü hemi düşündürdü:26:lafın kısası gece benim için çok can acıtıcıydı geçen 7 senem gözümün önünden filim şeridi gibi aktı aktıda aktı:85:
hoşbuldum sende hoşgeldin azgın boğaam vahşi kaplanımmmhoş geldin tubişim nasılsın bakalım
aayyy o foto ne biçim yaa midem kalktı vallahi yenide yemek yedim
offf tubişş yaaa aşk olsunn ne izni yaaa koy çabuktuğba sen çok yaşa emi güldürdün beni her gün uğra sohbetinle şenlendir evimizi.Hadi sen ağır ağır işlerini hallet benimde ev işi duruyor bende çıkacağım[/QUOT
anaaaamm şımardımmm he valla bırakıp çıkamadım ama öıkmamda lazım öpeirm kocaman
canım facen yokmu snein
ya eklemek istiyorum ama akşam elifede yazdımya inanki çekiniyorum çoğu arkadaşım facedne resim eklememi istiyo ben kızlaran müsade istemeyi düşünüyorumki öyle ekliyim
neyse görüşürüz inallah sana neler neler gösterdirim ben gııııı bıngılbıngıl ne i,stersen varayy kız beni harbi lezzo sanıcak valla resimleri kaldırmışsın herhalde yoksa ben kopyalar koyardım buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?