Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

rüyalanmışsın yineee boy abdestini aldın dimi :86::86::86:

ne anlatıyım nurcanla senin yazışmaları okuyup gülüyorum çok keyifli sohbet ediyorsunuz
sende katıl annnemmmmmmmmmmm
hep gidiyon hep gidiyonn birde nevoya diyonn
kızma kızma tamam kızma mukades gelcem ben gelcem yine
canım az önce yazdım ya eşim bu hafta yakın savunma kursunda erken geliyo eve açlıktan dili dışarı ddüşmüş vaziyette evde yemek yok daha yatağımı örtmedim iş çok yapan yok yavaş yavaş toparlanmam lazımçok saldım zaten nerde eski titiz temiz tuğba şimdi saçımdna burnuma doğru süzülen pireleri dilimle ağzıma çekiyorum

tamam tamam işine bak sen, bende birazdan çıkacam zatin

tuğba sen çok yaşa emi güldürdün beni her gün uğra sohbetinle şenlendir evimizi.Hadi sen ağır ağır işlerini hallet benimde ev işi duruyor bende çıkacağım

bunu gördüm ya artık herifimden fransız öpücüğü almam aslaaaaaaaaa öööğğğğğğğğğ
eşinin dili burun deliğine kadar uzamıyrdur sanmıyorum yane ben az önce denedimde mümkünüatı yok yetişmez :86: :86: :86: :86: :86: :86: :86:

eşinin dili burun deliğine kadar uzamıyrdur sanmıyorum yane ben az önce denedimde mümkünüatı yok yetişmez :86: :86: :86: :86: :86: :86: :86:
pisss koş çabuk çamaşır suyu iç temizle dilini ay hadiş kaçtım urcanımm
papatyam öperim snei bidaha hüzünlü görmiyim sei valla yolarım papatyam yapraklarını

canım benim kıyamam üzülmemek elde değil ama acını dindirmek eldee rabbim tez zamanda bebiş nasip eder inşallahhh moralini yüksek tutarsan o kadar çok iyi olur senin için canım

hoş geldin tubişim nasılsın bakalım
aayyy o foto ne biçim yaa midem kalktı vallahi yenide yemek yedim
hoşbuldum sende hoşgeldin azgın boğaam vahşi kaplanımmm
sen dua etki yemekte3n önce görmemişsin footoyu haydi ben kaçtım az daha durursam herif yemek yrinde benim mantarlı soteyi yicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…