nurcik çapayamı gidiyon 10 gün yoksun demek ama kontrole gitcen dimi zamanın geldi canım
çiğdem iyi yürüyüşler
evet asi pantalonla olurr
evet siz neden ruh ikizi diyonuz bakemmm
işlerden laf yetiştiremiyom
hoşbuldum sende hoşgeldin azgın boğaam vahşi kaplanımmm
sen dua etki yemekte3n önce görmemişsin footoyu haydi ben kaçtım az daha durursam herif yemek yrinde benim mantarlı soteyi yicek[/QUOT
utandırdın beni tubişim azgınım ne yapayımmmm yaa hemen çıkıyormusun aman eşin yemesin seni sen bize lazımsınnn
senin facen varmıydı eşinden izin alınca ekleriz seniresimle hafta hafta bebek gelişimini paylaşmak aynı şey değil ki zaten bi çoğu görmüş resimlerini ikizlerin bi ben görmedim(beyime danışmadan face adresimi veremem ökelenir sora)
tamam eklerim bi araofff tubişş yaaa aşk olsunn ne izni yaaa koy çabukresimleri kaldırmışsın herhalde yoksa ben kopyalar koyardım buraya
kız ben ikizlerin değil kendi resmimi eklicektim bebek gibiyimdir meraketme sen minicik ufacık tefecik bi hatunum yas ondan dedim ben ekliyem olmamı diyeresimle hafta hafta bebek gelişimini paylaşmak aynı şey değil ki zaten bi çoğu görmüş resimlerini ikizlerin bi ben görmedim(beyime danışmadan face adresimi veremem ökelenir sora)
tabi herife sormadan yapma sorunda yaşama okiş
senin facen varmıydı eşinden izin alınca ekleriz seni
yarın ekliyemmi şimdi izin verin çıkayım herif valla benim manratlı münüşüyicek yemek yerine haydi kaçtımmmmmm öptttkız ben nevbaharın ikizlerini diyordum allah canını almasın zaten senide çok merak ediyorum hadi sen yükle resmini şimdi iyce merak ettim
yarın ekliyemmi şimdi izin verin çıkayım herif valla benim manratlı münüşüyicek yemek yerine haydi kaçtımmmmmm öpttt
yarın ekliyemmi şimdi izin verin çıkayım herif valla benim manratlı münüşüyicek yemek yerine haydi kaçtımmmmmm öpttt
utanma annem sendne beteride var sevo ben ooo sen solda sıfır kalırsın bende boğayım bu arada haydi çıktım ben öperim kocaman[/QUOTE]utandırdın beni tubişim azgınım ne yapayımmmm yaa hemen çıkıyormusun aman eşin yemesin seni sen bize lazımsınnn
kızlar bende çıkıyorum işlerimi halledeyim akşama görüşürüz:79:
hepinizi öperim ve çıkarııııııııııımmm vvııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnn vıııııııııııııııııııınn vvvıııııııııınnnnnnnnnnnn
selam canım bende yeni gördüm mesajını ..napıyorsun nasılsınselam bacım burdasın geçmişe bakıyodum ama seni görğnce vazgeçtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?