Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

resimle hafta hafta bebek gelişimini paylaşmak aynı şey değil ki zaten bi çoğu görmüş resimlerini ikizlerin bi ben görmedim(beyime danışmadan face adresimi veremem ökelenir sora)

kız ben nevbaharın ikizlerini diyordum allah canını almasın zaten senide çok merak ediyorum hadi sen yükle resmini şimdi iyce merak ettim

utandırdın beni tubişim azgınım ne yapayımmmm yaa hemen çıkıyormusun aman eşin yemesin seni sen bize lazımsınnn[/QUOTE]
utanma annem sendne beteride var sevo ben ooo sen solda sıfır kalırsın bende boğayım bu arada haydi çıktım ben öperim kocaman

kız ben nevbaharın ikizlerini diyordum allah canını almasın zaten senide çok merak ediyorum hadi sen yükle resmini şimdi iyce merak ettim
yarın ekliyemmi şimdi izin verin çıkayım herif valla benim manratlı münüşüyicek yemek yerine haydi kaçtımmmmmm öpttt

utandırdın beni tubişim azgınım ne yapayımmmm yaa hemen çıkıyormusun aman eşin yemesin seni sen bize lazımsınnn
utanma annem sendne beteride var sevo ben ooo sen solda sıfır kalırsın bende boğayım bu arada haydi çıktım ben öperim kocaman[/QUOTE]

hadi baş başşş canım ben aranızda acemiyim solda kalayım yavaş yavaş yelkenleri açarım ben muck mcuk muck

nabersiniz kıslarrrrne güzel muhabbetler etmişiniz coş gelmiş ben kaçırdım :82::82::82::82::82::82:
artıkın bundan sonra çok katılamam heralde size işler açıldı habire birileri geliyor gidiyor telefonlar susmuyor öffffff
benim kasıklarım fena ağrıyor bacılar hep gaz varrrrrr sanki karnım şiştikçe şişiyor belimde ağrıyor :26:üşüttüm sanırsam ben

tuğbişş adam dilini burnuna nasıl sokmuş yaw ööğğğ ne dil var millette yaw

nuurcikim canım sanada kolay gelsin canımmmmmmmm dikkat et kendine belini felan ağrıtma
neyse çıktım kızlar herkesi öperekten görüşürüzzzzzz

hepinizi öperim ve çıkarııııııııııımmm vvııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnn vıııııııııııııııııııınn vvvıııııııııınnnnnnnnnnnn

iyi akşamlar canım kendine iyi bak bende şimdi çıkıyorum hepinizi öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…