- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
selam canım bende yeni gördüm mesajını ..napıyorsun nasılsın
ohh ohh iyi bari çay alır yorgunluğunu..evet geceler baya kısa oldu çok çabuk geçiyo saatlernapim canım dizi izliyom bi yandan çay içiyom iştee bugün geç geldim kuaföre gittim yoldurdum kendimi şimdide saate bakıyomda ne çabuk geçiyo geceler yaaa :26: sen napıyon bakalım neler yaptınız bugün
yarında çapaya gidiyorumm sabah erken uyanacam 7de
çok yormamaya çalışacam ama gel görki eşimin nineside geliyo dayımızın annesi ,tam bir patroniçe havasında kendisi, nefes aldırmaz bizebende o saatlerde uyanıyommkolay gele sana canım çok yormadan çalış
çok yormamaya çalışacam ama gel görki eşimin nineside geliyo dayımızın annesi ,tam bir patroniçe havasında kendisi, nefes aldırmaz bize
gelinide gelecek, çocuğu 1 yaşında ona bakacakmışşş :97::97::97:ne işi varmış otursaya evinde
çocuk emmiyor daha ,anneside tutturdu bende gelecem diyee...mecbur çocuğuda getirecekler çölün sıcağınaagelininde gelecek, çocuğu 1 yaşında ona bakacakmışşş :97::97::97:
gelinide gelecek, çocuğu 1 yaşında ona bakacakmışşş :97::97::97:
bacım çıktım ben hayırlı gecelerr canım
gelmemmi hiç aşkol emiigene gel tuğba:81:
neeeeeeeeeee
benim kasıklarım fena ağrıyor bacılar hep gaz varrrrrr sanki karnım şiştikçe şişiyor belimde ağrıyor :26:üşüttüm sanırsam ben
tuğbişş adam dilini burnuna nasıl sokmuş yaw ööğğğ ne dil var millette yaw
QUOTE]
dikkat et canım gaz sancısı benim yaşadığım gibi ağırsa zor valla sancısından hastanelik olmuştumbide gebelikte acemilik ben onun gaz sancısı olduğunu bilememiştim hastanedede tahliller temiz bebek iyi ama neden olur bu ağrılar biz yinede takip edelim diye yatmıştım bolca serum tüketmiştim
aynencanım adamda bi dil varki mübarek kıçına desen o kaxdar uzatır yani
günaydın şekerleeeeerrrr
kimsecikler yoookkk ....
günaydın canım nasılsın bakalım ee ben varımmm
günaydın bacılarrım
nasılsınız bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?