Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

asicim hem soru soruyosun hemde şak diye çıkıyosun laf olsun diye sorma sadece günaydın de o zamanarada zaman da yok seni bekletmiş de değilim çok ayıp yaptığın bende sana cevap veriyorum bide
neyse ben çıktım

cnm sen baya yoğunsun belli halinden çatacak yer arıyosun ama o ben omayım saol ben bi çatarsam insana feleğin şaşar onun için herşeyi tadında bırak agresifleştirme beniiii yoksa ben ne diycemi gayet iyi bilirim benim ağzımı açtırmaaaa

günaydınnnnnn kızlarrrrrr ben evimi ve eşimi çok özedim c.tesiden beri ablamdayım inşallah akşama eşim gelip alacak beni ablamlarda da çok rahatım yiğenlerim de gitmeeeee teyzeeeeeeee diye ağlıyolar ama insan evini özlüyo nolursa olsunn

günaydın ablam tabi ya özlenmezmi cnm yaaa rabbim başka ayrılıklar vermesin inşallah...

asii,melikee ,çiğdemm nasılsınız kızlarrr melike özledim kız seniii ne zamandır yoksun gördüğüme sevindimm vallaa

günaydınnnnnn canımmmmmmmmmmm nasılsın bakalım çok özledik seniiii valla bende gördüğüme çok sevindim özlettin iyice kendiniii

günaydın ablam tabi ya özlenmezmi cnm yaaa rabbim başka ayrılıklar vermesin inşallah...

aminnnnin inşallah ablam yaa ben hemen evimi arıyorum nereye gidersem gidiyim tam ev kuşuyum bazen 4 5 gün evden çıkmadığım olur (eşimi de çokk seviyorum ondan sanırım)duymasın şımarır

aminnnnin inşallah ablam yaa ben hemen evimi arıyorum nereye gidersem gidiyim tam ev kuşuyum bazen 4 5 gün evden çıkmadığım olur (eşimi de çokk seviyorum ondan sanırım)duymasın şımarır

bende tam ev kuşuyum hiç sorma bende 1-2 gün biyerlere gitsem hemen evimi özlerim...
ayyy ablam allahım ayırmasın mıtluluğunuzu daim etsin inşaallahh...

ayy canım kıyamam sana allahım şifa versin cumaya kadar mümkün olduğu kadar yatmaya çalış canım fazla ayakta durmada çabucak iyileş inşallah
canımmmmm çok saol datlımmm
saol aplamm iyiym çok şükürr
tamam datlım benim öperim çirkinii
[video=youtube;W4l3lhuKDaQ]http://www.youtube.com/watch?v=W4l3lhuKDaQ[/video]

alın bacılarım acık şenlenekkk
datlımm tahlil vermişsin temiz çıkar inşalahh

he walla quzummm uyuşması geçmemiştiye alındıktan 3 saat sonra başladı ağrıı çok şükür şimdi çok iyiyşm topallamam da geçtii
ama süper oldu walla 2 gündrü gull gezdim dünde dayanamadım sağlık ocağına gittik ordan da başka avmye daldımm tutamadı eşim benii
ah cnm yaaa çok geçmiş olsun allah iyilğini versin...
kuzum keşkemm dinlenseydin ama sende haklısın sıkılmışsın nese kuzum bol bol dinlen tekrar geçmiş olsun paşanıda öp benim için ...
öperim tatlım çok saol quzumm

oh maşalahh aplammm çok şükürr inşalah sorunlar hepsi bitsinn aminnnnnn
datlım ayzdıklarına bende katılıyorummm benimde aklıma geldi o paylaşımı görünce ama söylemedim kırılmasın die ve kendimde bişeyler aradım acaba kızları kırdım mı üzdüm mü farkında olmadan ve yemin ederim sizlerin her zmana yunusu soruşunuzda içimden bişeyler kopuyoo
datlım ayrıntılı ultrasonda bebeğin bütün organları herşeyine ayrıntılı bakılıyoo Allahın izniyle bunuda temiz alırız qwuzum aklına kötü bişi getirmee
ohh maşalahh datlım çok iyi gelmişş
çok şükür quzumm çok iyiyiym ağrımda yok maşalahh
öperim datlım benimmm
bende çok öptüm kzınıda öptüm immiiii
Günaydıınn sabah şerifleriniz hayırlı olsun

melike guzum geçmiş olsun canım inşallah çabuk iyileşirsin

:
çok saol aplammmm benimmm çok şükür 2 güne tamamen iyikeşirr

günaydınnnnnn canımmmmmmmmmmm nasılsın bakalım çok özledik seniiii valla bende gördüğüme çok sevindim özlettin iyice kendiniii

kız dün kahvaltıdan sonra hemen girecektim sonra kızlara(yiğenlerime ve enişteme)mantı yapıyım dedim hamurunu yoğurdumiçini hazırladım taaakkkk misafir geldi 3.5 başladım te bitti sonrada yemek yeee bulaşık yıka derken akşam oldu sonra da benim bi ark. var ona gittim oda aynı bizler gibi bebek sahibi olamıyo ona da ayrı üzüldüm yumurtası kalmamış miyom ameliyatında yumurtasına zarar vermiş bi doktor rezervi azalmış benim 2 tane arkadaşımda aynı bizim gibi 3 arkadaşta bebek hasreti çekiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…