günaydın cnm çok şükür sen nasılsın bakeeem
günaydın cnm iyim çok şükür sen nasılsın???
günaydın bacılarrım
nasılsınız bugün
asicim hem soru soruyosun hemde şak diye çıkıyosunlaf olsun diye sorma sadece günaydın de o zaman arada zaman da yok seni bekletmiş de değilim çok ayıp yaptığın bende sana cevap veriyorum bide
neyse ben çıktım
iyiyim canım sen nasılsın acil işler geldi canım kusura bakma cvp veremeden çıktım ben geldim sen kahvaltıya gitmişin afiyet olsun canımmm
günaydınnnnnn kızlarrrrrr ben evimi ve eşimi çok özedim c.tesiden beri ablamdayım inşallah akşama eşim gelip alacak beni ablamlarda da çok rahatım yiğenlerim de gitmeeeee teyzeeeeeeee diye ağlıyolar ama insan evini özlüyo nolursa olsunn
günaydınnnnnn kızlarrrrrr ben evimi ve eşimi çok özedim c.tesiden beri ablamdayım inşallah akşama eşim gelip alacak beni ablamlarda da çok rahatım yiğenlerim de gitmeeeee teyzeeeeeeee diye ağlıyolar ama insan evini özlüyo nolursa olsunn
saol hayatım seviyesi düzgün olan insanın hali bi başka oluyo yaaa
günaydın ablam tabi ya özlenmezmi cnm yaaa rabbim başka ayrılıklar vermesin inşallah...
aminnnnin inşallah ablam yaa ben hemen evimi arıyorum nereye gidersem gidiyim tam ev kuşuyum bazen 4 5 gün evden çıkmadığım olur (eşimi de çokk seviyorum ondan sanırım)duymasın şımarır
aminnnnin inşallah ablam yaa ben hemen evimi arıyorum nereye gidersem gidiyim tam ev kuşuyum bazen 4 5 gün evden çıkmadığım olur (eşimi de çokk seviyorum ondan sanırım)duymasın şımarır
canımmmmm çok saol datlımmmayy canım kıyamam sana allahım şifa versin cumaya kadar mümkün olduğu kadar yatmaya çalış canım fazla ayakta durmada çabucak iyileş inşallah
saol aplamm iyiym çok şükürrgünaydın canlarım ballarım çiçeklerimmmmmmmmm hepinizi öperimmmmm
melike guzu geçmiş olsun canım benim:94::94: içim cız etti valla tırnak bu yaa çok kötüdür eminimpaşa nasıl bu arada kokla ö yerime annoşu gıı
datlımm tahlil vermişsin temiz çıkar inşalahh[video=youtube;W4l3lhuKDaQ]http://www.youtube.com/watch?v=W4l3lhuKDaQ[/video]
alın bacılarım acık şenlenekkk
canımm inşallahh hayırlısıyla bakalım ..şükür kaşıntım azaldı geceleri biraz kaşınıyo ama bunada şükür adamım diyo gel ben kaşıyamııııhhhh olmaz diyorum sen terlersin olsun diyo ben terlersem sende silersin anlaşılan oda kaşınıyoooo öyle özledimki yaaa hııırrrrr diyesim var
karı ,koca kaşınıyonuz
oyyy kıyamam yaaa nasıl acıyordur tahmin bile edemiyorum geçmiş olsun kuzu inşallah çarçabuk toparlar kendini
çok şükür quuzum ya korktuğum olmaadı çok iyiymm
günaydın kızlarr nasılsınızz
kızlar yarından itibaren yohumm ben çapaya gidiyorummresim koydumkii çapa'yı hastane ile karıştırmayın fatoşa dün söyledim ,istanbula çapa hastanesine gidecem sanmış
ayh canım ya Allah kolaylık versinnn
asicanın elbise beyaz bi taytla süper olarrrrr dimiiinurcik çapayamı gidiyon 10 gün yoksun demek ama kontrole gitcen dimi zamanın geldi canım
çiğdem iyi yürüyüşler
evet asi pantalonla olurr
evet siz neden ruh ikizi diyonuz bakemmm
işlerden laf yetiştiremiyom
mutlaka koyy quuzmm taam mııı gelinceeo da ayrı bir dert canım sağ sonra biberona koy emzir zor gerçekten annelik böyle işte emek ister anne olmak kolay değil
yüzümü kapatıyorum canım başımada şapka koyuyorum böyle koruyoruz yüzümüzü..resim çekersek eklerim boy boy şalvarlı resimlerimii
sevo aplaa film mi çektirecekkk
kız duydunmu küçük sevoya film çekiyorlarmış şöhret basamaklarını tırmanıyo
canım ya geçmiş olsun aplamm yaa bi kendini toplayamadın varyaaanabersiniz kıslarrrrne güzel muhabbetler etmişiniz coş gelmiş ben kaçırdım :82::82::82::82::82::82:
artıkın bundan sonra çok katılamam heralde sizeişler açıldı habire birileri geliyor gidiyor telefonlar susmuyor öffffff
benim kasıklarım fena ağrıyor bacılar hep gaz varrrrrr sanki karnım şiştikçe şişiyor belimde ağrıyor :26:üşüttüm sanırsam ben
tuğbişş adam dilini burnuna nasıl sokmuş yaw ööğğğ ne dil var millette yaw
datlım ben geçmişle cebelleşirken çıkmışsınn ne kusuru bebem gelincee konuşurukkmelike günaydın canım sen gelmişin ama işim var kusura bakma çıkmama lazım paşayı öp yerimee
he walla quzummm uyuşması geçmemiştiye alındıktan 3 saat sonra başladı ağrıı çok şükür şimdi çok iyiyşm topallamam da geçtiiahh canım benim geçmiş olsunnn yaa tahmin ediyorum nasıl acımıştır bide avm ye gitmişsin gezmeyee ahh eşini dinleyip eve gitseydin üzerine çok basmasaydın keşke ama sıkıldın tabi uzun zamandır dışarı çıkmak istedin
öperim tatlım çok saol quzummah cnm yaaa çok geçmiş olsun allah iyilğini versin...
kuzum keşkemm dinlenseydin ama sende haklısın sıkılmışsın nese kuzum bol bol dinlen tekrar geçmiş olsun paşanıda öp benim için ...
canımm inşallahh hayırlısıyla bakalım ..şükür kaşıntım azaldı geceleri biraz kaşınıyo ama bunada şükür adamım diyo gel ben kaşıyamııııhhhh olmaz diyorum sen terlersin olsun diyo ben terlersem sende silersin anlaşılan oda kaşınıyoooo öyle özledimki yaaa hııırrrrr diyesim var
sağol bebimmm ya ayrıntıla korkmak gerekiyomuki ondadamı sorun çıkma riski var:26:
canım geçmişi okursan eğer daha bugün bebek olması için ot ve köklerden bahsedilmiş yabancı değil sevo arkadaşımız o ot kökyüzünden sistitle savaştığını sölemiş aylardır... onsuzluğun ne olduğunu burda olanlar çok iyi bilir toplumdanda çevremizdende uzaklaştık yeri geldi kendimizden kaçtık bu topicte olupta yüreği yanık olmayan bebek lafını duydukça iç çekmeyen bir insan varmıdır sence kusura bakma ama ben bu paylaşımını doğru bulmuyorum burası gebeler topiği değilki insanlar içimdeki canlının haftasını öğreneyim deyipte heyecanla sevinçle okusun burası adı üzerinde bebek özlemi çekenlerin mekanı bebeksizlerin mekanı bebeksizlik yüzünden ciddi sorunlar yaşayanların topiği..evet sivri dilliyim kiişiyi özel kılan birtakım özellikleri vardır beni ben yapan özelliğimde bu haklızlığa yanlışa gelemiyorum bugün hamile olabilirim bin şükür yaradanaama bu benim 4 ay öncemi unuttuğum anlamına gelmiyor bakamıyordum,okuyamıyordum ,en yakınımın bebeğini sevemiyordum içime kanlar damlıyodu evime gelip paketlerin sigarasını bitirip hatta kadehlerin içkisini içip neden neden diye kahroluyordum çünkü bir yanım eksikti mutluluğum tam değildi yarımdım yuvam yarımdı çünkü bebeksizlik yüzündne ruhum hastaydı ben bu topicte bebeğim demeye çekiniyorum facebooka resimler ekledim ve inan bana sırf topic arkadaşlarım bakıpta üzülmeisn diye 3 gün sonra kaldırdım bize düşen bolca dua etmek onlar içinde yalvarmak paylaşımın çok güzel ama yeri burası değil gebelerin barındığı bir topicte da heyecanlı okunur burada okuyanlar ancak iç çeker off der içi burkulur belkide nedne benim içimde böyle bir mucize yok der umarı derdimi anlatabilmişimdir ...allah sorunsuz bir gebelikle birlikte hayırlısıyla kucağına almanı nasip etsin analı babalı büyütün inşallah
:
ohh maşalahh datlım çok iyi gelmişşheehoooyyyttt ben geldim güzeller nabersiniz muhteşem bir hafta sonugeçirdim ailemle sevgilimle memleketimde on numero iki gün geçirdim valla evde kurtlanmışım memlette güneşi görünce dökülüverdi üzerimdeki kurtlar oooh hafifledim orda ziyarete gittik sizlere duacıydım ama yalvarmak için açtığım ellerimi yüzüme süremedim bebekte iz olur ziyarette ellerinii herhangi biyerine sürme dediler bende ellerim havadaarabaya kadar yürüdüm bir ara dedim münüşü kaşıyam ama yok lo dedim sonra ters biyerde bişi çıkar vicdan yaparım sonra
geçmiş okudum fena bişey yok çok şükür melikemin tırnaklları çekilmiş geçmişler olsuncanımmmmm eşminde sık sık tırnağınıçekerler tahmin edebiliyorum acını ama gezgen olmuşsun kızamıyorum ihtiyacın vardı atmışken kendini dışarı gelemedin eve oooh canın sağolsun çivi çiviyi söker dimi guzummyerim sizi ana oğull tatlişleirmmmmm hırrrr oğlununn dötünden öp yerime
kızlar öperim sizi gül kokulu şeylerinizden hmmmmm yanaklarınızdanAAAAAHAHHHH HIRRRRR DA HIRRRRRRRRR
çok saol aplammmm benimmm çok şükür 2 güne tamamen iyikeşirrGünaydıınn sabah şerifleriniz hayırlı olsun
melike guzum geçmiş olsun canım inşallah çabuk iyileşirsin
:
günaydınnnnnn canımmmmmmmmmmm nasılsın bakalım çok özledik seniiii valla bende gördüğüme çok sevindim özlettin iyice kendiniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?