canım yaaa eşin duymuşturrr haberci kuşlar tez zamanda yerine ulaştırırrrrrrr
duysunnnn ben zaten hep sölerimmm sevdiğimi o da bana söler sürekli
ne güzelllll benim adamım sülemeyiii utanır bende seni seviyorum lannn diyorumm
kızlarrr ben kahvatıya gidiyorumm görüşürüz
olsun canım sen söyle devamlı oda birgün söyliyecektir mutlakaaa isteyerekk biz eşimle her fırsatta söyleriz (seni seviyorum )ne güzelllll benim adamım sülemeyiii utanır bende seni seviyorum lannn diyorumm
bende sölerim sürekli ama o bindebir seni seviyorum oğlum derduysunnnn ben zaten hep sölerimmm sevdiğimi o da bana söler sürekli
ne güzelllll benim adamım sülemeyiii utanır bende seni seviyorum lannn diyorumm
olsun canım sen söyle devamlı oda birgün söyliyecektir mutlakaaa isteyerekk biz eşimle her fırsatta söyleriz (seni seviyorum )
afiyet olsun canım
evet seviyeli insanın yapması gereken budurr
ayy inşallah o günleri görürüm diyorum be adam bi kere kibar oldaaa seni seviyorum de dedim yok ama dün akşam bana seni seviyoruma benzer bişiler dediiii ayyy bi sevindim bi göğsüm kabardı kıçım kalktı valla allah biliyor yaa
benim yazdığım mesaj bu ...ben bi kahvaltımı edem de gelem bariiiiii
asicim hem soru soruyosun hemde şak diye çıkıyosunlaf olsun diye sorma sadece günaydın de o zaman arada zaman da yok seni bekletmiş de değilim çok ayıp yaptığın bende sana cevap veriyorum bide
neyse ben çıktım
kamer hanım sizin benimle ne alıp veremdiğiniz var aacabaaaa neden bu kadar piskopata bağladın olayı anlamış değilim benim asla içimde kötü art niyet olarak kahvaltıya gidiyorum demedim hayırdır rğyanda benimi gördün ki benimle alıp veremdiğn var benim ağzımı açtırma lütfen rica ediyorum yaşça büyüksün bende saygımı aşmak istemem sırf yaşına saygım olduğu için susuyorum yoksa ben sana haddini bildiririm ama neyse .....
ben kendim gibi insanlarla konuşmayı severim senin gibilerle değillll
dağdan gelip bağdakini kovamassın senden öncede ben burdaydıııımmm ....
ben çıkıyorum arkadaşlar daha fazla sinirlerimin bozulmasına izin veremem burda görüşürüz arkadaşlar
insanların yaptığı yanlışları uyarmak bir seviyesizlik değildir,kabullenmek bir erdemdir ve saygıdır,ben hoşnut olmadığım bir hareketin karşısında seni uyardım yaptığının ayıp olduğunu söyledim,seviyesiz demedim,piskopat demedim, kötü bir kelimede kullanmadım
bence sen şu yazdığın yazıyı bir kere daha oku ve seviyesiz kim anlarsın.
benim senle neden alıp veremdiğim bişey olsun, insanım ve insanlığımı biliyorum hala seviyemi koruyorum senin küçüklüğüne veriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?