Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

heeeeyyyy kızlaaarrr noluyooo yapmayın
ben bişey yapmıyorum

hayırlısı olsun canım

çiğdemcim inşallah hayırlı haberlerle dönersinn ben de merak ettim şimdi kıssss

çiğdemcim inşallah hayırlı haberlerle dönersinn ben de merak ettim şimdi kıssss

inşallah canım inşallah gelir gelmezz hemen yumurtlarım buraya inşallah hayırlı haberle dönerim dua edin canım bide cuma günü dr a gidecem ordan da bi hayırlı haberle dönsemmmm:97::97::97::97::97:

inşallah canım inşallah gelir gelmezz hemen yumurtlarım buraya inşallah hayırlı haberle dönerim dua edin canım bide cuma günü dr a gidecem ordan da bi hayırlı haberle dönsemmmm:97::97::97::97::97:

inşallah pozitif düşün canım pozitif düşünürsen pozitiflik çağrıştırırsın

benimde gözlerim seyiriyoo hayırdır inşallah bana pek yaramaz ama bende pozitif düşünmeye çalışyorum

etmezmiyim hiç canım yaa cuma da doktorundan inşallah güzel şeyler duyarsın bu aralar herkez doktordaa

canım tedavin ne aşamada diye sorsam senin ablan bostancıdamı oturuyo

durucum şuan dondurulmuşlar için ilaç tedavisine başladım estrofem tablete bugün 6. günüm haftaya bugün kontrolüm var ablam değil erkek kardeşim bostancıda oturuyo gösteri merkezinin hemen arkasında

ayy bende de yaramazz zaten seyirdi miiii allahım aklıma ne gelirse bütün duaları okurum :26::26:

ben deee yanlışlıkla aranıza girdim bana soruyorsun sandım dururcum kusura bakma emiii heyecandan işteee böyle şeyler olur bendeee

yok canım benim erkek kardeşim var sadece eskişehirde oturuyorum ben geçenlerde 2 kere çatlatma iğnesi vuruldum şimdi cuma gününküde yumurtanın boyutuna bakacakmış bakalımm

hadi hayırlısı kendiliğinden gelsin bebişler

durucum şuan dondurulmuşlar için ilaç tedavisine başladım estrofem tablete bugün 6. günüm haftaya bugün kontrolüm var ablam değil erkek kardeşim bostancıda oturuyo gösteri merkezinin hemen arkasında

canım seninde tedavin hayırlı olsun gelsin bebişler
benim aklımda ablan var diye kalmış bostancı bana yakın
sen nerde oturuyosun

ayy bende de yaramazz zaten seyirdi miiii allahım aklıma ne gelirse bütün duaları okurum :26::26:

hadi ya eşime söylüyorum bana yaramaz ağlarım diye saçmalama diyo allahım hayırlısı ne diyim

inşallahhhh
benimde eşim inanmazz aynı şeyleri söylerr saçmaladığımı ama çıktı mı daaa böyle oluyorrr onun için pek söylemem yaramıyor çok fazla hep dua ederim seyirmesin diye

canlarımmmmm ben çıkıyorum anacığıma gidiyorum kendinizee iyi bakın afiyet olsunnn muck muck muck dualarınızı eksik etmeyin canlarımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…