heeeeyyyy kızlaaarrr noluyooo yapmayın
kızlar bugün ben yürüyüş yapamıyacamm
anneme gidecem öğlen 1-2 saatliğine izin aldım annemlereee çamaşır makine gelecek yardımcı olmaya gidecemmm bideeeeeeeeeeeeee bana federasyon başkanından mektup gelmiş dünnn zor ettim sabahıı hayırlı haberlerle gelmiştir mektubum inşallahhhhhhhhh
ben bişey yapmıyorum
hayırlısı olsun canım
inşallah hayırlı haberler gelmiştir
kızlar bugün ben yürüyüş yapamıyacamm
anneme gidecem öğlen 1-2 saatliğine izin aldım annemlereee çamaşır makine gelecek yardımcı olmaya gidecemmm bideeeeeeeeeeeeee bana federasyon başkanından mektup gelmiş dünnn zor ettim sabahıı hayırlı haberlerle gelmiştir mektubum inşallahhhhhhhhh
inşallah içim içime sığmıyor valla öğleni iple çekiyorummm bir an önce anacığımın evine varsam diye bakıyorummmm:97::97::97::97:
çiğdemcim inşallah hayırlı haberlerle dönersinn ben de merak ettim şimdi kıssss
çiğdemcim inşallah hayırlı haberlerle dönersinn ben de merak ettim şimdi kıssss
inşallah canım inşallah gelir gelmezz hemen yumurtlarım buraya inşallah hayırlı haberle dönerim dua edin canım bide cuma günü dr a gidecem ordan da bi hayırlı haberle dönsemmmm:97::97::97::97::97:
inşallah canım inşallah gelir gelmezz hemen yumurtlarım buraya inşallah hayırlı haberle dönerim dua edin canım bide cuma günü dr a gidecem ordan da bi hayırlı haberle dönsemmmm:97::97::97::97::97:
canım tedavin ne aşamada diye sorsam senin ablan bostancıdamı oturuyo
canım tedavin ne aşamada diye sorsam senin ablan bostancıdamı oturuyo
inşallah pozitif düşün canım pozitif düşünürsen pozitiflik çağrıştırırsın
benimde gözlerim seyiriyoo hayırdır inşallah bana pek yaramaz ama bende pozitif düşünmeye çalışyorum
etmezmiyim hiç canım yaa cuma da doktorundan inşallah güzel şeyler duyarsın bu aralar herkez doktordaa
etmezmiyim hiç canım yaa cuma da doktorundan inşallah güzel şeyler duyarsın bu aralar herkez doktordaa
yok canım benim erkek kardeşim var sadece eskişehirde oturuyorum ben geçenlerde 2 kere çatlatma iğnesi vuruldum şimdi cuma gününküde yumurtanın boyutuna bakacakmış bakalımm
durucum şuan dondurulmuşlar için ilaç tedavisine başladım estrofem tablete bugün 6. günüm haftaya bugün kontrolüm var ablam değil erkek kardeşim bostancıda oturuyo gösteri merkezinin hemen arkasında
ayy bende de yaramazz zaten seyirdi miiii allahım aklıma ne gelirse bütün duaları okurum :26::26:
hadi hayırlısı kendiliğinden gelsin bebişler
canım seninde tedavin hayırlı olsun gelsin bebişler
benim aklımda ablan var diye kalmış bostancı bana yakın
sen nerde oturuyosun
hadi ya eşime söylüyorum bana yaramaz ağlarım diye saçmalama diyo allahım hayırlısı ne diyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?