Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ben beylikdüzünde oturuyorum canım, ablam çerkezköyde ,kardeşim bostancıda sen bostancının neresindesin gerçi karşıyı pek bilmem amaa

canlarımmmmm ben çıkıyorum anacığıma gidiyorum kendinizee iyi bakın afiyet olsunnn muck muck muck dualarınızı eksik etmeyin canlarımmm

güle güle hayırlı haberlerle gel

ben beylikdüzünde oturuyorum canım, ablam çerkezköyde ,kardeşim bostancıda sen bostancının neresindesin gerçi karşıyı pek bilmem amaa

anladım canım ben küçükyalı - idealtepe de oturyorum
işyerim 4.levent

Son düzenleme:
malikecimmmmm ayağın düzelmiş canım çok sevindim gez bolbolgezemediğinin acısını çıkar havalarda güzel
çok şükür aplammm ya çıkartacam walla acısınıı bugünde pazara gitmeyi düşünüyodum komşumla ama yağmurrr yağıyo hava bozduu
sen napan bakım nasıl oldun quuzmm
canım ayağın düzelmiş çok sevindim hadi geçmiş olsun geçti bitti bi daha tekrarlanmazz inşallahhhh

çok saol datlımm çok şükür walla bitti
sen de hayırlı haberlerle gelş inşalah
yürüyüşe çıkamamışsın datlım boşvirr annene gidiyon ya değer herşeyee

abowwwwwwwwww nasıl yağmurr yağıyoooo
doluda yağıyorr tırstımmm
bu arada sabah elektirikler gittiği için habersiz çıkmak zorunbda kaldım yeni geldi gelince daldımmm

az kaldı işyerin annene yakınmı

yok anneme anneme yakın değil veee ben geldimmmm milli federasyon başkanından diploma aldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nasıl seviniyorum var yaaaaaa bide bugün anneme çamaşır makinesi geldi yazık annem 5 aydır bekledi 2 haber beni çok mutlu etti çokkkkkkkk

döndüm döndümm hayırlı haberlerle döndüm canım şükür işaret dili diploması aldım milli federasyon başkanından evet canım annem için herşey değerrr doğru söylüyorsunnnn

kızlar nerdesinizz kimseciklerrr yokkk ben işe geldim az önce kapıdan içeri girdim bi yağmur boşaldı varyaaaa nasıl esiyorrrrr yakalanmadan girdim valllaaa yoksa diplomam ıslanacaktı allah korusunnnnn

çiğdemmmmmmmmm çok tebrik ederim canım adına çok sevindimmm gerçekten hayırlı uğurlu olsun inşanllahhhhbugün herşey aleyhine işliyormaşallahh diploman ıslanmaktan kurtulmuş çamaşır makinası gelmiş diploman gelmiş allah bu mutluluğunu daim etsin canım benimmmmm çok sevindim gerçekteninşallah bebek haberinide duyarızda böyle göbek atarızzzzzzz

melikecim canım burdada başlamıştı yağmur bir anda toz, fırtına çıktı yağmur başladı şaşırdıkneyse pazarada başka zaman çıkarsınız canım

melikecim canım burdada başlamıştı yağmur bir anda toz, fırtına çıktı yağmur başladı şaşırdıkneyse pazarada başka zaman çıkarsınız canım

şimdi günaş çıktı yenidennn hiç bişey olmamı gibi
nurciklerde çapada yağmura yakalanmamışlardır inşallahh

ayyy inşallahhh canım benim inşallah amin cümlemizin mutluluğunu daim etsin inşallahhhhhhhh

canımmm yağmur yağarken 100 tane kevser süresi okuyup dilek dileyin rabbim kabul eder inşallah bi kitapta okumuştum şimdi burada yağmur var ya okuyayım hemen

hayırlı olsun canım çok sevindim
çamaşır makinesinide iyi günlerde kullanısın canım

abowwwwwwwwww nasıl yağmurr yağıyoooo
doluda yağıyorr tırstımmm
bu arada sabah elektirikler gittiği için habersiz çıkmak zorunbda kaldım yeni geldi gelince daldımmm

dolumu yağıyo burda hava güzel

şimdi günaş çıktı yenidennn hiç bişey olmamı gibi
nurciklerde çapada yağmura yakalanmamışlardır inşallahh

Antalya sıcaktır yağmur yağsada nem vardır dimi

hayırlı olsun canım çok sevindim
çamaşır makinesinide iyi günlerde kullanısın canım

dolumu yağıyo burda hava güzel

Antalya sıcaktır yağmur yağsada nem vardır dimi

teşekkür ederim canım benim inşallah iyi günlerde kullanırız inşallahhhhh burada çok fena yağmur varrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…