hadi hayırlısı kendiliğinden gelsin bebişler
canım seninde tedavin hayırlı olsun gelsin bebişler
benim aklımda ablan var diye kalmış bostancı bana yakın
sen nerde oturuyosun
hadi ya eşime söylüyorum bana yaramaz ağlarım diye saçmalama diyo allahım hayırlısı ne diyim
canlarımmmmm ben çıkıyorum anacığıma gidiyorum kendinizee iyi bakın afiyet olsunnn muck muck muck dualarınızı eksik etmeyin canlarımmm
ben beylikdüzünde oturuyorum canım, ablam çerkezköyde ,kardeşim bostancıda sen bostancının neresindesin gerçi karşıyı pek bilmem amaa
güle güle hayırlı haberlerle gel
anladım canım ben küçükyalı - idealtepe de oturyorum
işyerim 4.levent
ayşeeee naber hoşgedinnnn
çok şükür aplammm ya çıkartacam walla acısınıı bugünde pazara gitmeyi düşünüyodum komşumla ama yağmurrr yağıyo hava bozduumalikecimmmmm ayağın düzelmiş canım çok sevindim gez bolbolgezemediğinin acısını çıkar havalarda güzel
canım ayağın düzelmiş çok sevindim hadi geçmiş olsun geçti bitti bi daha tekrarlanmazz inşallahhhh
az kaldı işyerin annene yakınmı
çok şükür aplammm ya çıkartacam walla acısınıı bugünde pazara gitmeyi düşünüyodum komşumla ama yağmurrr yağıyo hava bozduu
sen napan bakım nasıl oldun quuzmm
çok saol datlımm çok şükür walla bitti
sen de hayırlı haberlerle gelş inşalah
yürüyüşe çıkamamışsın datlım boşvirr annene gidiyon ya değer herşeyee
melikecim canım burdada başlamıştı yağmur bir anda toz, fırtına çıktı yağmur başladı şaşırdıkneyse pazarada başka zaman çıkarsınız canım
çiğdemmmmmmmmmçok tebrik ederim canım adına çok sevindimmm gerçekten hayırlı uğurlu olsun inşanllahhhh bugün herşey aleyhine işliyor maşallahh diploman ıslanmaktan kurtulmuş çamaşır makinası gelmiş diploman gelmiş allah bu mutluluğunu daim etsin canım benimmmmm çok sevindim gerçekten inşallah bebek haberinide duyarızda böyle göbek atarızzzzzzz
yok anneme anneme yakın değil veee ben geldimmmm milli federasyon başkanından diploma aldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nasıl seviniyorum var yaaaaaa bide bugün anneme çamaşır makinesi geldi yazık annem 5 aydır bekledi 2 haber beni çok mutlu etti çokkkkkkkk
abowwwwwwwwww nasıl yağmurr yağıyoooo
doluda yağıyorr tırstımmm
bu arada sabah elektirikler gittiği için habersiz çıkmak zorunbda kaldım yeni geldi gelince daldımmm
şimdi günaş çıktı yenidennn hiç bişey olmamı gibi
nurciklerde çapada yağmura yakalanmamışlardır inşallahh
canımmm yağmur yağarken 100 tane kevser süresi okuyup dilek dileyin rabbim kabul eder inşallah bi kitapta okumuştum şimdi burada yağmur var ya okuyayım hemen
hayırlı olsun canım çok sevindim
çamaşır makinesinide iyi günlerde kullanısın canım
dolumu yağıyo burda hava güzel
Antalya sıcaktır yağmur yağsada nem vardır dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?