Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

canımmm yağmur yağarken 100 tane kevser süresi okuyup dilek dileyin rabbim kabul eder inşallah bi kitapta okumuştum şimdi burada yağmur var ya okuyayım hemen
yağmur durdu burda geri 15 dk yağdı durdu ohhooo yerler bilem kurudu ama aklımda olsun

hayırlı olsun canım çok sevindim
çamaşır makinesinide iyi günlerde kullanısın canım

dolumu yağıyo burda hava güzel

Antalya sıcaktır yağmur yağsada nem vardır dimi

evet duru yağdı gürledi geçti gitti hiç serinlik olmadı yerlerde kurudu bunların hepsi 45 dk içinde oldu
20 yıldır antalyadayım hala şaşıyoorum havasınaa

bu arada gazeteler yazmıştı geçen hafta bu yağmurlar asitli oluyormuş o yüzden yağmurda kalmamak lazımmış ilerde allah korusun cilt kanserine davetiye çıkarıyomuş
tarihini unuttum ama bu aralar yağan yağmurlar için yazmışlar

Asit yağmurları, fosil yakıt atıklarının doğal su döngüsüne karışmasıyla oluşur. Kömür ve petrol gibi fosil yakıtların yakılması sonucu atmosferde kükürt ve azot içeren gazlar birikir. Bu gazlar havadaki su buharıyla birleşince bir kimyasal tepkime meydana gelir. Bu tepkime sonucunda sülfürik asit ve nitrik asit damlaları oluşur. Güneş ışığı bu tepkimelerin hızını artırır. Yeryüzündeki sular Güneş’in etkisiyle ısınınca, bunların bir kısmı buharlaşarak yükselir ve atmosfere karışır. Böylece yükselen nemli havadaki su buharı yoğunlaşarak yeniden sıvı durumuna geçer. Bunlar da bulutları oluşturur. Sonuçta oluşan, çok miktarda kükürt ve azot içeren bu tip yağmurlara “asit yağmurları”denir. Atmosferdeki asit, yalnızca yağmurlarla değil, kar, sis, havadaki gazlar ve tanecikler yoluyla da yeryüzüne iner.

duamı bitirdim kızlar allahım kabul etsin size çok dua ettim kızlar rabbim yalvaran yüreğimi boşa çevirmeyecek inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

evet canım her yağmur yağdığında okursun artık inşallahhhhhh

güzel bir bilgiydi
zaten ozon tabakasınıda deldik
buzullarda erimeye başladı
ormanlar yok oluyo
sıcaklar daha sıcak soğuklar daha soğuk oluyo

güzel bir bilgiydi
zaten ozon tabakasınıda deldik
buzullarda erimeye başladı
ormanlar yok oluyo
sıcaklar daha sıcak soğuklar daha soğuk oluyo

dünya kötüye doğru gidiyor insanlar sapıklaştı kötülükler çoğaldı apartmanlar daireler çoğaldı herşey hormonluuuuu rabbim sonumuzu hayır etsin inşşahhhh

iyiy akşamlar canlarım kendinize iyi bakın bugün ben çok fena ıslanacam galiba çok fena yağmur varr birazda esiyorr neysee bereket yağmurları diyelim yağsın yağsınnn bereketli inşallahhhhhhh öpüyorum hepinizi muck muck muck:80::80::80::80::80:

duamı bitirdim kızlar allahım kabul etsin size çok dua ettim kızlar rabbim yalvaran yüreğimi boşa çevirmeyecek inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
allah kabul etsin canım
evet canım her yağmur yağdığında okursun artık inşallahhhhhh
inşallah okuycam canım
kızlar şimdiden size iyi akşamlar diyeyim yarın görüşmek üzere
iyiakşamlar ablam
ayyyy kızlarrr heyecan bana yaramadım var yaa saat 5.45 zannettim meğer 4.45 miş alalhım geri geldim

alemsin çiğdemmmm tatlı heyecanlarrr

döndüm döndümm hayırlı haberlerle döndüm canım şükür işaret dili diploması aldım milli federasyon başkanından evet canım annem için herşey değerrr doğru söylüyorsunnnn
canım ya çok sevindimm çok tebrik ederim annen içinde sevindim canım benim yaaaa
maşalh datlım sanaa
melikecim canım burdada başlamıştı yağmur bir anda toz, fırtına çıktı yağmur başladı şaşırdıkneyse pazarada başka zaman çıkarsınız canım
yok datlım buralar dolduu suylaa güeşte çıkmadı bi dahaa soğuduu kombiyi kapatmıştım geri açtımm
şimdi günaş çıktı yenidennn hiç bişey olmamı gibi
nurciklerde çapada yağmura yakalanmamışlardır inşallahh
aayyy evett yağmışmıdır acep oprdada telim olsaydı arardım rahatsız ederdimm:)))
hayırlı olsun canım çok sevindim
çamaşır makinesinide iyi günlerde kullanısın canım

dolumu yağıyo burda hava güzel

Antalya sıcaktır yağmur yağsada nem vardır dimi
evett quzum yağmurla beraber attı halen az az yağmur yağıyoo

muck muckkk baş başş tatlımm

melike gazman oluş nasıl gaz sıkıntısı bittimi biraz

allah kabul etsin canım

inşallah okuycam canım

iyiakşamlar ablam

alemsin çiğdemmmm tatlı heyecanlarrr

valla oda arkadaşlar bana bakıyor nereye diye eveeee dedim çıkış saati geldi dedim saate baktım dediler bakıyorum bakıyorum 5.45 meğer öyle görmek istemişim neyseee geri yerime oturdummmm artıkın geri geldimmm

teşekkür ederim canım benimmmm inşallah hayrını görürüzzzzz geri geldim ben canım çıkmıyorum saate yanlış gözle bakınca durum böyle olduuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…