yağmur durdu burda geri 15 dk yağdı durdu ohhooo yerler bilem kurudu ama aklımda olsuncanımmm yağmur yağarken 100 tane kevser süresi okuyup dilek dileyin rabbim kabul eder inşallah bi kitapta okumuştum şimdi burada yağmur var ya okuyayım hemen
hayırlı olsun canım çok sevindim
çamaşır makinesinide iyi günlerde kullanısın canım
dolumu yağıyo burda hava güzel
Antalya sıcaktır yağmur yağsada nem vardır dimi
bu arada gazeteler yazmıştı geçen hafta bu yağmurlar asitli oluyormuş o yüzden yağmurda kalmamak lazımmışilerde allah korusun cilt kanserine davetiye çıkarıyomuş
tarihini unuttum ama bu aralar yağan yağmurlar için yazmışlar
asitmiallah allah nedenki
yağmur durdu burda geri 15 dk yağdı durdu ohhooo yerler bilem kurudu ama aklımda olsun
evet duru yağdı gürledi geçti gitti hiç serinlik olmadı yerlerde kurudu bunların hepsi 45 dk içinde oldu
20 yıldır antalyadayım hala şaşıyoorum havasınaa
Asit yağmurları, fosil yakıt atıklarının doğal su döngüsüne karışmasıyla oluşur. Kömür ve petrol gibi fosil yakıtların yakılması sonucu atmosferde kükürt ve azot içeren gazlar birikir. Bu gazlar havadaki su buharıyla birleşince bir kimyasal tepkime meydana gelir. Bu tepkime sonucunda sülfürik asit ve nitrik asit damlaları oluşur. Güneş ışığı bu tepkimelerin hızını artırır. Yeryüzündeki sular Güneş’in etkisiyle ısınınca, bunların bir kısmı buharlaşarak yükselir ve atmosfere karışır. Böylece yükselen nemli havadaki su buharı yoğunlaşarak yeniden sıvı durumuna geçer. Bunlar da bulutları oluşturur. Sonuçta oluşan, çok miktarda kükürt ve azot içeren bu tip yağmurlara “asit yağmurları”denir. Atmosferdeki asit, yalnızca yağmurlarla değil, kar, sis, havadaki gazlar ve tanecikler yoluyla da yeryüzüne iner.
güzel bir bilgiydi
zaten ozon tabakasınıda deldik
buzullarda erimeye başladı
ormanlar yok oluyo
sıcaklar daha sıcak soğuklar daha soğuk oluyo
dünya kötüye doğru gidiyor insanlar sapıklaştı kötülükler çoğaldı apartmanlar daireler çoğaldı herşey hormonluuuuu rabbim sonumuzu hayır etsin inşşahhhh
kızlar şimdiden size iyi akşamlar diyeyim yarın görüşmek üzere
allah kabul etsin canımduamı bitirdim kızlar allahım kabul etsin size çok dua ettim kızlar rabbim yalvaran yüreğimi boşa çevirmeyecek inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
inşallah okuycam canımevet canım her yağmur yağdığında okursun artık inşallahhhhhh
iyiakşamlar ablamkızlar şimdiden size iyi akşamlar diyeyim yarın görüşmek üzere
ayyyy kızlarrr heyecan bana yaramadım var yaa saat 5.45 zannettim meğer 4.45 miş alalhım geri geldim
canım ya çok sevindimm çok tebrik ederim annen içinde sevindim canım benim yaaaadöndüm döndümm hayırlı haberlerle döndüm canım şükür işaret dili diploması aldım milli federasyon başkanından evet canım annem için herşey değerrr doğru söylüyorsunnnn
yok datlım buralar dolduu suylaa güeşte çıkmadı bi dahaa soğuduu kombiyi kapatmıştım geri açtımmmelikecim canım burdada başlamıştı yağmur bir anda toz, fırtına çıktı yağmur başladı şaşırdıkneyse pazarada başka zaman çıkarsınız canım
aayyy evett yağmışmıdır acep oprdada telim olsaydı arardım rahatsız ederdimm:)))şimdi günaş çıktı yenidennn hiç bişey olmamı gibi
nurciklerde çapada yağmura yakalanmamışlardır inşallahh
evett quzum yağmurla beraber attı halen az az yağmur yağıyoohayırlı olsun canım çok sevindim
çamaşır makinesinide iyi günlerde kullanısın canım
dolumu yağıyo burda hava güzel
Antalya sıcaktır yağmur yağsada nem vardır dimi
iyiy akşamlar canlarım kendinize iyi bakın bugün ben çok fena ıslanacam galiba çok fena yağmur varr birazda esiyorr neysee bereket yağmurları diyelim yağsın yağsınnn bereketli inşallahhhhhhh öpüyorum hepinizi muck muck muck:80::80::80::80::80:
canım ya çok sevindimm çok tebrik ederim annen içinde sevindim canım benim yaaaa
maşalh datlım sanaa
yok datlım buralar dolduu suylaa güeşte çıkmadı bi dahaa soğuduu kombiyi kapatmıştım geri açtımm
aayyy evett yağmışmıdır acep oprdada telim olsaydı arardım rahatsız ederdimm:)))
evett quzum yağmurla beraber attı halen az az yağmur yağıyoo
muck muckkk baş başş tatlımm
allah kabul etsin canım
inşallah okuycam canım
iyiakşamlar ablam
alemsin çiğdemmmm tatlı heyecanlarrr
canım ya çok sevindimm çok tebrik ederim annen içinde sevindim canım benim yaaaa
maşalh datlım sanaa
yok datlım buralar dolduu suylaa güeşte çıkmadı bi dahaa soğuduu kombiyi kapatmıştım geri açtımm
aayyy evett yağmışmıdır acep oprdada telim olsaydı arardım rahatsız ederdimm:)))
evett quzum yağmurla beraber attı halen az az yağmur yağıyoo
muck muckkk baş başş tatlımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?