Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

melike gazman oluş nasıl gaz sıkıntısı bittimi biraz
ebet datlım bitti çok şükürr arada bi oluyor ama ona şükür sen naıslsın aplamm
teşekkür ederim canım benimmmm inşallah hayrını görürüzzzzz geri geldim ben canım çıkmıyorum saate yanlış gözle bakınca durum böyle olduuu
inşalah canımm benimm
:)))))))))))

neyse az kaldı 45 dk var benim ise 1 saat 45 dk
ebet datlım bitti çok şükürr arada bi oluyor ama ona şükür sen naıslsın aplamm

inşalah canımm benimm
:)))))))))))

iyiyim canım bende alllaha şükürr

çiğdem canım çıkıyorum bende görüşürüz kendine iyi bak
1 saat zamanım var biraz derslere göz atayım bende
seni tekrardan kutlarımmmmmmiyiakşamlarrrrrrrrrrr

neyse az kaldı 45 dk var benim ise 1 saat 45 dk

iyiyim canım bende alllaha şükürr

ayy canım kıyamam çok geç çıkıyorsun belki yarım saat sonra bende çıkarım oda yavaş yavaş boşaldı açık öğretim sınav yerlerine göreve gidiyorlar yavaş yavaş anca hazırlanırlar oda bekçisine geri döndümmmm yarından itibarennnn

evet geç çıkıyorum 7 gibibende memnun deiğilim ama napalım özel şirketlerin çogu böyle
memur olmak varmış hayatta 5 de çık hafta sonları, resmi bayramlar, dini bayramlar, yıllık izinler ohhh tatilll yattttttttt neyse canım iyiakşamlarrrrr

çiğdem canım çıkıyorum bende görüşürüz kendine iyi bak
1 saat zamanım var biraz derslere göz atayım bende
seni tekrardan kutlarımmmmmmiyiakşamlarrrrrrrrrrr

teşşekkür edrim canım benim çok sağoll hadi sana kolay gelsin allah yardımcın olsun sınavlarada az kaldıı iyi çalışta geçç hadi hayırlı haberlerini bekliyoruzzz

gözün aydınn canımmmm valla süperr haberlerle döndünnn çok sevindimmm

ama güzel oluyor demi heyecann katıyor bunlarr arada bi olsun evliliğiniz tatlansın iyice inşallahh

evet iyi oluyor gerçi ben eşimi sabahta akşama özlüyorum inşallah hep böle devam eder 2.5 sene oldu evleneli sence cicim aylarımız bitmişmidir çiğdem kısss:26::26::26:

evet iyi oluyor gerçi ben eşimi sabahta akşama özlüyorum inşallah hep böle devam eder 2.5 sene oldu evleneli sence cicim aylarımız bitmişmidir çiğdem kısss:26::26::26:

eğer böyle gidiyorsanız allahım izniyle benim gözümde bitmemiştir canımmmm arada bi heyecan katmak lazım bu her evlilik için diyorum ben ama sen o kadar şeker tatlı dillisin kiii imkansız derim allahım izniyle önce tabiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…