ebet datlım bitti çok şükürr arada bi oluyor ama ona şükür sen naıslsın aplammmelike gazman oluş nasıl gaz sıkıntısı bittimi biraz
inşalah canımm benimmteşekkür ederim canım benimmmm inşallah hayrını görürüzzzzz geri geldim ben canım çıkmıyorum saate yanlış gözle bakınca durum böyle olduuu
valla oda arkadaşlar bana bakıyor nereye diye eveeee dedim çıkış saati geldi dedim saate baktım dediler bakıyorum bakıyorum 5.45 meğer öyle görmek istemişim neyseee geri yerime oturdummmmartıkın geri geldimmm
ebet datlım bitti çok şükürr arada bi oluyor ama ona şükür sen naıslsın aplamm
inşalah canımm benimm
:)))))))))))
şekerler nolur kusura bakmayın paşa uyandıı çok öptümm sizii
şekerler nolur kusura bakmayın paşa uyandıı çok öptümm sizii
neyse az kaldı 45 dk var benim ise 1 saat 45 dk
iyiyim canım bende alllaha şükürr
ayy canım kıyamam çok geç çıkıyorsun belki yarım saat sonra bende çıkarım oda yavaş yavaş boşaldı açık öğretim sınav yerlerine göreve gidiyorlar yavaş yavaş anca hazırlanırlar oda bekçisine geri döndümmmm yarından itibarennnn
çiğdem canım çıkıyorum bende görüşürüz kendine iyi bak
1 saat zamanım var biraz derslere göz atayım bende
seni tekrardan kutlarımmmmmmiyiakşamlarrrrrrrrrrr
yok anneme anneme yakın değil veee ben geldimmmm milli federasyon başkanından diploma aldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nasıl seviniyorum var yaaaaaa bide bugün anneme çamaşır makinesi geldi yazık annem 5 aydır bekledi 2 haber beni çok mutlu etti çokkkkkkkk
gözün aydınn canımmmm valla süperr haberlerle döndünnn çok sevindimmm[/QUOTE
evet canım şükür hayırlı haberlerle döndümmm
hoş geldin canımmm
gözün aydınn canımmmm valla süperr haberlerle döndünnn çok sevindimmm[/QUOTE
evet canım şükür hayırlı haberlerle döndümmm
hadi halay çekelim o vakitt
hoşbuldukkk canım ben de eşimi bekliyorum 1 saate kadar gelip alacak beni evimize gidicezz ayy böle bikaç gün ayrı kalınca sanki kendimi nişanlıymışım gibi hissediyorum
ama güzel oluyor demi heyecann katıyor bunlarr arada bi olsun evliliğiniz tatlansın iyice inşallahh
evet iyi oluyor gerçi ben eşimi sabahta akşama özlüyorum inşallah hep böle devam eder 2.5 sene oldu evleneli sence cicim aylarımız bitmişmidir çiğdem kısss:26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?