eğer böyle gidiyorsanız allahım izniyle benim gözümde bitmemiştir canımmmm arada bi heyecan katmak lazım bu her evlilik için diyorum ben ama sen o kadar şeker tatlı dillisin kiii imkansız derim allahım izniyle önce tabiii
canım benim asıl tatlı sensinn biz bayağı geç evlendik ben 31 yaşındaydım eşim 32 keşke daha önce evlenseymişiz tek pişmanlığımız oooo
canım hiçççç pişman olmayın derim bence peki o zamanlar evlenseydiniz belki bu kadar mutlu olamıyacaktınız allahım herşeyin hayırlısını veriyor bak aşkınızı hep mutluluk veriyor ne mutlu bide kat be kat katlayacak bebişle mutluluğunuzu inşallah benim düşüncem bu ama
papatya naber gececi kuzu
gerçi bu saatte olmazsın heralde ben de çatlak bu saatte ne geziyorsam buralarda:44:
ayşeeeeeeeeeee karnım çok acıktı kızzz bişeyler yemek istiyorum akşam çok az yedim şimdi çokkkk acıktımm
ayşe beni duymuyoooo ben de gidip yatıyım bariii
GÜNAYDIN
bu bi mucize inanamıyorum her şey o kadar imkansız görünüyordu ki haziran 11 de tüplerimi açtırmak için gidicektim ankara ya ama dün hamile olduğumu öğrendim.
ARKADAŞLAR SADECE DUA EDİN VE ETRAFINIZDAKİ HERKESTEN DUA İSTEYİN ÇOCUKLARDAN YAŞLILARDAN HASTALARDAN.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?