Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

canım benim asıl tatlı sensinn biz bayağı geç evlendik ben 31 yaşındaydım eşim 32 keşke daha önce evlenseymişiz tek pişmanlığımız oooo

canım benim asıl tatlı sensinn biz bayağı geç evlendik ben 31 yaşındaydım eşim 32 keşke daha önce evlenseymişiz tek pişmanlığımız oooo

canım hiçççç pişman olmayın derim bence peki o zamanlar evlenseydiniz belki bu kadar mutlu olamıyacaktınız allahım herşeyin hayırlısını veriyor bak aşkınızı hep mutluluk veriyor ne mutlu bide kat be kat katlayacak bebişle mutluluğunuzu inşallah benim düşüncem bu ama

canlarımmm ben bu sefer kesin çıkıyorum 10 kere saate baktım normal gözüyle sat 17.50 evet çıkış saatim gelmiş kendinize iyi bakın hepinizi öpüyorum muck muck muck aşkla sevgiyle bebişle duayla kalın inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

iinşallah canım yaa ben de öle diyorumm her işte bi hayır vardır diye

slm kızlar nerdesiniz yaaa kimsecikler görünmüyorr ilk defa bi gireyim belki yakalrım sizi dedim ama nerdeeeee neys eyarın görüşürüz inşallah ben biraz bi oyun oynayayım barii hepinize iyi geceler öpücüğü yolluyorum muck muckkk muckkk

ayşeeeeeeeeeee karnım çok acıktı kızzz bişeyler yemek istiyorum akşam çok az yedim şimdi çokkkk acıktımm

ayşeeeeeeeeeee karnım çok acıktı kızzz bişeyler yemek istiyorum akşam çok az yedim şimdi çokkkk acıktımm

bu saatte yenecek en güzel şey kokoreç aslındaaaa ooohhhhh ne güzel olurdu bol kekikli acılıı burnunu çeke çeke yicen:2::2::2:

GÜNAYDIN

bu bi mucize inanamıyorum her şey o kadar imkansız görünüyordu ki haziran 11 de tüplerimi açtırmak için gidicektim ankara ya ama dün hamile olduğumu öğrendim.
ARKADAŞLAR SADECE DUA EDİN VE ETRAFINIZDAKİ HERKESTEN DUA İSTEYİN ÇOCUKLARDAN YAŞLILARDAN HASTALARDAN.

TESBİHAT VE CEVŞEN
kitabını arkasında dua diye bi yer var orayı okuyunca çok etkilendim.
bütün tanıdıklarıma msj attım bana dua edin diye inanın hiç aklınıza gelmeyecek insanlar size dönüyor
2 kez salatı tefriciye dağıttım ve bunların hepsi 1 haftada oldu
sabah namazlarına kalktıktan sonra çok dua ettim
bütün günleri değerlendirin özellikle cuma günlerini
babanızın hayır duasını kardeşlerinizin duasını alın varsa yeğenlerinize söyleyin sizin için bolca dua etsinler çocuklar çok kıymetli bunu hepimiz çok iyi biliyoruz belkide burdaki insanların inşallah demeleri sayesinde oldu bunu kimse bilemez ama siz kendinize bi maneviyat halkası oluşturun
bi yasin kitabında bi tesbih gördüm 1 hafta çekiliyor cumartesiden başlıyor inşallah bi gün onu yazıcam ama simdi eşim işe gidicek bilgisayarı ona vermem gerek
burada olan herkese dua edicem
rabbim bana edilen ve kabul olan duaları inşallah sizin içinde kabul eder

esma ül hüsna kitabı olanlar bulup okusun bulmayanlarda ben söyleyeyim 707 defa YA VARİS ismi şerifini okuyan kimse hayırlı bir evlat sahibi olabilir miş tabi her dua da olduğu gibi içten ihlasla dua edin 1 kere yapıp bırakmayın lütfen

Arkadaşlar eğer salatı tefriciye falan dağıtırsanız haberim olsun kesinlikle okurum.
Yasin suresi falan okurum.
Vericeğiniz kişilerin okuyacağından emin olun.
Inşallah rabbim sizlere de nasip eder.
Ilk defa bu kadar çok konuşuyorum bu haberi duyduğumdan beri
ne hissedeceğimi bilemiyorum sabah namazından sonra açmaya çalışıcam bilgisayarı inşallah görüşürüz
:80::80::80::80::80::80::80:

bazen eşimin 80 defa kalk dedirtmesini çok seviyorum

Bediüzzaman hazretleri “bir çok defa dua ediroruz kabul olmuyor halbuki ayet umumidir her dua ya cevap var ifade ediyor” şeklinde suale cevap veriyor ve dua hakkında geniş kanaati şöyle düzeltiyor:
Cevap vermek ayrıdır kabul etmek ayrıdır her dua için cevap vermek var fakat kabul etmek hem ayn-ı matlubu vermek cenab-ı hakkın hikmetine tabidir.
Mesela hasta çocuk çağırır “ya hekim bana bak”
hekim “lapebbeyk”der “ne istersin” cevap verir
çocuk “şu ilacı ver bana” der
hekim ise ya aynen istediğini verir yahut onun maslahatına binaen ondandaha iyisini verir yahut hastalığına zarar olduğunu bilir hiç vermez.
Işte cenab ı hak hakim i mutlak hazır nazır olduğu için abdin duasına cevap verir.vahşet ve kimsesizlik dehşetini huzuruyla ve cevabıyla ünsiyete cevirir. Fakat insanın hevaperestane veheveskarane tahakkümüyle değil belki hikmet i rabbaniyenin iktizasıyla ya matlubuna istediğini veya daha evlasını verir veya hiç vermez……
sözler 317

çocuğu olmayan bir ailede:
Kadın:yedi gün oruç tutup iftar anında yirmi bir defa “ya musavvir”ismi şerifini okur.
Erkek:üç gün oruç tutarak “ya musavvir”ismi şerifini yirmi bir defa bir bardak suya okur ve onunla iftar ederler.
Bu günler içerisinde dua edip bir arada olurlarsa allah ın izni ile bir evlada kavuşurlar.
Beyaz sır “esmaü l hüsna”

canım seni tanımıyorum amaaa çok ama çok sevindim rabbim tez zamandan kucağına almayı nasip etsin ayy çok sevindim paylaştığın bilgileride okudum çok ama çok teşekkür ederim allah razı olsun rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah bizimde yüzümüzü güldürür ayy çok sevindim birden heyecanlandım bendee zaten bebiş haberlerini duyunca ben çok heyecan yaparım huyumdurr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…