GÜNAYDIN
bu bi mucize inanamıyorum her şey o kadar imkansız görünüyordu ki haziran 11 de tüplerimi açtırmak için gidicektim ankara ya ama dün hamile olduğumu öğrendim.
ARKADAŞLAR SADECE DUA EDİN VE ETRAFINIZDAKİ HERKESTEN DUA İSTEYİN ÇOCUKLARDAN YAŞLILARDAN HASTALARDAN.
çiğdem naberrr sabah 6 da uyandım eşimle kahvaltı yaptık onu yolladım işe ben de bi sepet ütü yaptım 2 saatimi aldı biraz girip dinleneyim dedim tuğba arkadaşımızın haberiyle bütün yorgunluğum gitti allaha şükür hamileymiş çookkkk sevindim sen nasılsın canımm
nerdesiniz yaaaa havalar ısındı kimsecikler gelmez olduu benden gizli gizli denize mi giriyosunuz yoksaaa bayılırım sabah denize girmeye bide güneş batmasına yakınnn şu tedaviyi bi atlatalım inş bizde eşimle biyerlere gitmek istiyoruz
tugbakrc çok sevindim canım allah kucağına almanıda nasip etsin inşallah
günaydın arkadaşlar herkese sizlere sabah öpücüğü verip kaçıyorum muck muck muckkkk
kimse yok ben de biraz tv izliyim bareee sonra bi sürü iş beni bekliyooooo
iyiyim canım senden naberr bende biraz önce arkadaşım kahvaltı yaptım dün sözleştik pek iyi oluyor valla ayy kıyamam neyse ki bitirmişsinnn
gitmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
tamammmmmmmmmmmm gitmiyorumm senin için burdayımmm
iyiyim canım ohh ne güzel arkadaşla kahvaltı gerçekten çok iyi oluyo bütün güne pozitif başlamışsın ütüm bitti ama yenileri makinede yıkanıyo bekarken pek yapmazdım ütü çok severdim ama şimdii nefrett ediyorum bide ben herşeyi ütülerim jilet gibi olacak yoksa içim rahat etmiyoo acık dinlenip temizliğe girişicem hafta sonu misafirim gelecek deeee
ayy bende nefret ederim ütüdennnn yaa bende kaç gündür temizlik yapamıyorum kocişte akşamları temizlik yapmama izin vermiyorrartık cumartesi sabah erkenden kalkacam köşe bucak temizlik yapmam lazım evler pisken kendimide pis hissediyorum
canım ben yaz temizliğimi yaptım aslında camlarım tüllerim halılarım yıkandı bi salonumun halıları kaldı aslında çok temiz duruyo çünkü hiç oturmuyoruz orda ama bi ara yıkıcam bide oturma odamın koltuklarını inş p.tesi yıkamak istiyorum bida yapamam havalarda güzelken normal temizliğim var akşama kadar yapar bitiririm
ne güzel yaaaaa hazırlamışsın bitirmişsin ben normal bi köşelerden möşelerden koltuk altlarını falan filan süpürüyorum havalar biraz daha düzelsin halılarımı yıkamaya vermeyi düşünüyorum ama bi yandan vermek istemiyorum çünkü büyük görümcemler başka şehirden bizde kalabilirlerr biraz evimi dağıtıyorlar çok sinir olurum daaa bide 2 çocuk var yaramazlardaaa bişeyler dökerler mutlaka dökmezlerse şaşarım onun için boşu boşuna vermeyeyim diyorum ama bu sefer uzun kalacaklarmış bayramıda burada geçireceklermiş ayy yaaa artık var yaaa evimi şöyle rahat bi şekilde temiz bi şekilde durduğunu görmüyorum yaaa kocam da ben ne kadar titiz temizsem o ada okadar dağınıkk pasaklı geziyor bana inat yapıyor biliyorum huyunuu
ne güzel yaaaaa hazırlamışsın bitirmişsin ben normal bi köşelerden möşelerden koltuk altlarını falan filan süpürüyorum havalar biraz daha düzelsin halılarımı yıkamaya vermeyi düşünüyorum ama bi yandan vermek istemiyorum çünkü büyük görümcemler başka şehirden bizde kalabilirlerr biraz evimi dağıtıyorlar çok sinir olurum daaa bide 2 çocuk var yaramazlardaaa bişeyler dökerler mutlaka dökmezlerse şaşarım onun için boşu boşuna vermeyeyim diyorum ama bu sefer uzun kalacaklarmış bayramıda burada geçireceklermiş ayy yaaa artık var yaaa evimi şöyle rahat bi şekilde temiz bi şekilde durduğunu görmüyorum yaaa kocam da ben ne kadar titiz temizsem o ada okadar dağınıkk pasaklı geziyor bana inat yapıyor biliyorum huyunuu
benim eşimde çok dağanıktır bi giyer asar ötekini çıkarır asar ama yavaş yavaş alışıyo bana biraz daa çekiniyo bendençok güzel yemek yapar ama mutfağımın da içine eder ama bağara çağara biraz düzelttim ıslak elleriyle dolaplarımı açardı leke kalırdı şimdi dikkat ediyo benim gazabımdan korkuyo garibim ama taviz vermiyorum çok komik bazen bişey döküyo aynı çocuk gibi çocuklar bi yaramazlık yapınca annelerinin gözüne bakar yaa öle bakıyo hemen siliyo falan hem kızıyorum hem de içimden gülüyorum
canım sakın yıkatma o zaman ya da yıkat yayma kaldır halı neyse de koltuklara bişey dökmesinler yazık yaa ben de sinir olurum çok hele anneler çocuklarına dikkat etmiyolar yaa en kızdığım şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?