Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

günaydın canlarım nasılsınız dün gece ben çıktım paptyayla bebekdelisi gelmiş özledim sizlerii bide sabah içimden bu sfere çok heyecan vardı hemen neti açtım bide ne göreyim hamiş haberi aldım(tugbakrc) çok mutlu etti rabbim tez zaman da bebeğini kucağına almayı nasip etsin

amanııınnnnnnn sabah sabah ne güzel bi haber verdin canım yaaaa allah tamamına erdirsinnn senin için çok sevindimm burdaki bütün arkadaşlarıma ve bana umut oldun moral oldunnn inşallah biz de böle haber vereceğiz bigünnn

çiğdem naberrr sabah 6 da uyandım eşimle kahvaltı yaptık onu yolladım işe ben de bi sepet ütü yaptım 2 saatimi aldı biraz girip dinleneyim dedim tuğba arkadaşımızın haberiyle bütün yorgunluğum gitti allaha şükür hamileymiş çookkkk sevindim sen nasılsın canımm

tugbakrc çok sevindim canım allah kucağına almanıda nasip etsin inşallah
günaydın arkadaşlar herkese sizlere sabah öpücüğü verip kaçıyorum muck muck muckkkk

nerdesiniz yaaaa havalar ısındı kimsecikler gelmez olduu benden gizli gizli denize mi giriyosunuz yoksaaa bayılırım sabah denize girmeye bide güneş batmasına yakınnn şu tedaviyi bi atlatalım inş bizde eşimle biyerlere gitmek istiyoruz

iyiyim canım senden naberr bende biraz önce arkadaşım kahvaltı yaptım dün sözleştik pek iyi oluyor valla ayy kıyamam neyse ki bitirmişsinnn

bende şimdi geldim canım buradayımmm ahhahhhh buralardada deniz olaydı nolurduuuu gidin valla değişiklik insana çok iyi geliyor maalesef biz bu sene tatile gidemiyoruzzz
aman yaaaaaa neyseee

iyiyim canım senden naberr bende biraz önce arkadaşım kahvaltı yaptım dün sözleştik pek iyi oluyor valla ayy kıyamam neyse ki bitirmişsinnn

iyiyim canım ohh ne güzel arkadaşla kahvaltı gerçekten çok iyi oluyo bütün güne pozitif başlamışsın ütüm bitti ama yenileri makinede yıkanıyo bekarken pek yapmazdım ütü çok severdim ama şimdii nefrett ediyorum bide ben herşeyi ütülerim jilet gibi olacak yoksa içim rahat etmiyoo acık dinlenip temizliğe girişicem hafta sonu misafirim gelecek deeee

ayy bende nefret ederim ütüdennnn yaa bende kaç gündür temizlik yapamıyorum kocişte akşamları temizlik yapmama izin vermiyorr artık cumartesi sabah erkenden kalkacam köşe bucak temizlik yapmam lazım evler pisken kendimide pis hissediyorum

canım ben yaz temizliğimi yaptım aslında camlarım tüllerim halılarım yıkandı bi salonumun halıları kaldı aslında çok temiz duruyo çünkü hiç oturmuyoruz orda ama bi ara yıkıcam bide oturma odamın koltuklarını inş p.tesi yıkamak istiyorum bida yapamam havalarda güzelken normal temizliğim var akşama kadar yapar bitiririm

ne güzel yaaaaa hazırlamışsın bitirmişsin ben normal bi köşelerden möşelerden koltuk altlarını falan filan süpürüyorum havalar biraz daha düzelsin halılarımı yıkamaya vermeyi düşünüyorum ama bi yandan vermek istemiyorum çünkü büyük görümcemler başka şehirden bizde kalabilirlerr biraz evimi dağıtıyorlar çok sinir olurum daaa bide 2 çocuk var yaramazlardaaa bişeyler dökerler mutlaka dökmezlerse şaşarım onun için boşu boşuna vermeyeyim diyorum ama bu sefer uzun kalacaklarmış bayramıda burada geçireceklermiş ayy yaaa artık var yaaa evimi şöyle rahat bi şekilde temiz bi şekilde durduğunu görmüyorum yaaa kocam da ben ne kadar titiz temizsem o ada okadar dağınıkk pasaklı geziyor bana inat yapıyor biliyorum huyunuu

canım sakın yıkatma o zaman ya da yıkat yayma kaldır halı neyse de koltuklara bişey dökmesinler yazık yaa ben de sinir olurum çok hele anneler çocuklarına dikkat etmiyolar yaa en kızdığım şey

benim eşimde çok dağanıktır bi giyer asar ötekini çıkarır asar ama yavaş yavaş alışıyo bana biraz daa çekiniyo bendençok güzel yemek yapar ama mutfağımın da içine eder ama bağara çağara biraz düzelttim ıslak elleriyle dolaplarımı açardı leke kalırdı şimdi dikkat ediyo benim gazabımdan korkuyo garibimama taviz vermiyorum çok komik bazen bişey döküyo aynı çocuk gibi çocuklar bi yaramazlık yapınca annelerinin gözüne bakar yaa öle bakıyo hemen siliyo falan hem kızıyorum hem de içimden gülüyorum

ayy senin ki iyi miş valla canım yok anam yok ben ne yaparsam yaparım hani laf dinlemez çocuklar olur ya aynı onlara benziyor döktüğü zaman kıkır kıkır gülmez miii bi kasık suda boğacam sseni diyorummm aynı seninkiyle valla elleri piken oraya buraya eller yapma dedikçe yapıyor demeyinca dikkat ediyor ama gelde içime anlat yaaa çorabın biri bi odada diğer bi odaddaydı ilk evlendiğimizdee allahım nasıl sinir oluyordum onun artıklarını toplayacam diyee iyice kilo vermiştim zaten zayıftım çok iyice zayıflamıştımmm

canım sakın yıkatma o zaman ya da yıkat yayma kaldır halı neyse de koltuklara bişey dökmesinler yazık yaa ben de sinir olurum çok hele anneler çocuklarına dikkat etmiyolar yaa en kızdığım şey

aynen canım yaa ama ben naptım biliyormusun baktım ana baba bişey demiyor çocukalrı çok severim hayır olmaz izin vermiyorum yapmanıza diyorummm sert olunca hemen anne uyanıyor çocuğunu uyarıyor ama neden bana bunu yaptırıyorlar kendileri dikkat etmesini isterimmm valla kendi evlerinde böyle şeyler yapmıyormuş öyle diyorlar tamam çocuklar çok meraklı olurlar ben karıştırmaya bişey demem ama yemek zamanında ne olursa olsun anne yedirmeli önce çocuğun karnını doğuracak dikkat edecek temkinli olacak kki sonra kendi karnını doğursun valla benim düşüncem buu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…