Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ellerine sağlık nurcan nasılsın canım iyimisinn
teşekkür ederim canım ..iyiyim canım sen nasılsın ...transferin ne zaman hayırlısıyla
gözü olanın gözü çıksın hemii
evdeyim canım kaçgündür , yarında yok çapa sanırım, ne zaman gidecez bilmiyorum ..

bende isterim bende isterim bende isterim yoksa camdan aşağı atarım kendimiii
laaa dur dur atma kendini yapayım aynısından sanada ne zaman istersen

çıksın çıksın inşallahhh tamam tamamm nooo panik atmıyorum kendimi çünkü düşünmüşün o bile yiterrr yaniii canım benim sağolll ee yarın beni yalnız bırakmazsın artıkın demiii

yooo burdayım kuzum cevap yazıyordum ama her an çıkabilirimmm ..fikfik beni bekler

hadi koş koşşş bekletmeye gelmeazzz saldırır yoksaaa
benim kociş gelmedi daha eve okumuşundur geçmişi neyseee ben çıkayım artık canım çünküüü çok zor bi hafta geçirdimmmmm yarın güzel bi hafta olarak başlarız inşallah diyecemmm ama allah bilirrr neyse hayırlı gecelerr iyi geceler allah rahatlık versinnn hepinizi öpüyorum muck muck muck

evet canım okudum allah kolaylıklar versin
bende çıkyıorum zaten allah rahatlık versinn öptüm bendee

günaydın kızlar nasılsınız bakalım bana sorarsanızz limoniiiiiiiiiiii
kociş dün gece eve geldiii güya bana karşı altta kalmamak için eşyalarımı toplamaya geldim dedi gece geç saatte bende bu saatte bi yere gidemeyeceğine göre yat sabah erkenden gidersin dedim hatta sonra sonra bana kızmasının sebebini bakarmısınız allah aşkına ben ablalarıyla kocamı birbirine düşürmeye çalışmışım ondan kızmışşşş yaa arkadaşlar olay nasıldı biliyormusunuz bundan 6 ay önce falan belki 1 sene önceydi ilk öce kayınopeder geldi bana patladı eşim şaşırdı noluyor dedi ama fazla savunmadı 1 ay geçti geçmdi büyük ablası bana msnde senn kadın mısın kadının görevini yerine getirilmesi gereken uslüpların hiç birini yapmadın dedi bende cvp vermedim aynen kopyalayıp çıktı alıp eşime verdim tık yok yaa bende kızdım beni savunmanı beklerdim dedim ama adam ne düşünmüş allahım yarrabbim aklına şaşıyorummm yuhh dedim dün iyi ozaman bugün barışalım bidaha tartışırsak bu duruma gelirsek anında boşanalım dedim tamam dedi içten içe seviniyor belli oluyordu ama neyseee kızlarr özür dilerim başınızı canınızı sıktımmm

günaydınn kızlar

çiğdemcim erkekler böyle işte yaptıklarının hatalı olduklarını bildikleri halde zeytin yağı gibide üste çıkmasınıda iyi bilirler

Günaydın hayırlı haftalar cicoşlar

ipeğim yarın paşamız dünyaya geliyor ayy çok heyecanlı hayırlısı ile gelsin canım
kamer derslerine çalışıyosun allah zihin açıklığı versin canım sınavlarında başarılar dilerim
yeteerr canım eve çıkmışsınız eşinin tez zamanda sağılığına kavuşmasını dilerim
kıvancciğdem canım bütün kocalar aynı kafaları çalışmaz aynı hır gür her evde var canım Allah hep karşımıza hayırlı insan çıkarsın başkada ne diyebilirimki
sevom nasılsın canım ilaç tedavin ne aşamada
nurcik çapa güzeli bittimi çapa sevonun paspasları çok güzel olmuş ellerine sağlık sevomda güle güle kullansın
bebekdls senin tedavin nasıl gidiyor canım
melike ayağın nasıl oldu paşa nasıl
asi, sevdamce,leydim diğer arkidişlerim sizler nasılsınız unuttuğum varsa affedin öptüm çıktım

amin canım amin allahım hayırlı insanlarla karşılaştırsın dediğin gibi ama böyle giderse kocişle boşanacaz galibaa canım bu aralar sen hiç girmedin görünmedin ortalıktaa

günaydın canımmmm aynen öyle canım ne diyeyim allah sonumuzu hayır etsin inşallahhh
amin cümlemizin
duru bacım dün gece seni rüyamda görüyordum hamileymişsin karnın burnunda hemdekaç haftalık olduğunu bile söylüyorsun ama hatırlamıyorum şimdi
çapa bitmedi canım 2 güncük gittik 1 ay falan gidecez herhalde
sağol canım beğendiğine sevindim daha güzelleri se4nin olsun

günaydın asican nasılsınn
çok şükür nurcanım iyim sen nasılsın bidenem çapa nasıl gidiyo yoruluyomusun çok...
günaydın canım nerelerdesin sende hepiniz birden toz olup kayboluyorsunuz sonrada beni yalnız bbırakıyorsunuzzz

cnm burdayım haftasonu düğünümüz vardı sanada çok üzüldüm cnm bu erkek milletine iyilik yaramaz hepsi aynı cnm herşeyi oluruna bırak üstüne gitme hiçbişeyin çünkü üstüne gittikçe herşey uzuyor....
ne demek boşanıcaz gibi şeyler sölemişin bitanem iyi düşün bakkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…