çok şükür nurcanım iyim sen nasılsın bidenem çapa nasıl gidiyo yoruluyomusun çok...
cnm burdayım haftasonu düğünümüz vardı sanada çok üzüldüm cnm bu erkek milletine iyilik yaramaz hepsi aynı cnm herşeyi oluruna bırak üstüne gitme hiçbişeyin çünkü üstüne gittikçe herşey uzuyor....
ne demek boşanıcaz gibi şeyler sölemişin bitanem iyi düşün bakkk
valla canım bazen insan bunalıyor yaaa artık yeter diyorsun o haddeye geldim ama şimdi sakinleştim üstüne gitmemeye karar verdim dediğin gibi onun için oluruna bıraktım gelipte özür dileyecek inşallahhhhh
peki eşine söledinmi boşamak istediğini sölediysen ne dedi çok merak ediyorumm...
cnm sen hiç üsteleme boşver konuştukça seni suçlu çıkarır eşin onun için sen olgun davran ve sus bence...inşallah hatAsını anlayıp özürdiler cnm
ilk o dedi canım bende olur hiç olmazsa kafamı dinlerim çünkü artık canımı sıkıyorsun yakıyorsun çok dedim tabi afalladı ilk önce beklemiyordu böyle bi tepkii 10 dk falan durdu o zaman arabayı satalım borçları kapatalım boşanalım dedi bende hiç cvp vermedim konuşmadımm aslında çok uzun canımmmm
ooof oooff cnm ya ne kadar basit sanıyo bu erkekler boşanmayı evlenmeyi bide borçları ödeyelim öle boşanalım demiş ne kadar basit bi cümle kurmuş yaaaa...
ee şimdi ne olacak eşinle aran düzeldimi ne çok soru sordum demiiii
yok canımmmm sorabilirsin tabi fikir alışveriş yapmak lazımmm yok düzelmedi canım sabah uyandırdım işe geç kalacaktı yoksa bende giyindim çıktım evdenn aynen öyle çok basit bişey dedi zaten öyle diyecekti çünkü çok borcumuz var borçlu boşanırsak babasının diline düşecek onunda çenesi çekilmez yaniii ondannnn
Günaydın hayırlı haftalar cicoşlar
ipeğim yarın paşamız dünyaya geliyor ayy çok heyecanlı hayırlısı ile gelsin canım
kamer derslerine çalışıyosun allah zihin açıklığı versin canım sınavlarında başarılar dilerim
yeteerr canım eve çıkmışsınız eşinin tez zamanda sağılığına kavuşmasını dilerim
kıvancciğdem canım bütün kocalar aynı kafaları çalışmaz aynı hır gür her evde var canım Allah hep karşımıza hayırlı insan çıkarsın başkada ne diyebilirimki
sevom nasılsın canım ilaç tedavin ne aşamada
nurcik çapa güzeli bittimi çapa sevonun paspasları çok güzel olmuş ellerine sağlık sevomda güle güle kullansın
bebekdls senin tedavin nasıl gidiyor canım
melike ayağın nasıl oldu paşa nasıl
asi, sevdamce,leydim diğer arkidişlerim sizler nasılsınız unuttuğum varsa affedin öptüm çıktım
amin canım amin allahım hayırlı insanlarla karşılaştırsın dediğin gibi ama böyle giderse kocişle boşanacaz galibaa canım bu aralar sen hiç girmedin görünmedin ortalıktaa
günaydın kızlarrrrr
amin cümlemizin
duru bacım dün gece seni rüyamda görüyordum hamileymişsin karnın burnunda hemdekaç haftalık olduğunu bile söylüyorsun ama hatırlamıyorum şimdi
çapa bitmedi canım 2 güncük gittik 1 ay falan gidecez herhalde
sağol canım beğendiğine sevindim daha güzelleri se4nin olsun
günaydın kızlarrrrrrrrrrrcanım sağolllll
hatunlar keyifler nasıl bakalımmmmmmm
günaydın hoşgeldinizzzherkese günaydınlarrrnasılsınızzz
durucum teşekkür ediyorum bu ay bişey yapmadım canım kontrole gittim oluruna bıraktım gelecek ay film falan çekecek rahim filmim varda işte kamerayla bakılanından yapacak doktor bakalımm
çiğdem ne oldu yaa eşinle yine aranızmı bozuldu :26:[/QU
evet canım bozuştuk biraz bakalımmmm nolacak bilmem canım oluruna bıraktım şimdi bakalım zaman ne gösterecekk
günaydın hoşgeldinizzz
sevo tablonu koysana bugünki ateşini merak ettim
durucum teşekkür ediyorum bu ay bişey yapmadım canım kontrole gittim oluruna bıraktım gelecek ay film falan çekecek rahim filmim varda işte kamerayla bakılanından yapacak doktor bakalımm
çiğdem ne oldu yaa eşinle yine aranızmı bozuldu :26:
kızlarrr hepiniz iyimisinizzz???
kamerayla bakılcaktı doğru bak onu unutmuşum hadi hayırlısı diyelim canım
ben pek iyi sayılmam işyerinde sorunlar var benide etkileyen ve üzenn müsait zamanda anlatırım inşallahhhHaksızlığa gelemiyorum bana karşlı yapılmasa bilee heleki haksızlığa uğrayan yetim ve ihtiyacı olan biri
evet canım bakalımm
evet düşmüş biraz ama kırmızı çizginin altına düşmediği sürece umut var demiştinn :82::82:NURCİK EKLİYOM CANIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?