Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

valla canım bazen insan bunalıyor yaaa artık yeter diyorsun o haddeye geldim ama şimdi sakinleştim üstüne gitmemeye karar verdim dediğin gibi onun için oluruna bıraktım gelipte özür dileyecek inşallahhhhh

valla canım bazen insan bunalıyor yaaa artık yeter diyorsun o haddeye geldim ama şimdi sakinleştim üstüne gitmemeye karar verdim dediğin gibi onun için oluruna bıraktım gelipte özür dileyecek inşallahhhhh

peki eşine söledinmi boşamak istediğini sölediysen ne dedi çok merak ediyorumm...
cnm sen hiç üsteleme boşver konuştukça seni suçlu çıkarır eşin onun için sen olgun davran ve sus bence...inşallah hatAsını anlayıp özürdiler cnm

ilk o dedi canım bende olur hiç olmazsa kafamı dinlerim çünkü artık canımı sıkıyorsun yakıyorsun çok dedim tabi afalladı ilk önce beklemiyordu böyle bi tepkii 10 dk falan durdu o zaman arabayı satalım borçları kapatalım boşanalım dedi bende hiç cvp vermedim konuşmadımm aslında çok uzun canımmmm

ooof oooff cnm ya ne kadar basit sanıyo bu erkekler boşanmayı evlenmeyi bide borçları ödeyelim öle boşanalım demiş ne kadar basit bi cümle kurmuş yaaaa...
ee şimdi ne olacak eşinle aran düzeldimi ne çok soru sordum demiiii

yok canımmmm sorabilirsin tabi fikir alışveriş yapmak lazımmm yok düzelmedi canım sabah uyandırdım işe geç kalacaktı yoksa bende giyindim çıktım evdenn aynen öyle çok basit bişey dedi zaten öyle diyecekti çünkü çok borcumuz var borçlu boşanırsak babasının diline düşecek onunda çenesi çekilmez yaniii ondannnn

aay cnm benim yaaa öfkeyle kalkan zararla oturur nolur uzatmayın cnm yaaa walla çok üzüldümmm yaaa
ne desem bilemediiimmmm :26::26:

günaydın kızlarrrrrrrrrrrcanım sağolllll
hatunlar keyifler nasıl bakalımmmmmmm

amin canım amin allahım hayırlı insanlarla karşılaştırsın dediğin gibi ama böyle giderse kocişle boşanacaz galibaa canım bu aralar sen hiç girmedin görünmedin ortalıktaa

geçen hafta misafir vardı arada sakinleştiği zaman girdim okudum yazıları çıktım arada yazdım bişi öyle işte

günaydın kızlarrrrr

günaydın canım

rüya hayır olsun nurcikim
çapa sıcakta zor olur aman güneşe dikkat
sağol canım hepimizin herşeyi güzel olsun

durucum teşekkür ediyorum bu ay bişey yapmadım canım kontrole gittim oluruna bıraktım gelecek ay film falan çekecek rahim filmim varda işte kamerayla bakılanından yapacak doktor bakalımm

çiğdem ne oldu yaa eşinle yine aranızmı bozuldu :26:

günaydın hoşgeldinizzz
sevo tablonu koysana bugünki ateşini merak ettim

bugün ateşim düştü canım merak etme yani

çiğdem düzelirsiniz en akın zamanda inşallah

neyse ben selam vereyim dedimm müsait değilimm kendinize iyi bakınn olarmı ipek geldimi bu sabahh onu arayacağım ama kontörüm 2 tl kalmış

ipeğimm yarın yanında birileri olacak değilmii eğerki bak yoksa birileri allah için söle gelirimm yanına valla

kamerayla bakılcaktı doğru bak onu unutmuşum hadi hayırlısı diyelim canım

kızlarrr hepiniz iyimisinizzz???

ben pek iyi sayılmam işyerinde sorunlar var benide etkileyen ve üzenn müsait zamanda anlatırım inşallahhh Haksızlığa gelemiyorum bana karşlı yapılmasa bilee heleki haksızlığa uğrayan yetim ve ihtiyacı olan biri

kamerayla bakılcaktı doğru bak onu unutmuşum hadi hayırlısı diyelim canım

evet canım bakalımm

merak etme canım allah fitil fitil getirir haksızlık yapanın burnundan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…