Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

seyhancım histereskopi mi çektireceksinn

kızlar ben yemeğe çıkıyorum hepinizi çok öpüğyorum inşallahhh düzelirizzz dua edin bana tamam mı kızlar

AFİYET OLSUN CANIMMM

merak etme canım allah fitil fitil getirir haksızlık yapanın burnundan

MAALESEF BU DÜNYADA ALLAH KORKUSU OLMAYANLAR KAZANIYO DAHA DOĞRUSU KAZANDIĞINI ZANNEDİYO..ÖBÜR DÜNYADA İNŞALLAHH MÜKAFATINI ALIRLAR ALIRIZZ..

evet düşmüş biraz ama kırmızı çizginin altına düşmediği sürece umut var demiştinn :82::82:

evet canım öle demiştim ama benim hep 9.gün düşüş oluyo böle yani yine adet gelir bakalımm zaten dedimya ümidim hiç yok bu aydan

neyse ben kaçtım artıkınnn

sevo bacım haksızlığa ben,im gibi sende gelemiyorsun ama unutma bu dünyada ne kadarda haklı olsan her zaman hakzılar kazanıyor yane bana hep böyleleri denk geldii
ahh felek hain felek kime yelek kime ceket herkese urba giydirdin banada yırtık bir yelekköyle içimden geldi iştee
kızlar ben çıktım işlerim var görüşürüzz

valla ben karıştırıyom isimlerini rahim filmi çekildim canım ona ne deniyo bilmiyom da kamerayla gözle bakacak canım..rahim filminin ismi histeroskopi diye biliyomm kameralı olanın ismi miymiş

histereskopi genel anestezi ile çekiliyo canım ben bikaç ay önce çetirdim hem teşhis hem de tedavi amaçlı oluyo polip aldırdım bununla rahim kist miyom falan alınıyo rahim flimi daha basit

histereskopi genel anestezi ile çekiliyo canım ben bikaç ay önce çetirdim hem teşhis hem de tedavi amaçlı oluyo polip aldırdım bununla rahim kist miyom falan alınıyo rahim flimi daha basit

yani göreceğim işlem daha zor ölemi bendemi anestezi olacam allah allahh yaa :26:

şimdi baktım pınarcım evet aneztezili bi olaymış öğrenmiş oldum bende rahim filmi gibi 10 dk lık iş zannetmiştim sen yaptırdın galiba kaça yapılıyo hiç sormadım doktora

şimdi baktım pınarcım evet aneztezili bi olaymış öğrenmiş oldum bende rahim filmi gibi 10 dk lık iş zannetmiştim sen yaptırdın galiba kaça yapılıyo hiç sormadım doktora

tamam histereskopi işte o canım tam narkoz alıyosun 40 45 dakka falan sürüyo ama varya çok rahat hiç bişey anlamıyosun hem de bida bişey çektirmene gerek kalmıcak artık rahim flimi bence daha zor canı yanıyo insanın ben doktorumun özel muayenehanesinde 1000 tl ye çektirdim 200 tl de aneztezist e verdim 1200 tuttu

canım doktorun sana tam olarak ne dedi yapılacak işlem için

histeroskopi çekelim dedi rahmine bakalım belki perde vardır falan filan dedi detaylı konuşmadık gelecek ay olacağı için

yuhhhh ben onunla aşılama yaptırırım bee okadar pahalı ise yaptıramam

histeroskopi çekelim dedi rahmine bakalım belki perde vardır falan filan dedi detaylı konuşmadık gelecek ay olacağı için

yuhhhh ben onunla aşılama yaptırırım bee okadar pahalı ise yaptıramam

maalesef bağalı bi işlem canım yaa biz son tüp denememize başladan önce muayene sırasında doktorum polipten şüpelendi ama emin olamadı eğer varsa alınması lazım dedi yoksa embriyonun tutunmasına engel oluyomuş gerçekten de polip vardı ve alındı hem rahmimim içini iyice görmüş oldu ben de çift rahim var bide

aa evet banada polip falan olabilir tedaviden önce bakalım öle tedaviye başlarız dedi eğer sorun varsa gebelik oluşmasına engel demişti sen böle söyleyince aklıma geliyo söyledikleri
yaa aslında iyide işte parası dur bi sorayım dedim aradım ama telde bilgi vermiyolrmış

merhaba arkadaşlarrr işlerimin bi kısmını bitirdim geldim kızlarrr histereskopiden açılmış konuu bende histereskopi olcam galibaaaaa:26::26::26:

evet canımm maaleseff bu yolda döktüğümüz paralar varyaa o kadar çok kiii inşallah sonunda bebişlerimiz gelir seyhancım özel sigortan var mıı belki indirim yaparlar bide neden tlf.da bilgi vermiyolarmış uyuzlar sen o doktorun hastası değilmisin yaaa ne gıcık bu insanlarr

merhaba arkadaşlarrr işlerimin bi kısmını bitirdim geldim kızlarrr histereskopiden açılmış konuu bende histereskopi olcam galibaaaaa:26::26::26:

hoşgeldin canım
hadş yaa demek sende bendensin sen fişyat srdunmu hiç canım

sorma geçenlerde düşündümde 25000tl gitmiştir şimdiye kadar tedavi ameliyat ilaçlar tahliller falan bir ev peşinatım gitmiş
doktorumla görüşmedim canım aramıyayım şimdi dedim sağlık bakanlığının talimatı imiş telde fiyat verilmiyomuş sgk lıyım canım sgk anlaşmalımı ki

şimdi geldim ablammm bende çok korkuyorum bu operasyondan yaaa ne olurdu azıcık cesaretli olaydııımmm :84::84:

kızz ne korkuyosunn ben daha yeni çektirdim yumurta toplama işlemi gibi aynıı hiç bi farkı yok hatta sadece görüntüleme amaçlıysa hiç ağrın bile olmuyo benden nohut kadar polip alındı sadece ayıldıktan sonra yarım saat dinlendim yürüyerek çıktım bikaç saat regil ağrısı gibi ağrı oluyo o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…