durucum teşekkür ediyorum bu ay bişey yapmadım canım kontrole gittim oluruna bıraktım gelecek ay film falan çekecek rahim filmim varda işte kamerayla bakılanından yapacak doktor bakalımm
çiğdem ne oldu yaa eşinle yine aranızmı bozuldu :26:
kızlar ben yemeğe çıkıyorum hepinizi çok öpüğyorum inşallahhh düzelirizzz dua edin bana tamam mı kızlar
merak etme canım allah fitil fitil getirir haksızlık yapanın burnundan
evet düşmüş biraz ama kırmızı çizginin altına düşmediği sürece umut var demiştinn :82::82:
seyhancım histereskopi mi çektireceksinn
valla ben karıştırıyom isimlerini rahim filmi çekildim canım ona ne deniyo bilmiyom da kamerayla gözle bakacak canım..rahim filminin ismi histeroskopi diye biliyomm kameralı olanın ismi miymiş
histereskopi genel anestezi ile çekiliyo canım ben bikaç ay önce çetirdim hem teşhis hem de tedavi amaçlı oluyo polip aldırdım bununla rahim kist miyom falan alınıyo rahim flimi daha basit
yani göreceğim işlem daha zor ölemibendemi anestezi olacam allah allahh yaa :26:
şimdi baktım pınarcım evet aneztezili bi olaymış öğrenmiş oldum bende rahim filmi gibi 10 dk lık iş zannetmiştimsen yaptırdın galiba kaça yapılıyo hiç sormadım doktora
canım doktorun sana tam olarak ne dedi yapılacak işlem için
tamam histereskopi işte o canım tam narkoz alıyosun 40 45 dakka falan sürüyo ama varya çok rahat hiç bişey anlamıyosun hem de bida bişey çektirmene gerek kalmıcak artık rahim flimi bence daha zor canı yanıyo insanın ben doktorumun özel muayenehanesinde 1000 tl ye çektirdim 200 tl de aneztezist e verdim 1200 tuttu
histeroskopi çekelim dedi rahmine bakalım belki perde vardır falan filan dedi detaylı konuşmadık gelecek ay olacağı için
yuhhhh ben onunla aşılama yaptırırım beeokadar pahalı ise yaptıramam
maalesef bağalı bi işlem canım yaa biz son tüp denememize başladan önce muayene sırasında doktorum polipten şüpelendi ama emin olamadı eğer varsa alınması lazım dedi yoksa embriyonun tutunmasına engel oluyomuş gerçekten de polip vardı ve alındı hem rahmimim içini iyice görmüş oldu ben de çift rahim var bide
aa evet banada polip falan olabilir tedaviden önce bakalım öle tedaviye başlarız dedi eğer sorun varsa gebelik oluşmasına engel demişti sen böle söyleyince aklıma geliyo söyledikleri
yaa aslında iyide işte parası dur bi sorayım dedim aradım ama telde bilgi vermiyolrmış
merhaba arkadaşlarrr işlerimin bi kısmını bitirdim geldim kızlarrr histereskopiden açılmış konuu bende histereskopi olcam galibaaaaa:26::26::26:
ananmm ne zaman geldinn asicimmm
hayırlı haftalar nasılsınız hanımlar
merhaba arkadaşlarrr işlerimin bi kısmını bitirdim geldim kızlarrr histereskopiden açılmış konuu bende histereskopi olcam galibaaaaa:26::26::26:
evet canımm maaleseff bu yolda döktüğümüz paralar varyaa o kadar çok kiii inşallah sonunda bebişlerimiz gelir seyhancım özel sigortan var mıı belki indirim yaparlar bide neden tlf.da bilgi vermiyolarmış uyuzlar sen o doktorun hastası değilmisin yaaa ne gıcık bu insanlarr
şimdi geldim ablammm bende çok korkuyorum bu operasyondan yaaa ne olurdu azıcık cesaretli olaydııımmm :84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?