Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

yok cnm ben hiç sormadımmmm hem manen hem madden çok yıkılıyoruz yaaa rabbim bu yolda olan herkese en kısaa zamanda meleklerini göndersin..

aman ne bilem ablam yaaa çok korkağım ben yaaaa

bizim de 15 20 bin tl arası gitti sgk ile anlaşması varmı doktorunun bilmiyorum yoksa bile indirim yapmaya çalışın ya da üniv. has. çektirebilirsinsen adapazarındaydın dimi doktorun kim bu arada

yok ben korkmam böle şeylerden zaten anestezili ne olcekki sonrasında kanama olabilir ağrı olabilir amaaannn neler gördümm bunlardanmı korkacammm
ama lokal yapılırsa ozaman tansiyonum oynayabilir

yok cnm ben hiç sormadımmmm hem manen hem madden çok yıkılıyoruz yaaa rabbim bu yolda olan herkese en kısaa zamanda meleklerini göndersin..

aman ne bilem ablam yaaa çok korkağım ben yaaaa

valla ben kendime çok korkağım diyodum ama bu tedavi sürecinden ne korku ne utanma hiç bişey kalmadı

sanada ablaaa biz iyiz çok şükür sen nasılsın paşana kavuşmana az kaldı rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşalllahhh...

hoşgeldin canım asıl sen nasılsın canımm

geçmişede yazdım canım yarın için yanında birileri olacak değilmi eğerki birileri yoksa yada gelmemi istersen seve seve gelirim canım valla bak

bende çok şükür iyiyim ..yarın yanımda eşim annem kayınvaldem teyzem ablam abim hepsi olucak inşallah yanlız değiliz sevom allah razı olsun düşünmen yeter canım

yok ben korkmam böle şeylerden zaten anestezili ne olcekki sonrasında kanama olabilir ağrı olabilir amaaannn neler gördümm bunlardanmı korkacammm

eğer tansiyon problemin varsa zaten lokal yaptırma benim çok hafif olmuştu kanamam bitek o aletleri görünce accık ürperiyosun o kadar artık onlara da alıştık demii canım yaaa

kızlarrrrrrrrr ipektoşumuza hepimiz bol bol dua edelim bende kolay doğum için dua var onu okucam sizde de varsa okuyun ipekkkkk kaçta canım ameliyatınnnn

bizim de 15 20 bin tl arası gitti sgk ile anlaşması varmı doktorunun bilmiyorum yoksa bile indirim yapmaya çalışın ya da üniv. has. çektirebilirsinsen adapazarındaydın dimi doktorun kim bu arada

allah yardımcınız olsun kızlar gerçektençok zor süreçler maddi ve manevi olarak inşallah daha fazla
uğraşmadan daha fazla beklemeden hepiniz hamile kalırsınız

bende çok şükür iyiyim ..yarın yanımda eşim annem kayınvaldem teyzem ablam abim hepsi olucak inşallah yanlız değiliz sevom allah razı olsun düşünmen yeter canım

ohh maşallah kalabalıkmışş hayırlısıyla bu zamanı geçirirsin sayılı saatler kaldı..bir umutla beklediğin hamile kalmayı bak geldi geçiyo şimdi kucağına alma vaktinn hayırlısıyla bizde o günleri görürüz inşallahh

kızlar ben çıkıyorumm kendinize iyi bakın görüşürüzzz saat kaçtı çıkıyom dedim çıkamadımm

ayşeeeeeeeeee naberr sesin soluğun çıkmıyoo iyimisinn

geçmişi okuyordum canım hafta sonu köydeydim acayip iyi zaman geçirdim moralim süperdi bugün 1 saat önce eve geldim ayak üstü komşuyla tartıştım çok saçma ve basıt bir nedenden acayip canım sıkıldı en sevdiğim değer verdiğim bi komşumdu sıfır oldu o kadar sınırliyimki şeytan oğlunun doğumunda ve sünnet düğününde aldığım altını ve porselen yemek takımını geri iste diyor

kızlarrrrrrrrr ipektoşumuza hepimiz bol bol dua edelim bende kolay doğum için dua var onu okucam sizde de varsa okuyun ipekkkkk kaçta canım ameliyatınnnn
sağol canım allah razı olsun hepiniz benim için fazla fazla dualar ettiniz ...ameliyat saati belli değil sabah 8,30 da hastanede olucaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…