yok cnm ben hiç sormadımmmm hem manen hem madden çok yıkılıyoruz yaaa rabbim bu yolda olan herkese en kısaa zamanda meleklerini göndersin..hoşgeldin canım
hadş yaa demek sende bendensinsen fişyat srdunmu hiç canım
sorma geçenlerde düşündümde 25000tl gitmiştir şimdiye kadar tedavi ameliyat ilaçlar tahliller falan bir ev peşinatım gitmiş
doktorumla görüşmedim canım aramıyayım şimdi dedim sağlık bakanlığının talimatı imiş telde fiyat verilmiyomuşsgk lıyım canım sgk anlaşmalımı ki
kızz ne korkuyosunn ben daha yeni çektirdim yumurta toplama işlemi gibi aynıı hiç bi farkı yok hatta sadece görüntüleme amaçlıysa hiç ağrın bile olmuyo benden nohut kadar polip alındı sadece ayıldıktan sonra yarım saat dinlendim yürüyerek çıktım bikaç saat regil ağrısı gibi ağrı oluyo o kadar
hayırlı haftalar nasılsınız hanımlar
hoşgeldin canım
hadş yaa demek sende bendensinsen fişyat srdunmu hiç canım
sorma geçenlerde düşündümde 25000tl gitmiştir şimdiye kadar tedavi ameliyat ilaçlar tahliller falan bir ev peşinatım gitmiş
doktorumla görüşmedim canım aramıyayım şimdi dedim sağlık bakanlığının talimatı imiş telde fiyat verilmiyomuşsgk lıyım canım sgk anlaşmalımı ki
yok cnm ben hiç sormadımmmm hem manen hem madden çok yıkılıyoruz yaaa rabbim bu yolda olan herkese en kısaa zamanda meleklerini göndersin..
aman ne bilem ablam yaaa çok korkağım ben yaaaa
bizim de 15 20 bin tl arası gitti sgk ile anlaşması varmı doktorunun bilmiyorum yoksa bile indirim yapmaya çalışın ya da üniv. has. çektirebilirsinsen adapazarındaydın dimi doktorun kim bu arada
sanada ablaaa biz iyiz çok şükür sen nasılsın paşana kavuşmana az kaldı rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşalllahhh...
hoşgeldin canım asıl sen nasılsın canımm
geçmişede yazdım canım yarın için yanında birileri olacak değilmi eğerki birileri yoksa yada gelmemi istersen seve seve gelirim canım valla bak
yok ben korkmam böle şeylerden zaten anestezili ne olcekkisonrasında kanama olabilir ağrı olabilir amaaannn neler gördümm bunlardanmı korkacammm
ama lokal yapılırsa ozaman tansiyonum oynayabilir
bende çok şükür iyiyim ..yarın yanımda eşim annem kayınvaldem teyzem ablam abim hepsi olucak inşallah yanlız değiliz sevom allah razı olsun düşünmen yeter canım
bizim de 15 20 bin tl arası gitti sgk ile anlaşması varmı doktorunun bilmiyorum yoksa bile indirim yapmaya çalışın ya da üniv. has. çektirebilirsinsen adapazarındaydın dimi doktorun kim bu arada
yok ben korkmam böle şeylerden zaten anestezili ne olcekkisonrasında kanama olabilir ağrı olabilir amaaannn neler gördümm bunlardanmı korkacammm
ama lokal yapılırsa ozaman tansiyonum oynayabilir
bende çok şükür iyiyim ..yarın yanımda eşim annem kayınvaldem teyzem ablam abim hepsi olucak inşallah yanlız değiliz sevom allah razı olsun düşünmen yeter canım
kızlarrrrrrrrr ipektoşumuza hepimiz bol bol dua edelim bende kolay doğum için dua var onu okucam sizde de varsa okuyun ipekkkkk kaçta canım ameliyatınnnn
evde var benimde kolay doğum için bende okuyacağım inşallahhh tabiki hep duadayızz
ayşeeeeeeeeee naberr sesin soluğun çıkmıyoo iyimisinn
sağol canım allah razı olsun hepiniz benim için fazla fazla dualar ettiniz ...ameliyat saati belli değil sabah 8,30 da hastanede olucazkızlarrrrrrrrr ipektoşumuza hepimiz bol bol dua edelim bende kolay doğum için dua var onu okucam sizde de varsa okuyun ipekkkkk kaçta canım ameliyatınnnn
ben de çıkıyorumm hoşçakalınnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?