ohh maşallah kalabalıkmışşhayırlısıyla bu zamanı geçirirsin sayılı saatler kaldı..bir umutla beklediğin hamile kalmayı bak geldi geçiyo şimdi kucağına alma vaktinn hayırlısıyla bizde o günleri görürüz inşallahh
allah nasip ederse bitiyo benim özlemim inşallah sizlerinde kısa zamanda özlemi bitripek allaha emanet olun rabbim şükürler olsun hasretini bitiriyor
aşkolsun pınar asinin kamere yaptığını sende bana yapıyorsun hem hal hatır soruyorsun 2 dk. sonra çevrim dışı kalıyorsun şurda sana sıkıntımı anlatıyordum
allah nasip ederse bitiyo benim özlemim inşallah sizlerinde kısa zamanda özlemi bitr
allah nasip ederse bitiyo benim özlemim inşallah sizlerinde kısa zamanda özlemi bitr
bana bakkk şu konuşmanı düzelt beni ne katıyosun beee bende sanane hey allahım yaaa senin konuşma tarzın ne kadar çirkin yaaa biraz patavatsızsın biraz değil bayaaaa benimle ne alakası varda beni katıyosunnn sakın bidaha benim adımı ağzına almaaa SAKIIIIIIIIIIINNNN
bana bakkk şu konuşmanı düzelt beni ne katıyosun beee bende sanane hey allahım yaaa senin konuşma tarzın ne kadar çirkin yaaa biraz patavatsızsın biraz değil bayaaaa benimle ne alakası varda beni katıyosunnn sakın bidaha benim adımı ağzına almaaa SAKIIIIIIIIIIINNNN
demetim nasılsın canım benim görüşemez olduk bu ara
papatya insanların acil işi çıkabiliyo aniden çıkmak zorunda da olabiliyo durum böyle oldu diye insanları yargılayamazsın sen derdini yaz yorum yapan yapar yani
demetim nasılsın canım benim görüşemez olduk bu ara
papatya insanların acil işi çıkabiliyo aniden çıkmak zorunda da olabiliyo durum böyle oldu diye insanları yargılayamazsın sen derdini yaz yorum yapan yapar yani
mesaj pınarla benim aramda herkesin yorum yapmasını gerektiren bi durum yok şu an
ben çıkıyorum kızlar benim için sizi tanıdığım süre boyunca çok dualar ettiniz allah hepinizden razı olsun dua desteğinizle bugünlere geldim hepiniz hakkınızı helal edin uzun bir süre gelemeyebilirim annem yanımda olucak inşallah kırkımız çıktıktan sonra tekrar katılırım aranıza bebeğin izin verdiği kadar allaha emanet olun
ben çıkıyorum kızlar benim için sizi tanıdığım süre boyunca çok dualar ettiniz allah hepinizden razı olsun dua desteğinizle bugünlere geldim hepiniz hakkınızı helal edin uzun bir süre gelemeyebilirim annem yanımda olucak inşallah kırkımız çıktıktan sonra tekrar katılırım aranıza bebeğin izin verdiği kadar allaha emanet olun
mesaj pınarla benim aramda herkesin yorum yapmasını gerektiren bi durum yok şu an
öle ama demeti neden katıyorsun o zaman neyse senle tartışmaya girmeye gerek yok burda herkes şstediği ni paylaşabilir yada paylaşmayada bilir cevap verip vermemem özgürlüğü var herkesin sonuçta insanları cevap vermeden çıktı diye yargılayamazsın
iyiydim cnm takiii şu papatya denen arkadaş girene kadar her dengesiz benimi bulur yaaaaa allah allahhh...
srn nasılsın nuraycımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?