Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

geldi geçti sevom geçen gün doktorda dedi 2 yıldan fazladır neler yaptık ne kadar uğraştık sizde sebat ettiniz sabırlı oldunuz dedi gerçekten kolay değil inşallah sizlerde bu günleri en yakın zamanda görün hepiniz için yürekten dua ediyorum

aşkolsun pınar asinin kamere yaptığını sende bana yapıyorsun hem hal hatır soruyorsun 2 dk. sonra çevrim dışı kalıyorsun şurda sana sıkıntımı anlatıyordum

bana bakkk şu konuşmanı düzelt beni ne katıyosun beee bende sanane hey allahım yaaa senin konuşma tarzın ne kadar çirkin yaaa biraz patavatsızsın biraz değil bayaaaa benimle ne alakası varda beni katıyosunnn sakın bidaha benim adımı ağzına almaaa SAKIIIIIIIIIIINNNN

demetim nasılsın canım benim görüşemez olduk bu ara

papatya insanların acil işi çıkabiliyo aniden çıkmak zorunda da olabiliyo durum böyle oldu diye insanları yargılayamazsın sen derdini yaz yorum yapan yapar yani

mesaj pınarla benim aramda herkesin yorum yapmasını gerektiren bi durum yok şu an

iyiydim cnm takiii şu papatya denen arkadaş girene kadar her dengesiz benimi bulur yaaaaa allah allahhh...
srn nasılsın nuraycımmm

ben çıkıyorum kızlar benim için sizi tanıdığım süre boyunca çok dualar ettiniz allah hepinizden razı olsun dua desteğinizle bugünlere geldim hepiniz hakkınızı helal edin uzun bir süre gelemeyebilirim annem yanımda olucak inşallah kırkımız çıktıktan sonra tekrar katılırım aranıza bebeğin izin verdiği kadar allaha emanet olun

helal olsun tez zaman da yine burdan hayırlı haberlerinizi alırız inşallah ALLAHA EMANET OLUN

ablaaamm ne hakkımız olcak varsada helal olsunn allahım sağlıkla sıhhatle büyüt yavrunu hep iyi günlerini göstersin kurban olduğum rabbim kendine çok iyi bakkk ablammm

selam kızlar yemekten döndüm tıka baasa yemişim yaaaa kaçırdım dozunuuu hadi bugünlük böyle oluversin napalım
asicim napıyorsun sıkma canınııı
ipekcim allahım tez zamanda kucağına almayı nasip etsin az kaldı rabbim herşeyi gönlüne göre nasip etsin canım
papatya canım sen neden sinirlendin ki bu kadar taktın

mesaj pınarla benim aramda herkesin yorum yapmasını gerektiren bi durum yok şu an

öle ama demeti neden katıyorsun o zaman neyse senle tartışmaya girmeye gerek yok burda herkes şstediği ni paylaşabilir yada paylaşmayada bilir cevap verip vermemem özgürlüğü var herkesin sonuçta insanları cevap vermeden çıktı diye yargılayamazsın

canım ne hakkımız varki rabbim bebişinle sağlıklı günler geçirmeyi nasip etsin bizleri unutma canım rabbim yar ve yardımcın olsun allaha emanet ol

canım çok öpüyorum seniiiiiii

iyiydim cnm takiii şu papatya denen arkadaş girene kadar her dengesiz benimi bulur yaaaaa allah allahhh...
srn nasılsın nuraycımmm

iyiyim canım benim boşver takma salla gitsin insan ne dediğini bilmeyince böle oluyo demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…