canım çok öpüyorum seniiiiiii
selam kızlar yemekten döndüm tıka baasa yemişim yaaaa kaçırdım dozunuuu hadi bugünlük böyle oluversin napalım
asicim napıyorsun sıkma canınııı
ipekcim allahım tez zamanda kucağına almayı nasip etsin az kaldı rabbim herşeyi gönlüne göre nasip etsin canım
papatya canım sen neden sinirlendin ki bu kadar taktın
ben çıkıyorum kızlar benim için sizi tanıdığım süre boyunca çok dualar ettiniz allah hepinizden razı olsun dua desteğinizle bugünlere geldim hepiniz hakkınızı helal edin uzun bir süre gelemeyebilirim annem yanımda olucak inşallah kırkımız çıktıktan sonra tekrar katılırım aranıza bebeğin izin verdiği kadar allaha emanet olun
bende seni canımmm çıkıyormusun
iyiyim canım benim boşver takma salla gitsininsan ne dediğini bilmeyince böle oluyo demekki
yok canım çıkması gerekn ben değiliiimmm anlarsın yaaaa
çiğdemcim nasıl sıkmıycamkiii canımı neden beni katıyo yaaa herkes kendinden sorumlu benim neyim oluyokiiii konuşmalarında benide katıyoooo istemiyorum o arkadaşın benimlr konuşmasını yaaa ben onun adını bişeyde kullanmışmıyım yaaaa
haklısın canım yanlış yapmış ben insanlarda bunu anlamıyorum tartışmalarda neden bi 3.kişiyi katıp karıştırırlar aklım almazz ama boşver o güzel yüreğini sıkmaya değmezz
yaniiii her fırsatta saolsun bana laf sokmaya çalışıyooo eğer komşularınada böle yapıyosaaa bilemiycem artıkk nese yaa uzatmaya gerek yook sonuçta gereksiz biri benim için....
eeee nerde kalmıştık kızlarrrr
sağol canım allah razı olsun hepiniz benim için fazla fazla dualar ettiniz ...ameliyat saati belli değil sabah 8,30 da hastanede olucaz
yaa canım nurciğin yaptığı ördüğü şeyleri gösterdi bana ayy ne kadar güzel bi hoşuma gitti hamarat hatun valllaaa
aşkolsun pınar asinin kamere yaptığını sende bana yapıyorsun hem hal hatır soruyorsun 2 dk. sonra çevrim dışı kalıyorsun şurda sana sıkıntımı anlatıyordum
daha o ne ki cnm çok şey ördü nurcikkk maşşallah çok becerikliiii bebek örgülerimi istersin salon takımımı istersin banyo takımı neler neler
zaten ağzı açık baktımmayy oo bebiş örgüleri yokmuuuuu allahım bizim evlatlarımıza da giydirmeyi nasip eder inşallahhhhh
daha o ne ki cnm çok şey ördü nurcikkk maşşallah çok becerikliiii bebek örgülerimi istersin salon takımımı istersin banyo takımı neler neler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?