Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

çiğdemcim nasıl sıkmıycamkiii canımı neden beni katıyo yaaa herkes kendinden sorumlu benim neyim oluyokiiii konuşmalarında benide katıyoooo istemiyorum o arkadaşın benimlr konuşmasını yaaa ben onun adını bişeyde kullanmışmıyım yaaaa

canım sende allaha emanet ol allah yardımcın olsun en güzel günleri yaşarsınız inşalalh dualarımız seninleee

haklısın canım yanlış yapmış ben insanlarda bunu anlamıyorum tartışmalarda neden bi 3.kişiyi katıp karıştırırlar aklım almazz ama boşver o güzel yüreğini sıkmaya değmezz

haklısın canım yanlış yapmış ben insanlarda bunu anlamıyorum tartışmalarda neden bi 3.kişiyi katıp karıştırırlar aklım almazz ama boşver o güzel yüreğini sıkmaya değmezz

yaniiii her fırsatta saolsun bana laf sokmaya çalışıyooo eğer komşularınada böle yapıyosaaa bilemiycem artıkk nese yaa uzatmaya gerek yook sonuçta gereksiz biri benim için....

eeee nerde kalmıştık kızlarrrr

yaa canım nurciğin yaptığı ördüğü şeyleri gösterdi bana ayy ne kadar güzel bi hoşuma gitti hamarat hatun valllaaa

aşkolsun pınar asinin kamere yaptığını sende bana yapıyorsun hem hal hatır soruyorsun 2 dk. sonra çevrim dışı kalıyorsun şurda sana sıkıntımı anlatıyordum

ayşe bak canım ben sana hal hatır sordum sen bana 2 dkka değil 13 dakka sonra cevap vermişsin bu bir, ikincisi neden asiyle kameri bu işe karıştırıyoyun onu da anlamış değilim onlar tartışırken ben oradaydım ben o onda karışmadım sen üstünden 1 hafta geçmiş konuyu açıyosun yanlış yapıyosun ayşeee lütfen biraz yazdıklarına dikkat et canımm

daha o ne ki cnm çok şey ördü nurcikkk maşşallah çok becerikliiii bebek örgülerimi istersin salon takımımı istersin banyo takımı neler neler

zaten ağzı açık baktımm ayy oo bebiş örgüleri yokmuuuuu allahım bizim evlatlarımıza da giydirmeyi nasip eder inşallahhhhh

kızlar ben hanı herkesin mesajını alıntı yapıp cevap yazılıyorya şu an o tekniği bilmiyorum (bilen arkadaşlar benim mesajımdan sonra demet çiğdem ve nurcanın mesajlarını alt alta alıntısını yapsın lütfen ozaman herkez istediğini anlamakta serbest)geçmiş mesajlara bakılırsa asi seninle neler mesajlaştığımıza kimin patavatsız olduğu anlaşılır kimin pskolojik desteğe ihtiyacı olduğu anlaşılır niye her lafa atlayıp herşeyi tersine çekiyorsun sen hiç oluruna gitmezmisin illa her lafa zıtlaşacakmısın?Hadi mesajımda senin adın geçti niye konuya 3 kişiler dahil oluyor (adı geçen cevabını verir)sen aklın sıra yazılarını abartarak yandaş mı toplamaya çalışıyorsun?
ben farkındaysan çok uzun süredir sana hiç yazı yazmıyorum bu günki mesajima kadar hiç bir yazımda adını geçirmiyorum sen şu an yazılarında sürekli senle yazışıyorum zılaşıyorum gibi mesajlar yazıyorsun aklın sıra yandaş topluyorsun bu topik senin babanın malı değil gitmesi gerekenler var diye konuşamazsın (hoş sen kamerede burda sen yok ken ben vardım diye yazmış adamsın heralde kk tapusu sende)sen hadi cahilsin zaten bu yazımdan sonra istediğini söyle muhatap olmam çiğdeme ne oluyor sonradan sonraya olaya dahil olmaya çalışıyor durup dururken sizlerle alakası olmayan bi yazıyo dahil oluyorsunuz NURAY VE ÇİĞDEM siz neden neye alındınızda şu an taraf oluyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…