Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

pınarda gelmiş hoşgeldin canım nasılsın

asi özel msjına bak
elektirik gitti ondan birden koptum kızlar aranızdan

papatya denen arkadaş hadi muradına erdin güle güle kullan topiği sen böle yaptıkça senin hiç etrafın olmaz allah bilir o komşuna ne dedinde sinirini bozdun kadının allah bilir sen çok fenasınn ben bunu anladımm ben ne yandaş topluycam arkadaşlar haklıyı haksızı patavatsızı görüyo da ondan konuşuyolar sen bunu anlamışın dahaaaa ....
senmi bana yazmıyodun benmi sana yazmıyodum benim umrumda değilsinnn...
arkadaşlar hoşçakalın kendinize iyi bakınnn bakalım ben yokken kimlerle kavga ediceksin mahalle kavgacısı seniii...

iyiyim allaha şükür çarşamba kontrolüm varrr canım sen ne yaptın doktora gidecektin okudum ama unuttum canım yaa:26:

canım dr a gittimşükür bu sefer herşey yolundaymış 15 gün içinde hamile kalabilirmişim kontrollere göre ama eğer adet görürsem eşimi kontrol edecekler tabi küslüğü kırarsakkk

iyiyim allaha şükür çarşamba kontrolüm varrr canım sen ne yaptın doktora gidecektin okudum ama unuttum canım yaa:26:

canım dr a gittimşükür bu sefer herşey yolundaymış 15 gün içinde hamile kalabilirmişim kontrollere göre ama eğer adet görürsem eşimi kontrol edecekler tabi küslüğü kırarsakkk

barışırsınızzz merak etmee inşallah ilk hamile kalan sen olursunn sonra da bütün kızlar

kızlar benim bi yere uğramam gerek 1 saatlik işim var hepinizi öpüyorum geri gelecem
yalnız bazı arkadaşlara karşı yanlış anlaşıldım eğer hatam varsa affınıza sığınırım ama ben burda o taraf benim bu taraf benim diye bi konuşma yapmadım sadece doğru olduğunu bildiğim davranışla güzelce dile getirdim bu duruma gelmeyi hiç ama hiç istemezdim üzgünüm kızlar hatam varsa söyleyin insan bazen kendi hatasını göremezmiş karşı insan senin iyiliğini istiyorsa güzelce seni uyarır benim bildiğim benim hatam varsa eminim uyaracaksınız eminim benim düşüncem budur inşallah kalbinizi kırmamışımdır 3 günlük dünya için boş yere hevesler için kimse kimsenin kalbini kırmaya değemz yazık günah hepimiz allahın kullarıyız

ipeğim hayırlı doğumlar dilerim canım allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin
burdaki bütün arkadaşlara tez zamanda bebek versin amin

Son düzenleme:
selam kızlar nasılsınız İpeğim doğumun ne zaman canım inşallah hayırlı doğum atlatırsın sağsağlim oğluşunu kucağına alırsın o doğum sancı anında aklına geliverirsek dua edeceğini de biliyorum tüm kalpten edilen dualar kabul olur inşallah

hafta sonu sınavlarım vardı kızlar offfff kötü hatta berbat geçti sınıfta kalıcam galiba daha çok erken eylül deki bütünleme son şansım dur bakalım neler olacak neyse işte yorgunum halaaa iyiyim ama dün sınavdan sonra kaynımlar eltimler bebeleri görümcem hep beraber piknikteydik iiii geldi bida bida tekrarlıcaz inşşşşş ama bizimde acil araba almamız şart oldu artık inşallah kurban bayramı civarı alırızz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…