inşallah nasip olsun canım yaaa hakikaten öyle artık evsahibi olmaktan evvel araba sahibi olmak şartinşallah canım araba rahat oluyor kafana göre takıl istediğin yere git istediğin zaman dön
inşallah nasip olsun canım yaaa hakikaten öyle artık evsahibi olmaktan evvel araba sahibi olmak şartinşallah Rabbim herkesin gönlüne göre versin yaaa
canım sağol tabi yaaaa hem bizim temelli yerimiz Kayseri merkez olacak artık ev sahibi olamasakta dert değil önce arabatabii canım siz tayinli çalışıyorsunuz evden önce araba lazım olur size rabbim bereket versin inş. iyi bir araba alın.rabbim daha sonra temelli görev yerinizde ev almayı nasip eder inşallah
canım ben pek bakmadım geçmişe çünkü fazla vaktim yok :26: hayırdır inşallah ne olmuş ki yaaakızlar ben bir süre gelmicem bu topiğe en azından eskisi gibi olana kadar eski düzen ,eski neşe eski kuvvetli bağlar oluşana kadar...geçmişi okurken ağzım açık kaldı tekrar kontrol ettim burası bizim topicmi diye eski tat yok birçok arkadaşımla özelden görüşüyoruz zaten başka topiclerde görünce alınmayın lütfen öpüyorum herkesi allaha emanet olun
canım sağol tabi yaaaa hem bizim temelli yerimiz Kayseri merkez olacak artık ev sahibi olamasakta dert değil önce arabainşşşş
evet canım ya 1-2 yıl daha burada kalıp merkeze geçmeyi düşünüyoruz olsun canım arada ciddi mesafe yokki illaki bir gün buluşuruzcanım buraya mı taşınıyorsunuz oh ne güzel ama sen geliyorsun ben gidiyorum neyse gönüller bir olsun inş. bir gün buluşacağız denk getire bilirsek
evet canım ya 1-2 yıl daha burada kalıp merkeze geçmeyi düşünüyoruz olsun canım arada ciddi mesafe yokki illaki bir gün buluşuruz
sağol canım inşallah buluşuruzaslında yolumun üzerindesin fakat ben ya eşimle yada babamla gidiş geliş yapıyorum söylüyorum ama oraya dönmeye razı olmuyorlar bi şekilde buluşuruz inş.
canım hoş geldin halaa bakamadım yaaa şu geçmişe :26: haklısın canım burada hepimiz birbirimize güç veriyoruz kenetleniyoruz zaten yaralı kalbimiz var ruhumuz çökük durumda derdimize derman olmaya dualarla amin diyerek her yeni güne yeni bir umutla bu topikte uyanıyoruztopiğin haline bak ne hale gelmişkızlar buna müsade edemem ya birbirnizden özür dilersiniz yada bende tubi gibi protesto edip gelmem buraya ,her lafa alınır oldunuz nedir allah aşkına sizin derdiniz ..neyi paylaşamaıyorsunuz anlamıyorum ..birbirnize laf sokmayın artık hepimiz rahatsız oluyoruz lütfen artık imalı mesajlar yazmayın birb,rnize
ayyy İpek yarın mı doğum yapıyoripeğim yarın büyük gün inşallah sağ salim alırsın ömerini kucağına dualarımız seninle canım allaha emanet olun
sevo bacım evet pahalı bir işlem 2 sene öncemiydi doktora sormuştum ne kadar diye 800 tl demişti bende vazgeçmiştim
şifacım sınavlara girmişsin inşalllah düşündüğün gibi olmamıştır geçmişsindir derslerden
öyle olmalıyız zaten birbirmize destek olmak için varız laf sokmak için değil ..alınganlıklar olabilir ama bu kadar uzatmak hoş olmuyor büyütmemek lazımcanım hoş geldin halaa bakamadım yaaa şu geçmişe :26: haklısın canım burada hepimiz birbirimize güç veriyoruz kenetleniyoruz zaten yaralı kalbimiz var ruhumuz çökük durumda derdimize derman olmaya dualarla amin diyerek her yeni güne yeni bir umutla bu topikte uyanıyoruzinşşş her şey eskisi gibi olur
evet canım yarın doğuruyor hayırlısyla darısı bizimde başımıza bugünleri görmeyi nasip etsin rabbimayyy İpek yarın mı doğum yapıyorinşallah bir an önce toparlanıp aramıza gelir oğluşunu yerimize kocaman öptürürüz sağol canım inşallah yaaa attım tuttum cevapları inşşşş çoğu tutar :87: :86: sen ne yaptın tarladaki işleriniz bittimi
evet canım inşallah her şey yoluna girecek ayyyy valla çok heyecanlıyımmmöyle olmalıyız zaten birbirmize destek olmak için varız laf sokmak için değil ..alınganlıklar olabilir ama bu kadar uzatmak hoş olmuyor büyütmemek lazım
evet canım yarın doğuruyor hayırlısyla darısı bizimde başımıza bugünleri görmeyi nasip etsin rabbim
inşallah atıp tutmuşsundur ozaman :)) olmasada canın sağolsun dünyanın sonu değil ya
aaa pardon cevaplamamışım unuttummevet canım inşallah her şey yoluna girecek ayyyy valla çok heyecanlıyımmmİpek oğluşunu sağsağlim ve hayırlı şekilde karnından kucağına alacak aminn canım aminn darısı bizlere inşallah he ya canım sağolsun demi be :86: eee tarla işin noldu cevaplamamışsın :26:
halaa üzerinde tarlanın yorgunluğu var unutkanlaşmışsınaaa pardon cevaplamamışım unuttumm..2 gün gittim çapaya bir kaç gün ara verildi diğer tarlalardaki pamuklar çıkmamış daha ..çıkınca gidecez tekrar 1 ay kadar varmış çapa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?