Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

halaa üzerinde tarlanın yorgunluğu var unutkanlaşmışsın olsun 1 ayda doping al yorulmadan bitir işleri canım kız ben zaten oyundayım
yok bu unutkanlığım vardı zatenn çapadan değil erkenden bunuyacam galiba

valla evde kalmamız iyi oldu çünkü ilk gün bütün kemiklerim tutulmuştu oturup kalkamıyordum bile bacaklarımda kramp ağrıları vardı düne kadar ,bugün daha iyiym

sende allaha emanet ol canım öpüyorum senii

evet doğru söylüyorsun insanlar kendi hatasını bazen göremeyebilir
karşındaki uygun bir dille incitmeden hatasını söylemeli ,sende öyle yapmışsın kendini suçlu hisetme ..
birde şu var ben burdaki arkadaşlarımı hiç birini ayırt etmem yok bu eski bu yeni diye hepimiz sonuçta aynı yolda çaba sarfediyoruz hepimizn derdi aynı ayrımcılık yapmamalıyız,
asican seninde hataların var mesela geçen gün kamere yanlış bir kelime sarfetmişsin ne demek canım sen sonradan geldin böyle bir şey yok bu konuda haksız buldum seni kusura bakma canım ..papatya arkadaşımızda bugün hatalı davranmış pınara sitem ederken senide katmış işin içine imalı bir şekilde bu konuda haksız söylememsi gerekiyordu..benimde hatalarım oluyor diğer arkadaşlarında ama önemli olan özür dileyip konuyu uzatmadan kapatmak ..çok olmadı daha geçenlerde oldu duygusal anıma denk gelmişti beni kimse anlamıyor diye kaç arkadaşımı üzdüm burda ,halbuki daha sakin düşünüce yanlış düşündüğümü farkettim sırasuıyla telefonu olan arkadaşlarımı arayıp özrümü diledim şifa arkadaşımdan msnde özür diledim ..amannn bende bu kadar uzun uzun yazıyorum ama dinleyen olacakmı bakalım

pc mi açtım kim var kim yok bakamadan telefon geldi hey babam balık yemeye götürecekmiş valla harıka olacak kafam dağılır inş. iyi bir akşam beni bekliyor

slm şekerlerr nasınız bakımmmm
ayy ipek aplam yarın mı doğum yapacakk ayy sağlıkla alsın quzuyu inşalahhh sağ salim alır inşalahhhhhhhhhh ömerimizii dualarım sizibnle aplamm

kıslar bende dün akşam geldimm çubuktann yaf kendime gelemedimm haberlerde görmüşsünüzdürr otobanda kaza olmuş 2 ölüü gelirken otobandan geliyoruz eve kazayı gördümm ya etkisinden daha kurtulamadımm of yaa
sizler nasılsınız bakalım ne var ne yok

hoşgeldin canım nasılsın bizler iyi olmaya çalışıyoruz oluşun nasıl bakalım??

iyiyiz canım sen napıyorsunnn allahım şifa versinnn kaza çok kötü bişi canım çubuktan döndüm dedin ankara tarafında mı nallıhana yakın mı :26::26:

iyiyiz canım sen napıyorsunnn allahım şifa versinnn kaza çok kötü bişi canım çubuktan döndüm dedin ankara tarafında mı nallıhana yakın mı :26::26:

ankaraya yarım saat uzaklıkta çubuk bende orda oturuyorum nallıhana biraz uzak kalıyo canım

özür dilemek erdemliktir canım bende iyi bi şekilde anlatmaya çalıştım galiba yanlış anlaşıldım dedim kendi kendimee aynı fkirdeyim neysee canım uzatmayayım fazla konuyuuu öpüyorum seni

canım ben çıkayım biraz dua falan okuyayım hepinizi öpüyorum muck muck mcuk kendinize iyi bakın yarın görüşürüzzz

kızlar bir saat kadar önce topiğe girdimmm
geçmişte birazcık sıkıntı olmuş sanırmmmm bir şeyler yazayım demiştim ama acil bir işim çıkıt yzamadımmm
eeeeeeeee keyifler nasılmış hatunlarrrrr bakalımmmm tatsızlıkları unutalımmm önümüze bakalım ne dersinizzzz

çok şükür canım neyse görüşürüz bn çıkıyorum koçiş geldi yemek yiycez öptüm by

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…