yok bu unutkanlığım vardı zatenn çapadan değil erkenden bunuyacam galibahalaa üzerinde tarlanın yorgunluğu var unutkanlaşmışsınolsun 1 ayda doping al yorulmadan bitir işleri canım kız ben zaten oyundayım
kızlar ben bir süre gelmicem bu topiğe en azından eskisi gibi olana kadar eski düzen ,eski neşe eski kuvvetli bağlar oluşana kadar...geçmişi okurken ağzım açık kaldı tekrar kontrol ettim burası bizim topicmi diye eski tat yok birçok arkadaşımla özelden görüşüyoruz zaten başka topiclerde görünce alınmayın lütfen öpüyorum herkesi allaha emanet olun
evet doğru söylüyorsun insanlar kendi hatasını bazen göremeyebilirkızlar benim bi yere uğramam gerek 1 saatlik işim var hepinizi öpüyorum geri gelecem
yalnız bazı arkadaşlara karşı yanlış anlaşıldım eğer hatam varsa affınıza sığınırım ama ben burda o taraf benim bu taraf benim diye bi konuşma yapmadım sadece doğru olduğunu bildiğim davranışla güzelce dile getirdim bu duruma gelmeyi hiç ama hiç istemezdim üzgünüm kızlar hatam varsa söyleyin insan bazen kendi hatasını göremezmiş karşı insan senin iyiliğini istiyorsa güzelce seni uyarır benim bildiğim benim hatam varsa eminim uyaracaksınız eminim benim düşüncem budur inşallah kalbinizi kırmamışımdır 3 günlük dünya için boş yere hevesler için kimse kimsenin kalbini kırmaya değemz yazık günah hepimiz allahın kullarıyız
slm şekerlerr nasınız bakımmmm
ayy ipek aplam yarın mı doğum yapacakk ayy sağlıkla alsın quzuyu inşalahhh sağ salim alır inşalahhhhhhhhhh ömerimizii dualarım sizibnle aplamm
kıslar bende dün akşam geldimm çubuktann yaf kendime gelemedimm haberlerde görmüşsünüzdürr otobanda kaza olmuş 2 ölüü gelirken otobandan geliyoruz eve kazayı gördümm ya etkisinden daha kurtulamadımm of yaa
sizler nasılsınız bakalım ne var ne yok
slm şekerlerr nasınız bakımmmm
ayy ipek aplam yarın mı doğum yapacakk ayy sağlıkla alsın quzuyu inşalahhh sağ salim alır inşalahhhhhhhhhh ömerimizii dualarım sizibnle aplamm
kıslar bende dün akşam geldimm çubuktann yaf kendime gelemedimm haberlerde görmüşsünüzdürr otobanda kaza olmuş 2 ölüü gelirken otobandan geliyoruz eve kazayı gördümm ya etkisinden daha kurtulamadımm of yaa
sizler nasılsınız bakalım ne var ne yok
iyiyiz canım sen napıyorsunnn allahım şifa versinnn kaza çok kötü bişi canım çubuktan döndüm dedin ankara tarafında mı nallıhana yakın mı :26::26:
ankaraya yarım saat uzaklıkta çubuk bende orda oturuyorum nallıhana biraz uzak kalıyo canım
slm kızlar yine bennnnn biraz önce eve geldim kociş gelmeden takılayım dedim nabarsınız bakemmm
evet doğru söylüyorsun insanlar kendi hatasını bazen göremeyebilir
karşındaki uygun bir dille incitmeden hatasını söylemeli ,sende öyle yapmışsın kendini suçlu hisetme ..
birde şu var ben burdaki arkadaşlarımı hiç birini ayırt etmem yok bu eski bu yeni diye hepimiz sonuçta aynı yolda çaba sarfediyoruz hepimizn derdi aynı ayrımcılık yapmamalıyız,
asican seninde hataların var mesela geçen gün kamere yanlış bir kelime sarfetmişsin ne demek canım sen sonradan geldin böyle bir şey yok bu konuda haksız buldum seni kusura bakma canım ..papatya arkadaşımızda bugün hatalı davranmış pınara sitem ederken senide katmış işin içine imalı bir şekilde bu konuda haksız söylememsi gerekiyordu..benimde hatalarım oluyor diğer arkadaşlarında ama önemli olan özür dileyip konuyu uzatmadan kapatmak ..çok olmadı daha geçenlerde oldu duygusal anıma denk gelmişti beni kimse anlamıyor diye kaç arkadaşımı üzdüm burda ,halbuki daha sakin düşünüce yanlış düşündüğümü farkettim sırasuıyla telefonu olan arkadaşlarımı arayıp özrümü diledim şifa arkadaşımdan msnde özür diledim ..amannn bende bu kadar uzun uzun yazıyorum ama dinleyen olacakmı bakalım
hımmm anladım çubukta eşimin amcasının kızı oturuyor şimdi aklıma geldi nallıhanda da bi tanıdık varrr ondan belki bi tanıdıklık çıkar demiştim
hoşgeldin canım iyiyz canım bende eşimi berbere gönderdim bi yandan yemek yapıyom bi yandan da buraya bakıyorum
kızlar bir saat kadar önce topiğe girdimmm
geçmişte birazcık sıkıntı olmuş sanırmmmm bir şeyler yazayım demiştim ama acil bir işim çıkıt yzamadımmm
eeeeeeeee keyifler nasılmış hatunlarrrrr bakalımmmm tatsızlıkları unutalımmm önümüze bakalım ne dersinizzzz
çok şükür canım neyse görüşürüz bn çıkıyorum koçiş geldi yemek yiycez öptüm by
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?