Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

Günaydın kızlar

nurcikim herşeyi çok güzel ifade etmişsin canım

ipeğim hayırlı doğumlar diliyorum canım

herkes iyimi hepinizi öper ve çıkarım vıınn

günaydın kızlar nasılsınızz herkes iyidir ben biraz iyiyim kociş pişman oldu sanki davranışlarıyla belli ediyor neyse akşamı görecez bakalım
durucum iyiyim sen nasılsın

günaydın kızlar nasılsınızz herkes iyidir ben biraz iyiyim kociş pişman oldu sanki davranışlarıyla belli ediyor neyse akşamı görecez bakalım
durucum iyiyim sen nasılsın

sevindim canımmmm yaaaa sende unut artık yaşanalrııııhuzur gibi varmı yaaaaa
iyi davran kız enişteye bak gelmemeyim oraya

sevindim canımmmm yaaaa sende unut artık yaşanalrııııhuzur gibi varmı yaaaaa
iyi davran kız enişteye bak gelmemeyim oraya

tamam abla iyi davranacam sözzzz unuttum bakk korktum senden korktummmmm şaka bi yana da abla huzur gibisi yok ama çok kırılmıştım özür dilemedi ama çok pişman olduğunu belli etti akşam öptüü bende tepki verdi ben birazcık naz yaptım ehhh o kadarda olsun dedim içimden ama var yaa bi kitapta okudum sıkıntılı anlarda la ilahe illallah duayı 100 kere okuyun 100 cüsündee la ilahe illallah muhammeden resullah diye bitirn diyordu hep okudum hep okudum ben eşimi tanıyorum kolay kolay yanıma gelip barışmaz inadı inattır ama bu bi mucize sanki diyorum bi daha ağzımdan asla eksik etmeyecemmm

ipek abla napıyordur acaba sabah saat 8.30 da ameliyatı varmış dün akşamda sabaha da dualar ettim rabbim kabul etsin inşallah tez zzamanda bebişine kavuşsun sağlıklı bi şekilde inşallahhh

ablam işte erkekler biraz farklılar bizim gibi değiler:26::26::26::26: hattalarını kabul etmezler özürdilemek zor geliri inatırlarrr:44::44::44:
ama her zaman olduğu gibi iş yine bize düşüyor:44::44: onları sarıp sarmalayacağız hatalarını görmezden geleceğiz (hatalarını anlayacakarı şekilde anlatacağız ):26::26:yuvayııı dişi kuş yapacakkkk her zaman olduğu gibiiiii :44::44::44: yükümüz fazla ama biz üstesinden gelirizzzzz

ipek abla napıyordur acaba sabah saat 8.30 da ameliyatı varmış dün akşamda sabaha da dualar ettim rabbim kabul etsin inşallah tez zzamanda bebişine kavuşsun sağlıklı bi şekilde inşallahhh

sağlıcakla gelsin yeğenciğimizzzzzzzzzzzzzzzz

haklısın abla haklısın biz herşeyin üstesinden geliriz demii allahım biz kadınlara öyle güç vermiş kiii biz herşeyin üstesinden gelecez inşallahhh

herkese günaydınlarrr ama geçmişi okuyunca üzüldümm , geçen günkü olayıda hiç bilmiyodum nurcik kısa ve öz şekilde olayı bağlamış başka bişey demeye gerek yok

melikecikk canım demek geldin annenden demek kaza gördünn üff evet insan çok fena oluyoo

ipekkkkk bacımmm şimdii nasıldırr hayırlısıylaa geçmiştir inşallah doğumu şimdi kucağındadır Ömer i

yeterr aldığım şeyden 500 okudum allah kabul etsin diğer 500 ü de fırsat bulunca okuyacağım

çiğdem demek eşin ön adımı attı evet canım dediğini ben 70.000 tane olarak yaptım çocuk için

bu aralar moralsizim bende kendinize iyi bakınn görüşürüzz

herkeze günaydınlaarrrrrrrrrr bugün anneme gidip camlarını silicem ben de hep ipeği düşünüyorum doğdumu acaba yavrusuu inşallah kucağındadır

neyse kızlar ben kaçtım kahvaltı falan edicem dah iş tutmadım hiç onları yapıp yine gelirim görüşürüzz öptüm hepinizi

herkeze günaydınlaarrrrrrrrrr bugün anneme gidip camlarını silicem ben de hep ipeği düşünüyorum doğdumu acaba yavrusuu inşallah kucağındadır

günaydın sana kolay gelsin ipekte inşallah kuzucuğunu almıştır kucağına hadi görüşrüz kendinize iyi bakınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…