Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

bende iiyiyim canım barışmışsınız çooook sevindim artık iş başına geçin hemen fırsatı kaçırmayın

bu akşam artıkkkkk bekletmeye gemezzz

evet şükür ön adımı attı rabbim inşallah tez zamanda karnına bebiş kondurur canımm

herkeze günaydınlaarrrrrrrrrr bugün anneme gidip camlarını silicem ben de hep ipeği düşünüyorum doğdumu acaba yavrusuu inşallah kucağındadır

günaydın canım inşallah kucağındadır yeğenimiz hadi sana kolay gelssin canım sizin orada yağmur yok galiba bizim burada çok var cam mam silemiyorummm

bizim burada da yağacak gibi canım ama olsun sileriz artık çünkü yarın kontrolüm var belki de c.tesi transferim olacak artık hiç bişey yapamam bu arada kk dan bi arkadaşla tanışmıştım aynı doktorumuz yarın o test için orda olacak ben de kontrol için, onun adına çok heyecanlıyım inş pozitif sonuç alacak bende ona sarılıp tebrik edecemm

ayy bendeee ama çok şaşırıyorum hala mümkünatı yok eşim hayatta ön adım atmazdı huyunu biliyorum galibaa dualarım etkiledii

bence o gerçekten çok pişman olmuştur bide sen taviz vermemişsin yaa bi bakıma iyi olmuş anlasın ne kadar ciddi bi şey yaptığını ama duaların da etkisi çok şüphesiz canımm

canım inşallah hayırlı haberlerle gelirsin hep mutlu düşün mutlu ol emii içini canını sıkma canımm aay birden heyecanlandım bennn dualarım seninle canımm

bence o gerçekten çok pişman olmuştur bide sen taviz vermemişsin yaa bi bakıma iyi olmuş anlasın ne kadar ciddi bi şey yaptığını ama duaların da etkisi çok şüphesiz canımm

evet canım taviz vermeyince anladı galiba ciddi olduğumu sanırım bi daha yapmasın yeter kii huzursuz olmak çok kötü hiç tadı tuzu olmuyor vallaa dualarımıda eksik etmeyeceğim ağzımdan allahım izniyleee

canım benim temiz kalpli arkadaşım inşallah yarın iyi şeyler olacak eşinle sana allahım önce huzur sonra bebiş versinnn

ben çıktım kızlarrr karnımdan acayip sesler gelmeyee başladıı hepinize mutlu günler diliyorummm

bende yavaş yavaş hazırlanıp çıkayım barii kimsecikler yok afiyet olsun canlarım kendinize iyi bakın öpüyorum sizi

haklısın abla haklısın biz herşeyin üstesinden geliriz demii allahım biz kadınlara öyle güç vermiş kiii biz herşeyin üstesinden gelecez inşallahhh
evet canım biz erkeklerden akılı zeki vede kurnaz varlıklarız birde anaçız bizz bu özelikler bizde olduktan sonraaa ALAHIN İZNİ ile her şeyin üstesinden geliriz :128::128::128::128::128::128::128::128:

canım teşekür ederimmmm allah kabul etsinnn

hoşgeldin canım nasılsın bizler iyi olmaya çalışıyoruz oluşun nasıl bakalım??
çok şükür canımm oğluş iyi sen nasılsın bakalımm
iyiyiz canım sen napıyorsunnn allahım şifa versinnn kaza çok kötü bişi canım çubuktan döndüm dedin ankara tarafında mı nallıhana yakın mı :26::26:
walla bilmiyorumki canım ama nallıhana uzak galiba

aynen datlım yaa çok kötü sen neden moralsizsin datlım hayır olsun inşalahhh

ipekk aplammmmm ömerimiz şimdii kucağındadırr inşalah sağlıklaaa
ipek aplayla konuşan varsa haber verin lütfenn tühh keşke telini alsaydımm

slm kızlar nabersinizz eşim bana msj attı yarın izin alda bi yerlere gidelimaha böyle oldummm ne diyeceğimi bilemedimmm

yarın bütün bu sıkıntıları arkanızda bırakın ve bunun tadını çıkartınnnn

bende bunu istiyorum ama yarın ilk ve son konuşmamızı yapıp olayı kapatmayı çok istiyorum ama eşim nedense hiç istemezz inşallah çenem dururdaa açmazz konuyu yani bi daha böyle olmasın falan filan gibisindenn

canım gitme üstünee biraz zaman geçsinnn uygun zamanda uygun durumu kola öyle konuş şimdi seninle arasını düzeltmeye çalışırken konuşmaaa banceee
yarının tadını çıkartın onu ne kadar sevdiğini değer verdiğini gösterki bir daha seni kıracağında bu günde yaşadıklarınız aklına takılsınnn

haklısın canım öyle yapayım bende dediğin gibiiii allah kimsenin yuvasının huzurunu kaçırmayı nasip etmesin canım huzur çok önemli
bu arada abla eşin nasıl olduu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…