haklısın abla haklısın biz herşeyin üstesinden geliriz demii allahım biz kadınlara öyle güç vermiş kiii biz herşeyin üstesinden gelecez inşallahhh
bende iiyiyim canım barışmışsınız çooook sevindim artık iş başına geçin hemen fırsatı kaçırmayın
herkese günaydınlarrr ama geçmişi okuyunca üzüldümm , geçen günkü olayıda hiç bilmiyodumnurcik kısa ve öz şekilde olayı bağlamış başka bişey demeye gerek yok
melikecikk canım demek geldin annenden demek kaza gördünn üff evet insan çok fena oluyoo
ipekkkkk bacımmm şimdii nasıldırr hayırlısıylaa geçmiştir inşallah doğumu şimdi kucağındadır Ömer i
yeterr aldığım şeyden 500 okudum allah kabul etsin diğer 500 ü de fırsat bulunca okuyacağım
çiğdem demek eşin ön adımı attıevet canım dediğini ben 70.000 tane olarak yaptım çocuk için
bu aralar moralsizim bendekendinize iyi bakınn görüşürüzz
herkeze günaydınlaarrrrrrrrrr bugün anneme gidip camlarını silicem ben de hep ipeği düşünüyorum doğdumu acaba yavrusuu inşallah kucağındadır
çiğdemm çok sevindim eşin hatasını anlamış demek kii
bu akşam artıkkkkk bekletmeye gemezzz
evet şükür ön adımı attırabbim inşallah tez zamanda karnına bebiş kondurur canımm
günaydın canım inşallah kucağındadır yeğenimiz hadi sana kolay gelssin canım sizin orada yağmur yok galiba bizim burada çok var cam mam silemiyorummm
ayy bendeee ama çok şaşırıyorum hala mümkünatı yok eşim hayatta ön adım atmazdı huyunu biliyorum galibaa dualarım etkiledii
bizim burada da yağacak gibi canım ama olsun sileriz artık çünkü yarın kontrolüm var belki de c.tesi transferim olacak artık hiç bişey yapamambu arada kk dan bi arkadaşla tanışmıştım aynı doktorumuz yarın o test için orda olacak ben de kontrol için, onun adına çok heyecanlıyım inş pozitif sonuç alacak bende ona sarılıp tebrik edecemm
bence o gerçekten çok pişman olmuştur bide sen taviz vermemişsin yaa bi bakıma iyi olmuş anlasın ne kadar ciddi bi şey yaptığını ama duaların da etkisi çok şüphesiz canımm
canım inşallah hayırlı haberlerle gelirsin hep mutlu düşün mutlu ol emii içini canını sıkma canımm aay birden heyecanlandım bennn dualarım seninle canımm
evet canım taviz vermeyince anladı galiba ciddi olduğumu sanırım bi daha yapmasın yeter kii huzursuz olmak çok kötü hiç tadı tuzu olmuyor vallaa dualarımıda eksik etmeyeceğim ağzımdan allahım izniyleee
ben çıktım kızlarrr karnımdan acayip sesler gelmeyee başladıı hepinize mutlu günler diliyorummm
acıkmış acıkmış kıyamammmmm hadi afiyet olsunnn sanada mutlu günler canım
evet canım biz erkeklerden akılı zeki vede kurnaz varlıklarız birde anaçız bizz bu özelikler bizde olduktan sonraaa ALAHIN İZNİ ile her şeyin üstesinden geliriz :128::128::128::128::128::128::128::128:haklısın abla haklısın biz herşeyin üstesinden geliriz demii allahım biz kadınlara öyle güç vermiş kiii biz herşeyin üstesinden gelecez inşallahhh
herkese günaydınlarrr ama geçmişi okuyunca üzüldümm , geçen günkü olayıda hiç bilmiyodumnurcik kısa ve öz şekilde olayı bağlamış başka bişey demeye gerek yok
melikecikk canım demek geldin annenden demek kaza gördünn üff evet insan çok fena oluyoo
ipekkkkk bacımmm şimdii nasıldırr hayırlısıylaa geçmiştir inşallah doğumu şimdi kucağındadır Ömer i
yeterr aldığım şeyden 500 okudum allah kabul etsin diğer 500 ü de fırsat bulunca okuyacağım
çiğdem demek eşin ön adımı attıevet canım dediğini ben 70.000 tane olarak yaptım çocuk için
çok şükür canımm oğluş iyi sen nasılsın bakalımmhoşgeldin canım nasılsın bizler iyi olmaya çalışıyoruz oluşun nasıl bakalım??
walla bilmiyorumki canım ama nallıhana uzak galibaiyiyiz canım sen napıyorsunnn allahım şifa versinnn kaza çok kötü bişi canım çubuktan döndüm dedin ankara tarafında mı nallıhana yakın mı :26::26:
aynen datlım yaa çok kötü sen neden moralsizsin datlım hayır olsun inşalahhhherkese günaydınlarrr ama geçmişi okuyunca üzüldümm , geçen günkü olayıda hiç bilmiyodumnurcik kısa ve öz şekilde olayı bağlamış başka bişey demeye gerek yok
slm kızlar nabersinizz eşim bana msj attı yarın izin alda bi yerlere gidelimaha böyle oldummm ne diyeceğimi bilemedimmm
yarın bütün bu sıkıntıları arkanızda bırakın ve bunun tadını çıkartınnnn
bende bunu istiyorum ama yarın ilk ve son konuşmamızı yapıp olayı kapatmayı çok istiyorum ama eşim nedense hiç istemezz inşallah çenem dururdaa açmazz konuyu yani bi daha böyle olmasın falan filan gibisindenn
canım gitme üstünee biraz zaman geçsinnn uygun zamanda uygun durumu kola öyle konuş şimdi seninle arasını düzeltmeye çalışırken konuşmaaa banceee
yarının tadını çıkartın onu ne kadar sevdiğini değer verdiğini gösterki bir daha seni kıracağında bu günde yaşadıklarınız aklına takılsınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?