Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

haklısın canım öyle yapayım bende dediğin gibiiii allah kimsenin yuvasının huzurunu kaçırmayı nasip etmesin canım huzur çok önemli
bu arada abla eşin nasıl olduu

rabbime şükürler olsun daha iyi
inşş dahada iyi olacakkkkk

inşallahh ablammm inşallahhh allahım izniyle inşallahhhhhh bidaha yaşatmasın çok zor yaa allahım yardımcınız olsun

ben evlilğim süresince şunu örendimki bu sorunlar sadece evlikte çiftlere zarar veriyor sevği saygı azalıyor güven azalıyor her yeni olayda acaba yeniden aynı şeylerimi yaşacağım düşüncesi oluşuyor:18: biz huzursuzlukla boğuşurken ve bu sorunları bizlere yaşatanlar (sebep olanlar ) köşelerinde huzur içinde yaşamaya devam ediyorlar:44: o halde bizler bu sorunlara elimizden geldiği kadar sebep olanlara fırsat vermeyeceğiz eşimizn yanında dimdik duracağız onları anlamaya çalışacağız akılarına girip (bu zamanla olacak bir şey)bu sorunların evlilğimze zarar vermemesin için eşleirmiz ikna edeceğiz :44::44::44:
canım benim eşimin şu an yaşadığı tüm sağlık sorunu etrafından kaynaklanan strese bağlı ve çevresindeki o insanlar hala aynı davranıyorlar (çevresindek kişiler ailesi)bak en son biz has yatığımızda geçen hafta babası ve kız kardeşi arayıp telefonda eşimle kavga ettilerr eşim telefonu kapatıktan sonra bende biz has sağlığımız için mücadele ederken bunlara fırsat verme konuşma dedimm:44::44: ama adam ne yapsın babası annesi kardeşii bu insanlar düşüncesiz insanlarr malesef ama ben elimden geldiği kadar takma boş ver konuşsunlar onlar diye destek olamya çalışıyorum ama ne kadar başarılı oluyorum bilmiyorum nasıl bir zihniyet bu insan kendi evladının huzurunu bozmayaçalışırmı bilmiyorumm ama böyle insanlar malesefff ama eşim de elinden geleni yapıyorr onları çok dinlemiyor takımıyor (en azından böyle görünüyor) inşşşş bu sıkıntılar bir gün bitecek

kesinlikle katılıyorum canım ablam ben bu insanları anlamıyorum ortaya bişey atıyorlar sonra kaçışıyorlar dediğin gibi olan bize oluyor topla bakalım hadi sen üzül sen ağla onlar köşede kenarda gülsün eylensin ohh ne güzel ama hadi yapıyorlarda bunun hesabını öbür dünyada nasıl verecekler hiç bunu düşünmüyormu acaba ben eşime hep diyorum ki seni anlamıyorum evli bi eş gibi davranamıyorsun yeri gelince susup sessiz kalmayı tercih ediyorsun birazcık ne olursa olsun tamam annesi babası ablası abisi vs.. ama ailesini karşısına alıp ben evlendim ne eşime ne de beni asla ve asla üzmeyiniz biz yuvamızı ayırdık sizden ayrıyız bize fazla karışmanızı istemiyorum bu kadar yaaaa kırılıacaklarsa ilk baştan kırılsınlar sonra uyardığın zaman haa geline bak oğlumuzu fişekledi üstümüze saldı ben gösteririm ona gününü diyor oğulların karşısında affet oğlum yapmayapacağım oğlum yalancıktan ağlamalar ama gelinle uğraşır oğlu var ken gelinim güzel yavrum deyip gözünün önünde karısını yalancı ççıkartması yok muu allahım korusun bizi bunlardan ne diyeceğimi bilemiyorum ama her ne olursa olsun ben bunun kaanatine vardım erkek noktayı koydumu hayır ben karıma güveniyorum ne sizi kırmak istiyorum ne de eşimi karışmayın tamam bu kadar yaaa herşey erkekte bitiyor ben bunu anladım canımm ne olursa olsun erkek annesinin babasının lafının altında kalmayacak ama saygısızca değil bilgili ve etkileyici konuşarakkk

bid eyeter ablacım oğulları hastanede morale ihtiyacı var nasıl moralini bozmaya başarıyorlar hayret ne hayret valla ama eminim çok kişi var oğullarının kızlarının huzurunu bozmayı pek bayılırlar nedense ne geçiyor ellerine günahtan başkaaa
üzülme sen ablacım rabbim sizi koruyordur eminim siz dualarınızı yeterki eksik etmeyinizzz

ben başat sana şunu söyleleyim zaten allah korkusu ahiret korkusu olan insanlar böyle şeyler yapamaz .........ama canım inan bana aynen katılıyorum sana:26: benim eşimler 4 kardeşler ve sadece benim eşim konuşmaz cevap vermez diğerlerinin dili bir karıştır asla annelerini bablarını konuşturmazlar karıştırmazlar ben eşime hep söylerim bir kadın baş tacıysada ayak altıysada bunun sebebbi eşidirr ... ama benim eşim onlarla konuşmak yerine (zaten eşimin ailesiye konuşmak mümkün deil her konuşmanın ardından kavga gelir )eşim onlara ok tamam deyip kendi bildiğini okurr:44::44: bu duurm bana çok ters geliyor ben bir konu konuşulup verilen karar saygı duylmasıyla yetişmiş biriyim ama eşimde benimkilerle karar alamasın alsanda uymazlar diyor ve maesef doğruda söylüyor ben bir ara eşim konuşmayınca kendim konuşmayı denedim ama baktımki benim söylediklerim çarpıtlıp eşime yanına biraz daha eklenerek anlatılıyor buda bize zarar veriyor eşim yanımda yokken böyle konuları konuşmamamya başladım böylesi daha iyi oluyordu (şimdide hiç konuşmuyorum )ama evlik zor birde böyle anlayışsız insanlarla karşılaşınca ...........
evliğinden tat alamaıyorsunnn güzel günleri yaşayamıyorsunnn bir bakıyorsun ki yıllar geçmiş sorunlarla sıkıtılarlarla ne geerk varsa bunlaraaa:44::44::44::44:
ben artık kimse için eşimi üzmemeye gayret ediyorummm (ne kadar başarıyorum bilmiyorum ama ) her zaman mantıklı olmaya gayret ediyorum duygularımı hep ikinci plana atıyorum bu durumlarda :44::44::44::44:
bu arada TOPİK İKİMİZE KALDI farkındamısın

canımsın birde ben konuşmadığım halde (küsüz eşimin ailesiyle )kayın pederin yanına gidip eşimle ilği dr söylediklerini anlatım sters yasak sakn dedi tekaralar bu sorun buda ölümle sonuçlanır dedii dedimmm ama yapıyorlar hemde hiç önemsiz sebeplerden sen 3 yıl önce şunu demişsin şöyle yapmışsın annen geldiğinde ayağa kalkmamışsın vs vs
yani boş insanlar boş muahabetler

evet canım bi tek sen ben kaldık noluyor kızlara gelmez oldular nurcikim yarın çapaya gidiyor allahım yardımcısı olsun ipek ablamız doğumda yada kucağında bebişi var allahım izniyle diğerlerinden pek haberim yok
haklısın canım allahım anlayışlı insanlarla karşılaşmayı nasip etsin çok zorr benim çevremdekki insanlar asla kocasız kayınvalidelerine gitmiyorlar bende gitmemeye başladım inan ki nasıl hareket edeceğini şaşıyorsun ama ben çok sivri dilliyim eşim varken de yokken de bi haksızlık yapılmışsa yanlış anlaşılma varsa orada konuşurum kırılan kırılsın çünkü canımı çok yakmışlardı buna fırsat vermiyorum eşimde kızar bana o zaman sen beni savun ben susayım ne dersin derim susup kalır kendi ailemde dahil olsun annem babam kardeşim yine onlarlada aynı şekilde konuşurum ama asla yaşatmadılar bana yapmazlarda annem anlatırdı yeni evlenmişler babamla annem her allahın günü kavga edermiş babaannem karışştırırmış annem bakmış olmuyor yüzleştirmeye başlamış valla üzerimde ne varsa pijama olsun ne olursa gidiyordum odasına anne sen böyle böyle demişsin doğrumu oğlunun yanında söyle hadi kuranada el bas dermiş susup kalırmış babamda annemin gönlünü almaya çalışırmış bi gün annem diyorki sofradayız sofrayı getirecem mutfağa gittim babaannen hangi ara babana ne söylemişse baban geldi annemi neden ayırdın kıyafetleri neden yıkamadın demiş anne ben sana ne dedim ver elbiseni dedim de sen kanepenin altlarına sakladın yalan mı demiş ortalık karışmış öylemi böylemi sofrayı bi fırlattım her yer yemek doğruu anneme baban nasıl yalvardı diyor ayrı eve çıktık yemin ederim babam ben rüyadamıyım dedi hatta kendi babam anlatır annenin hakkını çok yedik günahını çok aldık nasıl hesap verecez der annemin peşinden ayrılmaz babamda ben evlenirken aman kızım oğlan annesi çok farklı ben geç uyandım inşallah eşin seni üzmez kıymetini bilir dedi çok etkilendim hala da tekilenirim zaman zman aklıma gelir üzülür ağlarım ama sonunda hatasını anlamış olması çok önemli şimdi babaannem anneme bişey desin babam ortalığı yıkıyor orada terk ediyor asla yüzüne bakmazz babaannem gelir özür diler annemde yapma yaşlı artık huyunu suyunu öğrendin kalp kırma sonra çok üzülürsün der babama istese annem babamı kendine iyice çekip soğuturdu işte merhamet allah korkusu olanın hali bi başka olurr

ayy canımmm kıyamam eşine söyle he deyip geçsin ama sakın takmasın kafasına kıyamam size yaaaaa ayy allahım nasıl insanlar kendi elleriyle ölüme yollacaklar haberleri yok yaa nasıl iş bu yarabbimm

ayy canımmm kıyamam eşine söyle he deyip geçsin ama sakın takmasın kafasına kıyamam size yaaaaa ayy allahım nasıl insanlar kendi elleriyle ölüme yollacaklar haberleri yok yaa nasıl iş bu yarabbimm

valla bana ilk zamanlar bayağı bir şeyler yapmaya kalktılar ama ancak ilk 2 yıl dayandım bende pençelerimi çıkartım
eşimin bir halası vardı bana dediki kzım senin kayınperin benim abim eşide yengem bu insanlar insanları ezmeye yıpratmaya küçük düşrmeye bayılırlar olurda eşin seni savunmazsa asla kendini ezdirme bırak canı yanan onlar olsun dedii ve bu uyarı benim çok işme yaradıı
kuzum ben onları allah havale ettim rabbim neylerse güzel eyler

kızlar ben çıkıyorum
yeter ablacım allahım akıl fikir versin o insanlara sen sürekli dua oku eksik olmasın dilinde kıyamam sana üzülme tamam mı canım
hepinizi çok çok öpüyorum kendinize iyi bakın yarın yokum ben haberin olsun muck muck muck :79::79::79::79::79::79:

merhabaaaaaaa:80::80::80::80: hu huuu kimsecikler yokmuuuuu: in cin top oynar oldu topikte119:

Son düzenleme:
slmm canlar ben geldim nasılsınızzzzz beyadırr gelemıyorumm kızmayın bana olurmuuuuuu gelirr yazdıklarınızı okuyorum aradaaa

ipekim cnmm dogum yapmışsındırrr ALLAH ım mutlulugunuzu daim etsin paşanadaa saglıklıııı ömürler versinnnnnn

iyi geceler kızlar uzun zamandır giremiyorum
biz ev değiştirmeye karar verdik bu evim baya eskiydi ve üst komşum cok rahatsızlık veriyor
2. etap tokiler yapıldı buraya cok güzel ve yeni evler allah kısmet ederse 15 haziranda taşınıyoruz onun hazırlıklarına başladım
herhalde ipeğim dogum yapmış rabbim analı babalı büyütsün
kızlar samyelide hamileydi biliyormusunuz bilmiyorum ama rahmine dikiş atılmıştı şu an 2 cm acılması varmış yine ve durumu tehlikeliymiş bebeğin 3 hafta daha dursa yaşarmış hastanedeymiş allah yardımcısı olsun onun içinde dualarınızı eksik etmeyin allah herkesin gönlüne göre versin

canım ahyırlıolsun yeni evin sana güzelikler getirsinnn
sanım evet ipekğin doğumu dündüüüü sağlıcakla büyütsün inşşş
samyelinede rabbim yardımcısı olsunnnn

of ya kızlar bi ton cevap yazdım tam gönderiyodum giriş yapmadınız diii hepsi gitti
fazla vaktim kalmadı uyandı cadı
ipem doğum yapmış mı diye bakam dedim inş. sağlıkla almıştır kucağına
sıra yasemin çiçeğimde hayırlısıylaaa

neyse yarın Allah nasip ederse mübarek kandili değerlendirip oruç tutacam inş.
en başta samyeline sonra da herkese dua edicem Allah nasip ederse

Allaha emanet olun...

hoşgeldin evet uzun zamandır yoksun demek ev değiştireceksin hayırlı olsun canım
ipeği bugün arayacağım bakalımm dün aramadım zor bir gün geçirmiştir diye
demek samyeli hamile ondan bile haberim yoktu Rabbim bebeğini ona bağışlasın,sıkı sıkı tutunsun inşallah

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

günaydın

caım benim hoşgeldinn
evet sıra yaseminde hayırlısıylaa
allah kabul etsin canımm

kimsecikler yokkk herkes sitemli olan topiğe oluyo nerde o eski hali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…