iyi günler kızlarrr şimdi doktordan geldim pazartesi transferim varr inşallahhhh
hoşgeldin cnaım
demek ozamannn geldiiişimdi ne heyecan vardır sende değilmiii bebeğinee yavaş yavaş yaklaştığını hissetmek süpperrr bişiyyy inşallahh sonucuda güzel olurrr
ipekle konuştumm sesi çok canlıydı ağrısı sızısı yok denecek kadar azmış ama Ömer paşamız kövezde imiş daha kucağına almamış uzaktan görmüşşbugün az az süt sağmışlar vermişler akciğerine anne karnındayken su kaçmış o yüzden bikaç gün durucakmış dualarınızı esirgemeyin riskli bişey değilmiş allaha şükür
yok canım yaaa hiç heyecanım yok asıl heyecanıım ve sevincim başka diğer bi topikten bi arkadaşımın pozitif haberini aldın demin kontrolime girmeden hem de ilk denemsinde hamile kaldıı maaşallah nazar değmesin allah tamamına erdirsin kendisiyle aynı anda öğrendim hemşire haber verirken yanındaydım sevinçten ağlıyodu
darısı senin başına inşallahh
6 ziyaretçimiz varmış sizler de dua edin lütfen bana ve arkadaşlarıma
sormaa bizden daha çok misafirler var
evet yaa caanım nerde bu millet
hiç bilmiyorum bitek nurcan çapa da onu biliyorum okadar
kızlarrrrrrrrrrrrrr nerdesiniz beeeeeeeee gelsenizeee ilk gelen en önce hamile kalsınnnnn inşallahhh
huuuu huuuuu herkes nasıl
ahh canım hoşgeldin kise yokki iyi olsunlarrbende iyiyim işte patron yok şansıma kimse yokkk
sen nasılsın nerelerdesin bakimm
herkes dolarmış bir anda buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?