Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

iyi günler kızlarrr şimdi doktordan geldim pazartesi transferim varr inşallahhhh

hoşgeldin cnaım
demek ozamannn geldiii şimdi ne heyecan vardır sende değilmiii bebeğinee yavaş yavaş yaklaştığını hissetmek süpperrr bişiyyy inşallahh sonucuda güzel olurrr

ipekle konuştumm sesi çok canlıydı ağrısı sızısı yok denecek kadar azmış ama Ömer paşamız kövezde imiş daha kucağına almamış uzaktan görmüşş bugün az az süt sağmışlar vermişler akciğerine anne karnındayken su kaçmış o yüzden bikaç gün durucakmış dualarınızı esirgemeyin riskli bişey değilmiş allaha şükür

hoşgeldin cnaım
demek ozamannn geldiii şimdi ne heyecan vardır sende değilmiii bebeğinee yavaş yavaş yaklaştığını hissetmek süpperrr bişiyyy inşallahh sonucuda güzel olurrr

yok canım yaaa hiç heyecanım yok asıl heyecanıım ve sevincim başka diğer bi topikten bi arkadaşımın pozitif haberini aldın demin kontrolime girmeden hem de ilk denemsinde hamile kaldıı maaşallah nazar değmesin allah tamamına erdirsin kendisiyle aynı anda öğrendim hemşire haber verirken yanındaydım sevinçten ağlıyodu

ahhh canım benimmm inşallah bian evvel alır kucağınaaa dualarım onun için olacak

darısı senin başına inşallahh

kızlarrrrrrrrrrrrrr nerdesiniz beeeeeeeee gelsenizeee ilk gelen en önce hamile kalsınnnnn inşallahhh

yaa kızlar kim söylemiştii hacdan gelen hurmaya 41 tanesine ne okunacaktı unuttumm :26: bilen varsa sölesin lütfen..

arkadaşımın eşi gitti umreye o getirdi bana hurma sağolasın bide beni rüyasında görmüş oğlun olacak diyomuş bana adıda Ömer olsun diyomuş hayrolsun inşallah böle rüyalarda söylenenler önemli dimi kızlar yani bu ismi gördü eğer bigün hamile kalırsam bu ismimi koymam gerekki :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…