huuuu huuuuu herkes nasıl
inşallahhhh ilk duru geldiiii inş o hamile kalır ilk
yaa kızlar kim söylemiştii hacdan gelen hurmaya 41 tanesine ne okunacaktı unuttumm :26: bilen varsa sölesin lütfen..
arkadaşımın eşi gitti umreye o getirdi bana hurma sağolasın bide beni rüyasında görmüş oğlun olacak diyomuş bana adıda Ömer olsun diyomuşhayrolsun inşallah böle rüyalarda söylenenler önemli dimi kızlar yani bu ismi gördü eğer bigün hamile kalırsam bu ismimi koymam gerekki :26:
ben iyiyim canım sen nasılsın ilk gelen hamile kalsın dedik sen geldin ilk inş gerçek olur benim p.tesi transferim var
benden önce sevdam geldiiiiiiiii ben ikinciyimmmm
Allahım isteyen herkese versin şimdilik bir tane yeter bana
canım transferin inşallah güzel geçer ve bebişin konar göbişine hadi hayırlısı canım allah bir kız bir erkek ve hayırlısını versin burdaki diğer arkadaşlarımada
ben zaten burdaydımsadece yemek yemek için yerimden ayrılmıştım
aminnnnn
ahhh canım ağzına sağlık ne güzel bi dilek bu yaaa
kızlar ben az çıkıyorum yeğenimi dışarı çıkarıcam azcık hava alsınnn erkek kardeşime geldim has. gelmesi kolay oluyo bu gece burdayım yarın evime dönücen hadi görüşürüzz bu arada inş ikiniz birden aynı anda hamile kalırsınız hadi öptüm by byyy...
hayıe olsun datlımbenim yaa inşalahhh en kısa zamanda hamiş kallllyaa kızlar kim söylemiştii hacdan gelen hurmaya 41 tanesine ne okunacaktı unuttumm :26: bilen varsa sölesin lütfen..
arkadaşımın eşi gitti umreye o getirdi bana hurma sağolasın bide beni rüyasında görmüş oğlun olacak diyomuş bana adıda Ömer olsun diyomuşhayrolsun inşallah böle rüyalarda söylenenler önemli dimi kızlar yani bu ismi gördü eğer bigün hamile kalırsam bu ismimi koymam gerekki :26:
ben o cadıyı yirimmmmmmmmof ya kızlar bi ton cevap yazdım tam gönderiyodum giriş yapmadınız diii hepsi gitti
fazla vaktim kalmadı uyandı cadı
ipem doğum yapmış mı diye bakam dedim inş. sağlıkla almıştır kucağına
sıra yasemin çiçeğimde hayırlısıylaaa
neyse yarın Allah nasip ederse mübarek kandili değerlendirip oruç tutacam inş.
en başta samyeline sonra da herkese dua edicem Allah nasip ederse
Allaha emanet olun...
oyy kıyamam bende konuştum az önce ipek aplayla sesi çok iyi maşalahhhipekle konuştumm sesi çok canlıydı ağrısı sızısı yok denecek kadar azmış ama Ömer paşamız kövezde imiş daha kucağına almamış uzaktan görmüşşbugün az az süt sağmışlar vermişler akciğerine anne karnındayken su kaçmış o yüzden bikaç gün durucakmış dualarınızı esirgemeyin riskli bişey değilmiş allaha şükür
iyi geceler kızlar uzun zamandır giremiyorum
biz ev değiştirmeye karar verdik bu evim baya eskiydi ve üst komşum cok rahatsızlık veriyor
2. etap tokiler yapıldı buraya cok güzel ve yeni evler allah kısmet ederse 15 haziranda taşınıyoruz onun hazırlıklarına başladım
herhalde ipeğim dogum yapmış rabbim analı babalı büyütsün
kızlar samyelide hamileydi biliyormusunuz bilmiyorum ama rahmine dikiş atılmıştı şu an 2 cm acılması varmış yine ve durumu tehlikeliymiş bebeğin 3 hafta daha dursa yaşarmış hastanedeymiş allah yardımcısı olsun onun içinde dualarınızı eksik etmeyin allah herkesin gönlüne göre versin
ipekle konuştumm sesi çok canlıydı ağrısı sızısı yok denecek kadar azmış ama Ömer paşamız kövezde imiş daha kucağına almamış uzaktan görmüşşbugün az az süt sağmışlar vermişler akciğerine anne karnındayken su kaçmış o yüzden bikaç gün durucakmış dualarınızı esirgemeyin riskli bişey değilmiş allaha şükür
iyi günler kızlarrr şimdi doktordan geldim pazartesi transferim varr inşallahhhh
ipekle konuştumm sesi çok canlıydı ağrısı sızısı yok denecek kadar azmış ama Ömer paşamız kövezde imiş daha kucağına almamış uzaktan görmüşşbugün az az süt sağmışlar vermişler akciğerine anne karnındayken su kaçmış o yüzden bikaç gün durucakmış dualarınızı esirgemeyin riskli bişey değilmiş allaha şükür
evet ben de onu biliyorum bide çiğdem izinli sanırım
yaa kızlar kim söylemiştii hacdan gelen hurmaya 41 tanesine ne okunacaktı unuttumm :26: bilen varsa sölesin lütfen..
ben bilmiyorum canımm
kızlar ben bu gün gelemdim misafirim vardı yarın sabhata has yatacak eşimmm merak etmeyinn beni
çok şükür sağ salim dünyaya geldiya allah tez zamanda kucağına almayıda nasip etsin sağlıkla inşalah darısı hepimizin başına arkadaşlar..
eee herkes nasıl sürekli okuyorum takipteyim yani...benden haberler yine aynı sadece bir hafta rahat etmiştim yine enfeksiyon ve mantar başladı yarın tahlil sonuçlarıma göre bi tedaviye başlanıcak bakalı hayırlısı...şükürler olsun artık bebeğim münüşünü gösteriyooohıı hıı evet kızımız olucak allah nasip ederse allahım hepinize nasip etsin en hayırlı evlatları inşallahhh.. durum sevomm nurcanımmmm melişimmmmm şifaaaaam fatoşummm ismi akıma gelmeyen tüm arkadaşlarım allahım o güzel yüreklerinize göre versin başkadır bendeki yeriniz her daim...
hmmm bişi yazıcaktımda unuttum yauuuuu:26: neyse artık bebekdls pzts transferin varmış alah sağıkla tutunmalarını nasip etsin inşallah bol bol yatıp idnlenmeni tavsiye ederim çoğu merkez günlük hayatına devam et diyor ama ben yatmanın çok faydalı olduğunu düşünüyorum allah emekleirnin karşılığıını gönlündeki neyse o olarak versin
kamerdee yok günlerdir merak ettim çok
zqaten kim varki nerde 2 ay önceki muhabbett nerde şimdikiiiiiiözledim ben çok
haydi öperim hepinizi alaha emanet olun
iyi geceler kızlar uzun zamandır giremiyorum
biz ev değiştirmeye karar verdik bu evim baya eskiydi ve üst komşum cok rahatsızlık veriyor
2. etap tokiler yapıldı buraya cok güzel ve yeni evler allah kısmet ederse 15 haziranda taşınıyoruz onun hazırlıklarına başladım
herhalde ipeğim dogum yapmış rabbim analı babalı büyütsün
kızlar samyelide hamileydi biliyormusunuz bilmiyorum ama rahmine dikiş atılmıştı şu an 2 cm acılması varmış yine ve durumu tehlikeliymiş bebeğin 3 hafta daha dursa yaşarmış hastanedeymiş allah yardımcısı olsun onun içinde dualarınızı eksik etmeyin allah herkesin gönlüne göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?