Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ben bilmiyorum canım yaaa ben de 1 tane ümreden gelen hurma var onu yiyicem çekirdeğini de yutucakmışım bide deve eti verdi ablamın ark. sağolsun eşimle birlikte onu yicez bide

ben iyiyim canım sen nasılsın ilk gelen hamile kalsın dedik sen geldin ilk inş gerçek olur benim p.tesi transferim var

canım transferin inşallah güzel geçer ve bebişin konar göbişine hadi hayırlısı canım allah bir kız bir erkek ve hayırlısını versin burdaki diğer arkadaşlarımada

kızlar ben az çıkıyorum yeğenimi dışarı çıkarıcam azcık hava alsınnn erkek kardeşime geldim has. gelmesi kolay oluyo bu gece burdayım yarın evime dönücen hadi görüşürüzz bu arada inş ikiniz birden aynı anda hamile kalırsınız hadi öptüm by byyy...

oy kuzu alsın hava tabiiiiii
yok ben almayım önce sizler
bende eve gideyim akşam oğlana hava aldırayım
gece 1 de ancak yattım
güle güle canım

ayy işleree daldımmm yazamadımm

iyi akşamlarrrr ikinizeeedeee

bol bol hava aldırın bakalım yeğene ,oğluşaaa

hayıe olsun datlımbenim yaa inşalahhh en kısa zamanda hamiş kallll
ben o cadıyı yirimmmmmmmm
oyy kıyamam bende konuştum az önce ipek aplayla sesi çok iyi maşalahhh
ömer paşamızda dünden daha iyiymiş çok şükürr sesi çok güsel geliyoduu

hakkında hayırlısı olsun canımm

kızlar ben bu gün gelemdim misafirim vardı yarın sabhata has yatacak eşimmm merak etmeyinn beni

kızlar bu gün hiç uğrayamadım bilgisayarın başına bile geçemedim misafirlerim vardı dünden beri onun hazırlığındaydım temizlik pasta börek işleri derken çok yoruldum hepsinin çocuğu vardı ev berbat oldu sabah yine derin bi temizlik bekliyor beni.
pınar hayırlı haberlerini okudum transfer günün belli olmuş hayırlısıyla inş. bu sefer evlatlarına kavuşursun.
seyhan rüyada erkek evlat görmek hayırlı diye biliyorum bide hurmaya ne okunacak diye sormuşsun benim bildiğim herbir hurmaya günde bir hurma bir meryem suresi diye biliyorum ben öyle okudum ve yedim bakalım şimdilik bişey yok.
ipeğin hayırlı haberine sevindim hayırlısıyla evladını kucağınada alır inş.
ben sabah erken kalkacağım temizlik beni bekler inş. çabucak işlerimi bitirip topiğe uğrayabilenlerle sohbet ederiz.

çok şükür sağ salim dünyaya geldiya allah tez zamanda kucağına almayıda nasip etsin sağlıkla inşalah darısı hepimizin başına arkadaşlar..

eee herkes nasıl sürekli okuyorum takipteyim yani...benden haberler yine aynı sadece bir hafta rahat etmiştim yine enfeksiyon ve mantar başladı yarın tahlil sonuçlarıma göre bi tedaviye başlanıcak bakalı hayırlısı...şükürler olsun artık bebeğim münüşünü gösteriyooo hıı hıı evet kızımız olucak allah nasip ederse allahım hepinize nasip etsin en hayırlı evlatları inşallahhh.. durum sevomm nurcanımmmm melişimmmmm şifaaaaam fatoşummm ismi akıma gelmeyen tüm arkadaşlarım allahım o güzel yüreklerinize göre versin başkadır bendeki yeriniz her daim...

hmmm bişi yazıcaktımda unuttum yauuuuu:26: neyse artık bebekdls pzts transferin varmış alah sağıkla tutunmalarını nasip etsin inşallah bol bol yatıp idnlenmeni tavsiye ederim çoğu merkez günlük hayatına devam et diyor ama ben yatmanın çok faydalı olduğunu düşünüyorum allah emekleirnin karşılığıını gönlündeki neyse o olarak versin

kamerdee yok günlerdir merak ettim çok
zqaten kim varki nerde 2 ay önceki muhabbett nerde şimdikiiiiii özledim ben çok

haydi öperim hepinizi alaha emanet olun

iyi günler kızlarrr şimdi doktordan geldim pazartesi transferim varr inşallahhhh

ayyy canımmm allahım gönlüne göre versibn inşallahh bebişler konar karnına biran önce inşallahh şimdi boş bol dinlen yat canım

rabbim ipek ablamızı bir an önce oğluna kavuşturu kucağına alır inşallahh

evet ben de onu biliyorum bide çiğdem izinli sanırım

evet izinliydim dün eşimle şöyleee bi kafa dağıtmaya gittik ama bi yanmışım bi yanmışım amelelere döndük eşimle yanaklarım çok fena ağrıyor çok kızarmış ama değer yaaa

ayy çok güzel rüya görmüşsün canım yakında hayırlı haberlerin gelecek allahım izniyle inşallahhh

kızlar ben bu gün gelemdim misafirim vardı yarın sabhata has yatacak eşimmm merak etmeyinn beni

canım allah acil şifalar versin biran önce iyi olur iyileşir çıkarsınzı hastaneden inşallah hepinize dua ediyorummm

en sonunda münüşü gösterdi kızımız allah analı babalı sağ salim kavuştursun canım sende fazla kaşıma emi tubişim daha da kötü yapabilir allah korusun hadi kendine dikkat et mümkün olduğu kadar beyz sabun kullan istersen iyi gelirmiş neyse canım allaha emanet ol öpüyrum seni muck muck muck

hayırlı olsun canım bir an önce taşınırsın inşallah yeni evin uğurlu bereketli bebiş getirsin inşallah
semyeliye de allahım acil şifalar versin rabbim yardımcısı olsun

günaydın kızlar nabersiniz ben iyiyim amannn maşallahhhh bol bol nazar duası okuyun kızlar kendinize birden aklıma geldi söyleme ihtiyacı duydum nedenseee
hepimizin kandili mübarek olsun canlarım bu gece ellerimiz allaha yalvaracak yüreklerimiz ağlayacak rabbim dualarımızı boş çevirmeyecek inşallahhhhh karnımıza bu gece melekler konacak inşallahhhhh allahım doğum yapacaklara bebiş isteyenlere yardımcı olsun aminnn amin

hepinizinnnnnnn kandili mubarek olsun, günleriniz güzel olsun,yuvalarınız huzurlu olsun
ipekimmmmmmm sağlıkla yapmışsın doğumunu hayırlı olsun, allah analı babalı büyütmek nasip etsin evladını inşallahhömer paşamızda iyiymiş çok şükür bir an önce kucağına alıp mis kokusunu çekeceksin içine inşallahhhhhhhhh
tuğba beni merak etmişin canım ben çok iyiym sadece bu günlede zamanım yok topike fazla takılamıcam merak etme canımayrıca kızın minnoşu göstertmiş hayırlı sağlıklı prensesler gibi güzel bir kızın olsun canımmmmmmmm
bebekdls canım benim transferin hayırlı olur inşallah ikiz bebişler konsun göbşüneeeeeee AMİN

işte böyle arkadaşlarr herkesi çok öpüyorumm
beni merak etmeyim gelemicem en azından bir süreişler çok yoğun, ayrıca ders çalışıyorum bol bolişten kalan zamanımı ona ayırmam lazım
hepinizi çok seviyorum ve ben kaçıyorummm ipekim aklıma geldi bakıyım bir demiştim onun adınada çokkkkkkkkkk sevindimm inşallah bebişini kucağına alır bir ana öncee
öptüm hrkesi kaçtımmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…