Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

tuğbişşş demek kesinleşti kızın nazı bıraktı gösterdi sonunda hadi maşallahhh canım seninde yavaş yavaş sıran geliyo kavuşmana ramak kaldı

çiğdem eşinle düzelmişsiniz güzel birgün geçirmişsinizz ohh maşallah nazarlara gelmeyinn evdeki huzur çok mühimm kıymetini bilmek gerek aslında bu dünya fani dünyaa kendimizi yiyip bitirmenin hiç anlamı yok aslında değilmi

herkesinnn kandili mübarekk olsunnn bu geceee gökten şakır şakırrrr sevaplar yağacakkk ,dilekler dualar edilecekkk inşallahh herkesin dileği duası kabul olur bu gecenin ayrı bir namazı var kızlar kılmanızı tavsiye ederim..netten araştırabilirisiniz ben her zamanki gibi kandillerde %90 adet oluyom ve bu sabahta oldum hemde erken geldiii tesbih çekicem bol bol bakalımm

sevommmm seni görüyorum sadece şu an ikimiz varız canım benim kusura bakma görüşürüzzzzzzz çıkıyorum bennnnnn

hoşgeldin kamercimmm yoğun olduğunu biliyodum hem ders hem iş üst üste geldii olsunn sen hepsini halledersinnn kolay gelsin sana canımm bu arada eşin ne durumda iş durumu :26:

bu arada çiğdemcim rüyayı umreye giden arkadaşımın eşi görmüş canım ben görmedim evet güzel rüyalar bunlarr etkileniyorum böle rüyalardan

Günaydın herkese

yeteer canım hastaneye tekrar yatıyormuş eşin çabucak sağlığına kavuşsun

tubişim kızımız oluyo demekki maşallahh

kızlar dün ipekle konuştum sesi çok güzel geliyodu ömer kuvözde imiş daha iyi dedi bugün çıkyodu sanırım ömer hastanede kalcak gelip gitcekmiş serumla beslendiği için anne sütüne geçememişler ama genel olarak daha iyi dedi

sizler nasılsınız hepinizi öperim çıkarım

canım sanada iyi çalışmalar canım allah yardımcın olsun inşallah derslerini geçersinde bir an önce kurtulursun sınavlardannn sen de kendine çok iyi bak iyi çalışmlarrr

evet canım düzeldi şükür evet fani dünya yalan dünya ne yazıkki biz insanlar kıymetini ancak kaybedince anlarız nedensee neyse ama bundan sonra daha dikkatli olacam ona göre konuşacam yada konuşmayacağım dediğin gibi kendimizi yiyip bitirmenin anlamı yok haklısın canımm
ayy canım kıyamam öncedende benim öyle oluyordu artık olmuyorrr kaç rekat namaz kılmamız lazım biliyormusun yada bildiklerini paylaşsan canım bende namaza durayım akşam bide eşime diyeyim de kayınvalidemlere gidelim sevmiyorum ama bugün kandil el öpmeye gitmemiz lazım bilmiyorum ama ben öyle gördümm allah hakkımızda hayırlısını versin inşallahhh

günaydın canımm iyiyiz sen nasılsın
ipek ablamız daha da iyi olacak inşallah hele bi oğluşunu7 kucağına alsın daha iyi olcak allahım izniyle inşallah

pardon canım sen gördün anlamışım ben ama çok güzel rüya görmüş benim tahminimce o arkadaş senden hayırlı güzel haber alacak inşallah belkim bebiş haberinini verirsin inşallahhh
bende çok etkilenirim canım çok hemde canım sen hiç istihare namaza yattın mı

günaydın canım iyiyiz allaha şükür sende iyiysindir inşallah

kolay gelsin

normalde 12 rekat namaz kılınacak ama her rekatta ayakta iken 10 ihlas falan okunuyo canım tam bende hatırlamıyorum ama regaib kandilde kılınacak namaz yaz çıkar
evet evet gidin en güzelini yapıyon bugün eş dost akraba ile görüşülür küsler barıştırılır,yetim,mksüze yardım edilir,sadaka verilir

yok ben yatmadım canım ama nurcik benim adıma yatmıştı nasıl çıkmıştı hatırlamıyorum ama :44:
zaten o arkadaş hep öle diyo yakında inşallahh olacak diyo ama o yakın bir türlü gelmiyo şaka bi yana herşeyinnn hayırlısını istiyorummm , onlarında birsüre çocuğu olmamıştı o yüzden bizi iyi anlıyolar.

tamam canım ben bi googleden bakayım sevindierelim bugün herkesi demiii hergün sevindirsek ne güzel olurdu ama iştee neyse bakalım ben gideyim de vazifemi yapayım içim rahat uyur hiç olmazsaa

evet canım herşeyin hayırlısını dileyelim rabbimden hayırlısı olsun
canım bence sen kendinde yat ben eskiden yatardım hep bişeyler görürdüm bu sefer kendim yattım yok yaa hiç bişey görmedim am 7 gü yattım babaannem yatmış yakında hamile kalacak diye ses işitmiş bi arkadaşımda beni görmüş okadar güzel ve uzundu ki anlatamam çok etkilendik hepimiz allahım hayırlısını versin inşallahh

ayy ne güzelll bakk bu rüyalar istiareler bile insanı heyecanlandırıyor değilmi bide gerçeğini yaşayınca nasıl oluruz kim bilir

tamam adetten sonra bende kendim için yatayımm canımm bende merak ettim

ayy ne güzelll bakk bu rüyalar istiareler bile insanı heyecanlandırıyor değilmi bide gerçeğini yaşayınca nasıl oluruz kim bilir

tamam adetten sonra bende kendim için yatayımm canımm bende merak ettim

ayy hemde nasıl heyecanlandırıyor kendimi kaptırmıştım ben hakketten gerçeği olsa herhalde ayağımız yerden kesilecekkk allah en güzelini yaşatsın bizlere canım inşallahhh
yat yattt inşallah çok güzel rüyalar görürsün inşallahhh

merhaba kızlar REGAYİP kandiliniz mübarek olsun rabbim dualarımızı kabul etsin kapısından boş çevirmesin.
tuğbanın kızı olacak demiştim çok sevindim ben kız çocuklarını çok severim rabbim banada nasip eder inşallah ilk çocuğum kız olur inşallah.

tünaydın kızlarrr REGAİP KANDİLİNİZ mübarek olsun rabbim bu günün yüzüsuyu hürmetine tüm dualarımız kabul buyursun bugün yaptığımız dualarımıza cevap aldığımız gün olsun inşallah rabbim kimin kalbinden ne geçiyorsa hepsini kabul etsin

slm kızlar regaip kandiliniz mübarek olsun
ipek ve paşası iyiymiş cok şükür rabbim daha iyi etsin inş.
umarım herkes iyidir
bebekğin tranferi olacakmış rabbim emeklerini boşa cıkarmaz inş.
tubişşşşşşş mintili bebeğin olacakmış hayırlısı olsun bir fıttık geliyor hee
herkesi cok öpüyorum

sağol seyhan adet olmuşsun benden önce yaptıracaksın histeroskopiyi inş. sorun çıkmaz.
Bi şey sormak istiyorum arkadaşlar rahim filmiyle boyalı film farklımı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…