- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
sevommmm seni görüyorum sadece şu an ikimiz varız canım benim kusura bakma görüşürüzzzzzzz çıkıyorum bennnnnn
hepinizinnnnnnn kandili mubarek olsun, günleriniz güzel olsun,yuvalarınız huzurlu olsun
ipekimmmmmmm sağlıkla yapmışsın doğumunu hayırlı olsun, allah analı babalı büyütmek nasip etsin evladını inşallahhömer paşamızda iyiymiş çok şükür bir an önce kucağına alıp mis kokusunu çekeceksin içine inşallahhhhhhhhh
tuğba beni merak etmişin canım ben çok iyiym sadece bu günlede zamanım yok topike fazla takılamıcam merak etme canımayrıca kızın minnoşu göstertmiş hayırlı sağlıklı prensesler gibi güzel bir kızın olsun canımmmmmmmm
bebekdls canım benim transferin hayırlı olur inşallah ikiz bebişler konsun göbşüneeeeeee AMİN
işte böyle arkadaşlarr herkesi çok öpüyorumm
beni merak etmeyim gelemicem en azından bir süreişler çok yoğun, ayrıca ders çalışıyorum bol bol işten kalan zamanımı ona ayırmam lazım
hepinizi çok seviyorum ve ben kaçıyorummm ipekim aklıma geldi bakıyım bir demiştim onun adınada çokkkkkkkkkk sevindimm inşallah bebişini kucağına alır bir ana öncee
öptüm hrkesi kaçtımmmmmmmmm
tuğbişşş demek kesinleşti kızın nazı bıraktı gösterdi sonunda hadi maşallahhh canım seninde yavaş yavaş sıran geliyo kavuşmana ramak kaldı
çiğdem eşinle düzelmişsiniz güzel birgün geçirmişsinizz ohh maşallah nazarlara gelmeyinnevdeki huzur çok mühimm kıymetini bilmek gerek aslında bu dünya fani dünyaa kendimizi yiyip bitirmenin hiç anlamı yok aslında değilmi
herkesinnn kandili mübarekk olsunnn bu geceee gökten şakır şakırrrr sevaplar yağacakkk ,dilekler dualar edilecekkk inşallahh herkesin dileği duası kabul olurbu gecenin ayrı bir namazı var kızlar kılmanızı tavsiye ederim..netten araştırabilirisiniz ben her zamanki gibi kandillerde %90 adet oluyom ve bu sabahta oldum hemde erken geldiii tesbih çekicem bol bol bakalımm
Günaydın herkese
yeteer canım hastaneye tekrar yatıyormuş eşin çabucak sağlığına kavuşsun
tubişim kızımız oluyo demekki maşallahh
kızlar dün ipekle konuştum sesi çok güzel geliyodu ömer kuvözde imiş daha iyi dedi bugün çıkyodu sanırım ömer hastanede kalcak gelip gitcekmiş serumla beslendiği için anne sütüne geçememişler ama genel olarak daha iyi dedi
sizler nasılsınız hepinizi öperim çıkarım
hoşgeldin kamercimmmyoğun olduğunu biliyodum hem ders hem iş üst üste geldii olsunn sen hepsini halledersinnn kolay gelsin sana canımm bu arada eşin ne durumda iş durumu :26:
bu arada çiğdemcim rüyayı umreye giden arkadaşımın eşi görmüş canım ben görmedimevet güzel rüyalar bunlarr etkileniyorum böle rüyalardan
Günaydın herkese
yeteer canım hastaneye tekrar yatıyormuş eşin çabucak sağlığına kavuşsun
tubişim kızımız oluyo demekki maşallahh
kızlar dün ipekle konuştum sesi çok güzel geliyodu ömer kuvözde imiş daha iyi dedi bugün çıkyodu sanırım ömer hastanede kalcak gelip gitcekmiş serumla beslendiği için anne sütüne geçememişler ama genel olarak daha iyi dedi
sizler nasılsınız hepinizi öperim çıkarım
canım sanada iyi çalışmalar canım allah yardımcın olsun inşallah derslerini geçersinde bir an önce kurtulursun sınavlardannn sen de kendine çok iyi bak iyi çalışmlarrr
evet canım düzeldi şükür evet fani dünya yalan dünya ne yazıkki biz insanlar kıymetini ancak kaybedince anlarız nedensee neyse ama bundan sonra daha dikkatli olacam ona göre konuşacam yada konuşmayacağım dediğin gibi kendimizi yiyip bitirmenin anlamı yok haklısın canımm
ayy canım kıyamam öncedende benim öyle oluyordu artık olmuyorrr kaç rekat namaz kılmamız lazım biliyormusun yada bildiklerini paylaşsan canım bende namaza durayım akşam bide eşime diyeyim de kayınvalidemlere gidelim sevmiyorum ama bugün kandil el öpmeye gitmemiz lazım bilmiyorum ama ben öyle gördümm allah hakkımızda hayırlısını versin inşallahhh
pardon canım sen gördün anlamışım ben ama çok güzel rüya görmüş benim tahminimce o arkadaş senden hayırlı güzel haber alacak inşallah belkim bebiş haberinini verirsin inşallahhh
bende çok etkilenirim canım çok hemde canım sen hiç istihare namaza yattın mı
günaydın canım iyiyiz allaha şükür sende iyiysindir inşallah
kolay gelsin
normalde 12 rekat namaz kılınacak ama her rekatta ayakta iken 10 ihlas falan okunuyo canım tam bende hatırlamıyorum ama regaib kandilde kılınacak namaz yaz çıkar
evet evet gidin en güzelini yapıyon bugün eş dost akraba ile görüşülür küsler barıştırılır,yetim,mksüze yardım edilir,sadaka verilir
yok ben yatmadım canım ama nurcik benim adıma yatmıştı nasıl çıkmıştı hatırlamıyorum ama :44:
zaten o arkadaş hep öle diyo yakında inşallahh olacak diyo ama o yakın bir türlü gelmiyoşaka bi yana herşeyinnn hayırlısını istiyorummm , onlarında birsüre çocuğu olmamıştı o yüzden bizi iyi anlıyolar.
evet canım herşeyin hayırlısını dileyelim rabbimden hayırlısı olsun
canım bence sen kendinde yat ben eskiden yatardım hep bişeyler görürdüm bu sefer kendim yattım yok yaa hiç bişey görmedim am 7 gü yattım babaannem yatmış yakında hamile kalacak diye ses işitmiş bi arkadaşımda beni görmüş okadar güzel ve uzundu ki anlatamam çok etkilendik hepimiz allahım hayırlısını versin inşallahh
ayy ne güzelll bakk bu rüyalar istiareler bile insanı heyecanlandırıyor değilmi bide gerçeğini yaşayınca nasıl oluruz kim bilir
tamam adetten sonra bende kendim için yatayımm canımm bende merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?