- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
tünaydın kızlarrr REGAİP KANDİLİNİZ mübarek olsun rabbim bu günün yüzüsuyu hürmetine tüm dualarımız kabul buyursun bugün yaptığımız dualarımıza cevap aldığımız gün olsun inşallah rabbim kimin kalbinden ne geçiyorsa hepsini kabul etsin
slm kızlar regaip kandiliniz mübarek olsun
ipek ve paşası iyiymiş cok şükür rabbim daha iyi etsin inş.
umarım herkes iyidir
bebekğin tranferi olacakmış rabbim emeklerini boşa cıkarmaz inş.
tubişşşşşşş mintili bebeğin olacakmış hayırlısı olsun bir fıttık geliyor hee
herkesi cok öpüyorum
sağol seyhan adet olmuşsun benden önce yaptıracaksın histeroskopiyi inş. sorun çıkmaz.
Bi şey sormak istiyorum arkadaşlar rahim filmiyle boyalı film farklımı?
ben dr. fiyat konuştum acı badem hastanesinde sgk anlaşmalı 350 filan verirsin dedi
ha bide histeroskopiyi doğum evlerinde ücretsiz yapıyorlarmış aslında devlet karşılıyor sende özel kliniğe gitmiyorsan ücretsiz yaparlar heralde
tünaydın kızlarrr REGAİP KANDİLİNİZ mübarek olsun rabbim bu günün yüzüsuyu hürmetine tüm dualarımız kabul buyursun bugün yaptığımız dualarımıza cevap aldığımız gün olsun inşallah rabbim kimin kalbinden ne geçiyorsa hepsini kabul etsin
ayşe seninde kandilin mübarek olsun
afiyet olsun çiğdem
slm kızlar regaip kandiliniz mübarek olsun
ipek ve paşası iyiymiş cok şükür rabbim daha iyi etsin inş.
umarım herkes iyidir
bebekğin tranferi olacakmış rabbim emeklerini boşa cıkarmaz inş.
tubişşşşşşş mintili bebeğin olacakmış hayırlısı olsun bir fıttık geliyor hee
herkesi cok öpüyorum
Isveç diyeti nasıl oluyorki :26: Ben hiç diyet yapamıyommşimdi götürdüm a.tostunu
Isveç diyeti nasıl oluyorki :26: Ben hiç diyet yapamıyommşimdi götürdüm a.tostunu
abowww sen bunu mu yapmayı düşünüyonnn hayatta yapamammbence şok bi diyet bu hem aç kalmamak lazım diyet dediğin öle olur
kızlar bu gün hiç uğrayamadım bilgisayarın başına bile geçemedim misafirlerim vardı dünden beri onun hazırlığındaydım temizlik pasta börek işleri derken çok yoruldum hepsinin çocuğu vardı ev berbat oldu sabah yine derin bi temizlik bekliyor beni.
pınar hayırlı haberlerini okudum transfer günün belli olmuş hayırlısıyla inş. bu sefer evlatlarına kavuşursun.
seyhan rüyada erkek evlat görmek hayırlı diye biliyorum bide hurmaya ne okunacak diye sormuşsun benim bildiğim herbir hurmaya günde bir hurma bir meryem suresi diye biliyorum ben öyle okudum ve yedim bakalım şimdilik bişey yok.
ipeğin hayırlı haberine sevindim hayırlısıyla evladını kucağınada alır inş.
ben sabah erken kalkacağım temizlik beni bekler inş. çabucak işlerimi bitirip topiğe uğrayabilenlerle sohbet ederiz.
herkeze hayırlı kandiller diliyorummm allahım ne dileğimiz muradımız varsa kabul etsin
çok şükür sağ salim dünyaya geldiya allah tez zamanda kucağına almayıda nasip etsin sağlıkla inşalah darısı hepimizin başına arkadaşlar..
eee herkes nasıl sürekli okuyorum takipteyim yani...benden haberler yine aynı sadece bir hafta rahat etmiştim yine enfeksiyon ve mantar başladı yarın tahlil sonuçlarıma göre bi tedaviye başlanıcak bakalı hayırlısı...şükürler olsun artık bebeğim münüşünü gösteriyooohıı hıı evet kızımız olucak allah nasip ederse allahım hepinize nasip etsin en hayırlı evlatları inşallahhh.. durum sevomm nurcanımmmm melişimmmmm şifaaaaam fatoşummm ismi akıma gelmeyen tüm arkadaşlarım allahım o güzel yüreklerinize göre versin başkadır bendeki yeriniz her daim...
hmmm bişi yazıcaktımda unuttum yauuuuu:26: neyse artık bebekdls pzts transferin varmış alah sağıkla tutunmalarını nasip etsin inşallah bol bol yatıp idnlenmeni tavsiye ederim çoğu merkez günlük hayatına devam et diyor ama ben yatmanın çok faydalı olduğunu düşünüyorum allah emekleirnin karşılığıını gönlündeki neyse o olarak versin
kamerdee yok günlerdir merak ettim çok
zqaten kim varki nerde 2 ay önceki muhabbett nerde şimdikiiiiiiözledim ben çok
haydi öperim hepinizi alaha emanet olun
hepinizinnnnnnn kandili mubarek olsun, günleriniz güzel olsun,yuvalarınız huzurlu olsun
ipekimmmmmmm sağlıkla yapmışsın doğumunu hayırlı olsun, allah analı babalı büyütmek nasip etsin evladını inşallahhömer paşamızda iyiymiş çok şükür bir an önce kucağına alıp mis kokusunu çekeceksin içine inşallahhhhhhhhh
tuğba beni merak etmişin canım ben çok iyiym sadece bu günlede zamanım yok topike fazla takılamıcam merak etme canımayrıca kızın minnoşu göstertmiş hayırlı sağlıklı prensesler gibi güzel bir kızın olsun canımmmmmmmm
bebekdls canım benim transferin hayırlı olur inşallah ikiz bebişler konsun göbşüneeeeeee AMİN
işte böyle arkadaşlarr herkesi çok öpüyorumm
beni merak etmeyim gelemicem en azından bir süreişler çok yoğun, ayrıca ders çalışıyorum bol bol işten kalan zamanımı ona ayırmam lazım
hepinizi çok seviyorum ve ben kaçıyorummm ipekim aklıma geldi bakıyım bir demiştim onun adınada çokkkkkkkkkk sevindimm inşallah bebişini kucağına alır bir ana öncee
öptüm hrkesi kaçtımmmmmmmmm
valla canım açıklamaları da yazmış zaten ben açlığa dayanan bi insanım ama bire bir bunu uygulamam zor iyice aç kalırım benim bi arkadaşım vardı bu diyetleri uyguladı bi kilo verdi bi verdi amanınnn almadı bidaha kilo maşallah bu biraz değişik bak yazıyorum
5 günde yazıflatan diyet (10 kilo kesin veriyorsun )diyeti uyguladıktan sonra eski düzene dönüyorsun
1.gün sadece haşlanmış patates ve su
2.gün sadece haşlanmış yumurta ve su
3.gün sadece elma ve su
4.gün sadece yoğurt ve su
5.gün sadece haşlanmış tavuk ve su
arkadaşım bunu bi uyguladı gözlerimin önünde tamam yaaa manken gibi kız oldubu kadarını beklemiyordum geniş bi kalçası vardı üstü iyiydi ama kalçasının maşallahı vardı çok biçimsiz duruyordu şimdi fıstık gibi olmuş formunu koruyor ya bunu uygulayacam yada isveç diyetii
herkeze hayırlı kandiller diliyorummm allahım ne dileğimiz muradımız varsa kabul etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?