aa bak bu iyii ama çalışırken yapmak zorr evde olsam kesin yaparım bunubitek yumurtanın beyazını yiyemem bence sen bunu yap hgem sonuç kesin diyosun baksan arkadaşın nasıl vermiş kilo
amin quuzm aminnçok şükür sağ salim dünyaya geldiya allah tez zamanda kucağına almayıda nasip etsin sağlıkla inşalah darısı hepimizin başına arkadaşlar..
eee herkes nasıl sürekli okuyorum takipteyim yani...benden haberler yine aynı sadece bir hafta rahat etmiştim yine enfeksiyon ve mantar başladı yarın tahlil sonuçlarıma göre bi tedaviye başlanıcak bakalı hayırlısı...şükürler olsun artık bebeğim münüşünü gösteriyooohıı hıı evet kızımız olucak allah nasip ederse allahım hepinize nasip etsin en hayırlı evlatları inşallahhh.. durum sevomm nurcanımmmm melişimmmmm şifaaaaam fatoşummm ismi akıma gelmeyen tüm arkadaşlarım allahım o güzel yüreklerinize göre versin başkadır bendeki yeriniz her daim...
hmmm bişi yazıcaktımda unuttum yauuuuu:26: neyse artık bebekdls pzts transferin varmış alah sağıkla tutunmalarını nasip etsin inşallah bol bol yatıp idnlenmeni tavsiye ederim çoğu merkez günlük hayatına devam et diyor ama ben yatmanın çok faydalı olduğunu düşünüyorum allah emekleirnin karşılığıını gönlündeki neyse o olarak versin
kamerdee yok günlerdir merak ettim çok
zqaten kim varki nerde 2 ay önceki muhabbett nerde şimdikiiiiiiözledim ben çok
haydi öperim hepinizi alaha emanet olun
Allah kolaylık versin quuzm benimm derslerinde inşalahhhhhepinizinnnnnnn kandili mubarek olsun, günleriniz güzel olsun,yuvalarınız huzurlu olsun
ipekimmmmmmm sağlıkla yapmışsın doğumunu hayırlı olsun, allah analı babalı büyütmek nasip etsin evladını inşallahhömer paşamızda iyiymiş çok şükür bir an önce kucağına alıp mis kokusunu çekeceksin içine inşallahhhhhhhhh
tuğba beni merak etmişin canım ben çok iyiym sadece bu günlede zamanım yok topike fazla takılamıcam merak etme canımayrıca kızın minnoşu göstertmiş hayırlı sağlıklı prensesler gibi güzel bir kızın olsun canımmmmmmmm
bebekdls canım benim transferin hayırlı olur inşallah ikiz bebişler konsun göbşüneeeeeee AMİN
işte böyle arkadaşlarr herkesi çok öpüyorumm
beni merak etmeyim gelemicem en azından bir süreişler çok yoğun, ayrıca ders çalışıyorum bol bol işten kalan zamanımı ona ayırmam lazım
hepinizi çok seviyorum ve ben kaçıyorummm ipekim aklıma geldi bakıyım bir demiştim onun adınada çokkkkkkkkkk sevindimm inşallah bebişini kucağına alır bir ana öncee
öptüm hrkesi kaçtımmmmmmmmm
adet oldun ha quzum hayırlısı olsun inşalahhhh kurban olduğummm dualarımzıı kabul etsinntuğbişşş demek kesinleşti kızın nazı bıraktı gösterdi sonunda hadi maşallahhh canım seninde yavaş yavaş sıran geliyo kavuşmana ramak kaldı
çiğdem eşinle düzelmişsiniz güzel birgün geçirmişsinizz ohh maşallah nazarlara gelmeyinnevdeki huzur çok mühimm kıymetini bilmek gerek aslında bu dünya fani dünyaa kendimizi yiyip bitirmenin hiç anlamı yok aslında değilmi
herkesinnn kandili mübarekk olsunnn bu geceee gökten şakır şakırrrr sevaplar yağacakkk ,dilekler dualar edilecekkk inşallahh herkesin dileği duası kabul olurbu gecenin ayrı bir namazı var kızlar kılmanızı tavsiye ederim..netten araştırabilirisiniz ben her zamanki gibi kandillerde %90 adet oluyom ve bu sabahta oldum hemde erken geldiii tesbih çekicem bol bol bakalımm
yeter aplamm Rabbim yardımcınız olsunnGünaydın herkese
yeteer canım hastaneye tekrar yatıyormuş eşin çabucak sağlığına kavuşsun
tubişim kızımız oluyo demekki maşallahh
kızlar dün ipekle konuştum sesi çok güzel geliyodu ömer kuvözde imiş daha iyi dedi bugün çıkyodu sanırım ömer hastanede kalcak gelip gitcekmiş serumla beslendiği için anne sütüne geçememişler ama genel olarak daha iyi dedi
sizler nasılsınız hepinizi öperim çıkarım
amin quuzm aminn
datlımmm münüşü gösterdi ha yavrum yaaa sağlıkla al inşallah datlımmmm
şifa versin Rabbimm
oyy quzumm benimm seni seviyommmmm
Allah kolaylık versin quuzm benimm derslerinde inşalahhhh
adet oldun ha quzum hayırlısı olsun inşalahhhh kurban olduğummm dualarımzıı kabul etsinn
inşalahhh
bebeğin cee disin artıkk gelincee benim oğlana dövdürecemm haa bilgin olsunn
yeter aplamm Rabbim yardımcınız olsunn
ivett ipekl aplamın sesi çok güsel geliyou maşalahhhhh
slmmmm şekerlerrrrrrrrrrr kandilinizz mübarek olsunnnnnnnnnn
benim göğüs şişmiştiiii canım bişey istemeiş ama yememişimm ama ne bilmiyorummmmm
dünden beri ne geldiyse yedimm bugün daha iyiii
sizler nasılsınızz bakemmm
zaten iş arkadaşım yapmıştı bunu aynı yerde çalışıyorduk ben hafif bişeyler yerdim zavvallım bu diyeti uyguluyordu bana da göreceksin nasıl verecem sende bana bakacaksın şaşıp şaşıp derdiii ahhhh özledimmmm şimdi anılar gözümün önünden film gibi geçti nerden nereye getirdim konuyu bende bi alemim ne diyeyimmm
amin quuzm aminn
datlımmm münüşü gösterdi ha yavrum yaaa sağlıkla al inşallah datlımmmm
şifa versin Rabbimm
oyy quzumm benimm seni seviyommmmm
Allah kolaylık versin quuzm benimm derslerinde inşalahhhh
adet oldun ha quzum hayırlısı olsun inşalahhhh kurban olduğummm dualarımzıı kabul etsinn
inşalahhh
bebeğin cee disin artıkk gelincee benim oğlana dövdürecemm haa bilgin olsunn
yeter aplamm Rabbim yardımcınız olsunn
ivett ipekl aplamın sesi çok güsel geliyou maşalahhhhh
slmmmm şekerlerrrrrrrrrrr kandilinizz mübarek olsunnnnnnnnnn
benim göğüs şişmiştiiii canım bişey istemeiş ama yememişimm ama ne bilmiyorummmmm
dünden beri ne geldiyse yedimm bugün daha iyiii
sizler nasılsınızz bakemmm
benimkiiii uyandııııııııııııııııı çok öptümmm siziii Allaha emanet olunnn dualarımdasınızzzzz
ölee bizde asistan bugün geçmişe gittik lise yıllarımızaaa anlattık durdukkk ahh ahh şimdi ozamanlarda olsammm
hoşgeldin melikemm ahh ahh gelsin bebe dövdür tabee hak etti
demek göğsün şiştiii ne istediki canın acep yaa :26:
benimkiiii uyandııııııııııııııııı çok öptümmm siziii Allaha emanet olunnn dualarımdasınızzzzz
demiii o günlere dönmek için neler vermezdim bidee asla erken evlenmezdimmm gerçi alnımızda ne yazılıyorsa onu yaşıyoruzz lise yılları gibi güzel yıllar yok ahhh ahhhhh
sende allaha emanet ollll
aynen bende biraz geç evlenirdim ailemin sözünü dinlerdim gençliğimintadını çıkaramadan rahata eremeden evlendim daha da çok sıkıntı çektimm neysee bizimde kaderimiz buymuş
öyle canım yaaa ama zaman zaman ister istemez üzülüyor insan keşke birazcık rahat yaşasaydım diyorsun gerçi evlenince kocan genç sen genç daha iyi vakit geçiririz diye düşünmüştüm ama yanılmışım artık bundan sonrasına bakıp daha mutlu olmaya daha güzel günler yaşamaya bakacazzzzz demi canımmm
ben 31 yaşımı doldurup evlendimm geç evlendiğime değilde eşimle geç evlendiğime pişmanımm
seyhancım çiğdemcimm öpüyorum sizlerii yarın görüşürüz inşallahh ben çıktımm
ya evlenipte eşle zaman geçirmek güzelde herşey sıkıntı işte herşey para dışarı çıksan,evde olsan zaten çalışan kişiyiz üzerimizdeki yükler ç.ok daha fazla bide ev işleri derken bu şekilde düşünüyoruz bence..yoksa dediğin gibi eşle vakit geçirmek en güzeliii
hımmm bende 22 yaşında evlendim17 yaşından beridir çıktık eşimle gözlerimi açtım onunla yanii nerdeyse
valla canım açıklamaları da yazmış zaten ben açlığa dayanan bi insanım ama bire bir bunu uygulamam zor iyice aç kalırım benim bi arkadaşım vardı bu diyetleri uyguladı bi kilo verdi bi verdi amanınnn almadı bidaha kilo maşallah bu biraz değişik bak yazıyorum
5 günde yazıflatan diyet (10 kilo kesin veriyorsun )diyeti uyguladıktan sonra eski düzene dönüyorsun
1.gün sadece haşlanmış patates ve su
2.gün sadece haşlanmış yumurta ve su
3.gün sadece elma ve su
4.gün sadece yoğurt ve su
5.gün sadece haşlanmış tavuk ve su
arkadaşım bunu bi uyguladı gözlerimin önünde tamam yaaa manken gibi kız oldubu kadarını beklemiyordum geniş bi kalçası vardı üstü iyiydi ama kalçasının maşallahı vardı çok biçimsiz duruyordu şimdi fıstık gibi olmuş formunu koruyor ya bunu uygulayacam yada isveç diyetii
aaaa bu nasıl diyet mesela kaç adet patates kaç adet yumurta
yok yok bence sağlıklı değil gibi
ben 31 yaşımı doldurup evlendimm geç evlendiğime değilde eşimle geç evlendiğime pişmanımm
seyhancım çiğdemcimm öpüyorum sizlerii yarın görüşürüz inşallahh ben çıktımm
ya evlenipte eşle zaman geçirmek güzelde herşey sıkıntı işte herşey para dışarı çıksan,evde olsan zaten çalışan kişiyiz üzerimizdeki yükler ç.ok daha fazla bide ev işleri derken bu şekilde düşünüyoruz bence..yoksa dediğin gibi eşle vakit geçirmek en güzeliii
hımmm bende 22 yaşında evlendim17 yaşından beridir çıktık eşimle gözlerimi açtım onunla yanii nerdeyse
ne güzellllllllll eşim benim ilk aşkım ondan önce hiç kimseyle çıkmadımmm hep derdim kii elimi tutanla evlenicem gerçekten de ölee olduu
aaaa bu nasıl diyet mesela kaç adet patates kaç adet yumurta
yok yok bence sağlıklı değil gibi
herkesin kandilini kutlarım allah bütün dileklerinizi kabul etsin tez zamanda bebişler versin
allaha emanet olun öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?