Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

aa bak bu iyii ama çalışırken yapmak zorr evde olsam kesin yaparım bunu bitek yumurtanın beyazını yiyemem bence sen bunu yap hgem sonuç kesin diyosun baksan arkadaşın nasıl vermiş kilo

zaten iş arkadaşım yapmıştı bunu aynı yerde çalışıyorduk ben hafif bişeyler yerdim zavvallım bu diyeti uyguluyordu bana da göreceksin nasıl verecem sende bana bakacaksın şaşıp şaşıp derdiii ahhhh özledimmmm şimdi anılar gözümün önünden film gibi geçti nerden nereye getirdim konuyu bende bi alemim ne diyeyimmm

amin quuzm aminn
datlımmm münüşü gösterdi ha yavrum yaaa sağlıkla al inşallah datlımmmm
şifa versin Rabbimm
oyy quzumm benimm seni seviyommmmm
Allah kolaylık versin quuzm benimm derslerinde inşalahhhh
adet oldun ha quzum hayırlısı olsun inşalahhhh kurban olduğummm dualarımzıı kabul etsinn
inşalahhh
bebeğin cee disin artıkk gelincee benim oğlana dövdürecemm haa bilgin olsunn
yeter aplamm Rabbim yardımcınız olsunn
ivett ipekl aplamın sesi çok güsel geliyou maşalahhhhh

slmmmm şekerlerrrrrrrrrrr kandilinizz mübarek olsunnnnnnnnnn
benim göğüs şişmiştiiii canım bişey istemeiş ama yememişimm ama ne bilmiyorummmmm
dünden beri ne geldiyse yedimm bugün daha iyiii
sizler nasılsınızz bakemmm

benimkiiii uyandııııııııııııııııı çok öptümmm siziii Allaha emanet olunnn dualarımdasınızzzzz

iyiyiz canım sen nasılsın aman haaa sakın bidaha canın bişey çekipte yememezlik yapma hemen yee emi kıyamamm
seninde kandilin mübarek olsun canımmm

Son düzenleme:

ölee bizde asistan bugün geçmişe gittik lise yıllarımızaaa anlattık durdukkk ahh ahh şimdi ozamanlarda olsammm

hoşgeldin melikemm ahh ahh gelsin bebe dövdür tabee hak etti

demek göğsün şiştiii ne istediki canın acep yaa :26:

demiii o günlere dönmek için neler vermezdim bidee asla erken evlenmezdimmm gerçi alnımızda ne yazılıyorsa onu yaşıyoruzz lise yılları gibi güzel yıllar yok ahhh ahhhhh

benimkiiii uyandııııııııııııııııı çok öptümmm siziii Allaha emanet olunnn dualarımdasınızzzzz

sende allaha emanet ollll

Son düzenleme:
demiii o günlere dönmek için neler vermezdim bidee asla erken evlenmezdimmm gerçi alnımızda ne yazılıyorsa onu yaşıyoruzz lise yılları gibi güzel yıllar yok ahhh ahhhhh

sende allaha emanet ollll

aynen bende biraz geç evlenirdim ailemin sözünü dinlerdim gençliğimintadını çıkaramadan rahata eremeden evlendim daha da çok sıkıntı çektimm neysee bizimde kaderimiz buymuş

aynen bende biraz geç evlenirdim ailemin sözünü dinlerdim gençliğimintadını çıkaramadan rahata eremeden evlendim daha da çok sıkıntı çektimm neysee bizimde kaderimiz buymuş

öyle canım yaaa ama zaman zaman ister istemez üzülüyor insan keşke birazcık rahat yaşasaydım diyorsun gerçi evlenince kocan genç sen genç daha iyi vakit geçiririz diye düşünmüştüm ama yanılmışım artık bundan sonrasına bakıp daha mutlu olmaya daha güzel günler yaşamaya bakacazzzzz demi canımmm

ben 31 yaşımı doldurup evlendimm geç evlendiğime değilde eşimle geç evlendiğime pişmanımm

ya evlenipte eşle zaman geçirmek güzelde herşey sıkıntı işte herşey para dışarı çıksan,evde olsan zaten çalışan kişiyiz üzerimizdeki yükler ç.ok daha fazla bide ev işleri derken bu şekilde düşünüyoruz bence..yoksa dediğin gibi eşle vakit geçirmek en güzeliii

ben 31 yaşımı doldurup evlendimm geç evlendiğime değilde eşimle geç evlendiğime pişmanımm

hımmm bende 22 yaşında evlendim 17 yaşından beridir çıktık eşimle gözlerimi açtım onunla yanii nerdeyse

ne güzellllllllll eşim benim ilk aşkım ondan önce hiç kimseyle çıkmadımmm hep derdim kii elimi tutanla evlenicem gerçekten de ölee olduu

aaaa bu nasıl diyet mesela kaç adet patates kaç adet yumurta
yok yok bence sağlıklı değil gibi

herkesin kandilini kutlarım allah bütün dileklerinizi kabul etsin tez zamanda bebişler versin
allaha emanet olun öptüm

herşeyin hayrı var canım sen beklemişsin ama en güzel hediyeni almışsın bebkte de bu heyecanı yaşayacaksın canımmm

seyhancım çiğdemcimm öpüyorum sizlerii yarın görüşürüz inşallahh ben çıktımm

baş baş canımmm

dediğin gibi doğru canım aaa inanmıyorum bende 17 yaşımda eşimle çıktım ama 21 yaşında evlendim aslında sana bişi deyim mi aileleriniz fazla karışıyormu bilmiyorum ama eşimin ailesi çok karışıyor maddi manevi yönden ondan parasal sıkıntısı en çok ben yaşadım eşimin pek parayla işi yoktur ben hep mümkün olduğunca para saklamaya çalışırken hep harcayalım ona buna verelim demesinden çok çok yıprandım birazda erken evlendiğime ondan pişmanımmm

ne güzellllllllll eşim benim ilk aşkım ondan önce hiç kimseyle çıkmadımmm hep derdim kii elimi tutanla evlenicem gerçekten de ölee olduu

ne güzel rabbim karşına hayırlı iyi bi insan çıkardı canım allahım mutluluğunuzu daim etsin inşallah

aaaa bu nasıl diyet mesela kaç adet patates kaç adet yumurta
yok yok bence sağlıklı değil gibi

canım adeti yok sadece acıktığın zamanlar yiyorsun valla sağlıklı mı değilmi bilmiyorum ama arkadaşım bunu yaptı 6. gün eski yaşantına geri dönüyorsun yani yemeğine onun için fazla sıkıntı yaşamadı acıktıkça azar azar yedi ama görcen maşallahı var şimdiii ben pazartesi den itibaren başlayacam yoksa hafta sonu benim diyetimi bozuyorlarr sağolsunlarr

herkesin kandilini kutlarım allah bütün dileklerinizi kabul etsin tez zamanda bebişler versin
allaha emanet olun öptüm

seninde kandilin mübarek olsun canımm

güle güle durucuk

çiğdemm demek sende 17 yaşından beridir eşinlesin
benim eşimde paraya karışmaz kazanır direk bana getirir gerisine karışmaz ama evlendiğimizden beridir anne babası abisi ablası maaleseff bizi çok yıprattı parasal yönden biyandan hastane işleri biyandan onların sıkıntısı gerçekten çok zor süreçler geçirdik şimdi şimdi kendimize gelmeye başladık yani kazandığımızı kendi giderlerimize harcıyoruz önceden hep kredi çekiyodum hala daha ödüyorumm ama allaha şükür sağlığımız yerinde bu sıkıntılarda geçiyoo zamanlaa yeterki huzur olsun evde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…