güle güle durucuk
çiğdemm demek sende 17 yaşından beridir eşinlesin
benim eşimde paraya karışmaz kazanır direk bana getirir gerisine karışmaz ama evlendiğimizden beridir anne babası abisi ablası maaleseff bizi çok yıprattı parasal yönden biyandan hastane işleri biyandan onların sıkıntısı gerçekten çok zor süreçler geçirdik şimdi şimdi kendimize gelmeye başladık yani kazandığımızı kendi giderlerimize harcıyoruz önceden hep kredi çekiyodum hala daha ödüyorummama allaha şükür sağlığımız yerinde bu sıkıntılarda geçiyoo zamanlaa yeterki huzur olsun evde
ben çıkmadan biraz oyun oynayayım hazır müsaitken görüşürüz çiğdemm
ay yerim bi daha yaaa ne gördüysem saldırırmmmmiyiyiz canım sen nasılsın aman haaa sakın bidaha canın bişey çekipte yememezlik yapma hemen yee emi kıyamamm
seninde kandilin mübarek olsun canımmm
haketti zillliii nolcakkkkkkkölee bizde asistan bugün geçmişe gittik lise yıllarımızaaa anlattık durdukkk ahh ahh şimdi ozamanlarda olsammm
hoşgeldin melikemm ahh ahh gelsin bebe dövdür tabee hak etti
demek göğsün şiştiii ne istediki canın acep yaa :26:
hayrlı kandiller kızlarrrr rabbim dualrımzı kabul etsin işnşş
Günaydın arkadaşlar
günaydın hayırlı cumalar rabbim cuma hürmetine dualrımzı kabul etsin ellerimzi boş çevirmesinnnn inşşşşş
Günaydın arkadaşlar
pınar hiç moralini bozma pozitif ol rabbim büyük.
cumanız mübarek olsun arkadaşlar
seninde mübarek olsun canım napıyorsun hoşgeldinnn
günaydın hayırlı cumalar
eşimde aynı senin eşin gibi parayı bana getiriyor ama aynı sizin gibi yaşadık evleneli 2 yıl olacak 21 haziranda ve inanırmısın şimdiye kadar toplam 6 kredi borcumuz var az değil bunlar sadece 2 tanesini 2 milyarlık çektik gerisi 5 ve 10 milyar halada ödüyorum ve biz hiç mi hiç paranın hayrını görmüyoruzz en sonunda müftüyü aradım faizli olan paranın hiç bi hayrını görmezsiniz dedi ne kadar başka bişey için harcamış olsanız bile dedi inanın var ya doğruyu söylüyor bi tanesinde araba aldık daha üzerimize alır almazz 1 sene olacak araba aldığımız toplam 5 kere kaza bi yeri bozuk vs. vs. şeyler yaşadık allahımıza bin şükür bu günlere ama çok yıprandığımı hissediyorum en sonunda bunaldım eşime arabayı sat artık dedim ghiç olmazsa 2 kredi borcumuz kapanacak
tamam canım iyi eğlenceler sanaaaa
seyhan histeroskopi parası 350 lira doğum evide devlet hastanesi benim dr. 1 sene önce doğumevinde çalısıyordu hemde tüp bebek merkezinde çalışıyordu benim teyzeme tüp tedavisinden önce orda ücretsiz amelyatını yaptı benim şanstan devletten ayrıldı acı badem hastanwsiyle anlaştı amelyat gibi ciddi işlemleri orda yaptırıyor bana 2 ay önce 350 civarı tutar yardımcı olacam dedi.
iyiyim çiğdem biraz giiiiiriyim dedim evi temizlicem bidaha yapamam artık kaç günn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?