Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

eşimde aynı senin eşin gibi parayı bana getiriyor ama aynı sizin gibi yaşadık evleneli 2 yıl olacak 21 haziranda ve inanırmısın şimdiye kadar toplam 6 kredi borcumuz var az değil bunlar sadece 2 tanesini 2 milyarlık çektik gerisi 5 ve 10 milyar halada ödüyorum ve biz hiç mi hiç paranın hayrını görmüyoruzz en sonunda müftüyü aradım faizli olan paranın hiç bi hayrını görmezsiniz dedi ne kadar başka bişey için harcamış olsanız bile dedi inanın var ya doğruyu söylüyor bi tanesinde araba aldık daha üzerimize alır almazz 1 sene olacak araba aldığımız toplam 5 kere kaza bi yeri bozuk vs. vs. şeyler yaşadık allahımıza bin şükür bu günlere ama çok yıprandığımı hissediyorum en sonunda bunaldım eşime arabayı sat artık dedim ghiç olmazsa 2 kredi borcumuz kapanacak

ben çıkmadan biraz oyun oynayayım hazır müsaitken görüşürüz çiğdemm

tamam canım iyi eğlenceler sanaaaa

kızlar iyi akşamlar hepinizi öpüyorum bu gece çok çok dua edelim hepinize çok dua edecem bu akşam kayınvalidelere gidecez inşallah annemlerede gideriz de kızdırmazlar beni umarımmm bugün ben neden se çok durgunum nedenini de bilmiyorum birden durgunlaştım hüzün sardı 4 bir yanımı tekrar tekrar kandiliniz mübarek olsun rabbim bu gece karnımıza melekler kondursun inşallahhh amin doğum yapacaklara allahım yardımcısı olsun

iyiyiz canım sen nasılsın aman haaa sakın bidaha canın bişey çekipte yememezlik yapma hemen yee emi kıyamamm
seninde kandilin mübarek olsun canımmm
ay yerim bi daha yaaa ne gördüysem saldırırmmmm
haketti zillliii nolcakkkkkkk
2 gündür kaç paket dondurma yedim bilmiyomm quzum dondurma vardı aklımda ama korkudan yemiyodum üşütürüm die korkuyodum sıpaya dageçer die ama yedim bakalım düne göre daha iyii

hayrlı kandiller kızlarrrr rabbim dualrımzı kabul etsin işnşş

seyhan histeroskopi parası 350 lira doğum evide devlet hastanesi benim dr. 1 sene önce doğumevinde çalısıyordu hemde tüp bebek merkezinde çalışıyordu benim teyzeme tüp tedavisinden önce orda ücretsiz amelyatını yaptı benim şanstan devletten ayrıldı acı badem hastanwsiyle anlaştı amelyat gibi ciddi işlemleri orda yaptırıyor bana 2 ay önce 350 civarı tutar yardımcı olacam dedi.

günaydın hayırlı cumalar rabbim cuma hürmetine dualrımzı kabul etsin ellerimzi boş çevirmesinnnn inşşşşş

hayrlı kandiller kızlarrrr rabbim dualrımzı kabul etsin işnşş

amin amin inşallah dün gece size çok dua ettim canlarım allahım kabul eder inşallahhh

Günaydın arkadaşlar

günaydın canımm

günaydın hayırlı cumalar rabbim cuma hürmetine dualrımzı kabul etsin ellerimzi boş çevirmesinnnn inşşşşş

günaydın canımmm inşallahhhhhh dün çok huzurlu iyi uyudum bide bugün cuma hem hafta sonu yarın gezmelere gidecemmmmm
cumamız mübarek olsun canlarımmmmm

ayy çiğdemm aynıyızz haa bende şuanda 2 tane kredi ödüyorum bide kaynıma çekilen kredi var arada bir ödemeyince bize kalıyor etti 3 kredi az uz da değiller aynen bizde borçlar için çektik kapanmadı,araba için çektik zarar ettik hiç kullanamadan sattık diğer krediyi kapattık falan filannn yanii hakkatt hiçç bereket olmuyo böle şimdi ahh şunlar bitse diyee dört gözle bekliyomm..evimize güzel para giriyo ama bereketi yokk
inşallahh bu durumlarr geçecekkk ama çaba lazımm iştee bende biraz genişimm istediğimiz alırım giyerim yerim gezerim elim açık kimseyi kıramam köye gideriz hem bizim köye hem eşime mutfak alışverişini yaparım eksik bişey görünce dayanamam kim olursa alırım eeee böle oluncada hesap tutmiyiii

aaa acıbademde 350 tl ye mi yaptırcan ya bende o şekilde çektirebilirmiyim acaba yoksa sana özel bi fiyatmı bu..şimdi devlet hastanesinden geldim hormon tahlilleri yaptırim dedim kan verdim,doktora histeroskopiyi sordum zeynep kamile gitmelisin dedi ancak orası yapıyo dedi özellerde 1500 den başlıyo dedi ,ben ona 1500 vereceğime biraz daha dişimi sıkar gider tüp yaptırırım

iyiyim çiğdem biraz giiiiiriyim dedim evi temizlicem bidaha yapamam artık kaç günn

temizle temizle ama ağır bişeyler kaldırma emi geçen cuma dr a gittiğimde drum bana ağır işler yapma ve mümkün olduğu kadar yatarsan yumurtalıklar çok çabuk ve iyi tutar ve taşırmış söylemiyide unuttum dün akşam aklıma geldi eşime dedim bende yarın temizlik yapacam geçen hafta köşe bucak dip temizlik yaptım bi kalan camlarım olmuştu oda yağmur vardı silmedim yarın normal temizliğimi yapacam

herkese günaydınlar hayırlı cumalarrrr

ben bişey yapamadım dün adetli olunca eşimde 10,30 geldi yorgunum dedi yattı anlıyacağınız boş geçti bizim için dün bitek gündüz tesbih çektim iştee

pınar şimdi hevesin olmaya bilir ama pazartesiden itibaren bebelerin içinde olduğunu bildiğin zamannn insann nasıl heycanla bekliyokii bilirsinn..daha önceden negatf sonuç alınca genelde tedavi öncesi ve işlemler öncesi bu şekilde olabiliyo..ipekte böle idi tuğba da böle idi ama bakkk sonuç ne güzel oldu inşallah seninkide güzel olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…