ayy çiğdemm aynıyızz haabende şuanda 2 tane kredi ödüyorum bide kaynıma çekilen kredi var arada bir ödemeyince bize kalıyor etti 3 kredi az uz da değiller aynen bizde borçlar için çektik kapanmadı,araba için çektik zarar ettik hiç kullanamadan sattık diğer krediyi kapattık falan filannn yanii hakkatt hiçç bereket olmuyo böle şimdi ahh şunlar bitse diyee dört gözle bekliyomm..evimize güzel para giriyo ama bereketi yokk
inşallahh bu durumlarr geçecekkk ama çaba lazımm iştee bende biraz genişimm istediğimiz alırım giyerim yerim gezerimelim açık kimseyi kıramam köye gideriz hem bizim köye hem eşime mutfak alışverişini yaparım eksik bişey görünce dayanamam kim olursa alırım eeee böle oluncada hesap tutmiyiii
haklısın canım tutmak çok zor ben hatta hocaya dedim ki artık ne yapacağımı şaşırdım iyice dedim hoca bana maaşını alınca cüzdanına koy evde 1 gün mutlaka para bekletin ve cüzdanına koyduğunda aytel kürsi fatiha ihlas oku ve niyetini söyle işte allahım harcancağı kadar harcansın paranın bereketi kalsın deyip üfleyin dedi geçen ay yaptı inan var ya bir yerden bi şekilde para girdi inan var ya maşa çok var nasıl yetiştirecez dedim nasıl geliyor biliyormusun dün ondan acaip çok etkilenip durgunlaştım birden bide benim alt komşumda aynı sıkıntıyı yaşoyormuş bu ay bitmiş kredi borcu bana asla borsa ve kredi yaramıyor benim başıma gelmeyen kalmıyor der hepp allahım yardımcımız olsun canım ama bence sen birazcık 50 milyon 20 milyon ayır koyy zorla kendini sanki borcun varmış gibi yap bak ilaç gibi geliyor sonraa
herkese günaydınlar hayırlı cumalarrrr
ben bişey yapamadım dün adetli olunca eşimde 10,30 geldi yorgunum dedi yattı anlıyacağınız boş geçti bizim içindün bitek gündüz tesbih çektim iştee
pınar şimdi hevesin olmaya bilir ama pazartesiden itibaren bebelerin içinde olduğunu bildiğin zamannn insann nasıl heycanla bekliyokii bilirsinn..daha önceden negatf sonuç alınca genelde tedavi öncesi ve işlemler öncesi bu şekilde olabiliyo..ipekte böle idi tuğba da böle idi ama bakkk sonuç ne güzel oldu inşallah seninkide güzel olacak
ayy çiğdemm aynıyızz haabende şuanda 2 tane kredi ödüyorum bide kaynıma çekilen kredi var arada bir ödemeyince bize kalıyor etti 3 kredi az uz da değiller aynen bizde borçlar için çektik kapanmadı,araba için çektik zarar ettik hiç kullanamadan sattık diğer krediyi kapattık falan filannn yanii hakkatt hiçç bereket olmuyo böle şimdi ahh şunlar bitse diyee dört gözle bekliyomm..evimize güzel para giriyo ama bereketi yokk
inşallahh bu durumlarr geçecekkk ama çaba lazımm iştee bende biraz genişimm istediğimiz alırım giyerim yerim gezerimelim açık kimseyi kıramam köye gideriz hem bizim köye hem eşime mutfak alışverişini yaparım eksik bişey görünce dayanamam kim olursa alırım eeee böle oluncada hesap tutmiyiii
haklısın canım tutmak çok zor ben hatta hocaya dedim ki artık ne yapacağımı şaşırdım iyice dedim hoca bana maaşını alınca cüzdanına koy evde 1 gün mutlaka para bekletin ve cüzdanına koyduğunda aytel kürsi fatiha ihlas oku ve niyetini söyle işte allahım harcancağı kadar harcansın paranın bereketi kalsın deyip üfleyin dedi geçen ay yaptı inan var ya bir yerden bi şekilde para girdi inan var ya maşa çok var nasıl yetiştirecez dedim nasıl geliyor biliyormusun dün ondan acaip çok etkilenip durgunlaştım birden bide benim alt komşumda aynı sıkıntıyı yaşoyormuş bu ay bitmiş kredi borcu bana asla borsa ve kredi yaramıyor benim başıma gelmeyen kalmıyor der hepp allahım yardımcımız olsun canım ama bence sen birazcık 50 milyon 20 milyon ayır koyy zorla kendini sanki borcun varmış gibi yap bak ilaç gibi geliyor sonraa
normalde ben işyerinde kumbaram var para biriktirip devamlı çeyrek alıyodum ama altın öle bi pahalandiki sormageçen 4 ay içinde 200 tl biriktirmişim geçen ay bütünleştirip harcadım para kalmayınca aslında amacım 500 lere çıkarıp tam altın almaktı böle arada bir yapıyom yanii çok iyi oluyo gerçekten
slm kızlar hayırlı cumalar rabbim herkesin gönlüne göre versin bu gün dualarımız kabul olunsun inşallah nasılsınız ne var ne yok bakalım değişiklik varmı kimselerde
normalde ben işyerinde kumbaram var para biriktirip devamlı çeyrek alıyodum ama altın öle bi pahalandiki sormageçen 4 ay içinde 200 tl biriktirmişim geçen ay bütünleştirip harcadım para kalmayınca aslında amacım 500 lere çıkarıp tam altın almaktı böle arada bir yapıyom yanii çok iyi oluyo gerçekten
canım ozaman güne gir paralı olanldan 500 milyonluk gir alırsın bende 1.500 milyarlık olan güne girdim yalnız kocamın haberi yok çok harcıyor yaa niyet ettim güne girerken allahım sağlık için kullanmak için giriyorum dedim bakalım dah avar eylülde bitecek inşallahhh ne güzel bak bende iş yerime kumbara alayım yaa iyi fikirr
slm kızlar hayırlı cumalar rabbim herkesin gönlüne göre versin bu gün dualarımız kabul olunsun inşallah nasılsınız ne var ne yok bakalım değişiklik varmı kimselerde
slm canım amin inşallahhh kabul eder canım bende aynıı değişen bişey yok
oyunlar insanı ne kadar oyalıyor girmeseydim keşke ne güzel sohbet ilerlemiş.
Seyhan ben histeroskopiyi nekadar olursa olsun yaptırmak zorundayım benim dr. bana yardımcı olacağını söyledi ne kadar alacağı o gün kesinleşir 350 civarı ödersiniz dedi 3 tüp bebek tedavisinde dünyanın parasını verdik biraz yardımcı olsun artık.Benim doğum evi dediğim yer kadın hastalıkları hastanesi devletin yani benim teyzem ücretsiz iki kez yaptırdı rahminde et büyümesi oluyordu
anladım o yüzden sana düşük fiyat vermiş yoksa acıbademde o fiyat şaşırttı beni..
mennnn geldimm şikerlerr nasılsınızzz tugbikin kızıı oluyoomuşşş ne guzelll RABBIM saglıcakla kucagına aldıgııı günleri göstersinnnnnnnn bizleredeeeeeee o gıcık testlerdeeee 2 çizgiyiii görmeyı nasıp etsınnn
sevommm ne dıyecemmm sana bu doktorr hani bana yumurtalar tembel demiştiii yaa bu aydaa senın yumurtalarr canavarrr gibii çalışıyoooo bana bırak kendınııı inşallahh olacak dediii hayırr dıyorummm sen ne dersın bu durumaaaaa
bencedeee sevommmm katılıyorummm sanaaaaa dışarıdaaa 800 ze yapılıyorsaa acıbadem 8 milyaraa yapar
hoşgeldin canım
hadi yaa ne değişmiş bir ayda hemenvalla ne diyemm demekki sorun yokk sen adet oldunmu ne durumdasın söle bakemm anlattt
yorumları falan okuyorum kk da yaptıranlar bikaç sene önce 5000 tl falan yaptırmışlar orada da o yüzdenbi tüp parasııı
valllaa ne biliyiimmmmmm evtttt sorunnn yokk dediiii ama sebepsizz inferfilite çok dediii sana yapabilecegim çok teknik var hayırlısıııı bakalım ne olacakkk evt cnmm oldummmm gelmezmii o gıcıkkkk bu ay sabah akşam klomen kullanıyorum iğne olacaktım dedim oda klomen iii gidiyoo sendeee bıde boyleee denıyelım diyooo off kafam çok karışıkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?