Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

rabbim dualarınızı kabul eder inşallah üzülme sen artık bi daha ki kandillerde inşallahh canımmm

ayy canım inşallah yaaaa evet dediğin gibi içimde oldukalrı zaman belki değişir duygularımm

slm kızlar hayırlı cumalar rabbim herkesin gönlüne göre versin bu gün dualarımız kabul olunsun inşallah nasılsınız ne var ne yok bakalım değişiklik varmı kimselerde

geçen seneye kadar güne girmiştim gerçekten iyi oluyo bu sene kimselerde ses seda yok olsa giricem hemen gerçekten iyi oluyo toplu para geliyo

al al kumbara gerçekten iyi oluyo eldeki bozuklukları atıyom sadece

afiyet olsun bu arada

oyunlar insanı ne kadar oyalıyor girmeseydim keşke ne güzel sohbet ilerlemiş.
Seyhan ben histeroskopiyi nekadar olursa olsun yaptırmak zorundayım benim dr. bana yardımcı olacağını söyledi ne kadar alacağı o gün kesinleşir 350 civarı ödersiniz dedi 3 tüp bebek tedavisinde dünyanın parasını verdik biraz yardımcı olsun artık.Benim doğum evi dediğim yer kadın hastalıkları hastanesi devletin yani benim teyzem ücretsiz iki kez yaptırdı rahminde et büyümesi oluyordu

hoca allah razı olsun çok güzel okudu selayı ben meryem suresi okumaya gidiyorum duamda sizlerinde ismini geçireceğim rabbim daha fazla para harcamadan evlatlarımızı nasip eder inşallah

anladım o yüzden sana düşük fiyat vermiş yoksa acıbademde o fiyat şaşırttı beni..

mennnn geldimm şikerlerr nasılsınızzz tugbikin kızıı oluyoomuşşş ne guzelll RABBIM saglıcakla kucagına aldıgııı günleri göstersinnnnnnnn bizleredeeeeeee o gıcık testlerdeeee 2 çizgiyiii görmeyı nasıp etsınnn

sevommm ne dıyecemmm sana bu doktorr hani bana yumurtalar tembel demiştiii yaa bu aydaa senın yumurtalarr canavarrr gibii çalışıyoooo bana bırak kendınııı inşallahh olacak dediii hayırr dıyorummm sen ne dersın bu durumaaaaa

hoşgeldin canım
hadi yaa ne değişmiş bir ayda hemen valla ne diyemm demekki sorun yokk sen adet oldunmu ne durumdasın söle bakemm anlattt

hoşgeldin canım
hadi yaa ne değişmiş bir ayda hemen valla ne diyemm demekki sorun yokk sen adet oldunmu ne durumdasın söle bakemm anlattt

valllaa ne biliyiimmmmmm evtttt sorunnn yokk dediiii ama sebepsizz inferfilite çok dediii sana yapabilecegim çok teknik var hayırlısıııı bakalım ne olacakkk evt cnmm oldummmm gelmezmii o gıcıkkkk bu ay sabah akşam klomen kullanıyorum iğne olacaktım dedim oda klomen iii gidiyoo sendeee bıde boyleee denıyelım diyooo off kafam çok karışıkkkkk

yorumları falan okuyorum kk da yaptıranlar bikaç sene önce 5000 tl falan yaptırmışlar orada da o yüzden bi tüp parasııı

yaniii acıbademmmm oldummuuu şaşırmamak lazım ama insan olur olmaz şaşırıyooo başkaa taraflar en fazlaa 1 mılyara yapıyooo bunlarrrın derdii ne bu kadarrr çok paraaaa alıyooo gidendee var kardeşimmmm paraaaaa verenden alınmazmıı hiç

bence klomene cevap verdiğinden iğneye gerek yok diye düşünüyorum sen bu ayda yumurta takibimi yaptıcan yoksa aşılama falanmı bide neden sebepsiz infertilite diyo eşinde sorun var sonuçta :26: nelerki yapacak tekniklerii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…