Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

yokkk eşimin sperm sayısıı 16 mılyon çıkmışş yaaaa dıyokiii 15 mılyonun altııındaaa sebep oluyooo sizde yok bide yıkama sonrası filen bişey dıyoooo hareketlilikte iyiymiş ikimizdee normalmişizzzzzz daha önceki testlerr kotuymuş bu 2 test iyiyimişşşş ayy bendee bılmıyorum ne gibi teknıklerr yapılıcakkkkk yaşıyıp görecezz cnmmm bendee bilmiyorum aşılıyacakmı yumurta takıbimi yapacakkk ikiside olabılırrrrrrrrrrr

hımm sen doktoruna güve çok düşünme ozman gerisini insan bildikçe yada duydukça kafası dahada karışıo
bu sefer eşimde testi orada verecek bakalımm meraklar içindeyimm
bugün adetn kaçıncı günü canım

hmm mazeret kabul edilmişt,ir gerçi bende fazla gelmiyorum arrık gelincede genelde diğer topicte oluyorum burası booş oluyo genelde...canım allah reazı olsun allah bu mübarek cuma gününü hürmetine sen dahil isteyen herkese hayırlısıyla nasipetsin inşallahhhh

tuğbişşş demek kesinleşti kızın nazı bıraktı gösterdi sonunda hadi maşallahhh canım seninde yavaş yavaş sıran geliyo kavuşmana ramak kaldı
canımmm tuğbiş yesin seni olarmıı güzel kalpli arkadaşımmmevet çok şükür netleşti hayırlısıyla birde kucağımıza alsaydık bakalım... dualarım sen ve tüm isteyenlerle canımm allah o güzel yüreğine göre versin tüm dileklerini

tubişim kızımız oluyo demekki maşallahh
inşallah bakalım durum teşekkürler...hmm şey snein oğlan kaç aylıklı ki aceeepp
.
tuğbanın kızı olacak demiştim çok sevindim ben kız çocuklarını çok severim rabbim banada nasip eder inşallah ilk çocuğum kız olur inşallah.
canım sağol kalbin temizmiş hissetmişsin hayırlşı evlat olsunda sağlıkla kucağımıza alıp analı babalı büyüelimde ne olursaolsun ...allah gönlüne göre versininşallah dileğin gerçek olur tez zamanda

.
tubişşşşşşş mintili bebeğin olacakmış hayırlısı olsun bir fıttık geliyor hee
herkesi cok öpüyorum
evet teyzesi fıstık geliyo inşallah darısı en kısa zamanda sşizlereinşallah

çok sağol tuğbaa evet bende bu sefer yatmayı düşünüyorum en azından ilk 3 gün
yatabildiğin kadar yat canım ilküç falan diye şartlanma beslenmenede dikkat et tabi kabız olma ani hareket yapma aklına ne gelirse yani allah emeklerine cevap versin inşallah

datlımmm münüşü gösterdi ha yavrum yaaa sağlıkla al inşallah datlımmmm
he valla anası kadar nazlı çıkmadı nihayet gösterdi al bak aha burda kukum var dedioooyyyy yerim o kukuyu ben yaaaa.ssen nasılsın bebim memik şişmiş hayrola öpemmi gııııı
tugbikin kızıı oluyoomuşşş ne guzelll RABBIM saglıcakla kucagına aldıgııı günleri göstersinnnnnnnn bizleredeeeeeee o gıcık testlerdeeee 2 çizgiyiii görmeyı nasıp etsınnn

amiiiinnn hiiçi merak etme allahın izniyle o çift çizgiyi görüceksin hergün kat kat artan kan değerlerini görüceksin hatta buraya bebenin ultrason resmini bişle atıcan şekercim dün gece hem xnamzda hem kuranda tüm dualaırmda vardınızx tanıdığım tanımadığım isteyen herkes

slm canlar nabersiniz ben bunalım moduna girmiş bulunuyorum ağlamaktan gözler hafrleri zor seçiyo nmedenini bilmiyorum iki gündür içim kaynıyo hüngür hüngürüm... ya kızımı koruyamazsam dünya çok kötü insanlar kötü bilmemne saçma sapık düşüncelerdeyim...
ayrıca sağ böbrekte aşırı olmayan kum ve iltihap çıktı ondan dolayıymış benim münüşün geçmek bilmeyen sıkıntıları hayırlısı bakalım iki gün sonra tekrar bir tahlil sonucu var onu alıp duruma göre ilaç tedavisi başlanıcak şimdilik bu hallerdeyim böleyim allaha emanet ettim herkesi öperim çok

oooo tuğbişşş sen olayları nerelere kadar düşünüp kendini üzüyosunnn parayonak oldun çıktın hee kızmim diyom ama illa sinirlendiriyonn kaç aydan beridir bu yana iyimser düşünce görmedim kendin kurgulayıp üzülüp duruyon kendini üzdüpğün yetmiyo bide kızını üzüyonn

sanırım benimde sol böbreeeemmdee var bişiylerrr orada ağrım var bakalaımmm daha neler çıkçak bizdennn geçmişşş canım bu arada hepsinden doğumdan sonra kurtulursun bu arada bol bol su ve portakal suyu iç iyi gelir biliyosundurda yine de diyeyimmm dedimmm

bu aradaaa şeyyy ben bişiyy dicemmm sen benden bişiy istemiştinya ben onu unuttummmm dün akşam aklıma geldiii hay senin kafana seyhan didimmm ama bakacam bu hafta sonu kusuruma bakma olarmııı

al işte yedim yine şaplağı kafama ama haklısın galiba gel öpüverm seni varsa aman ihmal etme sevom pek emin değilim ama hamişliğe engel olabilir bak bolca su içiyorum artık meyve suyu filan içmiyorum gaz yapıyomuş tazesindne bile korktum valla su ve ayran bolca arada birde kaçamak yapıp cola ve soda

ay bana bek gaciii sen nedne kendine kızıyopsunki ben bazen kızlık soyadımı bile unutuyorum (abarttımmı ne ) olabilir canım insanlık hali ama bak eğer çok işin varsa lütfen uğraşma benim sözüm vardı yere düşmesin diye dah adoğrusu çok bilmişlerin yanında yalancı durumuna düşmeyeyim diye arıyorum yoksa öenmsiz aslında ...kusurluk bişi yokdediğim gibi bulmak için zorlama kendini eğer gözüne takılırsa ve seni mesşgul etmicekse
çok öptüm benimmm

bende seni öpimmmmm sulusundaaann
Hımm benim doktor sistit için portakal suyu bol bol iç didide o yüzden dedim Arada bir kaçamak olur canım yiyecek içecekte olsunn
Yok canımm beni ne meşgul edecekkk ilgilencem ben rahatt ol sende o dengesizleri oturtturursun yerine :94:

o zaman sen de bizim güne katıl desemmmm ne güzel olurdu demiii o günlerde olur bakarsın inşallahhh

tubişim hoşgeldin hangi ara geldin çıktın özlettin kendini canımm allahtan herşeyin hayırlısını iste çok çok dua et ağlama emi o güzel gözllerine yazık bebişnde ağlamasın üzme tamam mı canım sağ salim bebişine kavuşacaksın sayılı günler çabuk geçiyor bebişin bi kokusunu çekk hepsini unutacaksın bak görürsünnn inşallah bizede tattırır rabbim inşallah

slm canımm ben geldimmm
nörüyorsunuz bakalımmmm

hoşgeldin canım ahhh ahh nerde o günlerr birlikte aynı güne gireceğimiz zamanlar keşkeee diyorumm

nörelim canım işte bi yandan işlerimi yetiştirmeye çalışıyorum dışarı çıkcam yetiştirmeye çalışıyom

cnm bugun adetin 7. gunuuuu kusurabakmaaaaaa komsuyaa gıtmek zorundaa kaldım önemliydiiii
oranın ugurunaa guvenıyorum benn valllaaa hareketlilik hep yuksek çıkıyooo ordaaaaa
cnmmm budaa işemii yarıyodaa bilmiyorum eşim hmn çıkmasınn bıraz beklesin 3 dk içindeee sperm gelme olabiliyomuş 1 tanenın bıle önemi var bizim için demeee ayy utandım
canım ben çıkıyorum dışarıda işler var kendine iyi bak görüşürüzz

güle gülee şikerimmmmm

Rabbim o güsel gönlüne göre versin inşlahh bidenemmm
amann yabu krediler nie çıkmışkii böööö
bizde ödüyokk krediii ne sinirr yaaa inşallah herkesin kredi borcu biterrrrr hayırlısıylaa
hayırlısı olsun bebemm bende pek bişey yapamadımm malesef Rabbim dualarımızı kabul etsinn
ama sürekli sizin isimlrinizii aklımdan geçirdimmm inşallahh bir daha ki kandile göbükler dolu girinn
inşalah hayırlı sonuçlar alırsınız quzum benimm
yii anasıı yii kukusunuu neyse şimdilik göstersinde sonra göstermesinnn yaydı popoyuu zilli dimiii
öp yavyumm öppp memik indi çok şükür quuzmm yaa normale döndü ama şişken çok sexüydüü haa

oyy bidenemm benim yaaa tee nereleri düşünüyonn varyaa sana burdan uçacam o olacak ha
varya sen bide kucağına alınca seni düşünemiyomm acaba doymuyomu ağlar acaba bişeymi yaptım uyumaz biyerimi acıyoo aboww neler üretirsin
Rabbim şifanı versin inşaahh aşkitommmmm
seyhan aplanında dediği gibi hem kendini hemde fıstığı üzüyon deyim bakk
ay aplam yaa ihmal etme diş için gidecektin gittin mi quuzmm gııı

datlımm soda zararlı deel ki aksine faydalıı kemik gelişimi için ben hergün 1 tane içiyodummm
datlım hayır olsun quzumm ne arıyon bebemm yapabileceğim bişi varsa bende bakım yarın dışarı çıkacaz inşalahh bakıyım bendee arayım ankarada
canım ben çıkıyorum dışarıda işler var kendine iyi bak görüşürüzz
makyajda yaptın mıı quzummm

kızlar nerdesiniz kimsecikler gelmedi bugün neredeyse hadi ben yavaş yavaş hazırlanıp çıkayım bari iyi hafta sonlar canlarım yarın gezmelerim var iyi eğlenirim inşallahhh hepinizi çok öpüyorum kendinize iyi bakın allaha emanet olun hoşçakalınn:80::79::79::79::79:

kızlar nerdesiniz kimsecikler gelmedi bugün neredeyse hadi ben yavaş yavaş hazırlanıp çıkayım bari iyi hafta sonlar canlarım yarın gezmelerim var iyi eğlenirim inşallahhh hepinizi çok öpüyorum kendinize iyi bakın allaha emanet olun hoşçakalınn:80::79::79::79::79:

İyi akşamlar canımm arkdaşlarım...

dün regaib kandiliydi kandiliniz mübarek olsun.. hepinize bolca dular ettim... nasılsınız... eşimin işyerine geldim... malesef yine hiçbirinizi bulamadım... inşallah hepiniz iyisinizdir... ben çok şükür iyiyim... yiğitte ellerinizden öper... buradaki eski ortamımı çok özledim... neyse hepinizi kocaman öpüyorm kendinize çok iyi bakın

ooh sulu sulu iyi geldi valla he valla olsun dimi kız sevom
sağol canım allah razıo olsun o son cümle varya acayip tuttum bileisn onları oturduğu yerden bit bassın emiiii yada benim gibi mantar olsunda kaşıntılarıylan uğraşsınlar dicem ama yinede dilim varmıyo bea allaha havale ettim gün gelsin en tatlı günlerimi bana zehir ettikleri için utansınlar bunu görmekte yeter zaten ayy ne dolmuşum beaa

inşallahh canımmm dediğin gibi gelecek kandillerde inşallah göbişlerimiz dolu girerizzz

dişçiye gitmedim yarın randevum var canım eğer eşim almışsa tabiii

makyaj yapmadan çıkmam abii

hoşgeldinnn canımmm iyiyiz telde de konuştuk gerçi ama pek bişey anlamadık sesten dimi bizde seni özledik canımm inşallahhh bu özlemmm istanbul a gelince bitecekk yakın zamandaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…