bence klomene cevap verdiğinden iğneye gerek yok diye düşünüyorum sen bu ayda yumurta takibimi yaptıcan yoksa aşılama falanmı bide neden sebepsiz infertilite diyo eşinde sorun var sonuçta :26: nelerki yapacak tekniklerii
yokkk eşimin sperm sayısıı 16 mılyon çıkmışş yaaaa dıyokiii 15 mılyonun altııındaaa sebep oluyooo sizde yok bide yıkama sonrası filen bişey dıyoooo hareketlilikte iyiymiş ikimizdee normalmişizzzzzz daha önceki testlerr kotuymuş bu 2 test iyiyimişşşş ayy bendee bılmıyorum ne gibi teknıklerr yapılıcakkkkk yaşıyıp görecezz cnmmm bendee bilmiyorum aşılıyacakmı yumurta takıbimi yapacakkk ikiside olabılırrrrrrrrrrr
en sonunda münüşü gösterdi kızımız allah analı babalı sağ salim kavuştursun canım sende fazla kaşıma emi tubişim daha da kötü yapabilir allah korusun hadi kendine dikkat et mümkün olduğu kadar beyz sabun kullan istersen iyi gelirmiş neyse canım allaha emanet ol öpüyrum seni muck muck muck
tuğba beni merak etmişin canım ben çok iyiym sadece bu günlede zamanım yok topike fazla takılamıcam merak etme canımayrıca kızın minnoşu göstertmiş hayırlı sağlıklı prensesler gibi güzel bir kızın olsun canımmmmmmmm
canımmm tuğbiş yesin seni olarmıı güzel kalpli arkadaşımmmtuğbişşş demek kesinleşti kızın nazı bıraktı gösterdi sonunda hadi maşallahhh canım seninde yavaş yavaş sıran geliyo kavuşmana ramak kaldı
inşallah bakalım durum teşekkürler...hmm şey snein oğlan kaç aylıklı ki aceeepptubişim kızımız oluyo demekki maşallahh
canım sağol kalbin temizmiş hissetmişsin hayırlşı evlat olsunda sağlıkla kucağımıza alıp analı babalı büyüelimde ne olursaolsun ...allah gönlüne göre versininşallah dileğin gerçek olur tez zamanda.
tuğbanın kızı olacak demiştim çok sevindim ben kız çocuklarını çok severim rabbim banada nasip eder inşallah ilk çocuğum kız olur inşallah.
evet teyzesi fıstık geliyo inşallah darısı en kısa zamanda sşizlereinşallah.
tubişşşşşşş mintili bebeğin olacakmış hayırlısı olsun bir fıttık geliyor hee
herkesi cok öpüyorum
yatabildiğin kadar yat canım ilküç falan diye şartlanma beslenmenede dikkat et tabi kabız olma ani hareket yapma aklına ne gelirse yani allah emeklerine cevap versin inşallahçok sağol tuğbaa evet bende bu sefer yatmayı düşünüyorum en azından ilk 3 gün
he valla anası kadar nazlı çıkmadı nihayet gösterdi al bak aha burda kukum var dedidatlımmm münüşü gösterdi ha yavrum yaaa sağlıkla al inşallah datlımmmm
tugbikin kızıı oluyoomuşşş ne guzelll RABBIM saglıcakla kucagına aldıgııı günleri göstersinnnnnnnn bizleredeeeeeee o gıcık testlerdeeee 2 çizgiyiii görmeyı nasıp etsınnn
slm canlar nabersiniz ben bunalım moduna girmiş bulunuyorum ağlamaktan gözler hafrleri zor seçiyo nmedenini bilmiyorum iki gündür içim kaynıyo hüngür hüngürüm... ya kızımı koruyamazsam dünya çok kötü insanlar kötü bilmemne saçma sapık düşüncelerdeyim...
ayrıca sağ böbrekte aşırı olmayan kum ve iltihap çıktı ondan dolayıymış benim münüşün geçmek bilmeyen sıkıntıları hayırlısı bakalım iki gün sonra tekrar bir tahlil sonucu var onu alıp duruma göre ilaç tedavisi başlanıcak şimdilik bu hallerdeyim böleyim allaha emanet ettim herkesi öperim çok
al işte yedim yine şaplağı kafama ama haklısın galiba gel öpüverm senioooo tuğbişşş sen olayları nerelere kadar düşünüp kendini üzüyosunnn parayonak oldun çıktın heekızmim diyom ama illa sinirlendiriyonn kaç aydan beridir bu yana iyimser düşünce görmedim kendin kurgulayıp üzülüp duruyon kendini üzdüpğün yetmiyo bide kızını üzüyonn
sanırım benimde sol böbreeeemmdee var bişiylerrrorada ağrım var bakalaımmm daha neler çıkçak bizdennn geçmişşş canım bu arada hepsinden doğumdan sonra kurtulursun bu arada bol bol su ve portakal suyu iç iyi gelir biliyosundurda yine de diyeyimmm dedimmm
bu aradaaa şeyyy ben bişiyy dicemmm sen benden bişiy istemiştinya ben onu unuttummmmdün akşam aklıma geldiii hay senin kafana seyhan didimmm ama bakacam bu hafta sonu kusuruma bakma olarmııı
al işte yedim yine şaplağı kafama ama haklısın galiba gel öpüverm seniVarsa aman ihmal etme sevom pek emin değilim ama hamişliğe engel olabilir bak bolca su içiyorum artık meyve suyu filan içmiyorum gaz yapıyomuş tazesindne bile korktum valla su ve ayran bolca arada birde kaçamak yapıp cola ve soda
Ay bana bek gaciii sen nedne kendine kızıyopsunki ben bazen kızlık soyadımı bile unutuyorum (abarttımmı ne )Olabilir canım insanlık hali ama bak eğer çok işin varsa lütfen uğraşma benim sözüm vardı yere düşmesin diye dah adoğrusu çok bilmişlerin yanında yalancı durumuna düşmeyeyim diye arıyorum yoksa öenmsiz aslında ...kusurluk bişi yokdediğim gibi bulmak için zorlama kendini eğer gözüne takılırsa ve seni mesşgul etmicekse
çok öptüm benimmm
geçen seneye kadar güne girmiştim gerçekten iyi oluyo bu sene kimselerde ses seda yok olsa giricem hemen gerçekten iyi oluyo toplu para geliyo
al al kumbara gerçekten iyi oluyo eldeki bozuklukları atıyom sadece
afiyet olsun bu arada
slm canlar nabersiniz ben bunalım moduna girmiş bulunuyorum ağlamaktan gözler hafrleri zor seçiyo nmedenini bilmiyorum iki gündür içim kaynıyo hüngür hüngürüm... ya kızımı koruyamazsam dünya çok kötü insanlar kötü bilmemne saçma sapık düşüncelerdeyim...
ayrıca sağ böbrekte aşırı olmayan kum ve iltihap çıktı ondan dolayıymış benim münüşün geçmek bilmeyen sıkıntıları hayırlısı bakalım iki gün sonra tekrar bir tahlil sonucu var onu alıp duruma göre ilaç tedavisi başlanıcak şimdilik bu hallerdeyim böleyim allaha emanet ettim herkesi öperim çok
bende seni öpimmmmm sulusundaaann
Hımm benim doktor sistit için portakal suyu bol bol iç didide o yüzden dedimArada bir kaçamak olur canım yiyecek içecekte olsunn
Yok canımm beni ne meşgul edecekkk ilgilencem ben rahatt ol sende o dengesizleri oturtturursun yerine :94:
o zaman sen de bizim güne katıl desemmmm ne güzel olurdu demiii o günlerde olur bakarsın inşallahhh
tubişim hoşgeldin hangi ara geldin çıktın özlettin kendini canımm allahtan herşeyin hayırlısını iste çok çok dua et ağlama emi o güzel gözllerine yazık bebişnde ağlamasın üzme tamam mı canım sağ salim bebişine kavuşacaksın sayılı günler çabuk geçiyor bebişin bi kokusunu çekk hepsini unutacaksın bak görürsünnn inşallah bizede tattırır rabbim inşallah
slm canımm ben geldimmm
nörüyorsunuz bakalımmmm
cnm bugun adetin 7. gunuuuu kusurabakmaaaaaa komsuyaa gıtmek zorundaa kaldım önemliydiiiihımm sen doktoruna güve çok düşünme ozman gerisini insan bildikçe yada duydukça kafası dahada karışıo
bu sefer eşimde testi orada verecek bakalımm meraklar içindeyimm
bugün adetn kaçıncı günü canım
canım ben çıkıyorum dışarıda işler var kendine iyi bak görüşürüzz
canım ben çıkıyorum dışarıda işler var kendine iyi bak görüşürüzz
Rabbim o güsel gönlüne göre versin inşlahh bidenemmmayy çiğdemm aynıyızz haabende şuanda 2 tane kredi ödüyorum bide kaynıma çekilen kredi var arada bir ödemeyince bize kalıyor etti 3 kredi az uz da değiller aynen bizde borçlar için çektik kapanmadı,araba için çektik zarar ettik hiç kullanamadan sattık diğer krediyi kapattık falan filannn yanii hakkatt hiçç bereket olmuyo böle şimdi ahh şunlar bitse diyee dört gözle bekliyomm..evimize güzel para giriyo ama bereketi yokk
inşallahh bu durumlarr geçecekkk ama çaba lazımm iştee bende biraz genişimm istediğimiz alırım giyerim yerim gezerimelim açık kimseyi kıramam köye gideriz hem bizim köye hem eşime mutfak alışverişini yaparım eksik bişey görünce dayanamam kim olursa alırım eeee böle oluncada hesap tutmiyiii
aaa acıbademde 350 tl ye mi yaptırcan ya bende o şekilde çektirebilirmiyim acaba yoksa sana özel bi fiyatmı bu..şimdi devlet hastanesinden geldim hormon tahlilleri yaptırim dedim kan verdim,doktora histeroskopiyi sordum zeynep kamile gitmelisin dedi ancak orası yapıyo dedi özellerde 1500 den başlıyo dedi,ben ona 1500 vereceğime biraz daha dişimi sıkar gider tüp yaptırırım
hayırlısı olsun bebemm bende pek bişey yapamadımm malesef Rabbim dualarımızı kabul etsinnherkese günaydınlar hayırlı cumalarrrr
ben bişey yapamadım dün adetli olunca eşimde 10,30 geldi yorgunum dedi yattı anlıyacağınız boş geçti bizim içindün bitek gündüz tesbih çektim iştee
inşalah hayırlı sonuçlar alırsınız quzum benimmhımm sen doktoruna güve çok düşünme ozman gerisini insan bildikçe yada duydukça kafası dahada karışıo
bu sefer eşimde testi orada verecek bakalımm meraklar içindeyimm
bugün adetn kaçıncı günü canım
yii anasıı yii kukusunuu neyse şimdilik göstersinde sonra göstermesinnn yaydı popoyuu zilli dimiii
he valla anası kadar nazlı çıkmadı nihayet gösterdi al bak aha burda kukum var dedioooyyyy yerim o kukuyu ben yaaaa.ssen nasılsın bebim memik şişmiş hayrola öpemmi gııııı
[/B]
oyy bidenemm benim yaaa tee nereleri düşünüyonn varyaa sana burdan uçacam o olacak haslm canlar nabersiniz ben bunalım moduna girmiş bulunuyorum ağlamaktan gözler hafrleri zor seçiyo nmedenini bilmiyorum iki gündür içim kaynıyo hüngür hüngürüm... ya kızımı koruyamazsam dünya çok kötü insanlar kötü bilmemne saçma sapık düşüncelerdeyim...
ay aplam yaa ihmal etme diş için gidecektin gittin mi quuzmm gıııoooo tuğbişşş sen olayları nerelere kadar düşünüp kendini üzüyosunnn parayonak oldun çıktın heekızmim diyom ama illa sinirlendiriyonn kaç aydan beridir bu yana iyimser düşünce görmedim kendin kurgulayıp üzülüp duruyon kendini üzdüpğün yetmiyo bide kızını üzüyonn
sanırım benimde sol böbreeeemmdee var bişiylerrrorada ağrım var bakalaımmm daha neler çıkçak bizdennn geçmişşş canım bu arada hepsinden doğumdan sonra kurtulursun bu arada bol bol su ve portakal suyu iç iyi gelir biliyosundurda yine de diyeyimmm dedimmm
bu aradaaa şeyyy ben bişiyy dicemmm sen benden bişiy istemiştinya ben onu unuttummmmdün akşam aklıma geldiii hay senin kafana seyhan didimmm ama bakacam bu hafta sonu kusuruma bakma olarmııı
datlımm soda zararlı deel ki aksine faydalıı kemik gelişimi için ben hergün 1 tane içiyodummmal işte yedim yine şaplağı kafama ama haklısın galiba gel öpüverm senivarsa aman ihmal etme sevom pek emin değilim ama hamişliğe engel olabilir bak bolca su içiyorum artık meyve suyu filan içmiyorum gaz yapıyomuş tazesindne bile korktum valla su ve ayran bolca arada birde kaçamak yapıp cola ve soda
ay bana bek gaciii sen nedne kendine kızıyopsunki ben bazen kızlık soyadımı bile unutuyorum (abarttımmı ne )olabilir canım insanlık hali ama bak eğer çok işin varsa lütfen uğraşma benim sözüm vardı yere düşmesin diye dah adoğrusu çok bilmişlerin yanında yalancı durumuna düşmeyeyim diye arıyorum yoksa öenmsiz aslında ...kusurluk bişi yokdediğim gibi bulmak için zorlama kendini eğer gözüne takılırsa ve seni mesşgul etmicekse
çok öptüm benimmm
makyajda yaptın mıı quzummmcanım ben çıkıyorum dışarıda işler var kendine iyi bak görüşürüzz
ooh sulu sulu iyi geldi vallabende seni öpimmmmm sulusundaaann
Hımm benim doktor sistit için portakal suyu bol bol iç didide o yüzden dedimArada bir kaçamak olur canım yiyecek içecekte olsunn
Yok canımm beni ne meşgul edecekkk ilgilencem ben rahatt ol sende o dengesizleri oturtturursun yerine :94:
tubişim hoşgeldin hangi ara geldin çıktın özlettin kendini canımm allahtan herşeyin hayırlısını iste çok çok dua et ağlama emi o güzel gözllerine yazık bebişnde ağlamasın üzme tamam mı canım sağ salim bebişine kavuşacaksın sayılı günler çabuk geçiyor bebişin bi kokusunu çekk hepsini unutacaksın bak görürsünnn inşallah bizede tattırır rabbim inşallah
QUOTE]
canım geldiğimde kimseler yoktu bende diğer tarafa göz attım orada hemen hemen aynı hafta olduğumuz için sıkça takip ediyorum bilmediğiklerimi öğrenmek adına ve artık hamile olduğuma inanmak için ay delimiyim ne ben yaaa
inşallah canım olucak merak etme ben gibi bi çatlağın olduyaherzaman dualarımdaısnız hepinizzz ayrıca bend eçok özlüyorum ama geçende bahsettim ya burda kimse kırışmasın mübarek aylar diye açıkca yazmıyorum ama can sıkan artık baymaya başlayan bikaç muhabbet var onun için topic eski haline gelee kadar gelmicem dedim duaramadım takipteyim en gizlisindne
yii anasıı yii kukusunuu neyse şimdilik göstersinde sonra göstermesinnn yaydı popoyuu zilli dimiii
öp yavyumm öppp memik indi çok şükür quuzmm yaa normale döndü ama şişken çok sexüydüü haa
oyy bidenemm benim yaaa tee nereleri düşünüyonn varyaa sana burdan uçacam o olacak ha
varya sen bide kucağına alınca seni düşünemiyomm acaba doymuyomu ağlar acaba bişeymi yaptım uyumaz biyerimi acıyoo aboww neler üretirsin
Rabbim şifanı versin inşaahh aşkitommmmm
seyhan aplanında dediği gibi hem kendini hemde fıstığı üzüyon deyim bakk
datlımm soda zararlı deel ki aksine faydalıı kemik gelişimi için ben hergün 1 tane içiyodummm
datlım hayır olsun quzumm ne arıyon bebemm yapabileceğim bişi varsa bende bakım yarın dışarı çıkacaz inşalahh bakıyım bendee arayım ankarada
QUOTE]
tatlımm yiyim valla minicik incirini ben onun ayy düşünüyorumda ben kızımı kimseye veremem herald ebir an düşündümde onu başka bir erkeğin öptüğünü katil olurum valla aboooooww
deli seni demek şişken daha seksiydi e değerlendireydin madem sende
öylemi faydalımı ayy içiyim ozaman en bolundan
sağol bitanem o zengin yüreğindne kocaman öperim yiyecek değil ufak bi çeşit anahtarlık mevzusu derin anlatırım telde unutturma senöpüyorum kocaman melişim
ooh sulu sulu iyi geldi vallahe valla olsun dimi kız sevom
sağol canım allah razıo olsun o son cümle varya acayip tuttum bileisn onları oturduğu yerden bit bassın emiiiiyada benim gibi mantar olsunda kaşıntılarıylan uğraşsınlar dicem ama yinede dilim varmıyo bea allaha havale ettim gün gelsin en tatlı günlerimi bana zehir ettikleri için utansınlar bunu görmekte yeter zaten ayy ne dolmuşum beaa
QUOTE]
canım geldiğimde kimseler yoktu bende diğer tarafa göz attım orada hemen hemen aynı hafta olduğumuz için sıkça takip ediyorum bilmediğiklerimi öğrenmek adına ve artık hamile olduğuma inanmak için ay delimiyim ne ben yaaa
inşallah canım olucak merak etme ben gibi bi çatlağın olduyaherzaman dualarımdaısnız hepinizzz ayrıca bend eçok özlüyorum ama geçende bahsettim ya burda kimse kırışmasın mübarek aylar diye açıkca yazmıyorum ama can sıkan artık baymaya başlayan bikaç muhabbet var onun için topic eski haline gelee kadar gelmicem dedim duaramadım takipteyim en gizlisindne
öp yavyumm öppp memik indi çok şükür quuzmm yaa normale döndü ama şişken çok sexüydüü haa
oyy bidenemm benim yaaa tee nereleri düşünüyonn varyaa sana burdan uçacam o olacak ha
varya sen bide kucağına alınca seni düşünemiyomm acaba doymuyomu ağlar acaba bişeymi yaptım uyumaz biyerimi acıyoo aboww neler üretirsin
datlımm soda zararlı deel ki aksine faydalıı kemik gelişimi için ben hergün 1 tane içiyodummm
datlım hayır olsun quzumm ne arıyon bebemm yapabileceğim bişi varsa bende bakım yarın dışarı çıkacaz inşalahh bakıyım bendee arayım ankarada
QUOTE]
tatlımm yiyim valla minicik incirini ben onun ayy düşünüyorumda ben kızımı kimseye veremem herald ebir an düşündümde onu başka bir erkeğin öptüğünü katil olurum valla aboooooww
deli seni demek şişken daha seksiydi e değerlendireydin madem sende
öylemi faydalımı ayy içiyim ozaman en bolundan
sağol bitanem o zengin yüreğindne kocaman öperim yiyecek değil ufak bi çeşit anahtarlık mevzusu derin anlatırım telde unutturma senöpüyorum kocaman melişim
dimii bende benim oğluşu öpecek kısı vururum herhall die düşünüyom bide severde benii dinlemezse abowww
tamam datlım benimm unutturmam hatırlatırımm
çok da içme aşkitom 2 günde 1 tane içç
bende öptüm kaçtım bağırıyoooooooooo
Rabbim o güsel gönlüne göre versin inşlahh bidenemmm
amann yabu krediler nie çıkmışkii böööö
bizde ödüyokk krediii ne sinirr yaaa inşallah herkesin kredi borcu biterrrrr hayırlısıylaa
hayırlısı olsun bebemm bende pek bişey yapamadımm malesef Rabbim dualarımızı kabul etsinn
ama sürekli sizin isimlrinizii aklımdan geçirdimmm inşallahh bir daha ki kandile göbükler dolu girinn
inşalah hayırlı sonuçlar alırsınız quzum benimm
ay aplam yaa ihmal etme diş için gidecektin gittin mi quuzmm gııı
makyajda yaptın mıı quzummm
İyi akşamlar canımm arkdaşlarım...
dün regaib kandiliydi kandiliniz mübarek olsun.. hepinize bolca dular ettim... nasılsınız... eşimin işyerine geldim... malesef yine hiçbirinizi bulamadım... inşallah hepiniz iyisinizdir... ben çok şükür iyiyim... yiğitte ellerinizden öper... buradaki eski ortamımı çok özledim... neyse hepinizi kocaman öpüyorm kendinize çok iyi bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?