kızlar iyi akşamalr keyifler nasıl bakalımmmm
ben iyiyim asıl sen nasılsınnn
çok yorgunum canımmm eşime has gidiyorum yaaa git gel 3 saat sürüyor:18::18::18: çok yorucu ama kocişi görmesemde olmuyorr
aslınd ayatacaktım ama diğer topiğin birinde bir hamiş haberi bekliyoruzzz
allah yardımcın olsun canım yaaa eşine de bian evvel şifa versin inş beklediğin haber pozitifle sonuçlanır buraya da yaz ben de merak ettim şimdi
hee almışdır inşalahh quzum yaainşallahh canımmm dediğin gibi gelecek kandillerde inşallah göbişlerimiz dolu girerizzz
dişçiye gitmedim yarın randevum var canım eğer eşim almışsa tabiii
makyaj yapmadan çıkmam abii
hoşgeldinnn canımmm iyiyiz telde de konuştuk gerçi ama pek bişey anlamadık sesten dimibizde seni özledik canımm inşallahhh bu özlemmm istanbul a gelince bitecekk yakın zamandaaaa
arkadaş hamişşşşşşşşşş
bu hale getirenler utansınben bu topiğide böyle gördüm ya pes der başka bişey demem
sağol canım dostlar sağolsunben burdayıımm nurcannnnn başın sağolsun canım nasılsınnnnnn
sağol canım dostlar sağolsun
iyi sayılırım canım yorgun ve uykusuzum cenaze evi baya kalabalıktı servislerine yetişemiyorduk
sen nasılsın canım tesdavin ne alemde ne zman transeferin hayırlısyla
hade bakalım hayırlısı olsun inşallah rabbim güldürür bu sefer yüzünüyarın 12 de canım transferim
hade bakalım hayırlısı olsun inşallah rabbim güldürür bu sefer yüzünü
taransefere gitmeden önce abdest al ve devamlı salavat getir transfer sırasında da devam et canım manevi anlamda rahatlamış hisedersin kendini..dualarımız seninle inşallah hamile kalırsınsın ardından bizde geliriz
çok fazla sıkışık olma zaten canım 5 bardak falan içsen yeter kendini sıkıntıya sokmaevet canım abdestli girecem inş ama geçen sefer tam beni bağladılar herkez hazırlandı altımaa yapacammmm diye bağardım kaldırdılar yarısını yaptım çişimin abdest falan kalmasıı çok zor bu sıkışık olma durumu canım yaa en çok ondan korkuyorum bide bu sefer altıma sürgü isticem wc ye gitmicem
çok fazla sıkışık olma zaten canım 5 bardak falan içsen yeter kendini sıkıntıya sokma
evet bencede ayaklanma hemen, sürgü iste :128:
inşallah bu son tedavin olacak hayırlısıyla hamile kalacaksın allahın izni ilekız suya falan gerek yok zaten geçen seferde hiç içmedim kii ama 5 6 kere girdim wc ye heyecandan geliyoo bidee ben istanbulun bi ucundayım hastane diğer ucunda yolda geliyo daha bu sefer 3 saat yatacam baaneeesonra kayınvalideme gidip yatacam geceye doğru da anca dönerim bu sefer hep yatmayı düşünüyorum çünkü artık çokkk bunaldım belkide bidaha tedavi falan da olmayız
inşallah bu son tedavin olacak hayırlısıyla hamile kalacaksın allahın izni ile
sabah uyanınca tuvalete gidersin boşaltırsın mesaneyi :)sonra yudum yudum içersen suyunu sıkıntı çekmezsin yaa :26:
bence yarın gece kayınvalidenlerde kal ertesi günü evine dönersin canım ,hastaneden kayınvalidenlere ordanda eve gidersen dinlenmemiş olursun en azından bir gece kal derim benyinede sen bilirsin canım nasıl rahat edeceksen öyle yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?