hehh işte öyle yaparsın canım, kayınvalidenler sana değer veriyorlar, yanlış hatırlamıyorsam seni sevdiklerini söylemiştin :44: orda daha rahat edersin yemeğin bile ayağına geliraslında dediğin doğru canım ama eşim zaten yarın için izin alacak bide salı izin alırsa bize izin az kalıyo çünkü hep senelik izininden gidiyo acaba salı sabahı mı gelsem eve eşimde beni bırakır işe gider bak bu hiç gelmemişti aklıma :26:
hehh işte öyle yaparsın canım, kayınvalidenler sana değer veriyorlar, yanlış hatırlamıyorsam seni sevdiklerini söylemiştin :44: orda daha rahat edersin yemeğin bile ayağına gelir
hayırlı pazarlar nasılsınız
ohh ne güzel ,allah razı olsun böyle insanlardan ..ayy evet canım yaa
allahıma şükür çok iyi insanlar bana hiç iş yaptırmaz bulaşık bilee ben de hepsini severim
sana daa iyi pazarlar ben iyiyim sen
pınar yarın büyük gün hayırlısı olsun benim de sana tavsiyem fazla su içme bende son transferimdeçok içmişim suyu 10 dk.bir tuvalete çıktım eve geldim aynen devam etti bide hastanede çok üşümüştüm onun için çok sıkışma derim.Donmuşlar yarın mı çözülecek
çok şükür iyim birazdan gezmeye çıkacağız epeydir eşimin işi dolayısıyla bişeyler yapamıyorduk çok şükür bu gün fırsat bulduk
dosatlar sağolsunbaşınız sağolsun nurcan allah rahmet etsin yaşlımıydı bari
dosatlar sağolsun
80 yaşlarındaydı
senin aşamalarını merakla takip ediyorum benimde 2 donmuşum var 5.gün ama korkuyorum benimkilerden pek ümidim yok daha önce 3 tanesini çözdürdüler ama dönmemişler dr.yine deneriz diyor yani ilaca başlarımda yarım kalır diye korkuyorum
yok canım onlar öle oldu diye bunlar öle olmaz yaa gerçi sana diyorum ama ben de korkuyoprum o kadar ilaç kullandım
ben allahın izniyle senden umutluyum inşallah olacak bu sefer bak tuğba ve leydininki donmuşlarla olmuş hayırlısı olacak inşallah
ah ah aklıma edeyim benim son transferimdede 4 ebriyom kalmıştı tutacağından okadar emindimki dondurtmadım şimdi 2 taneciğin gözüne bakıyorum salaklık işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?