Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

hehh işte öyle yaparsın canım, kayınvalidenler sana değer veriyorlar, yanlış hatırlamıyorsam seni sevdiklerini söylemiştin :44: orda daha rahat edersin yemeğin bile ayağına gelir

hehh işte öyle yaparsın canım, kayınvalidenler sana değer veriyorlar, yanlış hatırlamıyorsam seni sevdiklerini söylemiştin :44: orda daha rahat edersin yemeğin bile ayağına gelir

ayy evet canım yaa
allahıma şükür çok iyi insanlar bana hiç iş yaptırmaz bulaşık bilee ben de hepsini severim

pınar yarın büyük gün hayırlısı olsun benim de sana tavsiyem fazla su içme bende son transferimdeçok içmişim suyu 10 dk.bir tuvalete çıktım eve geldim aynen devam etti bide hastanede çok üşümüştüm onun için çok sıkışma derim.Donmuşlar yarın mı çözülecek

evet ayşe ben de akıllandım artık hatta hiç içmicem zaten heyecandan geliyoo ogün hemşireye sordum ne zaman çözülecek diye ben pek bilmiyorum dedi sabah gidince öğrenecez 12 de transferim var sanırım bugün çözülecekler

senin aşamalarını merakla takip ediyorum benimde 2 donmuşum var 5.gün ama korkuyorum benimkilerden pek ümidim yok daha önce 3 tanesini çözdürdüler ama dönmemişler dr.yine deneriz diyor yani ilaca başlarımda yarım kalır diye korkuyorum

yok canım onlar öle oldu diye bunlar öle olmaz yaa gerçi sana diyorum ama ben de korkuyoprum o kadar ilaç kullandım

ah ah aklıma edeyim benim son transferimdede 4 ebriyom kalmıştı tutacağından okadar emindimki dondurtmadım şimdi 2 taneciğin gözüne bakıyorum salaklık işte

ben çıkıyorum eşim hala uyuyo çok acıktım daha kahvaltı yapmadık yüzüne su mu döksem acabaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…