ödü mödü kaparr allah korun yapmaaben çıkıyorum eşim hala uyuyo çok acıktım daha kahvaltı yapmadık yüzüne su mu döksem acabaa
selam arkadaşlar :))
ben çıkıyorum eşim hala uyuyo çok acıktım daha kahvaltı yapmadık yüzüne su mu döksem acabaa
ödü mödü kaparr allah korun yapmaa
a.s hoşgeldin ..damdan düşer gibi geldinn bir tanıt kendini bakalım :94::94:selam arkadaşlar :))
yaneeeeaklı gider yazıkkkk naparım sonraaaa
yok haberim..doğumun ertesi günü aramıştım bende .cenazeden dolayı arıyamadım bir dahanurcan ipekten haberin varmı oğlu çıkmışmı hastaneden
başınız sağolsun canımm...gitmemekle iyi etmişsin azıcık dinlen çapanın yorgunluğu yetimiştir zaten sana..evet minik zillim gösterdi sonundaherkese merhabalaaarr diyecemm amaaa kimsecikler yokk
ben cuma gününden beri evdeyim çapaya gitmedik cenazemiz vardı eşimin amca hanımı vefat etti 2 gündür cenaze evindeydik bugün gidemedim çok yorgunum
tubişimin zilli kızıı sonunda göstermiş lokumunu
tubişim hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına aldığın günleride görürsün inşallah
bu hale getirenler utansın
gerek kalmaz inşallah birdahaki tedaviye allah yardımcın olsun ilk 2,3 saat kalkmamaya çalış çok sıkışırsanda sürgü iste gerçi ben sürgüye yapamamıştım yavaş yavaş lavaboya gidip ayakta yapmıştımkız suya falan gerek yok zaten geçen seferde hiç içmedim kii ama 5 6 kere girdim wc ye heyecandan geliyoo bidee ben istanbulun bi ucundayım hastane diğer ucunda yolda geliyo daha bu sefer 3 saat yatacam baaneeesonra kayınvalideme gidip yatacam geceye doğru da anca dönerim bu sefer hep yatmayı düşünüyorum çünkü artık çokkk bunaldım belkide bidaha tedavi falan da olmayız
inşallahhh dualarım tüm isteyenlerleinşallah bizde onlar kadar şanslı oluruz
canooooooooooomm hoşbulduk dostum nabersinBenimm soytariii arkidişim gelmiş hoşgelmiş sefalar getirmişş..sohbetini özledimm tubişim iyiki geldinn
bende kalabalık olur telaşlı olurlar diye doğumdan bir gün önce konuştum daha sonrada arayamadım ayıp oldu vallayok haberim..doğumun ertesi günü aramıştım bende .cenazeden dolayı arıyamadım bir daha
herkeze selamlarrrrrrrrrrrrr
nasılsınız bakim ben gelmeyeli özledim sizleri yaaaa
herkeze selamlarrrrrrrrrrrrr
nasılsınız bakim ben gelmeyeli özledim sizleri yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?