Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

Benimm soytariii arkidişim gelmiş hoşgelmiş sefalar getirmişş ..sohbetini özledimm tubişim iyiki geldinn

başınız sağolsun canımm...gitmemekle iyi etmişsin azıcık dinlen çapanın yorgunluğu yetimiştir zaten sana..evet minik zillim gösterdi sonunda .amin canımm allah razı olsun allah tez zamanda sanada nasip etsin inşallah
bu hale getirenler utansın

gerek kalmaz inşallah birdahaki tedaviye allah yardımcın olsun ilk 2,3 saat kalkmamaya çalış çok sıkışırsanda sürgü iste gerçi ben sürgüye yapamamıştım yavaş yavaş lavaboya gidip ayakta yapmıştım

inşallah bizde onlar kadar şanslı oluruz
inşallahhh dualarım tüm isteyenlerle

tuğbaa hoşgeldinnn canım ben de senin gibi dondurulmuş transferi yaptırıyorum yarın 12 de inşaallah seni gibi hamile kalırım

ayyy tam ben çıkacakkene topik hareketlenmeye başladı yoksa eşimi uyandırmasammı yarın sabaha kadar uyusun muu

yok haberim..doğumun ertesi günü aramıştım bende .cenazeden dolayı arıyamadım bir daha
bende kalabalık olur telaşlı olurlar diye doğumdan bir gün önce konuştum daha sonrada arayamadım ayıp oldu valla hattımı kapattırdım pzts yeni hat açtırıp ararım artık

nurcanım başın soalsun canım ALLAH mekanını cennet eylesin.....

tubişim canım kızımın arkadaşınıda getirmişsin MERVE çok sevindi......

bebek canım yarın transferin varmış bu sefer RABBİM meleğine kavuştursun canım bak şansına şuan dondurulmuşlarla hamile kalan 2 arkadaşın yanında acaba bu bir işretmi......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…