Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

sağol tubişim eş dost sağolsun ..yaşlı bir insandı ama ölümüne herkes çok üzüldü iyi biriydi mekeanı cennet olsun

canooooooooooomm hoşbulduk dostum nabersin
ne olsun kuzuu bildiğin gibii

herkeze selamlarrrrrrrrrrrrr

Nasılsınız bakim ben gelmeyeli özledim sizleri yaaaa
hoşgeldin prensesimmm

ayyy tam ben çıkacakkene topik hareketlenmeye başladı yoksa eşimi uyandırmasammı yarın sabaha kadar uyusun muu
bırak uyusunn uyandırmaaa

tuğbaa hoşgeldinnn canım ben de senin gibi dondurulmuş transferi yaptırıyorum yarın 12 de inşaallah seni gibi hamile kalırım
inşallah canım çok dua ediccem senin için..senden sonra sırasıyla nurcanım sevom şifam tarfilim fatoşum kıvanç kamer bekleyen herkesten hayırlı haberler alalım inşallahhhhhhhh ama lütfen çok dikkat et doktorların günlük yaşamına devam et demesine aldırma embriyolar tutmazsa bile hemen düşmüyormuş vücutta eriyerek yok oluyomuş bak benimki geç tutunmuş son hafta yani ona gçre yediklerine dikkat et mümkün oldukça yatt en azından ilk haftası yatarak geçir arada kalk yavaşça dolaş tabi ama ilk üç gün lütfeeeeeeeeeennnn
herkeze selamlarrrrrrrrrrrrr

nasılsınız bakim ben gelmeyeli özledim sizleri yaaaa
oooooşgeldin beaaa özlettin hakikaten

herkese selamlarrr

kimlerii görüyorummm pazar pzarrr bacılarım hep buradaaa

leydim hoşgeldin canım nasılsın nerelerdesin özledik vallaa yaa

nurcikkk başınız sağolsun canım gençmiydi vefat eden hastamıydı allah taksiratını affetsin

mantarlı tuğbişşşş pınar ayşe

bende kalabalık olur telaşlı olurlar diye doğumdan bir gün önce konuştum daha sonrada arayamadım ayıp oldu valla Hattımı kapattırdım pzts yeni hat açtırıp ararım artık
hayırdır caniş niden kapattın hattınıı :44:

sağol canım dostlar sağolsun

oğğğğğğ pazar pazar bu ne kalabalık böyle:81::81::81:
mangal yapcez annem z sonraondan toplandık kap gel mangal kömürünü haydeeeeeeeee
nurcanım başın soalsun canım ALLAH mekanını cennet eylesin.....

tubişim canım kızımın arkadaşınıda getirmişsin MERVE çok sevindi......
senin o mervişinin kukusunu varyaaaaaaa hırrrrrrr yesin teyzesi onun o minik ellerini pamuğum benimmm
sağol tubişim eş dost sağolsun ..yaşlı bir insandı ama ölümüne herkes çok üzüldü iyi biriydi mekeanı cennet olsun
ölümün adı soğuktur yaşlıda olsa gençte olsa e sizninkide büyük ölüm allah rahmet eylesin yakınlarına sabır versin gönderiverdim bi fatiha rahmetli teyzeme

ayy evet leydimm canım sen de dondurulmuşlarla hamile kalmıştın dimi bana eğer yaşarlarsa 2 tane konacak inşş sizin gibi ben hamile kalırım 3 kişi oluruz

hoşbulduk canlarıııım vallahi çok özledim sizleri yawwwwww ......

çok güzel bir istanbul günü harika bir hava var ailece bahçede çardakta kahvaltımızı yaptık eşimin işleri var onları halledip beni almaya gelicek sonrada kısmetse bugün kızımın beşiğini alıcaz kızlar heyecandan uyku tutmadı bugece RABBİM bu mutluluğu hepinize tattırsın inş.....

ayyy keşke dilek tutsaymışım tüh beeee az önce içimden geçirdim sevoda olsaydı diye hoşgeldin yavrusss şşşşt mantarlarıma laf etme kız

hayırdır caniş niden kapattın hattınıı :44:
ben trcelden aveaya geçmiştim geçen ay güya 1000 dk 1000 sms 35 tl ydi bolca sms attım çok konuşmadığım halde 136 tl geldi bende şok geçirdim avedançalışan yakın dostum dönen içkağıttan bahsedince çıkmalıyım hemen dedim zaten numaramıda değişmek işstiyodum tek taraflı kapattırdım yarın tamamen kapattırıp yeni bir hatta geçiş yapıcam valla sülaleme sövmüş gibi oldu bu avea benim içime oturdu eşimi başka hatunla üst üste görsem bu kadar içim acımazdı

ayy evet leydimm canım sen de dondurulmuşlarla hamile kalmıştın dimi bana eğer yaşarlarsa 2 tane konacak inşş sizin gibi ben hamile kalırım 3 kişi oluruz

inş canım sana özellikle bu gece dua edicem canım .... kaçoncı gün embriyosu transfer edicekler benim kızım 3. gün embriyosuydu ve tek embriyo transfer edildi çok şükür kızım şuan benimle tek çift farketmiyo yeter ki RABBİM ol desin...

amanınnn sevo bacımda gelmiş ne ara geldin kız görmedim seni iyki geldin sende hgoşgeldinn
Sağol sevom dostlar sağolsun 80 yaşlarındaydı iyi insandı mekanı cennet olsun bu arada eltimin babaannesi oluyo eltim çok seviyordu onu dün devamlı bayılıp durdu .

Mantarlı tubişş demek heee allasen

amiiiinnn seninde mutluluğun daimi olsun canımmm gerçekten hak ettin bu özel günlerin tadını çıkar

sevoo sen nabersin canım
kıxzlar duruda bizler gibi pes demiş galiba göremedim onu bi kaç gündür

kız sus ağzından yel alsınn amann şakası bile kötüüü deme ölee
ben eşimi öle görsem sanırım sakat bırakırım

ohanziyoo kazıkçiyoo bu aviyoo.allah canını alasiyoooo

bana 5 dk müsade bugün burada psrti ismi vermem sakıncalı olabilir bilmemne partisinin mitingi var aklım herifimde bi yoklayayım geliyorum az sonra gitmeyin bi yere heeeeee

hoşgeldin kuzuuuuuummm canım nasıl özledim anlatamam..... sen neler yapıyosun bakalım canım çalışmalar tam gaz devam ediyomu.......

sevoo sen nabersin canım
kıxzlar duruda bizler gibi pes demiş galiba göremedim onu bi kaç gündür

iyyim canım biraz yorgun hissediyorum kendimi elim kalkmıyo bi işe üstün körü işleri yaptım oturdum işte duru gelsede günaydın iyi akşamlar diyebiliyo canım ölece çıkıyo yoğun sanırım

bu arada kızlar salı günü histeroskopi olucam bu ay tedavi yokken böğürtlen kökünüde kullanıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…