sağol tubişim eş dost sağolsun ..yaşlı bir insandı ama ölümüne herkes çok üzüldü iyi biriydi mekeanı cennet olsunbaşınız sağolsun canımm...gitmemekle iyi etmişsin azıcık dinlen çapanın yorgunluğu yetimiştir zaten sana..evet minik zillim gösterdi sonunda.amin canımm allah razı olsun allah tez zamanda sanada nasip etsin inşallah
Gerek kalmaz inşallah birdahaki tedaviye allah yardımcın olsun ilk 2,3 saat kalkmamaya çalış çok sıkışırsanda sürgü iste gerçi ben sürgüye yapamamıştım yavaş yavaş lavaboya gidip ayakta yapmıştım
Inşallahhh dualarım tüm isteyenlerle
ne olsun kuzuu bildiğin gibiicanooooooooooomm hoşbulduk dostum nabersin
hoşgeldin prensesimmmherkeze selamlarrrrrrrrrrrrr
Nasılsınız bakim ben gelmeyeli özledim sizleri yaaaa
bırak uyusunn uyandırmaaaayyy tam ben çıkacakkene topik hareketlenmeye başladı yoksa eşimi uyandırmasammı yarın sabaha kadar uyusun muu
inşallah canım çok dua ediccem senin için..senden sonra sırasıyla nurcanım sevom şifam tarfilim fatoşum kıvanç kamer bekleyen herkesten hayırlı haberler alalım inşallahhhhhhhh ama lütfen çok dikkat et doktorların günlük yaşamına devam et demesine aldırma embriyolar tutmazsa bile hemen düşmüyormuş vücutta eriyerek yok oluyomuş bak benimki geç tutunmuş son hafta yani ona gçre yediklerine dikkat et mümkün oldukça yatt en azından ilk haftası yatarak geçir arada kalk yavaşça dolaş tabi ama ilk üç gün lütfeeeeeeeeeennnntuğbaa hoşgeldinnn canım ben de senin gibi dondurulmuş transferi yaptırıyorum yarın 12 de inşaallah seni gibi hamile kalırım
oooooşgeldin beaaa özlettin hakikatenherkeze selamlarrrrrrrrrrrrr
nasılsınız bakim ben gelmeyeli özledim sizleri yaaaa
hayırdır caniş niden kapattın hattınıı :44:bende kalabalık olur telaşlı olurlar diye doğumdan bir gün önce konuştum daha sonrada arayamadım ayıp oldu vallaHattımı kapattırdım pzts yeni hat açtırıp ararım artık
sağol canım dostlar sağolsunnurcanım başın soalsun canım allah mekanını cennet eylesin.....
Tubişim canım kızımın arkadaşınıda getirmişsin merve çok sevindi......
Bebek canım yarın transferin varmış bu sefer rabbim meleğine kavuştursun canım bak şansına şuan dondurulmuşlarla hamile kalan 2 arkadaşın yanında acaba bu bir işretmi......
mangal yapcez annem z sonraondan toplandık kap gel mangal kömürünü haydeeeeeeeeeoğğğğğğ pazar pazar bu ne kalabalık böyle:81::81::81:
senin o mervişinin kukusunu varyaaaaaaa hırrrrrrr yesin teyzesi onun o minik ellerini pamuğum benimmmnurcanım başın soalsun canım ALLAH mekanını cennet eylesin.....
tubişim canım kızımın arkadaşınıda getirmişsin MERVE çok sevindi......
ölümün adı soğuktur yaşlıda olsa gençte olsa e sizninkide büyük ölüm allah rahmet eylesin yakınlarına sabır versin gönderiverdim bi fatiha rahmetli teyzemesağol tubişim eş dost sağolsun ..yaşlı bir insandı ama ölümüne herkes çok üzüldü iyi biriydi mekeanı cennet olsun
nurcanım başın soalsun canım ALLAH mekanını cennet eylesin.....
tubişim canım kızımın arkadaşınıda getirmişsin MERVE çok sevindi......
bebek canım yarın transferin varmış bu sefer RABBİM meleğine kavuştursun canım bak şansına şuan dondurulmuşlarla hamile kalan 2 arkadaşın yanında acaba bu bir işretmi......
herkese selamlarrr
kimlerii görüyorummm pazar pzarrrbacılarım hep buradaaa
leydim hoşgeldin canım nasılsın nerelerdesin özledik vallaa yaa
nurcikkk başınız sağolsun canım gençmiydi vefat eden hastamıydı allah taksiratını affetsin
mantarlı tuğbişşşşpınar ayşe
ben trcelden aveaya geçmiştim geçen ay güya 1000 dk 1000 sms 35 tl ydi bolca sms attım çok konuşmadığım halde 136 tl geldi bende şok geçirdim avedançalışan yakın dostum dönen içkağıttan bahsedince çıkmalıyım hemen dedim zaten numaramıda değişmek işstiyodum tek taraflı kapattırdım yarın tamamen kapattırıp yeni bir hatta geçiş yapıcam valla sülaleme sövmüş gibi oldu bu avea benim içime oturdu eşimi başka hatunla üst üste görsem bu kadar içim acımazdıhayırdır caniş niden kapattın hattınıı :44:
ayy evet leydimm canım sen de dondurulmuşlarla hamile kalmıştın dimibana eğer yaşarlarsa 2 tane konacak inşş sizin gibi ben hamile kalırım 3 kişi oluruz
amanınnn sevo bacımda gelmiş ne ara geldin kız görmedim seni iyki geldin sende hgoşgeldinnherkese selamlarrr
kimlerii görüyorummm pazar pzarrrBacılarım hep buradaaa
Leydim hoşgeldin canım nasılsın nerelerdesin özledik vallaa yaa
nurcikkk başınız sağolsun canım gençmiydi vefat eden hastamıydı allah taksiratını affetsin
mantarlı tuğbişşşşPınar ayşe
hoşbulduk canlarıııım vallahi çok özledim sizleri yawwwwww ......
çok güzel bir istanbul günü harika bir hava var ailece bahçede çardakta kahvaltımızı yaptık eşimin işleri var onları halledip beni almaya gelicek sonrada kısmetse bugün kızımın beşiğini alıcaz kızlar heyecandan uyku tutmadı bugece RABBİM bu mutluluğu hepinize tattırsın inş.....
ölümün adı soğuktur yaşlıda olsa gençte olsa e sizninkide büyük ölüm allah rahmet eylesin yakınlarına sabır versin gönderiverdim bi fatiha rahmetli teyzeme
ayyy keşke dilek tutsaymışım tüh beeee az önce içimden geçirdim sevoda olsaydı diye hoşgeldin yavrusss şşşşt mantarlarıma laf etme kız
ben trcelden aveaya geçmiştim geçen ay güya 1000 dk 1000 sms 35 tl ydi bolca sms attım çok konuşmadığım halde 136 tl geldi bende şok geçirdim avedançalışan yakın dostum dönen içkağıttan bahsedince çıkmalıyım hemen dedim zaten numaramıda değişmek işstiyodum tek taraflı kapattırdım yarın tamamen kapattırıp yeni bir hatta geçiş yapıcam valla sülaleme sövmüş gibi oldu bu avea benim içime oturdu eşimi başka hatunla üst üste görsem bu kadar içim acımazdı
ohanziyoo kazıkçiyoo bu aviyoo.allah canını alasiyooooayyy keşke dilek tutsaymışım tüh beeee az önce içimden geçirdim sevoda olsaydı diye hoşgeldin yavrusss şşşşt mantarlarıma laf etme kız
ben trcelden aveaya geçmiştim geçen ay güya 1000 dk 1000 sms 35 tl ydi bolca sms attım çok konuşmadığım halde 136 tl geldi bende şok geçirdim avedançalışan yakın dostum dönen içkağıttan bahsedince çıkmalıyım hemen dedim zaten numaramıda değişmek işstiyodum tek taraflı kapattırdım yarın tamamen kapattırıp yeni bir hatta geçiş yapıcam valla sülaleme sövmüş gibi oldu bu avea benim içime oturdu eşimi başka hatunla üst üste görsem bu kadar içim acımazdı
herkese selamlarrr
kimlerii görüyorummm pazar pzarrrbacılarım hep buradaaa
leydim hoşgeldin canım nasılsın nerelerdesin özledik vallaa yaa
mantarlı tuğbişşşşpınar ayşe
ohanziyoo kazıkçiyoo bu aviyoo.allah canını alasiyoooo
bana 5 dk müsade bugün burada psrti ismi vermem sakıncalı olabilir bilmemne partisinin mitingi var aklım herifimde bi yoklayayım geliyorum az sonragitmeyin bi yere heeeeee
sevoo sen nabersin canım
kıxzlar duruda bizler gibi pes demiş galiba göremedim onu bi kaç gündür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?