Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

canım benim allah razı olsun ne muradın varsa versin inş..5. gün emb. canım benimkiler

canım demek histeroskopi olucan o nedemek canım ben yaptırmadım da bilmiyorum inş. güzel sonuçlar alırsın...... dualarım seninle....

histeroskopi olacan demek..fiyatı ne kadar öğrendinizmi özeldemi olacak sevo

kedersiz canım başınız sağolsunnn
bebekdls canım her şey güzel olsun inşşşşş ezan okunuyor ezan hürmetine inşş aramıza dönersinn

hoşgeldin kuzuuuuuummm canım nasıl özledim anlatamam..... sen neler yapıyosun bakalım canım çalışmalar tam gaz devam ediyomu.......

demek beşik alıcakksınızz ayy canımmm sonunda hayırlısıyla bunları yaşıyosun darısı başımıza

canım moladayız zorunlu mola adetliyim ondan sonrada histerospide sanırım hemen yapamayız yaniii kuduruklardayımmm ateşle yaklaşma levhası taşıcamm bu gidişlee

Yaseminim bugün mervenin beşiğini alıyorsunuz demek ne güzell hayırlı olsun inşallah sağlıkla gelsin kaç haftan kaldı canım o gün telefonda erken alabilirler demiştinde ...bu arada göbüşün resmini hiç göstermnedin bizlere teesüflerimi gönderdim bilee

allahtan cigara içmiyon volkan gibi patlardın yohsamm

canım inş en kısa zamanda sizlerde bu mutluluğu yaşarsınız.... sevo sendeki ateşi biraz banada gönder canım yaaa bendede ateşin a sı yok.. inş. doğumdan sonra normala dönerim.. yoksa benim koca isyan bayrağını çekeecek...

seyhan fiyat ne kadar oluyor

600 civarı dedi bende tamam dedim bi kısmını sgk karşılıyomuş zaten

canım demek histeroskopi olucan o nedemek canım ben yaptırmadım da bilmiyorum inş. güzel sonuçlar alırsın...... dualarım seninle....

evet canım çok sağolasınnn rahmime kamera sokucaklar polip yada perde falan varsa temizleyecekler falan filan genel anestezili 45 dakikalık bir operasyonmuş bakalımm

kedersiz canım başınız sağolsunnn
bebekdls canım her şey güzel olsun inşşşşş ezan okunuyor ezan hürmetine inşş aramıza dönersinn

aminnn canım benim kızlar hepinize çok teşşekür ediyorum hepinizi o güzel yanaklarından öpüyorum inan ki çok moral oldunuz hepiniz şimdi heyecan bastı beni işte piğe girene kadar yoktu bianda içime heves geldii umut geldii

kız sus ağzından yel alsınn amann şakası bile kötüüü deme ölee
ben eşimi öle görsem sanırım sakat bırakırım
yazık kız adamıma yapsın benden hayır yok bundan gayrı

ohanziyoo kazıkçiyoo bu aviyoo.allah canını alasiyoooo

canımm inşallah güzel sonuçlar alırsın sonuçları nasıl geçtiğini vs yaz mutlaka

ben burdayımmm ...hangi parti olduğunu anladım galibaa :112:
ne anladıysan artık şşşştt sus kız uyarı falan almayalım şimdi

saol canım benimmm..... canoım ultrasona göre 35 haftalık gözüküyom tarın kontrolüm var yarın doktorum la iyice konuşucam doktor bu ay sonu yada temmuz başı demişti bakalım..... hayoırlısıyla vakti saatinde gelir inş. MERVE hanım..... canım eşim foto makinesini akşam getirdi anca eve ... şu beşiği alalım beşiğin yanında foto çelilmek istiyorum kızımın beşiğiyle benim göbüşü beraber görürsünüz olmazmı canım az daha sabret bugün yarın yüklerim....

histeroskopi olacan demek..fiyatı ne kadar öğrendinizmi özeldemi olacak sevo

evet canım 600 gibi dedi özelde canım kendi doktorum yapacak bakalım

allahtan cigara içmiyon volkan gibi patlardın yohsamm

sormaaa bavcımmm yaaa

ahh canımm sen hayoırlısıyla doğumunu yap lohusalık bitsin ateşlenirsin merak etmeee

siz inanmazsınız ma aben söilicem yinede banada bişiler oldu hatunlar tık yok istemiyorum isteyemiyourm tamam mantardan yasak zaten ama oynaşasın bile yok yazık bizimki o bayrağı çoktan çekmiş durumda ayıptır sölemesi 10 dklık uykuya dalsa kamyonlar devriliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…