ben burdayımmm ...hangi parti olduğunu anladım galibaa :112:bana 5 dk müsade bugün burada psrti ismi vermem sakıncalı olabilir bilmemne partisinin mitingi var aklım herifimde bi yoklayayım geliyorum az sonragitmeyin bi yere heeeeee
inş canım sana özellikle bu gece dua edicem canım .... kaçoncı gün embriyosu transfer edicekler benim kızım 3. gün embriyosuydu ve tek embriyo transfer edildi çok şükür kızım şuan benimle tek çift farketmiyo yeter ki RABBİM ol desin...
iyyim canım biraz yorgun hissediyorum kendimi elim kalkmıyo bi işe üstün körü işleri yaptım oturdum işteduru gelsede günaydın iyi akşamlar diyebiliyo canım ölece çıkıyo yoğun sanırım
bu arada kızlar salı günü histeroskopi olucambu ay tedavi yokken böğürtlen kökünüde kullanıcam
histeroskopi olacan demek..fiyatı ne kadar öğrendinizmi özeldemi olacak sevoiyyim canım biraz yorgun hissediyorum kendimi elim kalkmıyo bi işe üstün körü işleri yaptım oturdum işteDuru gelsede günaydın iyi akşamlar diyebiliyo canım ölece çıkıyo yoğun sanırım
bu arada kızlar salı günü histeroskopi olucamBu ay tedavi yokken böğürtlen kökünüde kullanıcam
hoşgeldin kuzuuuuuummm canım nasıl özledim anlatamam..... sen neler yapıyosun bakalım canım çalışmalar tam gaz devam ediyomu.......
canım benim allah razı olsun ne muradın varsa versin inş..5. gün emb. canım benimkiler
pınar histeroskopide tüplerinde ne durumda olduğuna bakıla biliniyormu
allahtan cigara içmiyon volkan gibi patlardın yohsammdemek beşik alıcakksınızz ayy canımmm sonunda hayırlısıyla bunları yaşıyosun darısı başımıza
Canım moladayız zorunlu mola adetliyimOndan sonrada histerospide sanırım hemen yapamayız yaniii kuduruklardayımmm ateşle yaklaşma levhası taşıcamm bu gidişlee
demek beşik alıcakksınızz ayy canımmm sonunda hayırlısıyla bunları yaşıyosun darısı başımıza
canım moladayız zorunlu mola adetliyimondan sonrada histerospide sanırım hemen yapamayız yaniii kuduruklardayımmm ateşle yaklaşma levhası taşıcamm bu gidişlee
seyhan fiyat ne kadar oluyor
canım demek histeroskopi olucan o nedemek canım ben yaptırmadım da bilmiyorum inş. güzel sonuçlar alırsın...... dualarım seninle....
onu bilmiyorum ama sanmıyorum sadece rahim içi görüntüleniyo
kedersiz canım başınız sağolsunnn
bebekdls canım her şey güzel olsun inşşşşş ezan okunuyor ezan hürmetine inşş aramızadönersinn
yazık kız adamıma yapsın benden hayır yok bundan gayrıkız sus ağzından yel alsınnamann şakası bile kötüüü deme ölee
ben eşimi öle görsem sanırım sakat bırakırım
ohanziyoo kazıkçiyoo bu aviyoo.allah canını alasiyoooo
canımm inşallah güzel sonuçlar alırsın sonuçları nasıl geçtiğini vs yaz mutlakaiyyim canım biraz yorgun hissediyorum kendimi elim kalkmıyo bi işe üstün körü işleri yaptım oturdum işteduru gelsede günaydın iyi akşamlar diyebiliyo canım ölece çıkıyo yoğun sanırım
bu arada kızlar salı günü histeroskopi olucambu ay tedavi yokken böğürtlen kökünüde kullanıcam
ne anladıysan artık şşşştt sus kız uyarı falan almayalım şimdiben burdayımmm ...hangi parti olduğunu anladım galibaa :112:
Yaseminim bugün mervenin beşiğini alıyorsunuz demek ne güzell hayırlı olsun inşallah sağlıkla gelsin kaç haftan kaldı canım o gün telefonda erken alabilirler demiştinde ...bu arada göbüşün resmini hiç göstermnedin bizlere teesüflerimi gönderdim bilee
histeroskopi olacan demek..fiyatı ne kadar öğrendinizmi özeldemi olacak sevo
allahtan cigara içmiyon volkan gibi patlardın yohsamm
canım inş en kısa zamanda sizlerde bu mutluluğu yaşarsınız.... sevo sendeki ateşi biraz banada gönder canım yaaa bendede ateşin a sı yok.. inş. doğumdan sonra normala dönerim.. yoksa benim koca isyan bayrağını çekeecek...
siz inanmazsınız ma aben söilicem yinede banada bişiler oldu hatunlar tık yok istemiyorum isteyemiyourm tamam mantardan yasak zaten ama oynaşasın bile yok yazık bizimki o bayrağı çoktan çekmiş durumda ayıptır sölemesi 10 dklık uykuya dalsa kamyonlar devriliyocanım inş en kısa zamanda sizlerde bu mutluluğu yaşarsınız.... sevo sendeki ateşi biraz banada gönder canım yaaa bendede ateşin a sı yok.. inş. doğumdan sonra normala dönerim.. yoksa benim koca isyan bayrağını çekeecek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?