temem temem sustumm :93::93::93:yazık kız adamıma yapsın benden hayır yok bundan gayrı
Canımm inşallah güzel sonuçlar alırsın sonuçları nasıl geçtiğini vs yaz mutlaka
ne anladıysan artık şşşştt sus kız uyarı falan almayalım şimdi
tamam merakla bekliyoruzz fotolarıısaol canım benimmm..... Canoım ultrasona göre 35 haftalık gözüküyom tarın kontrolüm var yarın doktorum la iyice konuşucam doktor bu ay sonu yada temmuz başı demişti bakalım..... Hayoırlısıyla vakti saatinde gelir inş. Merve hanım..... Canım eşim foto makinesini akşam getirdi anca eve ... şu beşiği alalım beşiğin yanında foto çelilmek istiyorum kızımın beşiğiyle benim göbüşü beraber görürsünüz olmazmı canım az daha sabret bugün yarın yüklerim....
güle güleeee hayırlı olsun şimdiden bebitomuz mışıl mışıl uyusun içinde inşallah ayyy ne tatlı heyecan vardor sizde şimdi allah bizlerede göstersin o günleri inşallahkızlar eşim geldi ben çıkıyorum kızımızın beşiğini almaya gidicez hazırlanayım hepinizi öpüyorum
aminnn canım benim kızlar hepinize çok teşşekür ediyorum hepinizi o güzel yanaklarından öpüyorum inan ki çok moral oldunuz hepiniz şimdi heyecan bastı beni işte piğe girene kadar yoktu bianda içime heves geldii umut geldii
yazık kız adamıma yapsın benden hayır yok bundan gayrı
canımm inşallah güzel sonuçlar alırsın sonuçları nasıl geçtiğini vs yaz mutlaka
ne anladıysan artık şşşştt sus kız uyarı falan almayalım şimdi
saol canım benimmm..... canoım ultrasona göre 35 haftalık gözüküyom tarın kontrolüm var yarın doktorum la iyice konuşucam doktor bu ay sonu yada temmuz başı demişti bakalım..... hayoırlısıyla vakti saatinde gelir inş. MERVE hanım..... canım eşim foto makinesini akşam getirdi anca eve ... şu beşiği alalım beşiğin yanında foto çelilmek istiyorum kızımın beşiğiyle benim göbüşü beraber görürsünüz olmazmı canım az daha sabret bugün yarın yüklerim....
iktidarsızmı oldun kızzzsiz inanmazsınız ma aben söilicem yinede banada bişiler oldu hatunlar tık yok istemiyorum isteyemiyourm tamam mantardan yasak zaten ama oynaşasın bile yok yazık bizimki o bayrağı çoktan çekmiş durumda ayıptır sölemesi 10 dklık uykuya dalsa kamyonlar devriliyo
GÜLE GÜLE CANIMM ,İYİ GEZMLERkızlar eşim geldi ben çıkıyorum kızımızın beşiğini almaya gidicez hazırlanayım hepinizi öpüyorum
hade iyisinnneşim kahvaltı hazırladı beni çağarıyohepinize iyi günler öptümmm
oşgeldin gardaşım iyiki geldingeçmişe bakmadan daldımm gardaşımm başınız saolsunnnnn
anamm herkeş burdaaa beni bişi çekti yaneee
aaaa buldunuzmu evi ne zaman taşınıyonuzhatunlar banada müsade eşim gelmeden evi az toparlıyayım iyice pasaklı oldum valla taşınıcaz diye hiçbiş iş yapmadığım yetmezmiş gibi yatağımı bile toplamaktan aciz durumdaym
oooyy guzum gelmiş hoşgeldim bebimmmmgeçmişe bakmadan daldımm gardaşımm başınız saolsunnnnn
anamm herkeş burdaaa beni bişi çekti yaneee
he valla iktidar elden gitti adamım diyoki sen bendne gizli bişeymi yiyip içiyosun ne oldu sana böyle kapıyı açar açmaz üzerime atlardın aaah tubi ahhhiktidarsızmı oldun kızzzBen antidepresan kullandığımda böyle olmuştum hiç sokulasım bile yoktu dötümü dönüp uyuyordum eşim iktidarsız oldun çıktın başıma demiştii
aminnn canım benim kızlar hepinize çok teşşekür ediyorum hepinizi o güzel yanaklarından öpüyorum inan ki çok moral oldunuz hepiniz şimdi heyecan bastı beni işte piğe girene kadar yoktu bianda içime heves geldii umut geldii
evler hazır anahtar teslimi tayin dönemi bittikten sonra yapılıcak lojman olucak inşallah canımmaaaa buldunuzmu evi ne zaman taşınıyonuz
aman quızummm boşvirrr ya nasılsa akşam bi da yatılacakk amann salla g,tsinn bende örtüyü örtmedim kociş kursa gittii gelince yatacak akşam işe gidecekk amannnhatunlar banada müsade eşim gelmeden evi az toparlıyayım iyice pasaklı oldum valla taşınıcaz diye hiçbiş iş yapmadığım yetmezmiş gibi yatağımı bile toplamaktan aciz durumdaym
hade iyisinnngüle gülee afiyet olsun
oşgeldin gardaşım iyiki geldin
aaaa buldunuzmu evi ne zaman taşınıyonuz
oooyy guzum gelmiş hoşgeldim bebimmmm
he valla iktidar elden gitti adamım diyoki sen bendne gizli bişeymi yiyip içiyosun ne oldu sana böyle kapıyı açar açmaz üzerime atlardın aaah tubi ahhh
adamım dizlerinin üzerine kaçardı bendne şimdiyse ıııhhhh terledim ble diyemez oldum
e olacak okadar canım yavaş yavaş ağırlaşıyorsun artık isteksiz olman normaldir baksana yaseminde de istek yokmuş normaldir yane normall bunda da bir kulp bulup dert yapma kendineoooyy guzum gelmiş hoşgeldim bebimmmm
he valla iktidar elden gitti adamım diyoki sen bendne gizli bişeymi yiyip içiyosun ne oldu sana böyle kapıyı açar açmaz üzerime atlardın aaah tubi ahhh
adamım dizlerinin üzerine kaçardı bendne şimdiyse ıııhhhh terledim ble diyemez oldum
oooyy guzum gelmiş hoşgeldim bebimmmm
siz inanmazsınız ma aben söilicem yinede banada bişiler oldu hatunlar tık yok istemiyorum isteyemiyourm tamam mantardan yasak zaten ama oynaşasın bile yok yazık bizimki o bayrağı çoktan çekmiş durumda ayıptır sölemesi 10 dklık uykuya dalsa kamyonlar devriliyo
kızlar eşim geldi ben çıkıyorum kızımızın beşiğini almaya gidicez hazırlanayım hepinizi öpüyorum
eşim kahvaltı hazırladı beni çağarıyohepinize iyi günler öptümmm
canımm benimmmmm canınız sağ olsun boşver düşünme bunları şimdi herşey yerini bulur zamanlaşekerler bende adet oldun dünn
avm ye gittik rezil olduk bebe kucaktaa uyudu çılkı çıktı paşanınn bi araba şartt emme çok pahalı yaa biraz bakındık ama bekleyek napakk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?