Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

temem temem sustumm :93::93::93:

Sevo bacım inşallah bir sorun çıkmazzz bu operasyon sana şifa olur bebeğin sana tutunur artık :97::97:

tamam merakla bekliyoruzz fotolarıı

kızlar eşim geldi ben çıkıyorum kızımızın beşiğini almaya gidicez hazırlanayım hepinizi öpüyorum
güle güleeee hayırlı olsun şimdiden bebitomuz mışıl mışıl uyusun içinde inşallah ayyy ne tatlı heyecan vardor sizde şimdi allah bizlerede göstersin o günleri inşallah

ohh sonundaaa hevess kelimesini duydummm yaniii

tamam canım yazarım nasıl olduğunu

maşallah demek normal haftandan ileride gidiyosunn hayırlısıyla dediğin gibi vakti saatinde gelsinn

iktidarsızmı oldun kızzz Ben antidepresan kullandığımda böyle olmuştum hiç sokulasım bile yoktu dötümü dönüp uyuyordum eşim iktidarsız oldun çıktın başıma demiştii

kızlar eşim geldi ben çıkıyorum kızımızın beşiğini almaya gidicez hazırlanayım hepinizi öpüyorum
GÜLE GÜLE CANIMM ,İYİ GEZMLER

Son düzenleme:
hatunlar banada müsade eşim gelmeden evi az toparlıyayım iyice pasaklı oldum valla taşınıcaz diye hiçbiş iş yapmadığım yetmezmiş gibi yatağımı bile toplamaktan aciz durumdaym

eşim kahvaltı hazırladı beni çağarıyohepinize iyi günler öptümmm
hade iyisinnn güle gülee afiyet olsun

geçmişe bakmadan daldımm gardaşımm başınız saolsunnnnn

anamm herkeş burdaaa beni bişi çekti yaneee
oşgeldin gardaşım iyiki geldin

hatunlar banada müsade eşim gelmeden evi az toparlıyayım iyice pasaklı oldum valla taşınıcaz diye hiçbiş iş yapmadığım yetmezmiş gibi yatağımı bile toplamaktan aciz durumdaym
aaaa buldunuzmu evi ne zaman taşınıyonuz

geçmişe bakmadan daldımm gardaşımm başınız saolsunnnnn

anamm herkeş burdaaa beni bişi çekti yaneee
oooyy guzum gelmiş hoşgeldim bebimmmm
iktidarsızmı oldun kızzz Ben antidepresan kullandığımda böyle olmuştum hiç sokulasım bile yoktu dötümü dönüp uyuyordum eşim iktidarsız oldun çıktın başıma demiştii
he valla iktidar elden gitti adamım diyoki sen bendne gizli bişeymi yiyip içiyosun ne oldu sana böyle kapıyı açar açmaz üzerime atlardın aaah tubi ahhh
adamım dizlerinin üzerine kaçardı bendne şimdiyse ıııhhhh terledim ble diyemez oldum

şekerler bende adet oldun dünn
avm ye gittik rezil olduk bebe kucaktaa uyudu çılkı çıktı paşanınn bi araba şartt emme çok pahalı yaa biraz bakındık ama bekleyek napakk

ben hamiş halayı çekeceğimmmm heycanla bekliyorummm :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

aman quızummm boşvirrr ya nasılsa akşam bi da yatılacakk amann salla g,tsinn bende örtüyü örtmedim kociş kursa gittii gelince yatacak akşam işe gidecekk amannn
hade iyisinnn güle gülee afiyet olsun

oşgeldin gardaşım iyiki geldin

aaaa buldunuzmu evi ne zaman taşınıyonuz

hoşbuldummmm aşkitolarımmmmmmmm çikolatalarımmm:)))
napıyonuz bakım bensiz kaynatıonuzzzzzzzzz

e olacak okadar canım yavaş yavaş ağırlaşıyorsun artık isteksiz olman normaldir baksana yaseminde de istek yokmuş normaldir yane normall bunda da bir kulp bulup dert yapma kendine

oyy bebemmm geçer geçerr psikolojikk zilline bişi olacak die korkudan aklına bişi gelmiyokii

sen bileee tıksızsan iş yaş demek
abowww ilahi seni yaaa kamyon kalmadı ortalıkta devrile devrile

tamma canım güle güle şimdiden hayırlı olsun

eşim kahvaltı hazırladı beni çağarıyohepinize iyi günler öptümmm

afiyet oplsunnn ohh ne güzell hazır sofraya otur

şekerler bende adet oldun dünn
avm ye gittik rezil olduk bebe kucaktaa uyudu çılkı çıktı paşanınn bi araba şartt emme çok pahalı yaa biraz bakındık ama bekleyek napakk
canımm benimmmmm canınız sağ olsun boşver düşünme bunları şimdi herşey yerini bulur zamanla
ayy aklıma ne geldi biliymusun eskiden adet oldum deyince üzülme bi dahaki ay olur inşallah derdik bak yüce yaradan ne büyük şimdi bebeğin kucağında allahım hepimize yaşatsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…