Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

aman quızummm boşvirrr ya nasılsa akşam bi da yatılacakk amann salla g,tsinn bende örtüyü örtmedim kociş kursa gittii gelince yatacak akşam işe gidecekk amannn
yok anam ben osuruklu çarşafta yatamamm
e olacak okadar canım yavaş yavaş ağırlaşıyorsun artık isteksiz olman normaldir baksana yaseminde de istek yokmuş normaldir yane normall bunda da bir kulp bulup dert yapma kendine

yok dert ettiğim yokta herifime üzülüyorum yaaaaa

sen bileee tıksızsan iş yaş demek
abowww ilahi seni yaaa kamyon kalmadı ortalıkta devrile devrile
durum vahimbacıcım

şekerler bende adet oldun dünn
avm ye gittik rezil olduk bebe kucaktaa uyudu çılkı çıktı paşanınn bi araba şartt emme çok pahalı yaa biraz bakındık ama bekleyek napakk
oyy kıyamam yaaa ,kız ucuzlarıda var idaretten alın yunusaa

[sıze=3]ben hamiş halayı çekeceğimmmm heycanla bekliyorummm :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:[/sıze]
hep beraber çekecez inşallah

[ı]evler hazır anahtar teslimi tayin dönemi bittikten sonra yapılıcak lojman olucak inşallah canımm[/ı]
[ı]ağustos yada eylülde [/ı]
lojman çıktımııı ayy çok sevindimm hayırlı olsun canım yeni ev uğur getirsin size

öle quzum zamanla bulur yerini dediğin gibii
evet datlım yaa aminn
Rabbimmm burdaki bütün kardeşlerime nasib etsin inşalahhhh
vee inşalahhhhhhhhh korunmak için yöntem arasınlarrrrrrrrrrrr

melike hoşgeldin canımm

tuğbiş demek anahtar teslim çok güzell hayırlısıyla taşınırsın

güle güle havva

yok anam ben osuruklu çarşafta yatamamm

yok dert ettiğim yokta herifime üzülüyorum yaaaaa

durum vahimbacıcım
osuruklu mu o da güsellllll:)))))))))
oyy kıyamam yaaa ,kız ucuzlarıda var idaretten alın yunusaa

kıs en ucuzu 159du o da dandirik bişidii
anam varya bu parayı kim icat ettiyse..............

lojman çıktımııı ayy çok sevindimm hayırlı olsun canım yeni ev uğur getirsin size
inşallah son anda bi aksilik çıkmaz canım allah razı olsun en çokta sıcak olucakmış ona sevinniyourm
öle quzum zamanla bulur yerini dediğin gibii
evet datlım yaa aminn
Rabbimmm burdaki bütün kardeşlerime nasib etsin inşalahhhh
vee inşalahhhhhhhhh korunmak için yöntem arasınlarrrrrrrrrrrr
yok anam ben korunmıcam 4,5 belki 6 üst üste pırtlatıcam uşakları inşallahhhhhhh

melike hoşgeldin canımm

güle güle havva

hoşbuldummmmm datlımmmmmmmmmmmm
napıyon aplam nasılsınnn

tubişim lojman çıkmış çokk sevindimmmm hayırlı uğurlu olsun inşalahhh
zilliini orda sağlıkla büyüt inşalahh
kıss ankaraya neym gelin ben size ev bulurum burdannnnn
ev hazır bilemmm haaaa

melike bebek arabasındanmı söz ettin bende normal araba zannettim canım alırsınız bikaç aya kadar inşallah ucuz olanlarda var canım hatta internetten bak h. burada dan vardır elbet ucuz hem taksitli

osuruklu mu o da güsellllll:)))))))))

kıs en ucuzu 159du o da dandirik bişidii
anam varya bu parayı kim icat ettiyse..............
ohaa beee yengem geçen sene aldı oğluna 90 tlye
kıyıda köşede birkmişin yokmu altın maltın gibi
kızlar aslında çoktandır aklımda bişey var ama nasıl olur bilmemm söylesemmii:26:

öle bacıcım sağol inşallah bakalım bende bu kasa varken nasıl taşınırım onuda bilemiyorum

inşallah son anda bi aksilik çıkmaz canım allah razı olsun en çokta sıcak olucakmış ona sevinniyourm

yok anam ben korunmıcam 4,5 belki 6 üst üste pırtlatıcam uşakları inşallahhhhhhh

ayy walla datlım evet bundan sonra sıcak olması lazımm ısınsın güsel güsel inşalahh ziillimm üşütmesinnn
inşalahh bidenemmde sen 1 taneyi doğur 2. isticenmii bilemem ben o doğumm acısından sonraa
bende diyodum arka arkayaa 4-5 tane diee ama yokk
kurban olduğum Rabbimmm nurcan aplama seyhan aplamaa sana sağlıkla almana bütünn kıslara nasib etsinnn inbşalahhh

sağol canımmmm ya bend eçok istiyorum ama eşim bu defa kendi memleketine yakın olsun istiyo hem daha var 1 yıl belki uzatabilirzde bakalım hayırlsı
kızlar aslında çoktandır aklımda bişey var ama nasıl olur bilmemm söylesemmii:26:
,çabuk söle çıkacammmmmmmmmm:84::84::84:

ayy buda doğumdan bahsetti ben düşünmek istemiyorum o aşamaları melişim yaa korkuyorum çok bide yalnız olunca ne ederim bilmiyorum kendşme bebeğe nasıl bakarım hiç bişey bilmiyorumkişii

iyiyim canım pişkin pişkin oturuyommm sen napıyosunnn bakalımmm yunus nasıl gaz olayları bitti dimi

sağol canımmmm ya bend eçok istiyorum ama eşim bu defa kendi memleketine yakın olsun istiyo hem daha var 1 yıl belki uzatabilirzde bakalım hayırlsı

,çabuk söle çıkacammmmmmmmmm:84::84::84:
yaaa söyliyim söylemesinede dalga geçmek yok sözmiii

Burda kaç senedir tanıdığımız arkadaşlarımız var bacı kardeş gibi olduk birbirmize güven duyuyoruz üfff söylemiyim en iyisi saçmalıyorsun dersinizz:86::86::86::86::86::86::86:

melike bebek arabasındanmı söz ettin bende normal araba zannettim canım alırsınız bikaç aya kadar inşallah ucuz olanlarda var canım hatta internetten bak h. burada dan vardır elbet ucuz hem taksitli
yok quzumm bebeik arabasıı
netten baktım quzumm ggden koca araştırıyo emme iştee şimdi ödemeler varr onlar kredi kartları var onlara paraa bulmaya çalışıyoo bende sıkıştıramıyomm kıyamıyorum elinden geleni yapıyoo
yok anamm nerdeee olsa kocişe sormadan gidip alacamm
90 mı ne güsell wallaa fiyatıı geçen ay mı ondan önceki aymı ne bimde vardı 100 tlye kavga etmiştik o gün çıkacaktık almaya ama kavgadan çıkamadıkk:))9
hayırdır bidneemm ne var aklındaa

ayy buda doğumdan bahsetti ben düşünmek istemiyorum o aşamaları melişim yaa korkuyorum çok bide yalnız olunca ne ederim bilmiyorum kendşme bebeğe nasıl bakarım hiç bişey bilmiyorumkişii

ahh canımmmbenimmm analık iç güdüsü ile öle bi bakarsınki eskilerden daha bilinçli olursun bitek işte banyo falan yaptırırken biri lazım ondada komşun falan gelir canım şimdiden dert etme

haydii nurcikkk sölee bakamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…