yok anam ben osuruklu çarşafta yatamammaman quızummm boşvirrr ya nasılsa akşam bi da yatılacakk amann salla g,tsinn bende örtüyü örtmedim kociş kursa gittii gelince yatacak akşam işe gidecekk amannn
e olacak okadar canım yavaş yavaş ağırlaşıyorsun artık isteksiz olman normaldir baksana yaseminde de istek yokmuş normaldir yane normall bunda da bir kulp bulup dert yapma kendine
durum vahimbacıcımsen bileee tıksızsan iş yaş demek
abowww ilahi seni yaaa kamyon kalmadı ortalıkta devrile devrile
oyy kıyamam yaaa ,kız ucuzlarıda var idaretten alın yunusaaşekerler bende adet oldun dünn
avm ye gittik rezil olduk bebe kucaktaa uyudu çılkı çıktı paşanınn bi araba şartt emme çok pahalı yaa biraz bakındık ama bekleyek napakk
hep beraber çekecez inşallah[sıze=3]ben hamiş halayı çekeceğimmmm heycanla bekliyorummm :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:[/sıze]
lojman çıktımııı[ı]evler hazır anahtar teslimi tayin dönemi bittikten sonra yapılıcak lojman olucak inşallah canımm[/ı]
[ı]ağustos yada eylülde [/ı]
canımm benimmmmm canınız sağ olsun boşver düşünme bunları şimdi herşey yerini bulur zamanla
ayy aklıma ne geldi biliymusun eskiden adet oldum deyince üzülme bi dahaki ay olur inşallah derdik bak yüce yaradan ne büyük şimdi bebeğin kucağında allahım hepimize yaşatsın inşallah
osuruklu mu o da güsellllll:)))))))))yok anam ben osuruklu çarşafta yatamamm
yok dert ettiğim yokta herifime üzülüyorum yaaaaa
durum vahimbacıcım
oyy kıyamam yaaa ,kız ucuzlarıda var idaretten alın yunusaa
inşallah son anda bi aksilik çıkmaz canım allah razı olsun en çokta sıcak olucakmış ona sevinniyourmlojman çıktımıııayy çok sevindimm hayırlı olsun canım yeni ev uğur getirsin size
yok anam ben korunmıcam 4,5 belki 6 üst üste pırtlatıcam uşakları inşallahhhhhhhöle quzum zamanla bulur yerini dediğin gibii
evet datlım yaa aminn
Rabbimmm burdaki bütün kardeşlerime nasib etsin inşalahhhh
vee inşalahhhhhhhhh korunmak için yöntem arasınlarrrrrrrrrrrr
melike hoşgeldin canımm
tuğbiş demek anahtar teslim çok güzell hayırlısıyla taşınırsın
güle güle havva
ohaa beee yengem geçen sene aldı oğluna 90 tlyeosuruklu mu o da güsellllll:)))))))))
kıs en ucuzu 159du o da dandirik bişidii
anam varya bu parayı kim icat ettiyse..............
öle bacıcım sağol inşallah bakalım bende bu kasa varken nasıl taşınırım onuda bilemiyorumtuğbiş demek anahtar teslim çok güzell hayırlısıyla taşınırsın
osuruklu mu o da güsellllll:)))))))))
QUOTE]
tabi ya ne sandın bazen alt komşu yukarıya dan dan vuruyo sesten yada şiddetten sallanıyolar heralde
ooofff nedne bu kadar iğrenç bi kadınım ben yaaaaaa
haydi öperim hepinizi
inşallah son anda bi aksilik çıkmaz canım allah razı olsun en çokta sıcak olucakmış ona sevinniyourm
yok anam ben korunmıcam 4,5 belki 6 üst üste pırtlatıcam uşakları inşallahhhhhhh
sağol canımmmm ya bend eçok istiyorum ama eşim bu defa kendi memleketine yakın olsun istiyo hem daha var 1 yıl belki uzatabilirzde bakalım hayırlsıhoşbuldummmmm datlımmmmmmmmmmmm
napıyon aplam nasılsınnn
tubişim lojman çıkmış çokk sevindimmmm hayırlı uğurlu olsun inşalahhh
zilliini orda sağlıkla büyüt inşalahh
kıss ankaraya neym gelin ben size ev bulurum burdannnnn
ev hazır bilemmm haaaa
,çabuk söle çıkacammmmmmmmmm:84::84::84:ohaa beee yengem geçen sene aldı oğluna 90 tlye
kıyıda köşede birkmişin yokmu altın maltın gibi
kızlar aslında çoktandır aklımda bişey var ama nasıl olur bilmemm söylesemmii:26:
ayy buda doğumdan bahsetti ben düşünmek istemiyorum o aşamaları melişim yaa korkuyorum çok bide yalnız olunca ne ederim bilmiyorum kendşme bebeğe nasıl bakarım hiç bişey bilmiyorumkişiiayy walla datlım evet bundan sonra sıcak olması lazımm ısınsın güsel güsel inşalahh ziillimm üşütmesinnn
inşalahh bidenemmde sen 1 taneyi doğur 2. isticenmii bilemem ben o doğumm acısından sonraa
bende diyodum arka arkayaa 4-5 tane diee ama yokk
kurban olduğum Rabbimmm nurcan aplama seyhan aplamaa sana sağlıkla almana bütünn kıslara nasib etsinnn inbşalahhh
hoşbuldummmmm datlımmmmmmmmmmmm
napıyon aplam nasılsınnn
tubişim lojman çıkmış çokk sevindimmmm hayırlı uğurlu olsun inşalahhh
zilliini orda sağlıkla büyüt inşalahh
kıss ankaraya neym gelin ben size ev bulurum burdannnnn
ev hazır bilemmm haaaa
yaaa söyliyim söylemesinede dalga geçmek yok sözmiiisağol canımmmm ya bend eçok istiyorum ama eşim bu defa kendi memleketine yakın olsun istiyo hem daha var 1 yıl belki uzatabilirzde bakalım hayırlsı
,çabuk söle çıkacammmmmmmmmm:84::84::84:
özelinize yazacam kızlar bekleyin
yok quzumm bebeik arabasıımelike bebek arabasındanmı söz ettin bende normal araba zannettim canım alırsınız bikaç aya kadar inşallah ucuz olanlarda var canım hatta internetten bak h. burada dan vardır elbet ucuz hem taksitli
yok anamm nerdeee olsa kocişe sormadan gidip alacammohaa beee yengem geçen sene aldı oğluna 90 tlye
kıyıda köşede birkmişin yokmu altın maltın gibi
kızlar aslında çoktandır aklımda bişey var ama nasıl olur bilmemm söylesemmii:26:
öle bacıcım sağol inşallah bakalım bende bu kasa varken nasıl taşınırım onuda bilemiyorum
osuruklu mu o da güsellllll:)))))))))
QUOTE]
tabi ya ne sandın bazen alt komşu yukarıya dan dan vuruyo sesten yada şiddetten sallanıyolar heralde
ooofff nedne bu kadar iğrenç bi kadınım ben yaaaaaa
haydi öperim hepinizi
ben senin bu halinide çok seviyomm yavrımmmmmmmmmm bende öptüm quzumm
benide koca uyandırıyoo korkuyom yapma diee:))
ayy buda doğumdan bahsetti ben düşünmek istemiyorum o aşamaları melişim yaa korkuyorum çok bide yalnız olunca ne ederim bilmiyorum kendşme bebeğe nasıl bakarım hiç bişey bilmiyorumkişii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?