hakkınızda hayırlısı olsun aplammmmmmmmmmmmmmmmsağol canımmmm ya bend eçok istiyorum ama eşim bu defa kendi memleketine yakın olsun istiyo hem daha var 1 yıl belki uzatabilirzde bakalım hayırlsı
,çabuk söle çıkacammmmmmmmmm:84::84::84:
bak quzum bende bilmiyodummm şimdi çok şükürrr akşam dio eşim tam anne olmuşsunn çok şükürr herşey yoluna giriyoayy buda doğumdan bahsetti ben düşünmek istemiyorum o aşamaları melişim yaa korkuyorum çok bide yalnız olunca ne ederim bilmiyorum kendşme bebeğe nasıl bakarım hiç bişey bilmiyorumkişii
iyiyim canım pişkin pişkin oturuyommmsen napıyosunnn bakalımmm yunus nasıl gaz olayları bitti dimi
anamm herkeşş gitmişş
msn açtımm bana bi tane çıbıkdak kadın davetiye göndermiş kibarca reddettimm sapıkkkk:))9
hehehee bana gönderseydinn
cok sacım dökülüyor nası lboya yapayım
tühh kaçırdıkk neyse bi daa gelir nasılsaaaa:)))))
ay dün bi kadın mini lbie giymiş tee kıçı göküyoduu arada eşime bakıyodum bakıyomu diee
bende gözetlerim öleee bakıyomu diyee ama biz nasıl bakıyosak onlarda bakarr bakmazsa sorun olur zatii
şekerlerr yunus uyandıı sizi çok öpüyorummm ayrıyeten çok seviyorummmmm hayırlı günlerrrrrrrr
bende geliyommben oyuna gidiyomm
bunu kuaförüne sorsan şekercim yada bununla ilgili açılan topiclere....hmmmm ama dur bak ne dicem madem gelin kullandığın şampuana çam terebenti esansı bir kapak dök önce saçını onar daha sonra boya işlemine geç derim..tabi bunun yanındaçeşitli yağlar var saç bakımı için bebek özlem,i çekenlerin mekanından bu kadar annemm sıhhatler olsuncok sacım dökülüyor nası lboya yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?