Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

nurcan gebertecems eni yazda çıkayım yaaaaa neyse msn açayım ben

sağol canımmmm ya bend eçok istiyorum ama eşim bu defa kendi memleketine yakın olsun istiyo hem daha var 1 yıl belki uzatabilirzde bakalım hayırlsı

,çabuk söle çıkacammmmmmmmmm:84::84::84:
hakkınızda hayırlısı olsun aplammmmmmmmmmmmmmmm
ayy buda doğumdan bahsetti ben düşünmek istemiyorum o aşamaları melişim yaa korkuyorum çok bide yalnız olunca ne ederim bilmiyorum kendşme bebeğe nasıl bakarım hiç bişey bilmiyorumkişii
bak quzum bende bilmiyodummm şimdi çok şükürrr akşam dio eşim tam anne olmuşsunn çok şükürr herşey yoluna giriyo
ama doğumdan sonra 15günde olsa yanında biri olsa çok iyi geliyoo ben uykusuzkaldığım zamanlarda annem bakıyoduu geceleri falann kıyamıyodu benim uğraştığımı görünce sen yat ben bakarım dioduu
iyiyim canım pişkin pişkin oturuyommm sen napıyosunnn bakalımmm yunus nasıl gaz olayları bitti dimi

pişkinliğini yirim seninnnnnn
bende çok şükür aplamm işi gücü bitirdim uyuttum yunusuu
çok şükür aplammm bitti gaz problemei arada oluyo ama ona şükürrr

anamm herkeşş gitmişş

msn açtımm bana bi tane çıbıkdak kadın davetiye göndermiş kibarca reddettimm sapıkkkk:))9

kimse kalmamış kalmaz tabi herkez gezmelere gidiyo birazdan biz de eşimle çıkıcaz bana direksiyon çalıştıracak ne zamandır çalışmadık hepsini unuttum

cok sacım dökülüyor nası lboya yapayım
bunu kuaförüne sorsan şekercim yada bununla ilgili açılan topiclere....hmmmm ama dur bak ne dicem madem gelin kullandığın şampuana çam terebenti esansı bir kapak dök önce saçını onar daha sonra boya işlemine geç derim..tabi bunun yanındaçeşitli yağlar var saç bakımı için bebek özlem,i çekenlerin mekanından bu kadar annemm sıhhatler olsun

hepinize iyi geceler kızlar yarın benim için çok büyük bi gün aslında ama ben hala farkında değilim alıştım sanırım artık kimbilir belki de hamile kalmadan önce son kez yazıyorum buraya hepinizi çok seviyorum bana dua edin olur mu canların hadi görüşmek üzere...

MERHABA KIZLAR BEN GELDİM
düğünümüz vadı şehir dışındaydım bu akşam geldik ewimi çoooook özlemişim şükür ewimdeyim:79::79::79:gelirgelmez braya girdim kimse yokkk
güzel haberler var mı?????????biri bana özet geçsin allah aşkına merak ediyorum inanın ki.......:97::97::97::97:
hayırlı haberler vardır die umuyorum hep aklımdaydınız nete giremedim zaten sırt ağrılarım var çok ağrıyooo fazla pc de oturamayacağım şu anda bile ağrıyooo

görüşürüz kendinize ii bakınnn sabah girerim mutlaka byyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…