Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

Günaydın hayırlı haftalar kızlar
geçmişi okumaya çalıştım
nurcikim başın sağolsun canım allah geride kalanlara sabır versin
yeteer canım 3 saat hastaneye geliş ve gidişmi Allah tez zamanda sağılğına kavuştursun
bebekdls canım transferin bugünmüş hayırlı olsun bebişleirn tutunsun güzel haberlerini bekliyoruz canım
leydim beşikmi alıyonuz hayırlılı olsun merve hanım içinde bol bol mışıl mışıl uyusun
tubişim nasılsın kızımı nasıl mantarın geçmiş çok şükür aman allah bir daha mantarı yaşatmasın bu arada ben nasıl bakarım demişin ya walla öyle bi bakıyonmki içten geliyo sen hiç merak etme sanki daha önce bakmışsın gibi allah o gücü veriyo bak görcen ve de şaşırcan bu arada tahminin doğru sevomda yazmış oda doğru
sevom salı günü kameryla bakılcak anestezili canım hayırlısı olsunve inşallah tedavi olmadan bebeişin kendiliğinden gelir
paptya sen nasılsın kocişler gezmeleremi çıkıyon
melike canım bebek arabası gerçekten çok pahalı taksitle falan satılan yerlerde var canım kucakta taşınmıyo en yakın zamanda alırısnız canım bu arada adetmi oldun ne çabuuukk madem adet oldun dikket edin bacım doktor beni uyarmıştı doğumdan hemen sonra dikkat edin diye çabuk hamile kalınırmış
unutuuğum varmı aklımda kalanlar bunlar kamer, tarfil, tosti, sevdamce, kıvanççiğdem, asi başka kim vardı ya affedin hepinize günaydııınnn

günaydınn kızlar yeni hafta yeniliklerle güzeliklerle gelsinnnnn
sağol canım inşşş her şey yoluna girerde bizde rahat ederiz unuturuz bu günleri

canım her şey çok çok güzel olsun rabbim göbüşünü doldursun

Son düzenleme:
günaydın canlarım nörüyorsunuz bakalım hafta sonum ilk defa güzel geçti cumartesi günü arkadaşıma gittim düğün hayırlamaya temmuzda evlenmişti 1 sene olacak neredeys eayıp oldu arkadaşları topladım götürdüm hamiş haberini aldım sevindim rabbim tez zamnda kucağına almayı nasip etsin
pazar günüd ebi yoruldum evin altına girdim üstünden çıktım beyaz eşyalarımın içini dışına kadar sokak kapısına kadar temizledim nedense hepsini 1 güne sığdırdım gece ütü yaptım içim kıpır kıpır yaptıkça yapasım geldi sabah 7 de başladım işlerime gece 11.30 da bitti ama iyi oldu rahatladım vallaa bide dün bi akrabamız tel etti bu akşam kızı evleniyor şaşırdım davetiye mateviye hiç bişey yok önemsemedim artık bana nikah şahidimiz olurmusun dedi eşime sordum istiyorsan ol dedi olcam bakalımmmm hadi bakemmmm
kızlar bu sıralar bend egarip şeyler olmaya başladı 2 gündür mide bulantılarım vardı çok kötü bugün iyi bide hafif baş dönmelerim var yoks ani hareketler yaptığım için mi acabaaa

ellerine sağlık mis gibi olmuştur evin canımmm
arkadaşında sağlıcakla kucaklasın bebişini inşşşş
canım bu mevsimlerde bendede hep olurr mide bulantısı baş dönmesiiiii yemek yiyememe durumu hatta 3.5 kilo kaybımda olurrr mevsim dönüşüne bağlıdır diye düşünüyorum ben

ay ben kaçırdım seyhan aplasalı günü ne yaptıracakk
aynen aplam vallaa kucakta olmuyooo adet oldum ama apla sadece o gün oldu kanama başka olmadııadet olmuş mu oluyorumm
tamam datlım kurban olduğum inşalahhh burdaki kardeşlerime verirr

evet canımm misss gibi oldu ama rahatladım
inşallahh canım rabbim hepimize nasip etsin sen ne güzel verebiliyormuşun kilo ben evlendikten sonra veremez oldum yaaaa

günaydınnn aşkitolarımmmmmmmm
nasılsınız bakalımmm ya yunus öksürüyoooo

günaydın canım nasılsın paşamız kaç yaşında canımmm yanlış bilgi vermek istemem ama paptya çayı iyi geldiğini duydummm bide sıcak su bal limon yarım çay bardağı kadar olacak hepsinin karışımı çok iyi geelir babaannem hemen yapardı bana hemen iyileşirdimm

herkese günaydınlarrrrr patron gelmeden bi bakayım dedim sizleree

durucum ve çiğdemcim çok sağol inşallah herşey temiz çıkar yarınki işlemde..

melikecim yarın histeroskopi olacamm yani küçükkk seyhanı haşat edecekler

çiğdem haftasonun dolu dolu geçmiş maşallahhh çok güzel iş yapmışsın ben bu hafta çok bitkindim hiçççbişey yapmadım desem yeridir

yeteer yol mesafen baya varmış dayanma gücü versin size rabbim

bugün pınarın transferi var inşallahhh sorunsuz çözülürler embriyolar ve sorunsuz transfer edilirr sonucuda güzel olur inşallahhh uzunn zamandır hamile haberi alamıyoruz buaradann inşallah bunu pınar bozar

evet canım dolu dolu geçirdim bide eşimle aram iyi olunca keyfimee diyecek yokkk
inşallah pınarın hayırlı haberlerini duyarız canım sende yarın doktora gideceksin allahım yanında yardımcı olsun inşallah dualarım sizinleeee

ohh ohh maŞallah aranız hiç bozulmasın inşallahh

şimdi asistanı aradım randevu için yarın ameliyathane doluymuş çarşambaya kaldı benim için daha iyi oldu tam anlamıyla temizlenmiş olurum hemen adet biter bitmez içime sinmemişti çarşamba 1 de randevun ama 9-10 gibi gelirsiniz hazırlıyacaklarmış beni

allah razı olsun çiğdem duaların için sen iyi bi kızsın geç tanıdık ama bizdensin sende

canım hayırdır ne ameliyatııı tünaydın bu arada

kızlar afiyet olsun ama kimsecikler kalmamış hadi baş başşşş

afiyet olsun canım bende acıktımm söledim geliyo

canım hayırdır ne ameliyatııı tünaydın bu arada

tünaydın canım hoşgeldin

canım histeroskopi olucam rahmime kamera sokup bacaklar

yaa şimdi okudum yorumlarıda 2 ay falan korunma olayı varmış ben hiç konuşmadım bunu doktorla neysee artıkk herşeye katlancaz

hoşbulduk canım geçmiş olsun rabbim şimdiden yardımcın olsun tatlım ya ben seni hamile olarak biliyordum yanıldım mı şimdi neyse rabiim o günleride göstersin inşallah

hoşbulduk canım geçmiş olsun rabbim şimdiden yardımcın olsun tatlım ya ben seni hamile olarak biliyordum yanıldım mı şimdi neyse rabiim o günleride göstersin inşallah

sağol canım benim
yok yaa ben hiç hamiş kalmadım inşallahhh hepimizzz o duyguları yakın zamanda yaşarızz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…