ooh sulu sulu iyi geldi vallahe valla olsun dimi kız sevom
sağol canım allah razıo olsun o son cümle varya acayip tuttum bileisn onları oturduğu yerden bit bassın emiiiiyada benim gibi mantar olsunda kaşıntılarıylan uğraşsınlar dicem ama yinede dilim varmıyo bea allaha havale ettim gün gelsin en tatlı günlerimi bana zehir ettikleri için utansınlar bunu görmekte yeter zaten ayy ne dolmuşum beaa
tubişim hoşgeldin hangi ara geldin çıktın özlettin kendini canımm allahtan herşeyin hayırlısını iste çok çok dua et ağlama emi o güzel gözllerine yazık bebişnde ağlamasın üzme tamam mı canım sağ salim bebişine kavuşacaksın sayılı günler çabuk geçiyor bebişin bi kokusunu çekk hepsini unutacaksın bak görürsünnn inşallah bizede tattırır rabbim inşallah
QUOTE]
canım geldiğimde kimseler yoktu bende diğer tarafa göz attım orada hemen hemen aynı hafta olduğumuz için sıkça takip ediyorum bilmediğiklerimi öğrenmek adına ve artık hamile olduğuma inanmak için ay delimiyim ne ben yaaa
inşallah canım olucak merak etme ben gibi bi çatlağın olduyaherzaman dualarımdaısnız hepinizzz ayrıca bend eçok özlüyorum ama geçende bahsettim ya burda kimse kırışmasın mübarek aylar diye açıkca yazmıyorum ama can sıkan artık baymaya başlayan bikaç muhabbet var onun için topic eski haline gelee kadar gelmicem dedim duaramadım takipteyim en gizlisindne
yii anasıı yii kukusunuu neyse şimdilik göstersinde sonra göstermesinnn yaydı popoyuu zilli dimiii
öp yavyumm öppp memik indi çok şükür quuzmm yaa normale döndü ama şişken çok sexüydüü haa
oyy bidenemm benim yaaa tee nereleri düşünüyonn varyaa sana burdan uçacam o olacak ha
varya sen bide kucağına alınca seni düşünemiyomm acaba doymuyomu ağlar acaba bişeymi yaptım uyumaz biyerimi acıyoo aboww neler üretirsin
Rabbim şifanı versin inşaahh aşkitommmmm
seyhan aplanında dediği gibi hem kendini hemde fıstığı üzüyon deyim bakk
datlımm soda zararlı deel ki aksine faydalıı kemik gelişimi için ben hergün 1 tane içiyodummm
datlım hayır olsun quzumm ne arıyon bebemm yapabileceğim bişi varsa bende bakım yarın dışarı çıkacaz inşalahh bakıyım bendee arayım ankarada
QUOTE]
tatlımm yiyim valla minicik incirini ben onun ayy düşünüyorumda ben kızımı kimseye veremem herald ebir an düşündümde onu başka bir erkeğin öptüğünü katil olurum valla aboooooww
deli seni demek şişken daha seksiydi e değerlendireydin madem sende
öylemi faydalımı ayy içiyim ozaman en bolundan
sağol bitanem o zengin yüreğindne kocaman öperim yiyecek değil ufak bi çeşit anahtarlık mevzusu derin anlatırım telde unutturma senöpüyorum kocaman melişim
çok yorgunum canımmm eşime has gidiyorum yaaa git gel 3 saat sürüyor:18::18::18: çok yorucu ama kocişi görmesemde olmuyorr
aslınd ayatacaktım ama diğer topiğin birinde bir hamiş haberi bekliyoruzzz
yeter ablacım allahım acil şifalar versin tez zamanda sağlığına kavuşur evine döner inşallah allahım yaerdımcınız olsun
herkese merhabalaaarr diyecemm amaaa kimsecikler yokk
ben cuma gününden beri evdeyim çapaya gitmedik cenazemiz vardı eşimin amca hanımı vefat etti 2 gündür cenaze evindeydik bugün gidemedim çok yorgunum
tubişimin zilli kızıı sonunda göstermiş lokumunu
tubişim hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına aldığın günleride görürsün inşallah
yetercim allah eşine tez elden şifasını göndersin canım
canımmmmmm başınız sağolsun rabbim yerinde dinlendirsin inşallahhh
hepinize iyi geceler kızlar yarın benim için çok büyük bi gün aslında ama ben hala farkında değilim alıştım sanırım artık kimbilir belki de hamile kalmadan önce son kez yazıyorum buraya hepinizi çok seviyorum bana dua edin olur mu canların hadi görüşmek üzere...
canım dualarımız seninle allahım izniyle hayırlı haberlerle döneceksin inşallahhhhhh
Günaydın hayırlı haftalar kızlar
geçmişi okumaya çalıştım
nurcikim başın sağolsun canım allah geride kalanlara sabır versin
yeteer canım 3 saat hastaneye geliş ve gidişmi Allah tez zamanda sağılğına kavuştursun
bebekdls canım transferin bugünmüş hayırlı olsun bebişleirn tutunsun güzel haberlerini bekliyoruz canım
leydim beşikmi alıyonuz hayırlılı olsun merve hanım içinde bol bol mışıl mışıl uyusun
tubişim nasılsın kızımı nasıl mantarın geçmiş çok şükür aman allah bir daha mantarı yaşatmasın bu arada ben nasıl bakarım demişin ya walla öyle bi bakıyonmki içten geliyo sen hiç merak etme sanki daha önce bakmışsın gibi allah o gücü veriyo bak görcen ve de şaşırcan bu arada tahminin doğru sevomda yazmış oda doğru
sevom salı günü kameryla bakılcak anestezili canım hayırlısı olsunve inşallah tedavi olmadan bebeişin kendiliğinden gelir
paptya sen nasılsın kocişler gezmeleremi çıkıyon
melike canım bebek arabası gerçekten çok pahalı taksitle falan satılan yerlerde var canım kucakta taşınmıyo en yakın zamanda alırısnız canım bu arada adetmi oldun ne çabuuukk madem adet oldun dikket edin bacım doktor beni uyarmıştı doğumdan hemen sonra dikkat edin diye çabuk hamile kalınırmış
unutuuğum varmı aklımda kalanlar bunlar kamer, tarfil, tosti, sevdamce, kıvanççiğdem, asi başka kim vardı ya affedin hepinize günaydııınnn
günaydın canımmm
sevom yarın dr a gidecekmişim allahım yardımcın olsun hayırlı haberlerle dönersin inşallahhh
sağol canım inşşş her şey yoluna girerde bizde rahat ederiz unuturuz bu günleriGünaydın hayırlı haftalar kızlar
geçmişi okumaya çalıştım
yeteer canım 3 saat hastaneye geliş ve gidişmi Allah tez zamanda sağılğına kavuştursun
bebekdls canım transferin bugünmüş hayırlı olsun bebişleirn tutunsun güzel haberlerini bekliyoruz canım
leydim beşikmi alıyonuz hayırlılı olsun merve hanım içinde bol bol mışıl mışıl uyusun
tubişim nasılsın kızımı nasıl mantarın geçmiş çok şükür aman allah bir daha mantarı yaşatmasın bu arada ben nasıl bakarım demişin ya walla öyle bi bakıyonmki içten geliyo sen hiç merak etme sanki daha önce bakmışsın gibi allah o gücü veriyo bak görcen ve de şaşırcan bu arada tahminin doğru sevomda yazmış oda doğru
sevom salı günü kameryla bakılcak anestezili canım hayırlısı olsunve inşallah tedavi olmadan bebeişin kendiliğinden gelir
melike canım bebek arabası gerçekten çok pahalı taksitle falan satılan yerlerde var canım kucakta taşınmıyo en yakın zamanda alırısnız canım bu arada adetmi oldun ne çabuuukk madem adet oldun dikket edin bacım doktor beni uyarmıştı doğumdan hemen sonra dikkat edin diye çabuk hamile kalınırmış
unutuuğum varmı aklımda kalanlar bunlar kamer, tarfil, tosti, sevdamce, kıvanççiğdem, asi başka kim vardı ya affedin hepinize günaydııınnn
hepinize iyi geceler kızlar yarın benim için çok büyük bi gün aslında ama ben hala farkında değilim alıştım sanırım artık kimbilir belki de hamile kalmadan önce son kez yazıyorum buraya hepinizi çok seviyorum bana dua edin olur mu canların hadi görüşmek üzere...
ooh sulu sulu iyi geldi vallahe valla olsun dimi kız sevom
sağol canım allah razıo olsun o son cümle varya acayip tuttum bileisn onları oturduğu yerden bit bassın emiiiiyada benim gibi mantar olsunda kaşıntılarıylan uğraşsınlar dicem ama yinede dilim varmıyo bea allaha havale ettim gün gelsin en tatlı günlerimi bana zehir ettikleri için utansınlar bunu görmekte yeter zaten ayy ne dolmuşum beaa
tubişim hoşgeldin hangi ara geldin çıktın özlettin kendini canımm allahtan herşeyin hayırlısını iste çok çok dua et ağlama emi o güzel gözllerine yazık bebişnde ağlamasın üzme tamam mı canım sağ salim bebişine kavuşacaksın sayılı günler çabuk geçiyor bebişin bi kokusunu çekk hepsini unutacaksın bak görürsünnn inşallah bizede tattırır rabbim inşallah
QUOTE]
canım geldiğimde kimseler yoktu bende diğer tarafa göz attım orada hemen hemen aynı hafta olduğumuz için sıkça takip ediyorum bilmediğiklerimi öğrenmek adına ve artık hamile olduğuma inanmak için ay delimiyim ne ben yaaa
inşallah canım olucak merak etme ben gibi bi çatlağın olduyaherzaman dualarımdaısnız hepinizzz ayrıca bend eçok özlüyorum ama geçende bahsettim ya burda kimse kırışmasın mübarek aylar diye açıkca yazmıyorum ama can sıkan artık baymaya başlayan bikaç muhabbet var onun için topic eski haline gelee kadar gelmicem dedim duaramadım takipteyim en gizlisindne
yeter ablacım allahım acil şifalar versin tez zamanda sağlığına kavuşur evine döner inşallah allahım yaerdımcınız olsun
canımmmmmm başınız sağolsun rabbim yerinde dinlendirsin inşallahhh
canım dualarımız seninle allahım izniyle hayırlı haberlerle döneceksin inşallahhhhhh
günaydın canımmm
sevom yarın dr a gidecekmişim allahım yardımcın olsun hayırlı haberlerle dönersin inşallahhh
sağol canım inşşşşşşşş inşşşşşş
günaydın canlarım nörüyorsunuz bakalım hafta sonum ilk defa güzel geçticumartesi günü arkadaşıma gittim düğün hayırlamaya temmuzda evlenmişti 1 sene olacak neredeys eayıp oldu arkadaşları topladım götürdüm hamiş haberini aldım sevindim rabbim tez zamnda kucağına almayı nasip etsin
pazar günüd ebi yoruldum evin altına girdim üstünden çıktım beyaz eşyalarımın içini dışına kadar sokak kapısına kadar temizledim nedense hepsini 1 güne sığdırdım gece ütü yaptım içim kıpır kıpır yaptıkça yapasım geldi sabah 7 de başladım işlerime gece 11.30 da bitti ama iyi oldu rahatladım vallaa bide dün bi akrabamız tel etti bu akşam kızı evleniyor şaşırdım davetiye mateviye hiç bişey yok önemsemedim artık bana nikah şahidimiz olurmusun dedi eşime sordum istiyorsan ol dedi olcam bakalımmmm hadi bakemmmm
kızlar bu sıralar bend egarip şeyler olmaya başladı 2 gündür mide bulantılarım vardı çok kötü bugün iyi bide hafif baş dönmelerim var yoks ani hareketler yaptığım için mi acabaaa
ay ben kaçırdım seyhan aplasalı günü ne yaptıracakkGünaydın hayırlı haftalar kızlar
geçmişi okumaya çalıştım
günaydın canlarım nörüyorsunuz bakalım hafta sonum ilk defa güzel geçticumartesi günü arkadaşıma gittim düğün hayırlamaya temmuzda evlenmişti 1 sene olacak neredeys eayıp oldu arkadaşları topladım götürdüm hamiş haberini aldım sevindim rabbim tez zamnda kucağına almayı nasip etsin
pazar günüd ebi yoruldum evin altına girdim üstünden çıktım beyaz eşyalarımın içini dışına kadar sokak kapısına kadar temizledim nedense hepsini 1 güne sığdırdım gece ütü yaptım içim kıpır kıpır yaptıkça yapasım geldi sabah 7 de başladım işlerime gece 11.30 da bitti ama iyi oldu rahatladım vallaa bide dün bi akrabamız tel etti bu akşam kızı evleniyor şaşırdım davetiye mateviye hiç bişey yok önemsemedim artık bana nikah şahidimiz olurmusun dedi eşime sordum istiyorsan ol dedi olcam bakalımmmm hadi bakemmmm
kızlar bu sıralar bend egarip şeyler olmaya başladı 2 gündür mide bulantılarım vardı çok kötü bugün iyi bide hafif baş dönmelerim var yoks ani hareketler yaptığım için mi acabaaa
ellerine sağlık mis gibi olmuştur evin canımmm
arkadaşında sağlıcakla kucaklasın bebişini inşşşş
canım bu mevsimlerde bendede hep olurr mide bulantısı baş dönmesiiiii yemek yiyememe durumu hatta 3.5 kilo kaybımda olurrr mevsim dönüşüne bağlıdır diye düşünüyorum ben
günaydınnn aşkitolarımmmmmmmm
nasılsınız bakalımmm ya yunus öksürüyoooo
herkese günaydınlarrrrr patron gelmeden bi bakayım dedim sizleree
durucum ve çiğdemcim çok sağol inşallah herşey temiz çıkar yarınki işlemde..
melikecim yarın histeroskopi olacamm yani küçükkk seyhanı haşat edecekler
çiğdem haftasonun dolu dolu geçmiş maşallahhh çok güzel iş yapmışsın ben bu hafta çok bitkindim hiçççbişey yapmadım desem yeridir
yeteer yol mesafen baya varmış dayanma gücü versin size rabbim
bugün pınarın transferi var inşallahhh sorunsuz çözülürler embriyolar ve sorunsuz transfer edilirr sonucuda güzel olur inşallahhhuzunn zamandır hamile haberi alamıyoruz buaradann inşallah bunu pınar bozar
evet canım dolu dolu geçirdim bide eşimle aram iyi olunca keyfimee diyecek yokkk
inşallah pınarın hayırlı haberlerini duyarız canım sende yarın doktora gideceksin allahım yanında yardımcı olsun inşallah dualarım sizinleeee
ohh ohh maŞallah aranız hiç bozulmasın inşallahh
şimdi asistanı aradım randevu için yarın ameliyathane doluymuş çarşambaya kaldı benim için daha iyi oldu tam anlamıyla temizlenmiş olurum hemen adet biter bitmez içime sinmemiştiçarşamba 1 de randevun ama 9-10 gibi gelirsiniz hazırlıyacaklarmış beni
allah razı olsun çiğdem duaların içinsen iyi bi kızsın geç tanıdık ama bizdensin sende
kızlar afiyet olsun ama kimsecikler kalmamış hadi baş başşşş
canım hayırdır ne ameliyatıııtünaydın bu arada
afiyet olsun canım bende acıktımm söledim geliyo
tünaydın canım hoşgeldin
canım histeroskopi olucam rahmime kamera sokup bacaklar
yaa şimdi okudum yorumlarıda 2 ay falan korunma olayı varmış ben hiç konuşmadım bunu doktorlaneysee artıkk herşeye katlancaz
hoşbulduk canım geçmiş olsun rabbim şimdiden yardımcın olsun tatlım ya ben seni hamile olarak biliyordum yanıldım mı şimdineyse rabiim o günleride göstersin inşallah
canım ben yemek yiyip gelicemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?