sağol canım benim
yok yaa ben hiç hamiş kalmadıminşallahhh hepimizzz o duyguları yakın zamanda yaşarızz
tamam canım sonra görüşürüz bende çıkıyorum
paşa 4. ayın içinde canımmevet canımm misss gibi oldu ama rahatladım
inşallahh canım rabbim hepimize nasip etsin sen ne güzel verebiliyormuşun kilo ben evlendikten sonra veremez oldum yaaaa
günaydın canım nasılsın paşamız kaç yaşında canımmm yanlış bilgi vermek istemem ama paptya çayı iyi geldiğini duydummm bide sıcak su bal limon yarım çay bardağı kadar olacak hepsinin karışımı çok iyi geelir babaannem hemen yapardı bana hemen iyileşirdimm
ay kurban olurum aplamm Rabbim yardımcın olsunn çarşambaya kalmışş inş hayırlısıyla gelsin evladınn dualarımda olacan quzum hiç canın yanmasın inşalahhhherkese günaydınlarrrrr patron gelmeden bi bakayım dedim sizleree
durucum ve çiğdemcim çok sağol inşallah herşey temiz çıkar yarınki işlemde..
melikecim yarın histeroskopi olacamm yani küçükkk seyhanı haşat edecekler
çiğdem haftasonun dolu dolu geçmiş maşallahhh çok güzel iş yapmışsın ben bu hafta çok bitkindim hiçççbişey yapmadım desem yeridir
yeteer yol mesafen baya varmış dayanma gücü versin size rabbim
bugün pınarın transferi var inşallahhh sorunsuz çözülürler embriyolar ve sorunsuz transfer edilirr sonucuda güzel olur inşallahhhuzunn zamandır hamile haberi alamıyoruz buaradann inşallah bunu pınar bozar
yaşıcan aplam hayırlısıylaaaasağol canım benim
yok yaa ben hiç hamiş kalmadıminşallahhh hepimizzz o duyguları yakın zamanda yaşarızz
melike hoşgeldin canım tam çıkıyodum seni gördüm bi 5 dk daha durayım
hoşbuldum aplammm oyy duu öpüm seniiii
nasılsın aplam korku varmı datlım yaa inalahh çok kolay geçecek
haydin kıslarr bu msj okuyan herkes içinden hangi dua hangi süre geçerse seyhan aplam için okusunn çok kolay acısız geçsin ve bu tedavi yavrusunu getirsin inşalahh
bende seni öptümm canımm
korku yokta biraz fazla araştırınca tansiyonum oynadısanırım heyecan var :78: amann biz neler gördük ufak bi operasyondanmı korkcezz :76:
ahh canım benim düşünmen yeter böle sağolasın allah razı olsun canımm
canım benim ya son olacak inşalahh aplammm Rabbim bu sfer ol dicek yavruna ve konacak göbüke inşalahh
ama aplam aratırma artık daha fazla ya insan kötü oluyooo
sendende Allah razı olsun aplamm
datlım hani bişi okuyodunya bitiimi
inşallah canımm inşallahh
yok daha araştırmıyom bazıları ameliyattan sonra kanaması olmamış adet yani ,bazıları avuç dolusu parça düşürmüş falanniçim tuhaf oldu
bitti canım çoktan sağolasın
eee sen ne yapıyon bakimm nasıl durumlar
bu arada kızlar temmuz başında etipuf esra istanbul a gelecekesra ben ve duru inşallah ipeğe gidecez bebe görmeye öle konuştuk esrayla keşke herkeşşle böle toplanabilsekk
kim derdi taaa van da oturan biriyle buluşup görüşüceniştee bu topik heryerde dost kazandırdı
inşalah adet olmayanlardan olacan sende aplamm
napım ben aplam kociş uyuyor yunusda uyuyor bende size bakım diidm özledim ya eskisi gibi deel topikk artıkkk bu satlerde dolu oluyoduu
ayy ne güsell yaaaa yakından göreceksiniz birbirinizii bende çok isterdimmm ama inş bigün tatile gelirsem istanbula gelecemmm sizleride görecem inşalahhhhhhhhhh
inşalah aplam birbrimizden hiç kopmayızzz ben kopmam haa bilginiz olsun yapışırımmm
küçük ve büyük bebeleri uyuttun demek
Sorma canım eskisi gibi değil sabahtan beridir duru çiğdem yeter ve nuray uğraşdı
evet canım yakından görecez birlikte oturup konuşup koklaşıcazz inşallah
inşallahh canım senide bekleriz yapış yapışşş sorun deeelll hiçç çıkartmaya uğraşmayız merak etmetuğbişide alsak bu tarafa iyi olcekk nurcik zaten tatil beldesinde orayada gitmek basitt
etipufun vanda oturduğunu bilmiyordum men ist zannediyordum
aplam ipek aplayla konuştun mu hiç ömer paşa çıkmışmıkuvözden
bugün arayacağım canım müsait zamanda yazarım burayada ne durumda olduklarını
benim çıkmam gerekiyo canımmgörüşürüz kendine iyi bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?