Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

paşa 4. ayın içinde canımm
saol tatlım kendime uygulucam bunlarıı
ay kurban olurum aplamm Rabbim yardımcın olsunn çarşambaya kalmışş inş hayırlısıyla gelsin evladınn dualarımda olacan quzum hiç canın yanmasın inşalahhh
sağol canım benim
yok yaa ben hiç hamiş kalmadım inşallahhh hepimizzz o duyguları yakın zamanda yaşarızz
yaşıcan aplam hayırlısıylaaaa

haydin kıslarr bu msj okuyan herkes içinden hangi dua hangi süre geçerse seyhan aplam için okusunn çok kolay acısız geçsin ve bu tedavi yavrusunu getirsin inşalahh

hoşbuldum aplammm oyy duu öpüm seniiii
nasılsın aplam korku varmı datlım yaa inalahh çok kolay geçecek

bende seni öptümm canımm
korku yokta biraz fazla araştırınca tansiyonum oynadı sanırım heyecan var :78: amann biz neler gördük ufak bi operasyondanmı korkcezz :76:

haydin kıslarr bu msj okuyan herkes içinden hangi dua hangi süre geçerse seyhan aplam için okusunn çok kolay acısız geçsin ve bu tedavi yavrusunu getirsin inşalahh

ahh canım benim düşünmen yeter böle sağolasın allah razı olsun canımm

canım benim ya son olacak inşalahh aplammm Rabbim bu sfer ol dicek yavruna ve konacak göbüke inşalahh
ama aplam aratırma artık daha fazla ya insan kötü oluyooo
sendende Allah razı olsun aplamm
datlım hani bişi okuyodunya bitiimi

inşallah canımm inşallahh
yok daha araştırmıyom bazıları ameliyattan sonra kanaması olmamış adet yani ,bazıları avuç dolusu parça düşürmüş falann içim tuhaf oldu

bitti canım çoktan sağolasın

eee sen ne yapıyon bakimm nasıl durumlar

bu arada kızlar temmuz başında etipuf esra istanbul a gelecek esra ben ve duru inşallah ipeğe gidecez bebe görmeye öle konuştuk esrayla keşke herkeşşle böle toplanabilsekk

kim derdi taaa van da oturan biriyle buluşup görüşücen iştee bu topik heryerde dost kazandırdı

inşalah adet olmayanlardan olacan sende aplamm
napım ben aplam kociş uyuyor yunusda uyuyor bende size bakım diidm özledim ya eskisi gibi deel topikk artıkkk bu satlerde dolu oluyoduu

ayy ne güsell yaaaa yakından göreceksiniz birbirinizii bende çok isterdimmm ama inş bigün tatile gelirsem istanbula gelecemmm sizleride görecem inşalahhhhhhhhhh
inşalah aplam birbrimizden hiç kopmayızzz ben kopmam haa bilginiz olsun yapışırımmm

inşalah adet olmayanlardan olacan sende aplamm
napım ben aplam kociş uyuyor yunusda uyuyor bende size bakım diidm özledim ya eskisi gibi deel topikk artıkkk bu satlerde dolu oluyoduu

küçük ve büyük bebeleri uyuttun demek
Sorma canım eskisi gibi değil sabahtan beridir duru çiğdem yeter ve nuray uğraşdı

etipufun vanda oturduğunu bilmiyordum men ist zannediyordum

aplam ipek aplayla konuştun mu hiç ömer paşa çıkmışmıkuvözden

evet canım yakından görecez birlikte oturup konuşup koklaşıcazz inşallah

inşallahh canım senide bekleriz yapış yapışşş sorun deeelll hiçç çıkartmaya uğraşmayız merak etme tuğbişide alsak bu tarafa iyi olcekk nurcik zaten tatil beldesinde orayada gitmek basitt

küçük ve büyük bebeleri uyuttun demek
Sorma canım eskisi gibi değil sabahtan beridir duru çiğdem yeter ve nuray uğraşdı

evet datlım yunus 11.30 gibi uyudu eli kulağında uyanır şimdiii
evet datlım ya öncelerii sayfaları zor okurdum şimcik doğru düzgün ilerlemiyoo
nurcan apla çapayamı gidiyo halaa

benim içinde koklaşınn datlımmm
wala ne güsel ya eşler izin versede böle kız kıza tatil yapsakk hepberaber ne güsel olarrr

etipufun vanda oturduğunu bilmiyordum men ist zannediyordum

aplam ipek aplayla konuştun mu hiç ömer paşa çıkmışmıkuvözden

bugün arayacağım canım müsait zamanda yazarım burayada ne durumda olduklarını

benim çıkmam gerekiyo canımm görüşürüz kendine iyi bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…