- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
evet datlım yunus 11.30 gibi uyudu eli kulağında uyanır şimdiii
evet datlım ya öncelerii sayfaları zor okurdum şimcik doğru düzgün ilerlemiyoo
nurcan apla çapayamı gidiyo halaa
benim içinde koklaşınn datlımmm
wala ne güsel ya eşler izin versede böle kız kıza tatil yapsakk hepberaber ne güsel olarrr
evet canım bugün çapada
keşkeee nerde öle kocişlerrr izin vereceekkk bana kızlarla adaya gitmeme bile burun kıvırıyoo
neyse kaçtım ben
afiyet olsun canım bende acıktımm söledim geliyo
afiyet olsun canım ne süledinnn
tünaydın canım hoşgeldin
canım histeroskopi olucam rahmime kamera sokup bacaklar
yaa şimdi okudum yorumlarıda 2 ay falan korunma olayı varmış ben hiç konuşmadım bunu doktorlaneysee artıkk herşeye katlancaz
canım ben yemek yiyip gelicemm
bu arada kızlar temmuz başında etipuf esra istanbul a gelecekesra ben ve duru inşallah ipeğe gidecez bebe görmeye öle konuştuk esrayla keşke herkeşşle böle toplanabilsekk
kim derdi taaa van da oturan biriyle buluşup görüşüceniştee bu topik heryerde dost kazandırdı
seyhancım bende 2 sene önce histereskopi oldum korkucak hiçbişey yok anestezi olduktan sonra hiçbişey hissetmiyosun yatağında açıyon gözlerini sonradanda hiç şikayetim olmadı ve sadece o ay korundum çünkü enfeksiyon riskine karşı antibiyotik veriyolar sonrasında korunmaya gerek yok tatlım sormak istediğin bişey varsa cevaplayabilirim rabbim yardımcın olsun tez zamanda bebelerimize kavuştursun bizi inşallah
iyi akşamlar kızlarrrrrrrrr
nasılsınız
eşim bu gün taburcu oldu eve geldik çok yoruldum ama önemli değil koçiş evde yaaaaa
tubişim nasılsın kızımı nasıl mantarın geçmiş çok şükür aman allah bir daha mantarı yaşatmasın bu arada ben nasıl bakarım demişin ya walla öyle bi bakıyonmki içten geliyo sen hiç merak etme sanki daha önce bakmışsın gibi allah o gücü veriyo bak görcen ve de şaşırcan bu arada tahminin doğru sevomda yazmış oda doğru
QUOTE]
aaay annneeeeeeeem sen nerdeeynnn bakem özledim ben seni çookmantar bitti sayılır ama lanet olası tövbe bak lanet okudum idrar yolu enfeksiyonu geçmiyoo artıyooo korkuyorum çok kiloda lamaıyorum 5 te kaldım üzülüyorum bugün bi arkadaşa ziyarete gittik 3 aylık hamile ve 4 kilo almış allah sağlıkla kucağıma almayı nasip etsinde dediğin gibi bi şekilde bakılır benimkide nankörlükmü delilikmi nedir yaa bunca sıkıntı çek iste allaha şükür bul sonrada nasu-ıl bakılır de tövbe haşaaa evet kabul ediyorum iyi değilim kafa giik benim ya gerginim çok amaaan yine şişirdim durum ya sennasılsın hayatım paşam nasıllar yeni resimler atta faceye görelim
ist.istemem asla allah korusun orada çalışmak çok zordur çook allah ordakilere yardım etsin aydın yalova karar veremediğimiz bikaç yer bakalım neresi kısmet olucak ayy deli günler olur ya düşünemiyourm nurcik sen ve ben hırrrrrrrtuğbişide alsak bu tarafa iyi olcekk nurcik zaten tatil beldesinde orayada gitmek basitt
nasılsınız
eşim bu gün taburcu oldu eve geldik çok yoruldum ama önemli değil koçiş evde yaaaaa
kızlar ipeği aradım bugün çıkmış Ömer hastaneden iyilermiş artık tatlı telaşlar başladı diyo maşllahh herşey yoluna girdi yani
çiğdem sen ne zman adet olmuştun canım merak ettim..mide bulantın baş dönmesi mide sorunun varsa onlar çok yapar mesela benimde bu hava değişimlerinde çok daha fazla artar reflüm.. ama belki de bişeyler vardır ne dersinbaksana hemen açıkmada başlamış..
nasılsınız
iyi akşamlar arkadaşlar
eskiden sayfalar dolusu olurdu geçmiş okumaya yetişemezdim ama eskisi gibi değil artık ama çok şükür bi yaramazlık yok herkesler iyi ipeğim doğum yapmış nurcan seyhan melike kamer havva pınar duru leydim çatlak tubişim herkesler iyi çok şükür ben çok fazla takipde edemiyom artık halk eğitimin para kazanmaya yönelik kursu başladı burda oraya gidiyorum artıkın tüb bebe için para lazım eşime destek olmaya çalışıyom
hepiniz allaha emanet olun öptüm kocaman
iyi akşamlar kızlar allahtan sayfalar çok ilerlememiş okuması kolay oldu benim yine misafirlerim vardı sabahtan beri onun telaşı koşturmaca derken zaman nasıl geçti anlamadım.Ama biraz canım sıkkın kapı komşum eşini aldatıyormuş iki tane çocukları var boşanıyorlar şimdi haftalardır evinde yoktu bu gün oturmaya geldi bana yaşadıklarını anlattı çok üzüldük elden ne gelir bide zeminde oturan komşumuzun kocası ruhsatsız silah taşımaktan hapse girmiş arka arkaya 3 çocuk 4.karnında 3 aylıkmış gelirleride yok napacak merak ediyorum elazığdan gelmişlerdi allah yardımcısı olsun.Bu gün baktımda herkesin türlü türlü derdi var benim derdim sanki onlarınkinin yanında basit kaldı gerçi gelde bana sor kendimi eksik hissediyorum hep bi tarafım yarım rabbim bizleride tamamlasın dermansız dert vermesin AMİN.
kızlar ipeği aradım bugün çıkmış Ömer hastaneden iyilermiş artık tatlı telaşlar başladı diyo maşllahh herşey yoluna girdi yani
nasılsınız
tubişim nasılsın kızımı nasıl mantarın geçmiş çok şükür aman allah bir daha mantarı yaşatmasın bu arada ben nasıl bakarım demişin ya walla öyle bi bakıyonmki içten geliyo sen hiç merak etme sanki daha önce bakmışsın gibi allah o gücü veriyo bak görcen ve de şaşırcan bu arada tahminin doğru sevomda yazmış oda doğru
QUOTE]
aaay annneeeeeeeem sen nerdeeynnn bakem özledim ben seni çookmantar bitti sayılır ama lanet olası tövbe bak lanet okudum idrar yolu enfeksiyonu geçmiyoo artıyooo korkuyorum çok kiloda lamaıyorum 5 te kaldım üzülüyorum bugün bi arkadaşa ziyarete gittik 3 aylık hamile ve 4 kilo almış allah sağlıkla kucağıma almayı nasip etsinde dediğin gibi bi şekilde bakılır benimkide nankörlükmü delilikmi nedir yaa bunca sıkıntı çek iste allaha şükür bul sonrada nasu-ıl bakılır de tövbe haşaaa evet kabul ediyorum iyi değilim kafa giik benim ya gerginim çok amaaan yine şişirdim durum ya sennasılsın hayatım paşam nasıllar yeni resimler atta faceye görelim
ist.istemem asla allah korusun orada çalışmak çok zordur çook allah ordakilere yardım etsin aydın yalova karar veremediğimiz bikaç yer bakalım neresi kısmet olucak ayy deli günler olur ya düşünemiyourm nurcik sen ve ben hırrrrrrr
canım idrar yolu enfeksiyonu hamilelerde maalesef çok oluyomuş bol bol su iç diycem zaten içiyosundur az kaldı dayan annem, kilo olayına takılma bence sen değil bebeğin kilo alması önemli doktorlar genelde buna bakar sonlara doğru çok hızlı alırsın üzülme o yüzden kilo alcam diye uğraşma sağlıklı ve dengeli besle kızımı maşşalaahhhhhh
ya geçenlerde sende bahsetmiştin ya hamile resimlerimi koysam arkadaşlarıma nispet yapar gibi olur yanlış anlaşılır demiştin bende çook uzun zamandır faceye egenin resimlerini yüklemedim aynı şeyleri düşündüm işte böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?