Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

evet datlım yunus 11.30 gibi uyudu eli kulağında uyanır şimdiii
evet datlım ya öncelerii sayfaları zor okurdum şimcik doğru düzgün ilerlemiyoo
nurcan apla çapayamı gidiyo halaa

evet canım bugün çapada

benim içinde koklaşınn datlımmm
wala ne güsel ya eşler izin versede böle kız kıza tatil yapsakk hepberaber ne güsel olarrr

keşkeee nerde öle kocişlerrr izin vereceekkk bana kızlarla adaya gitmeme bile burun kıvırıyoo

neyse kaçtım ben

canım ben yemek yiyip gelicemm

afiyet olsun canımmm

canım bizden de çok slm söyle canımmm ayy şimdi ne datlıdır bebiş az önce iş yerimize arkadaş bebişini getirdi ayy bi çirkin tosuncukkk yedim yedimmmmmm öptüm yaladımmmmm

Son düzenleme:
iyi akşamlar arkadaşlar

eskiden sayfalar dolusu olurdu geçmiş okumaya yetişemezdim ama eskisi gibi değil artık ama çok şükür bi yaramazlık yok herkesler iyi ipeğim doğum yapmış nurcan seyhan melike kamer havva pınar duru leydim çatlak tubişim herkesler iyi çok şükür ben çok fazla takipde edemiyom artık halk eğitimin para kazanmaya yönelik kursu başladı burda oraya gidiyorum artıkın tüb bebe için para lazım eşime destek olmaya çalışıyom

hepiniz allaha emanet olun öptüm kocaman

seyhancım bende 2 sene önce histereskopi oldum korkucak hiçbişey yok anestezi olduktan sonra hiçbişey hissetmiyosun yatağında açıyon gözlerini sonradanda hiç şikayetim olmadı ve sadece o ay korundum çünkü enfeksiyon riskine karşı antibiyotik veriyolar sonrasında korunmaya gerek yok tatlım sormak istediğin bişey varsa cevaplayabilirim rabbim yardımcın olsun tez zamanda bebelerimize kavuştursun bizi inşallah

iyi akşamlar kızlar allahtan sayfalar çok ilerlememiş okuması kolay oldu benim yine misafirlerim vardı sabahtan beri onun telaşı koşturmaca derken zaman nasıl geçti anlamadım.Ama biraz canım sıkkın kapı komşum eşini aldatıyormuş iki tane çocukları var boşanıyorlar şimdi haftalardır evinde yoktu bu gün oturmaya geldi bana yaşadıklarını anlattı çok üzüldük elden ne gelir bide zeminde oturan komşumuzun kocası ruhsatsız silah taşımaktan hapse girmiş arka arkaya 3 çocuk 4.karnında 3 aylıkmış gelirleride yok napacak merak ediyorum elazığdan gelmişlerdi allah yardımcısı olsun.Bu gün baktımda herkesin türlü türlü derdi var benim derdim sanki onlarınkinin yanında basit kaldı gerçi gelde bana sor kendimi eksik hissediyorum hep bi tarafım yarım rabbim bizleride tamamlasın dermansız dert vermesin AMİN.

canım çok sağol aydınlattın beni evet enfeksiyon için korunma bencede doğru canım bir sorum olursa sorarım çok sağol

kızlar ipeği aradım bugün çıkmış Ömer hastaneden iyilermiş artık tatlı telaşlar başladı diyo maşllahh herşey yoluna girdi yani

çiğdem sen ne zman adet olmuştun canım merak ettim..mide bulantın baş dönmesi mide sorunun varsa onlar çok yapar mesela benimde bu hava değişimlerinde çok daha fazla artar reflüm.. ama belki de bişeyler vardır ne dersin baksana hemen açıkmada başlamış..

iyi akşamlar kızlarrrrrrrrr
nasılsınız
eşim bu gün taburcu oldu eve geldik çok yoruldum ama önemli değil koçiş evde yaaaaa

canım dün acilen çıkmak zorunda kaldım izin aldım hemen çıktım bizim eve yapı denetimden kontrole geleceklerdi gelmişler yetişemedim gittiler herneysee yaa canım ben geçen ay 13 mayıs ta adet oldum mesela geçen ay adetime 10 gün varken göğüslerim ağrılaşması mide bulantısı az oldu sonra 10 gün sonra adet oldum bu ay da 10 gün öncesinden belirti verdi göğüslerim sadece ve sadcee 2 gün ağrıdı bidaha da ağrımadı hiç bişey anlamadım inşallah vardır canım diyecem ama ne bileyimmm rabbim bize hayırlısını nassip etsin
canım sen bugün hastanedesin demi allahım acil şifalar versin canım benim dualarımız seninleee

nasılsınız
eşim bu gün taburcu oldu eve geldik çok yoruldum ama önemli değil koçiş evde yaaaaa

hadi gözünüz aydın çok sevindim allahım tez zamanda sağlığına kavuşmayı nasip etsin

günaydın canlarım nasılsınız
ben dün apar topar acele çıktım neysee akşama da düğüne gittik apar topar düğün oldu anlamaadık meğer bizim kızımız kaçmışdün çok üzüldük ben hafif ağladım sonraa nikahı kıydık akşam üstü msjlar geldi çok samimi arkadaşım var benim yengesi 5 senedir bebiş istediler tüp bebek hepsini denediler tutyor düşüyor bidaha da yapmamışlar ara vermişler hem maddi yönden sıkışıklarmış benim dra gitmesini söyledim gittiler bi parça almışlar o ay hamile kalmış nasıl sevindik varya 22 haftalıkken kanaması gelmiş rahmine dikiş atmışlar bebiş düşmesin diye son 2 gündür acaip kanaması olmuş dra söylemişler ağrın sızın olmadığı sürece bişey yok demiş ama dün gece ameliyata girmişler bebeği almışlar kaybettik dedi o kadar çok üzüldüm ki bugün pek keyfim yok çok üzgünümm

canım kolay gelsin, iyi olmana çok sevindim halk eğitimlerin böyle kursları oluyo güzel bir şey Rabbim herşeyin hayırlısını versin

papatya bende etrafıma bakıyorum herkesin bir derdi var gerçekten hani derler ya 5 parmağın 5'i bir mi diye gerçekten doğru bir söz Allah kötü şeyler yaşatmasın hep iyi insanlarla karşılaştırsın

kızlar ipeği aradım bugün çıkmış Ömer hastaneden iyilermiş artık tatlı telaşlar başladı diyo maşllahh herşey yoluna girdi yani

ohh maşallah çok sevindim

nasılsınız

canım çok şükür geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…