günaydın canlarım nasılsınız
ben dün apar topar acele çıktım neysee akşama da düğüne gittik apar topar düğün oldu anlamaadık meğer bizim kızımız kaçmışdün çok üzüldük ben hafif ağladım sonraa nikahı kıydık akşam üstü msjlar geldi çok samimi arkadaşım var benim yengesi 5 senedir bebiş istediler tüp bebek hepsini denediler tutyor düşüyor bidaha da yapmamışlar ara vermişler hem maddi yönden sıkışıklarmış benim dra gitmesini söyledim gittiler bi parça almışlar o ay hamile kalmış nasıl sevindik varya 22 haftalıkken kanaması gelmiş rahmine dikiş atmışlar bebiş düşmesin diye son 2 gündür acaip kanaması olmuş dra söylemişler ağrın sızın olmadığı sürece bişey yok demiş ama dün gece ameliyata girmişler bebeği almışlar kaybettik dedi o kadar çok üzüldüm ki bugün pek keyfim yok çok üzgünümm
canım günaydın çok üzüldüm ama elden ne gelirki Rabbim büyüktür yeniden bebeleri olur
düğünü olan arkadaşında Allah mesut etsin
muck byy kolay gelsin görüşürükkk:80:günaydın kızlar hepinizi öperim ve çıkarım sonra görüşürüz vıınn
günaydınnnn kızlarrrrrrrrrr
günaydın canımmm nasılsın yeter ablacımmm iyisindir kocacında bomba gibidir inşallah
kızlar sağolun hepinize tek tek teşekür ederimmm
inşş sıkıntılarımızın sonu gelmiştir güzel günler görürüzü bizlerdee
sanada günaydın canım
çok şükür eşimde daha iyi
inşallah canım inşallahhh ablammmmm inşallahhhhhhh
dahada iyi olacak inşallah allahım izniyleeeee
günaydınnnnn kivancigdem
günaydın canım nasılsın tam çıkıyordum seni gördümöğle yemeğim yaklaşmış ama yemek yemiyecemmmm zayıflamam lazımmmm
bende iyiym canım ama az da olsa yemelisin yemeden olmaz en azından salata ye bence aman canım ya bu kiloları ne yapacaksak bende bilmiyorum
ahh ahhhh şu kilolarrr ne yapacağımı şaşırdım ama benim acilen spora gitmem şartttt neyse canım benim ben çıkıyorum afiyet olsun arkadaş beni bekliyor muck öptüm:79::79::79::79:
bugün topiğee kimse uğramamışşşş bekledim bekledim yokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?