Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

canım günaydın çok üzüldüm ama elden ne gelirki Rabbim büyüktür yeniden bebeleri olur
düğünü olan arkadaşında Allah mesut etsin

canım günaydın çok üzüldüm ama elden ne gelirki Rabbim büyüktür yeniden bebeleri olur
düğünü olan arkadaşında Allah mesut etsin

drların pek ümidi yokmuş tekrar olması için ama allah büyük bu bebiş içinde öyle demişlerdi ama hamile kaldı evet canım herşey allahtan herşeyin hayırlısını versin rabbim ama şuan için için ağlıyorum ama neden bilmiyorum bebiş için belki deeee
canım yeğenim evlendi amin inşallah aydına gelin gidiyor aydın deyince aklıma nurcan geldiiii eşim izin verseee yeğenime gitsem tabi şuan değil ama hem nurcanıda görmüş olurdum diye hayal ettim hayali bile güzelldir hayaller bazen gerçekleşmesi imkansızzz
veeee şuanda murat göğebakanın kalbim yaralı şarkısını dinliyorum adamın sesi harika yaaa bitiyorum bennn

günaydın kızlar hepinizi öperim ve çıkarım sonra görüşürüz vıınn
muck byy kolay gelsin görüşürükkk:80:

kızlar sağolun hepinize tek tek teşekür ederimmm
inşş sıkıntılarımızın sonu gelmiştir güzel günler görürüzü bizlerdee

günaydın canım nasılsın tam çıkıyordum seni gördüm öğle yemeğim yaklaşmış ama yemek yemiyecemmmm zayıflamam lazımmmm

bende iyiym canım ama az da olsa yemelisin yemeden olmaz en azından salata ye bence aman canım ya bu kiloları ne yapacaksak bende bilmiyorum

bende iyiym canım ama az da olsa yemelisin yemeden olmaz en azından salata ye bence aman canım ya bu kiloları ne yapacaksak bende bilmiyorum

ahh ahhhh şu kilolarrr ne yapacağımı şaşırdım ama benim acilen spora gitmem şartttt neyse canım benim ben çıkıyorum afiyet olsun arkadaş beni bekliyor muck öptüm:79::79::79::79:

herkese selamlar

çiğdem sen varsın canım nasılsın bakimm ? sabah keyfin yok demiştin çok geçmiş olsun inşallah bi daha hamile kalır hemen ardından.. yeğeninde inşallah mutlu olur canım..demek aydına gitti yeğenin ilerde ikna edersin eşini gidersinn nurcikide görürsünnn

yeterr gözünüz aydın eve gelmiş eşin

durucukk kız biz paşayı çok seviyosss yeni resimleri bizim yüzümüzden mi koymuyosun aşkolsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…