herkese selamlar
çiğdem sen varsın canım nasılsın bakimm ? sabah keyfin yok demiştin çok geçmiş olsun inşallah bi daha hamile kalır hemen ardından.. yeğeninde inşallah mutlu olur canım..demek aydına gitti yeğenin ilerde ikna edersin eşini gidersinnnurcikide görürsünnn
yeterr gözünüz aydın eve gelmiş eşin
durucukk kız biz paşayı çok seviyosss yeni resimleri bizim yüzümüzden mi koymuyosun aşkolsunn
yaa canım ben 58 kiloyum ama basenler göbek benden önce yürüyor evlendiğimde 47 ydimgeçte olsa geldim canım
sen kaç kilosun bu kadar kiloyu sorun yapıyon bakimm
ben bugün hastanede değildim canım yarın inaşllah gidicem
herkese selamlar
çiğdem sen varsın canım nasılsın bakimm ? sabah keyfin yok demiştin çok geçmiş olsun inşallah bi daha hamile kalır hemen ardından.. yeğeninde inşallah mutlu olur canım..demek aydına gitti yeğenin ilerde ikna edersin eşini gidersinnnurcikide görürsünnn
yeterr gözünüz aydın eve gelmiş eşin
durucukk kız biz paşayı çok seviyosss yeni resimleri bizim yüzümüzden mi koymuyosun aşkolsunn
geçte olsa geldim canım
sen kaç kilosun bu kadar kiloyu sorun yapıyon bakimm
ben bugün hastanede değildim canım yarın inaşllah gidicem
benimde basenlerim var yazzz 162 boy 57 kiloo netcem ben kurtulmalıyım ama nasıllll
ya bende kilolusun zannediyorum 58 ne ki bizim kiloların yanındaaaben 67 kiloyum 66 idim bi kilo almışım bende evlendiğimizde 52 kiloydum 73 e kadar çıktım yuhhh yazarken ben bile şaşırdıummm 21 kilomu almışımmm abowwww resmen mutasyona uğradım yanii
benimde basenlerim var yazzz 162 boy 57 kiloo netcem ben kurtulmalıyım ama nasıllll
yeter abla biz senle aynıyız ama senden 1 kilo fazlam varrrrrrr boy aynı kilo daaa ama 1 tanesi fazla minnacık fazlaaaa
kızlar ben kaçar
Günaydın kızlar hepinizi kocaman kocaman öperim
sevdam bugün histeroskopi olcan canım geçmiş olsun hayırlı sonuçlarla gel canım
egenin fotolarını çekiym koyarım
kızalr kilo dedinizde sizin klionuz yokki bende evlenmeden eşimle çıkarken 57 ile başladım evlendiğimde 62 idim şimdi 75'im abuuuuuuuuuuuuuuuuuu nerelere gideyim na yapayııımmmm ben nasıl vereyim kociş dün sabah dalga geçti yarın unttturma gömleğini giyeyim dedi hıııııııııııırrrrrrrr havv haavv haaarrtttttt dedim onaa amaniinnnnn durumum vahim demekkiiiii yok yok bu gidişat kötü
aman aplam kilo dediğin nedir kiii keyfinden mi bu hale geldinn
günaydın şekerlerrr yunusu dün götürdüm hastaneye iyice öksürmeye başladı taa ciğerden geliyo ses antibiyortik ve balgam sökücü verdi mecburen kullanıyorum
seyhan aplammmm Rabbim yardımcın olsunnn inşalahhhhhh hayırlı haberler ver dualarımdasın datlımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?