Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

inşallah canım inşallah mutlu olur çok istiyoruz hepimizz şimdi birazdaha iyiyim ama başım bağrıyor okadar canımm

geçte olsa geldim canım
sen kaç kilosun bu kadar kiloyu sorun yapıyon bakimm
ben bugün hastanede değildim canım yarın inaşllah gidicem
yaa canım ben 58 kiloyum ama basenler göbek benden önce yürüyor evlendiğimde 47 ydim
tam 11 kilo almışımmm

evet canım geldik çokşükürr

ya bende kilolusun zannediyorum 58 ne ki bizim kiloların yanındaaa ben 67 kiloyum 66 idim bi kilo almışım bende evlendiğimizde 52 kiloydum 73 e kadar çıktım yuhhh yazarken ben bile şaşırdıummm 21 kilomu almışımmm abowwww resmen mutasyona uğradım yanii

geçte olsa geldim canım
sen kaç kilosun bu kadar kiloyu sorun yapıyon bakimm
ben bugün hastanede değildim canım yarın inaşllah gidicem

benimde basenlerim var yazzz 162 boy 57 kiloo netcem ben kurtulmalıyım ama nasıllll

valla bizmi büyütüyoruz yoksa göbüşler miiiiii

kızlar ben de yavaş yavaş çıkayım hazırlanayımmm hepinizi çpüyorum iyi akşamlar canlarım inşallah yarın burası kalabalık olur sevdanehri ablacım yarın dr a gideceksin allahım sana acil şifalar versin öpüyorum hepinizi muck muck muck

yeter abla biz senle aynıyız ama senden 1 kilo fazlam varrrrrrr boy aynı kilo daaa ama 1 tanesi fazla minnacık fazlaaaa

kuzum 1 kilocuk 1 kilocuk diyee bu kadar olduk zatennn :26::26::26::26::26::26::26::26::26:
son 1 sendir diyet yapacağımmmm ne karasız bir garı oldum bennn

Günaydın kızlar hepinizi kocaman kocaman öperim

sevdam bugün histeroskopi olcan canım geçmiş olsun hayırlı sonuçlarla gel canım
egenin fotolarını çekiym koyarım

kızalr kilo dedinizde sizin klionuz yokki bende evlenmeden eşimle çıkarken 57 ile başladım evlendiğimde 62 idim şimdi 75'im abuuuuuuuuuuuuuuuuuu nerelere gideyim na yapayııımmmm ben nasıl vereyim kociş dün sabah dalga geçti yarın unttturma gömleğini giyeyim dedi hıııııııııııırrrrrrrr havv haavv haaarrtttttt dedim onaa amaniinnnnn durumum vahim demekkiiiii yok yok bu gidişat kötü

günaydın arkadaşlar........................

kızlar neden kimse benle konuşmuo benmi yanlış anlıorum

bebeğimin cinsiyetini öğrendim size müjde verecektim ama herkes ilgisiz ...

Son düzenleme:
günaydın canlarım nasılsınız iyisinizdir inşallahh
yeter ablacım haklısın valla 1 kilo diye diye bu hale geliyoruzz
durucummmm kilolarını verirsin inşallahhh
elifcim sana öyle geliyor kimse ilgisiz değil sadece herkesin işleri var bu sıralar hadi müjdemizi alalım kızımız mı oluyor yoksaaa
sevdanehri canım allahım yardımcı olsun acil şifalar canım

aman aplam kilo dediğin nedir kiii keyfinden mi bu hale geldinn

günaydın şekerlerrr yunusu dün götürdüm hastaneye iyice öksürmeye başladı taa ciğerden geliyo ses antibiyortik ve balgam sökücü verdi mecburen kullanıyorum
seyhan aplammmm Rabbim yardımcın olsunnn inşalahhhhhh hayırlı haberler ver dualarımdasın datlımm

günaydınnnnnnnnnn günaydınnnnnnnnn günaydınnnnnn

geçmiş olsun canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…