Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

geçmiş olsun canım biran önce iyileşir inşallahhh rabbim acil şifalar versinn

günaydın arkadaşlar........................

kızlar neden kimse benle konuşmuo benmi yanlış anlıorum

bebeğimin cinsiyetini öğrendim size müjde verecektim ama herkes ilgisiz ...

bebğim olurmu hiç öyle şeyyyy
söyle baalım yeğenciğimiz prensesmi prensmiiiiiiiiiii

harikasın ablam sabah sabah neşeni dee dağıttın bizlereee tünaydın tünaydın tünaydınnnn en güzel günler bizim olsun demiiiiii

inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş güzelikler bizimle olurrrrrr

duru benim bir kız kardeşim var evelenmeden önceee 45 kiloydu ne oldu nasıl oldu anlamadım evlenince hoooppppp 65. 70 arasında gidip geliyorrr ben ona şişko diyorum(acaba alınrda diyete başlarmı diye)(kardeşimin de bebği yok)kolestol çıktı şimdi dr yanında söylüyorum lütfen kilosuna dikkat etsin diyorum dr evet biraz kilonunuz var diyor yok dr diyor bir kaç gr oda midemin üzerinde zararsız yerde diyor
sonra bana dönüyor sıska seni beni kıskandığın için bana kilolu diyorsun diyorrr

evet canım eğer dikat etmesek kilonun nasıl geldiğini anlamıyoruz eeeee yaşta ilerliyor ve bu tedavilerde aklenince kilo almamız çok daha kolaylaşıyor malesef

haklısın canım hep yeterki bebiş olsun diyoruz bebiş için kilolarıda göze alıyoruz rabbim tez zaman da kavuşturur inşallahhh

merhaba kızlar nasılsınız diyeceğim yine kimse yok.
Yine kilolardan bahsetmişsiniz 57 58 kilomu benimkinin yanında aşkolsun mosusmu yapıyorsunuz ayşe üzerine alınsın diyemi sizin kilolar kilo mu benimkinin yanında ben bu güne bugün tamtamına kocaman 87 kiloyum sizin kadar sorun etmiyorum zayıflamak şöyle dursun daha da alacak gibiyim kendimi kınıyorumal bana hakediyorum

haklısın canım hep yeterki bebiş olsun diyoruz bebiş için kilolarıda göze alıyoruz rabbim tez zaman da kavuşturur inşallahhh

in
şşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş​

kuzum yok mahsus yapımıyoruz daa ben normalde 52 55 arasıyımdır ama geçen yıl üst üste 3 defa tüp bebk dendim ve çok fazla ilaçla (günlük doz 375 ünüte idi)işte o arada acık kaçtı ipin ucu
53 falan olsam iyi olacak
ama bence sende dikat etmelisinnnn hemde hemmen bu gün başlamalısın sağlığın için

havva ben bile bu kiloyla 260 ünite yaptım senin sorun neydi gerçekten bu ilaçlar kılo aldırıyor bide iştahlıysan benim gibi vay halimize zaten farkettiyseniz çocuğu olmayanların 10 kişiden 8 kilolu

havva ben bile bu kiloyla 260 ünite yaptım senin sorun neydi gerçekten bu ilaçlar kılo aldırıyor bide iştahlıysan benim gibi vay halimize zaten farkettiyseniz çocuğu olmayanların 10 kişiden 8 kilolu

canım biz erkeke infertilitesiyiz ancak benim yumurtalarım boş çıkıyor ( bu kadar ilaçla aslında normal boş çıkması) canım benim merkezim 3 ay üst üste deneme yaptıı (ard arda yapılan tedavilerde daha başarılı olunuyormuş )bende transfer olmadığı için 2.3 ay beklemeye gerek yok dedi dr işte üst üste olduğundanmıdır bilemiyorum 375 ünüte ve 18 gün iğne oldum ben allahtan tedavi esnasında bu hormonarı kualnmaya başlayınca bende mide bulantıları oluyor yemek yiyemiyorum (belkide pskolojiktir ) ama önceki tedavilerimde (ik 2 tedavimde) zaten 125 ve 100 ünite kulanılmıştı ve ben tedvaideyken 3 kilo zayıflamıştımmm
evet merkezde tanıştığım kadınlar bana çok şaşırıyorlar sen nasıl bu kadar zayıf kaldın diyee (önce daha zayıfdım nereden bilisnler ) ama gerçekten bu tedaviler kilo aldırıyor

havva tüp bebek tedavilerinin 3 de aynı merkezdemi yaptırdın aynı merkezde yaptırdıysan merkezin son tedavinde ilaç yada ücret yönünden yardımı oluyormu ben 3 tüp denemesi yaptırdım üçüde aynı merkezde üçüncüde çok az bir miktar fiyatta düştüler aceba bu diğer merkezlerde nasıl oluyor merak ediyorum bilgin varsa benimle paylaşırmısın

canım ben 2 sini bir merkezde 3 başaka merkezde 5 defa denedim eğerki özelden yaptıryorsan 250 tl ile 500 tl arasında indirim yapıyorlar ( bu merkeze öre değişiyor ) ama devlet detekli yapılıyorsa indirim falan olmuyor ama bu adanadaki merkeler için geçerli he rmerkezin uygulaması farklı

slm kızlar ben geldim bugün durmadan duraksamadan tam 1.5 saat yürüdüm azıcık yemek yedim ilk defa bu kadar uzun yürüdüm akşam kayınvalidelere gidecez eşimle yürüyerek gidecez hadi bakalım
yeter abla sana bişey sormak istiyorum ama tüp bebek nasıl yapılıyor ayrıntılı bilgi istesemmmm :78::78: sakıncası yok sa tabi

ben daha devletten hiç faydalanmadım burdaki fakülte hastanesi ilaç raporu vermiyor onun için ya fakültede yaptıracaksın ki başarısı düşük diyorlar ve çok kaba özensiz davrandıkları söyleniyor ben aynı merkezde özelde yaptırdım aynen dediğin gibi 500 lira düştüler sömürüyorlar insanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…