aman aplam kilo dediğin nedir kiii keyfinden mi bu hale geldinn
günaydın şekerlerrr yunusu dün götürdüm hastaneye iyice öksürmeye başladı taa ciğerden geliyo ses antibiyortik ve balgam sökücü verdi mecburen kullanıyorum
seyhan aplammmm Rabbim yardımcın olsunnn inşalahhhhhh hayırlı haberler ver dualarımdasın datlımm
günaydın arkadaşlar........................
kızlar neden kimse benle konuşmuo benmi yanlış anlıorum
bebeğimin cinsiyetini öğrendim size müjde verecektim ama herkes ilgisiz ...
harikasın ablam sabah sabah neşeni dee dağıttın bizlereee tünaydın tünaydın tünaydınnnn en güzel günler bizim olsun demiiiiii
saol canım benim inşalahhhgeçmiş olsun canım biran önce iyileşir inşallahhh rabbim acil şifalar versinn
saol aplam Allah razı lsunngeçmiş olsun canımmm
duru benim bir kız kardeşim var evelenmeden önceee 45 kiloydu ne oldu nasıl oldu anlamadım evlenince hoooppppp 65. 70 arasında gidip geliyorrr ben ona şişko diyorumGünaydın kızlar hepinizi kocaman kocaman öperim
sevdam bugün histeroskopi olcan canım geçmiş olsun hayırlı sonuçlarla gel canım
egenin fotolarını çekiym koyarım
kızalr kilo dedinizde sizin klionuz yokki bende evlenmeden eşimle çıkarken 57 ile başladım evlendiğimde 62 idim şimdi 75'im abuuuuuuuuuuuuuuuuuu nerelere gideyim na yapayııımmmm ben nasıl vereyim kociş dün sabah dalga geçti yarın unttturma gömleğini giyeyim dedi hıııııııııııırrrrrrrr havv haavv haaarrtttttt dedim onaa amaniinnnnn durumum vahim demekkiiiii yok yok bu gidişat kötü
günaydın canlarım nasılsınız iyisinizdir inşallahh
yeter ablacım haklısın valla 1 kilo diye diye bu hale geliyoruzz
durucummmm kilolarını verirsin inşallahhh
elifcim sana öyle geliyor kimse ilgisiz değil sadece herkesin işleri var bu sıralar hadi müjdemizi alalım kızımız mı oluyor yoksaaa
sevdanehri canım allahım yardımcı olsun acil şifalar canım
duru benim bir kız kardeşim var evelenmeden önceee 45 kiloydu ne oldu nasıl oldu anlamadım evlenince hoooppppp 65. 70 arasında gidip geliyorrr ben ona şişko diyorum(acaba alınrda diyete başlarmı diye)(kardeşimin de bebği yok)kolestol çıktı şimdi dr yanında söylüyorum lütfen kilosuna dikkat etsin diyorum dr evet biraz kilonunuz var diyor yok dr diyor bir kaç gr oda midemin üzerinde zararsız yerde diyor
sonra bana dönüyor sıska seni beni kıskandığın için bana kilolu diyorsun diyorrr
morali harikaymış kızkardeşinin valla
evet canım eğer dikat etmesek kilonun nasıl geldiğini anlamıyoruz eeeee yaşta ilerliyor ve bu tedavilerde aklenince kilo almamız çok daha kolaylaşıyor malesef
kıslar ben kaçıyımm kociş evde kaldıracam birazdan kahvaltıyı hazırlayımm
haklısın canım hep yeterki bebiş olsun diyoruz bebiş için kilolarıda göze alıyoruz rabbim tez zaman da kavuşturur inşallahhh
merhaba kızlar nasılsınız diyeceğim yine kimse yok.
Yine kilolardan bahsetmişsiniz 57 58 kilomu benimkinin yanında aşkolsun mosusmu yapıyorsunuz ayşe üzerine alınsın diyemi sizin kilolar kilo mu benimkinin yanında ben bu güne bugün tamtamına kocaman 87 kiloyum sizin kadar sorun etmiyorum zayıflamak şöyle dursun daha da alacak gibiyim kendimi kınıyorumal bana hakediyorum
havva ben bile bu kiloyla 260 ünite yaptım senin sorun neydi gerçekten bu ilaçlar kılo aldırıyor bide iştahlıysan benim gibi vay halimize zaten farkettiyseniz çocuğu olmayanların 10 kişiden 8 kilolu
havva tüp bebek tedavilerinin 3 de aynı merkezdemi yaptırdın aynı merkezde yaptırdıysan merkezin son tedavinde ilaç yada ücret yönünden yardımı oluyormu ben 3 tüp denemesi yaptırdım üçüde aynı merkezde üçüncüde çok az bir miktar fiyatta düştüler aceba bu diğer merkezlerde nasıl oluyor merak ediyorum bilgin varsa benimle paylaşırmısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?