ben geldimm kızlarrrr
hoşgeldinnnn canımmm tam isyabn edecektim neden kimse yok diye haberler senden anlat bakemmm özlettin kendiniiii
hoşbulduk canım gayet iyiyim hafif kasık ve bel ağrım var okadar 2 side benimle yavrularımın teyzesii
hoşbulduk canım gayet iyiyim hafif kasık ve bel ağrım var okadar 2 side benimle yavrularımın teyzesii
ayyyyyy allahımmmmmmm yüzümüzü güldürecekinşallahhhhh canım bu konuda bana detayını anlatabilirmisin ben pek bişey bilmiyorumda aslında hiç bilmiyorum desem yeridirrr
canım rabbim nazarlardan saklasınnn
sana kök salsın ve seni anne yapsın mucizen olsun bu bebkler senin inşşşşşşşşşşş
canım eşinle birlikte gittiniz mi hiç kadın doğumcuya
slm kızlar ben geldim bugün durmadan duraksamadan tam 1.5 saat yürüdüm azıcık yemek yedim ilk defa bu kadar uzun yürüdüm akşam kayınvalidelere gidecez eşimle yürüyerek gidecez hadi bakalım
yeter abla sana bişey sormak istiyorum ama tüp bebek nasıl yapılıyor ayrıntılı bilgi istesemmmm :78::78: sakıncası yok sa tabi
aminnnn yetercimmm allah razı olsun inşallah
canım adetin 3.4 günü vajinal muayene ile başanır uzun yada kısa protokol olurr uzun protokolde adetin 21 günü lukrin diye bir iğne ile başlarsın (uzun protokolde aynı zamnada ilk vajinal muayenede doğum kontrol hapıda kulanabilirsin dr uygun görürse)adet olursun bu iğneye devam edersin adetliyken ikinci defa kontrole gidersin ve aynı zamanda yumurta geliştirici ilaç verilir (puregon . gonel f .menegon gibi) dr uygun gördüğü dozda kulanırsın (lukrine devam edersin aynı zamanda ) ortalama 12 ila 15 gün arasında yumoşlar gelişir dr istediği seviyeyey ulaşır ve sana yumurta çatlatmak için iğne verilir (satti söylenir sana )bu iğnedn 36 saat sora anestezi altında opu (yumurat toplama işlemi) yapılır ve aynı gün eşindende sperm alınır hazırlanır
bu gün yumurtalar ayıkanır mikroya hazır hale gelir ve eşinin permiyle dölenir dölenme işleminden 3. ve ya 5 . gün tarnsferin yapılı
kısa protokoldede ikinci adetten sonra (yukarada yazdığım ekilde ) umarım anlatabilmişimdir
canım hep biz gidiyoruz ama eşimi hiç muayene etmediler sorun bende diye bende başladılar şimdi geçen ay dr dediki bu sefer 2 aydır herşey yolunda allahım izniyle dedi eğer bu ay hamile kalmazsan eşine bakalım dedi öyl ebu kadar yani
sağol yeter ablacım çok iyi anladımmm biraz uzun işlem gibi sanki rabbim hayırlısıyla fazla bekletmeden nasip eder şimdi ben bu ay adet görürsem eşimi muayene edeceklerr ondan sonra ne yapılacaksa söyleyecek galibaaa
inşallah gerek kalmaz tüpe falan canım yaa inş. kendiliğinden olur allah korusun olmassa tüp tedavisin de şöle oluyo adetinin 2. yada 3. günü doktora gidiyosun yumurtlama ilaçları veriyo sana hem sayısını arttırıcı hem de büyütücü ilaçlar bunlar göbekten iğne bikaç gün ara ile kont. çağarıyo sonra bu ilaçlara ilave olarak bu sefer yumurtalarının çatlamasını engellemek için iğnelere de başlıyosun yumurtalar belirli büyüklüğe gelince de iğneleri kesiyosun ve yumurta toplamadan 36 saat önce çatlaması için iğne oluyosun söledikleri satte has. oluyosun senin yumurtalar toplanırken de(genel anestezi ile) eşinden sperm alıyolar en 3 gün en fazla 5 gün diyet yapması lazım bunun için sonra hemen döllüyolar onları ertesi günde seni arayıp embriyolar hakkında bilgi veriyolar 3 yada 4 ya da 5 gün sonra transfer ediyolar kafan lakarıştı demiiii:44:
yavaş yavaş anlaya anlaya okuyunca karışmadı canım inşallah dediğin gibi kendiliğinden hamile kalırım inşallahhhh allahım büyük rabbim hepimize yardımcı olsun
canım biraz sıkıntılı bir süreç ama sonunda bebişlerimz gelsin biz sıkıntıya katlanırız
günaydın arkadaşlar........................
kızlar neden kimse benle konuşmuo benmi yanlış anlıorum
bebeğimin cinsiyetini öğrendim size müjde verecektim ama herkes ilgisiz ...
demiii hayırlısıyla olsunda diyoruz hep herşeye katlanıyoruzz hayalini kurmak harika ama insanı biraz hüzünlendiriyorr
ben çok alıştım artık sonuncuda bütün iğnelerimi kendim yaptımm
haklısın bir hüzün verci bir durum ama ne yapalım buda bizim sınavımız
bekleyeceğiz sabır edeceğiz rabbimde inşş bizleri sevindirecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?