helal olsun vallaa insan isteyince uğraşıyor demi canım
yetercim sen 5 defa denemişsin bunu bilmiyodun en çok ben denedim sanıyodum olsun canım inş en kısa zamanda olur sonuçta olmaz demiyo yaa doktorlarımız artık denemeye gerek yok deseler yada hiç deyemesek napardık düşünsene
haklısın bir hüzün verci bir durum ama ne yapalım buda bizim sınavımız
bekleyeceğiz sabır edeceğiz rabbimde inşş bizleri sevindirecek
canım evet 5 defa denedim ama benim en büyük sorunum sıkıntım yaş.. 35 oldum artık sınırdayımmm hamile kalma şansım azalıyor (zaten oldukça azdı)eğerki olursa gebeliğin zorlukları vs vs yani geç kalıyorum herşeye ama yapılacak fazla bir şey yok biz maddi olarak çok açılmıştık birde eşimin ameliyatı girdi işin içinde elimzde bulnan tüm birikimiz eşime gitti (hatta borçlandık da)şimdi yeniden düşünmemiz çok zor
ama sağlık olsunn
evet valla insan herşeye alışıyo kesinlikle ben şunu yapama bunu edemem dememek lazım zaten ben her zaman çok cesaretliyimdir iğneden de hiç korkmazdım şuan da da kan sulandırıcıya başladım her gün gerçi o kolay hazır şırınga ucu da incecik
canım evet 5 defa denedim ama benim en büyük sorunum sıkıntım yaş.. 35 oldum artık sınırdayımmm hamile kalma şansım azalıyor (zaten oldukça azdı)eğerki olursa gebeliğin zorlukları vs vs yani geç kalıyorum herşeye ama yapılacak fazla bir şey yok biz maddi olarak çok açılmıştık birde eşimin ameliyatı girdi işin içinde elimzde bulnan tüm birikimiz eşime gitti (hatta borçlandık da)şimdi yeniden düşünmemiz çok zor
ama sağlık olsunn
kızlar ben çıktım pazara gideceğimmmm görüşürüz
canım benim yeğenlerime olan tutkuma bakınca kendi çocuğumu nasıl severim bu sevgini daha fazlası varmıdır diye bend edüşünüyorummminşallahh inşallahhh bazen iş yerime çocuklar geliyor varya nasıl seviniyorum saldırıyorum resmen akşamda kayınvalidemlere gidecez görümcemi hiç sevmem ama kızını çok severim bazen özlüyorum onu bu akşam öpüp koklayacammm bazen diyorum bu kadar çok başkalarının çocuklarına düşkün oluyoruz acaba kendi evladın olsa nasıl bişey olur diye düşünüyorumm herhalde deliye döneriz diyorum benim komşumda beni ok sever 55 yaşında hiç çocukları yok ben üzüleyim ağlayım kadın hasta oluyor kocasına da ben bu kız için üzülüp hastanelik oluyorum kendi çocuğum olsa herhalde ölürdüm diyor çok değişik ve garip duygular insanı farklı duuygulara sürüklüyor ahh bbu bebeler yokk muuu ahh bu çirkinler gelsin bi hele görecekler poposuna poposuna vuracam ısıracammmm
canım benim de yaş 35 oldu 77 doğumluyum ama olsunn napalım bodur tavuk her dem piliç
canım benim yeğenlerime olan tutkuma bakınca kendi çocuğumu nasıl severim bu sevgini daha fazlası varmıdır diye bend edüşünüyorummm
inşş bir gün bizlerinde evatlrı olurda görürüz
kız sabah ben dedim ki (diğer toğikte )mitat can 35 lik lolitayı bana yaptııı
kız bizden çıktırmı olır piliçmi olur
ben de çıkıyorum canlar çok oturdum burda yatmam lazım annem bağarcak şimdi bana
hadi git canım bol bol yattt hayırlı haberlerleeeee dön canım inşallahhh karnıcına tutunur yavrucaklarrr ayy birden heyecanlandım ben yaaa
yerim ben seniii canım benim hadi görüşürüzz by byy
hoşbulduk canım gayet iyiyim hafif kasık ve bel ağrım var okadar 2 side benimle yavrularımın teyzesii
kimse yokki ilgisiz olsun canım haydi ver müjdeni pipilimi kukulumuuugünaydın arkadaşlar........................
kızlar neden kimse benle konuşmuo benmi yanlış anlıorum
bebeğimin cinsiyetini öğrendim size müjde verecektim ama herkes ilgisiz ...
yavrus geçmiş olsun neden acaba üşüttümü bebem yaaa allahım acilşifalar versinaman aplam kilo dediğin nedir kiii keyfinden mi bu hale geldinn
günaydın şekerlerrr yunusu dün götürdüm hastaneye iyice öksürmeye başladı taa ciğerden geliyo ses antibiyortik ve balgam sökücü verdi mecburen kullanıyorum
seyhan aplammmm Rabbim yardımcın olsunnn inşalahhhhhh hayırlı haberler ver dualarımdasın datlımm
ne olsun yavrus uykumu kaybettim onu arıyorum sennabersinnehaber gece kuşu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?