günün mü geldi yoksa kasıkta ağrı olumlu canım
bence sen adet olmayacaksın rabbimin izniyle inşallah korkuların boşa çıkacak inşallah müjdene seviniriz teselli mesajları yazmak zorunda kalmam canım
seninki savunma mekanizması heveslenmek istemiyorsun üzülmemek için bende hep tutmayacak derim eşime anneme ki onlarda heveslenmesin diye ama ben hep yıkıldım sen olumsuz sonuç almazsın inş.
niee kimsee banaa bişeyy yazmıyoo yaa küsücem bakın sizeeeeeeeyarın aşılamamm var kıslarrr dualarınızıııı eksik etmeyin olurmuuu bennn temızlıklee cebelleşmeyee gidiyorum hadi kalın saglıcakla ALLAH a emanet olunnnnn
saollll cnmmmm çok teşekkürrler RABBİM inşallah senındee pozitifini bu sefer gösteririr hayırlısıylaa ama bencedee sen bu sefer hamişsin gibiiime geliyoo ama hadi hayırlısııııfatmacım dualarım yanındayım emin ol
saolll cnm ALLAH razı olsun ne muradın varsaa versin inşallahhhhhhhhhfatma allaha emanet ol rabbim yardımcın olsun
allahyardımcın olsun fatmacım rabim gönlüne göre versinhakkında hayırlısı dualarım seninlee
günaydın kızlar bu gün eşime mr çetirmeye gideceğiz has merak etmeyin[sıze=3][/sıze]
geliyorum sık sık ama kimsecikler olmayınca selamıımı verip durumumu yazıp çıkıyorum eskisi gibi kalabalık olmayınca tadıda çıkmıyo be çiğdemim sen naptın adet olmuşsun galiba allah büyüktür bebim inşallah bidahaki ay güzel haberler veririsin dualarımdasınız her zaman
allah hayırlı etsin canım sağlıklan kucağına almak analı babalı büyütmek nasip olsun inşallah
3 pakett dondurmamı yıh iimisin kızım seeeeeenn
üzülme hatta sevin bence en azından sorunu bulmuşoldunuz hayatım bundan sonra onun tedavisine bakarsınız allah çok aratmasın inşallahhh
yıldız sen iyimisin hayrola birde inceden sitem etmişsin aşkolsun sanabiz seni gece yarıları buraya yazarken görürdük bebeğin yokken hiç olmasa i,ki günde bir burda olurdun hamile kaldın gidiş o gidiş hangimise destek teselli oldunki bulut ve sen son derece vefasız çıktınız ama neyse iyi olun yavrulşarınız sağlıklı olsun gelmeyin burası bi şekilde ilerliyo hiçkimöse vazgeçilmez değil sende bilirsin yıldızım azerim allah razı olsun duaların için allaha emanet ol sende kızınla allah yavrunun acısını göstermesin
canımmm hiçbirimizide unutmazmış yerim seni durummmmmmmerakl etme sağlıklı
sevom alıntılaırmda yoksun o güzel sesi,ni duydum gerek yok dedim yazmadım gönlümdne geçenleri biliyosun zaten
bebekdls hayırlı haberinle ne zaman sevindiriceksşin bizelri
kıvancım çiğdemim münüş kan revan içinde ama olucak inşallah azıcık sabır
kameri göremiyorum facedede yok hayır olsun inşallah
papatyaaa nabersin sen ne alemdesin
şifam uğramış se4lamlar olsun hatunuma
nurcanım yaazık çapada çok yoruluyo öptüm hepinizi bebitolarımmmm
niee kimsee banaa bişeyy yazmıyoo yaa küsücem bakın sizeeeeeeeyarın aşılamamm var kıslarrr dualarınızıııı eksik etmeyin olurmuuu bennn temızlıklee cebelleşmeyee gidiyorum hadi kalın saglıcakla ALLAH a emanet olunnnnn
inşallahhhh cnmm çok saolllll tüm temennim oooo kıslarr yarın saat 10 30 gibii o odada olacagım büyük ihtimal ayaktaa olanlarr lütfen benim için dua edersenizzzz beni çok çok çok mutlu edersiniz bilenler bilir adım fatma bilmeyenlerdeee ögrenmiş olurrrr hadi ben kaçayım yarın erkenn kalkacam hepiniz ALLAH a emanet olun kalın sağlıcaklaaaa
valla bilmiyorum ayşee çok korkuyorum sabah bi adet sancısıyla kalktım eşim uyuyodu kesin adet olucam bugün dedim ağladım ama şuana kadar daha olamadım ama heran bekliyorum
günaydın kızlar bu gün eşime mr çetirmeye gideceğiz has merak etmeyin
günaydın hatunlarrrrrr bu kocam beni bir gün öldürecek ama ne zaman dün halı saha maçı vvardı ayağı sakatlandı ben üniversitenin hastanesine getirdim sabah da bi iş arkadaşım beni arada sonra da öğrendim simit için aramış meşgül olduğumu bilince söylemedi vayyy efendim sabah sabah neden aramış benim kapıda güvenlikçiler oluyor girişlerde sorun oluyor ben genelde ya personel yada günaydın der girerim bugün de öyle yaptım anammmmm ben yalaka oldum çıktımmm ne alaka dedim yaaa ne alaka allah aşkına yaa beni işe çalıştıranda kabahatmiş neyse dr da ameliyattaymış devlet hastanesine gidecem dedi geleyim dedim bana lazım değlsin dedi ne biçim lafff yaaaa kızlar kusura bakmayın inşallah canınızı sıkmamışımdır ama benim canımı çok fena sıktı iyice ne yapacağımı şaşırmış durumdayımmmmm
cnm senin kocanı çok çok kınıyorum ne demek yaaa yalakaa insan eşine bu kelımeyı nasıl kullanır anlamammmm ayıp etmiş hemdee çok demekki o zmn zmn yalakalık yapıyooo cnmmmm senide öyle zannetmiş boşverr kendii ayıbıııı sen hiç takmaaaaa gitsin ayagına zarar versin hıncını senden çıkarsın ohhh ne güzel dünyaa yaaa bu dünyanın kahranı hep bayanlar çeksin zaten aman sen düşünme bunlarıı boşverrrrr
günaydın hatunlarrrrrr bu kocam beni bir gün öldürecek ama ne zaman dün halı saha maçı vvardı ayağı sakatlandı ben üniversitenin hastanesine getirdim sabah da bi iş arkadaşım beni arada sonra da öğrendim simit için aramış meşgül olduğumu bilince söylemedi vayyy efendim sabah sabah neden aramış benim kapıda güvenlikçiler oluyor girişlerde sorun oluyor ben genelde ya personel yada günaydın der girerim bugün de öyle yaptım anammmmm ben yalaka oldum çıktımmm ne alaka dedim yaaa ne alaka allah aşkına yaa beni işe çalıştıranda kabahatmiş neyse dr da ameliyattaymış devlet hastanesine gidecem dedi geleyim dedim bana lazım değlsin dedi ne biçim lafff yaaaa kızlar kusura bakmayın inşallah canınızı sıkmamışımdır ama benim canımı çok fena sıktı iyice ne yapacağımı şaşırmış durumdayımmmmm
ayyy canım yaaaaa ayıp etmiş kocan ama hepsi aynı canım bazen yapıyorlar böyle şeyler sen sıkma canını gülümmm yapar ederler birde sonra bişi olmamış gibi yanına gelirler emin ol seninkide öle yapacaktır salla gitsin bazen ne dediklerini bilmiyor ve lafın nereye gideceğini düşünmeden patavatsızca konuşuyorlar işte:113::113:
fatoşşşşşşş bugün senin günün dualarımdasın çok dikkat et tamammıııı
bebekdls adet sancısı bendede olmuştu hemde transferden 5,6 gün sonra yani seninle aynı zamanlarda hatta demiştimki ben kan testi bile veremicem galiba oldumolucak gibiyim demiştim adet sancısı gibi araara ağrı kasıkta ağrı göğüslerde şişkinlik ve gerginlik olmuştu şükür finalimizde düşük bi değerle miniğim ce eeeeee dedi haydi darısı sanaolsun kiiii oldu bu iş korkma dikkat et
kıvançç canım sen bu moralsizlikle iş yorgunluğuyla kaynana vs bunlarla uğraşırken bide senin o kütük koca varya aaah nasıl kızıyorum beni düşman bil sakın ha sakın çoluk çocuk için savaşma elbette hakkın ama birazcık politik ol ne kadar istediğini biliyorum ama kocana ben istemiyorum çocuk demeyi bil kafasına sok bunu desinki bu hatun bendne ümidi kesmişki çocukta istemiyor demek istediğimi önce senin adamı kıvama getirelim sonra bak tedavi işlerine çocuk düşünmeye korkma ayrılır bırakır diye hiiiç bi halt edemez ama düzeştmediğin sürece gidende hep sendne gider yıpranan ezilen genç yaşta içi boşalan sen olursun..hoş biliyorumki bir insanı değiştiremezsin neyse baştan odur sonunda kadar ama en azından biraz değişmek için çabasarfedebilir
çok uzattım ama istersen varsa imkanın bir hafta izin al işten kavgalı değil tabi birazcık yalnız kalın o o ve sne burdan başlayabilirsin ay inanki senin şu yaşadıklarına çok üzülüyorum sabırlar güç diliyorum allah kocana hideyetakıl versin
aklımda diğer kızlar için bi ik mesaj verdi seni,n kütük koca yüzünden unutuummmmmmmneyse öpüyyorum herkesiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?