Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

bence sen adet olmayacaksın rabbimin izniyle inşallah korkuların boşa çıkacak inşallah müjdene seviniriz teselli mesajları yazmak zorunda kalmam canım

bence sen adet olmayacaksın rabbimin izniyle inşallah korkuların boşa çıkacak inşallah müjdene seviniriz teselli mesajları yazmak zorunda kalmam canım

ayy gerçekten öle mi düşünüyosun çok sağol canım eşimde öle diyo bu sefer ötekiler de hiç böle sölememişti ama ben nedense hiç inanmıyorum

iyi geceler ayşee ben yatıcam çok ağrıyo belim görüşmek üzere inş. senin dediğin gibi olur

seninki savunma mekanizması heveslenmek istemiyorsun üzülmemek için bende hep tutmayacak derim eşime anneme ki onlarda heveslenmesin diye ama ben hep yıkıldım sen olumsuz sonuç almazsın inş.

seninki savunma mekanizması heveslenmek istemiyorsun üzülmemek için bende hep tutmayacak derim eşime anneme ki onlarda heveslenmesin diye ama ben hep yıkıldım sen olumsuz sonuç almazsın inş.

aminnn inşallahh bu sefer ben yanılırım belki de hamileyimdir bilmiyorum:26::26:

allahyardımcın olsun fatmacım rabim gönlüne göre versinhakkında hayırlısı dualarım seninlee

günaydın kızlar bu gün eşime mr çetirmeye gideceğiz has merak etmeyin

fatmacım dualarım yanındayım emin ol
saollll cnmmmm çok teşekkürrler RABBİM inşallah senındee pozitifini bu sefer gösteririr hayırlısıylaa ama bencedee sen bu sefer hamişsin gibiiime geliyoo ama hadi hayırlısıııı
fatma allaha emanet ol rabbim yardımcın olsun
saolll cnm ALLAH razı olsun ne muradın varsaa versin inşallahhhhhhhhh
allahyardımcın olsun fatmacım rabim gönlüne göre versinhakkında hayırlısı dualarım seninlee

cnmm çokkk saollll ALLAH hepinizden binlerce kez razı olsunnnnnnnn RABBİM gönlünüzde ne dilek ne arzu varsaa en kısaaa zamandaa kabul eylesin inşallahhhhhhhhhh

evet canım adet oldum ama bu ay garip bi adet dönemi yaşadım cuma günü sabah geldi öğlen kesildi bi daha akşam geldi cumartesi sabah hiç gelmedi akşam geldi dün pazar günü sabah 1-2 damla geldi öğleden sonra geldi bi daha gelmedi bu sabah 1-2 damla kan anlamadım gitti canım daha önce olmazdı benim hayırlısı olsun artık ne diyelimmmm

canım allahım gönlüne göre versin tutunacak bebişin inşallah canımmm

dualarımız seninle canım benim allahım güzel yüzümüzü güldürecek inşallahhhh moralini çok yüksek tut canım ne kadar keyfin yerinde olursa o kadar iyi olacaksın allahım izniyleeee

valla bilmiyorum ayşee çok korkuyorum sabah bi adet sancısıyla kalktım eşim uyuyodu kesin adet olucam bugün dedim ağladım ama şuana kadar daha olamadım ama heran bekliyorum

canımmmmm korkmaaaa tutunacakkkk sanaaaa

günaydın kızlar bu gün eşime mr çetirmeye gideceğiz has merak etmeyin

günaydın canım inşallah güzel sonuçlarla dönersinizzz allahım izniyleeeee

günaydın hatunlarrrrrr bu kocam beni bir gün öldürecek ama ne zaman dün halı saha maçı vvardı ayağı sakatlandı ben üniversitenin hastanesine getirdim sabah da bi iş arkadaşım beni arada sonra da öğrendim simit için aramış meşgül olduğumu bilince söylemedi vayyy efendim sabah sabah neden aramış benim kapıda güvenlikçiler oluyor girişlerde sorun oluyor ben genelde ya personel yada günaydın der girerim bugün de öyle yaptım anammmmm ben yalaka oldum çıktımmm ne alaka dedim yaaa ne alaka allah aşkına yaa beni işe çalıştıranda kabahatmiş neyse dr da ameliyattaymış devlet hastanesine gidecem dedi geleyim dedim bana lazım değlsin dedi ne biçim lafff yaaaa kızlar kusura bakmayın inşallah canınızı sıkmamışımdır ama benim canımı çok fena sıktı iyice ne yapacağımı şaşırmış durumdayımmmmm

cnm senin kocanı çok çok kınıyorum ne demek yaaa yalakaa insan eşine bu kelımeyı nasıl kullanır anlamammmm ayıp etmiş hemdee çok demekki o zmn zmn yalakalık yapıyooo cnmmmm senide öyle zannetmiş boşverr kendii ayıbıııı sen hiç takmaaaaa gitsin ayagına zarar versin hıncını senden çıkarsın ohhh ne güzel dünyaa yaaa bu dünyanın kahranı hep bayanlar çeksin zaten aman sen düşünme bunlarıı boşverrrrr

valla aynen canım yaaaa çok sinirlendim inan ki zaman zaman eşimi tanıyamıyorum ben yaa bden kınıyorum eşim olduğu haldeee gel sen hala annem babam diyoo bide bana bebk olursda eve bağlı olacam diyooo artık güvenim kalmadı dr dr uğraşmayacam bazen düşünüyorum da rabbim belki bunun için vermiyor bebiş diyorum valla 1 saate kadar zzor sakinleştim şimdi şükür iyiyim takmıyorum canım allahım büyük ahh ahh bu dünya kadınların ızdırap dünyası sankiii neyse canım yaa sen dr a gideceksin bide senin canını sıkıyorum canım nolur kusuruma bakmaaa

ayyy canım yaaaaa ayıp etmiş kocan ama hepsi aynı canım bazen yapıyorlar böyle şeyler sen sıkma canını gülümmm yapar ederler birde sonra bişi olmamış gibi yanına gelirler emin ol seninkide öle yapacaktır salla gitsin bazen ne dediklerini bilmiyor ve lafın nereye gideceğini düşünmeden patavatsızca konuşuyorlar işte:113::113:

fatoşşşşşşş bugün senin günün dualarımdasın çok dikkat et tamammıııı

bebekdls adet sancısı bendede olmuştu hemde transferden 5,6 gün sonra yani seninle aynı zamanlarda hatta demiştimki ben kan testi bile veremicem galiba oldumolucak gibiyim demiştim adet sancısı gibi araara ağrı kasıkta ağrı göğüslerde şişkinlik ve gerginlik olmuştu şükür finalimizde düşük bi değerle miniğim ce eeeeee dedi haydi darısı sanaolsun kiiii oldu bu iş korkma dikkat et

kıvançç canım sen bu moralsizlikle iş yorgunluğuyla kaynana vs bunlarla uğraşırken bide senin o kütük koca varya aaah nasıl kızıyorum beni düşman bil sakın ha sakın çoluk çocuk için savaşma elbette hakkın ama birazcık politik ol ne kadar istediğini biliyorum ama kocana ben istemiyorum çocuk demeyi bil kafasına sok bunu desinki bu hatun bendne ümidi kesmişki çocukta istemiyor demek istediğimi önce senin adamı kıvama getirelim sonra bak tedavi işlerine çocuk düşünmeye korkma ayrılır bırakır diye hiiiç bi halt edemez ama düzeştmediğin sürece gidende hep sendne gider yıpranan ezilen genç yaşta içi boşalan sen olursun..hoş biliyorumki bir insanı değiştiremezsin neyse baştan odur sonunda kadar ama en azından biraz değişmek için çabasarfedebilir
çok uzattım ama istersen varsa imkanın bir hafta izin al işten kavgalı değil tabi birazcık yalnız kalın o o ve sne burdan başlayabilirsin ay inanki senin şu yaşadıklarına çok üzülüyorum sabırlar güç diliyorum allah kocana hideyetakıl versin

aklımda diğer kızlar için bi ik mesaj verdi seni,n kütük koca yüzünden unutuummmmmmm neyse öpüyyorum herkesiii

haklısın canım erkeklerin hepsi aynı bencil aynı tas aynı hamammm

canım ahh izin alacam ama benim koca izin aldım mı hemen ablamlar geleceği zaman izin al deyip duruyor sırf onun yüzünden ben yazın izine çıkamıyacam bazen hiç anlamıyorum çevremdekiler kocan sana çok düşkün diyorlar ama gelde bana ssor diyorum içimden haklısın canım tavır koymak lazım ben zaten tavrımı korumaya çalışıyorum ama boşuna mı artık bilmiyorum akşamı merakla bekliyorum canım benim için üzülme kıyamam sana beni iyi anlattın valla zor bela çalışıyorum ki allahtan işim yok gibi neysee yaa canınızı sıktım özür dilerimmmmm sizleri çok seviyorum iyi ki varsınızzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…