HAMİŞLERİMİZ
1....DURU81 O ARTIK ANNE
2.....SİSİ07
3.....ETİ_PUF
4.....SANAL
5.....NAGİHAN
6.....BULUT83
7.....NEVBAHAR76
:lepi: :lepi: :lepi: :lepi:
iyiyim canım bildiğin gibi işte benimde adet tarihim yaklaştı onu bekliyorum
siz kocaman olmuşsunuz bir iki haftaya cinsiyetiniz belli olur maşallah canım ya
sıkıntılı zaman allahın izniyle az kalmış bence senin kızın olacak canım
Günaydın kızlar
bugün bütün gün burda olup sizinle sohbet edecektim hesapta...sabah açık pembe bi lekelenmem oldu bugün sürekli yatmam gerekiyo. yarın kan tahlilini yenilicem...dualarınızı eksik etmeyin canlarım...herşey nasip ve gerçekten herşey hamile olmakla bitmiyo. rabbim yardımcımız olsun mutluluğumuz kısa sürmez inşallah...
etipufun tefriciyelerini bitirdim kızlar...
darısı en yakın zamanda sizlerin başına... valla şimdi bazıları erkek bazıları kız diyor... demek sende kız diyenlerdensin... 15 gün sonra belli olacak bakalım hayırlısı olsun... (bende kızdan tarafım)
günaydın kızlar
bugün bütün gün burda olup sizinle sohbet edecektim hesapta...sabah açık pembe bi lekelenmem oldu bugün sürekli yatmam gerekiyo. Yarın kan tahlilini yenilicem...dualarınızı eksik etmeyin canlarım...herşey nasip ve gerçekten herşey hamile olmakla bitmiyo. Rabbim yardımcımız olsun mutluluğumuz kısa sürmez inşallah...
Etipufun tefriciyelerini bitirdim kızlar...
nurcanım bende aynur ve fatma için olanını bitirdim.... onlarıda listeye yazabilirmisin....
canım birde tuyaneda okumak istemişti allah razı olsun ondan.... Ama ben ondan önce bir arkadaşıma söylemiştim... O 200 tane okudu canım.... Onuda o şekilde düzeltebilirmisin...
allahım önce eli yüzü düzgün sağlıklı hayırlı gönlüne göre bir evlat nasip etsin
hayalimde sen çok kibar narin birisin onun için senin hep kızın olurmuş gibi hayal ettim
şimdide bebişin çok nazlı ya ondan herhalde kendimce kız olduğuna eminim 15 gün sonra erkek dersen çok şaşırırım
yane tuyanedayı okudu diyemi ekliyim ??
TAMAMDIR CANIM EKLEDİM SENİDE
BU ARADA BENİM İÇİMEDE KIZ DOĞUYOR :kedi:
tuyaneda okumadı bir arkadaşım okudu...
ama senin eksikler yok sonra fazla olmasın kiminkinden düşüreyim seninkindenmi ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?